• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــرهـاد مجیـــــــدی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

از خیلی وقت قبلتر مشخص شده بود که دیگه نمیتونیم فرهاد رو با پیرهن آبی ببینیم! ولی خب این واقعیت اونقدر برامون تلخ بود که از باورش فرار کنیم.
قبلا هم گفتم؛ فرهاد درونی داره که براحتی برای حفظ اصولی پا روی آرزوهاش میذاره. حالا هم یه تصمیم دیگه اما راه فرهاد با استقلال به اینجا ختم نخواهد شد.
دلم نمیاد اینو بگم ولی مرسی بابت این کار! چون درکت میکنیم باهاش کنار میاییم و راضی به عذابت نیستیم. آبی بودن تو برای ما همیشه اثبات شده بوده نه فقط وقتی توی زمین بودی.
اعتراف میکنم که همیشه معنی کارهاش و علت کارهاش رو بعد از مدتی دقیق فهمیدم و درک کردم البته اینو به حساب ضعف خودم نمیذارم بلکه این از ویژگیهای مثبت افراد اهل مطالعه هست که میتونند رفتارهایی خاص داشته باشند بر اساس تلفیقی از منطق و حتی احساس که زیبایی خاصی داره و افرادی مثل من دیرتر حسش میکنند، اما
اما این بار فرهاد برای من قابل پیش بینی بود. خوشحالم که فرهاد این بار برام غیر قابل پیش بینی نبود / تا امروز لحظه به لحظه منتظر بودم که مبادا کسی بتونه تصمیمی غیر از باور فرهاد رو بهش القا کنه و اونو تو مسیری ناخواسته قرار بده. خوشحالم که فرهاد نشون داد از چه پس زمینه ذهنی ای برخوردار هست.
فرهاد مجیدی ، تو برامون زحمت کشیدی . اونم با همت و بیشمار. از زود خوابیدن و زود بیدار شدن هات گرفته تا آفتابها و سرماهای سوزان! از غیرتی که تو تک تک سلولهات بدنت به کار بستی تا غرور نشکستنی ات. بردی و باختی سرت رو بلند نکردی. شخصیتت برای ما بسیار بسیار قابل ملاحظه بوده و هست و میدونیم که این پایان قصه تو نخواهد بود.
هرجا هستی موفق و شاد و سلامت باشی و میدونم که بیکار نمیشینی و با قدرت و توان بالاتر به خونه برمیگردی. حواست باشه پسر که ما منتظرت هستیم . پیرهنت رو قاب میکنیم تا روزی که دوباره با افتخار سر دست بگیریم.

داستانها تموم میشن همونطوری که شروع میشن. یعنی میخوام بگم این یه شوک به خواننده داستان هست و جلد دوم این داستان میرسه و همه کم کم اشک های خداحافظی رو پاک میکنند و با لبهای خندان ادامه داستان رو میخونند!

فعلا خداخافظ ! :(

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
سلام

از خیلی وقت قبلتر مشخص شده بود که دیگه نمیتونیم فرهاد رو با پیرهن آبی ببینیم! ولی خب این واقعیت اونقدر برامون تلخ بود که از باورش فرار کنیم.
قبلا هم گفتم؛ فرهاد درونی داره که براحتی برای حفظ اصولی پا روی آرزوهاش میذاره. حالا هم یه تصمیم دیگه اما راه فرهاد با استقلال به اینجا ختم نخواهد شد.
دلم نمیاد اینو بگم ولی مرسی بابت این کار! چون درکت میکنیم باهاش کنار میاییم و راضی به عذابت نیستیم. آبی بودن تو برای ما همیشه اثبات شده بوده نه فقط وقتی توی زمین بودی.

فرهاد مجیدی ، تو برامون زحمت کشیدی . اونم با همت و بیشمار. از زود خوابیدن و زود بیدار شدن هات گرفته تا آفتابها و سرماهای سوزان! از غیرتی که تو تک تک سلولهات بدنت به کار بستی تا غرور نشکستنی ات. بردی و باختی سرت رو بلند نکردی. شخصیتت برای ما بسیار بسیار قابل ملاحظه بوده و هست و میدونیم که این پایان قصه تو نخواهد بود.
هرجا هستی موفق و شاد و سلامت باشی و میدونم که بیکار نمیشینی و با قدرت و توان بالاتر به خونه برمیگردی. حواست باشه پسر که ما منتظرت هستیم . پیرهنت رو قاب میکنیم تا روزی که دوباره با افتخار سر دست بگیریم.

داستانها تموم میشن همونطوری که شروع میشن. یعنی میخوام بگم این یه شوک به خواننده داستان هست و جلد دوم این داستان میرسه و همه کم کم اشک های خداحافظی رو پاک میکنند و با لبهای خندان ادامه داستان رو میخونند!

فعلا خداخافظ ! :(

عالی بود اقا جواد ممنون حرف دل استقلالی ها رو زدی مخصوصا طرفدارای فرهاد مجیدی

(Ghazal.Nature)

Registered User
لایک‌ها
155
تا حالا هر چی دیدم و شنیدمو از ذهنم پاک کردم..اما این بار مطمئنم هیچ وقت امیر قلعه نوعی رو با تمام احترامی که واسش قائلم ،نمیبخشم...حالا میخواد با استقلال هر افتخار به ظاهر بزرگیو به دست بیاره...

آرزو داشتم حتی فقط واسه یه بار دیگه اون شادی خاص بعد از گلشو ببینم!!

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فرهاد علاوه بر اینکه بازیکن خوبی هست و باهوشه در زندگی هم مشخصه هوش سرشاری داره.

من به عنوان یه پرسپولیسی خیلی دوست داشتم فرهاد در استقلال خداحافظی میکرد. مثل همین قضیه مهدوی کیای خودمون که بالاخره قسمت شد و اومد پرسپولیس.

اما خب امیر قلعه نویی در حق فرهاد بی معرفتی کرد. فرهاد با این خداحافظیش هم به عنوان یه سمبل در ذهن استقلالی ها باقی موند و هم یه ضربه کاری به امیر قلعه نویی زد. خیلی از استقلالی ها مثل دوست عزیزمون (Ghazal.Nature) بخاطر این قضیه هیچوقت امیر قلعه نویی رو نخواهند بخشید.

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
7/7/91 خدا حافظ شماره 7

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
7/7/91 خدا حافظ شماره 7

مثل اینکه از قبل تصمیمشو گرفته بوده و قرار بوده تو این روز 7.7خدا حافظی کنه
باشه هر جور راحتی ولی ما راحت نیستیم از این جدایی :eek:hno: به هر حال خداحافظ هفت مقدس
قلعه نوعی...:jealous:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
هر جا که هستی موفق باشی :)
هر چند که من ناراحتم که اینطور از فوتبال خداحافظی کردی ولی از این خوشحالم که نشون دادی بزرگی فقط به تعداد جام ها نیست به منش و رفتارت هست :)

اگه قرار باشه تعداد چیرهایی که بخاطرش استقلال رو دوست داشتم و دارم و به اینکه به استقلالی بودنم افتخار کنم صد در صد یکیش تو بودی و هستی چون آدم هایی که اینطور باشند انگشت شمارند در فوتبال ما :)

دوست ات داریم و برات آرزویی سلامت و موفقیت می کنیم :)

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
واقعآ دل گرفت
خدا حافظ کاپیتان مجیدی
خدا حافظ فرهاد جان
امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشی....
فرهاد تو همیشه در قلب من کاپتانی خواهی کرد
درود بر تو

7

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
مدیر روابط عمومی استقلال خبر داد/تدارک باشگاه استقلال برای برگزاری بازی خداحافظی فرهاد مجیدی

مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال از تدارک این باشگاه برای برگزاری بازی خداحافظی فرهاد مجیدی خبر داد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،محمد سررشته داری درباره خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال اظهار داشت:از خداحافظی مجیدی از دنیای بازی هیچ فردی خوشحال نیست.به ویژه اعضا باشگاه استقلال که خودشان در راه ساخته شدن یکی از بزرگترین مهاجمان فوتبال ایران نقش داشتند.

وی ادامه داد:مجیدی بازیکن فوق تکنیکی از نسلی بود که آن نسل و آن جنس از فوتبال دیگر تکرار نشد.با بازی های درخشان،افتخارآفرینی ها و جامهایی که او گرفته است،زندگی می کنیم و امیدواریم از فوتبال جدا نشود و همچنان در کنار مستطیل سبز باقی بماند. مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال درباره بازی خداحافظی مجیدی اظهار داشت:باشگاه استقلال در تلاش است تا در فرصتی مناسب یک بازی بزرگ خداحافظی مقابل تیمی بزرگ را تدارک ببینند.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
112951hp2.jpg

سایت گل- فرهاد مجیدی امروز در سن 37 سالگی رسماً از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. مجیدی اولین بار در سال 1374 در بالاترین سطح فوتبال ایران حضور یافت و امروز بعد از 17 سال بازی در لیگ ها و تیم های مختلف بازنشسته شد. سایت گل دوران حرفه ای فرهاد مجیدی را زیر ذره بین برده است:

بهمن کرج

اولین تیم دوران حرفه ای مجیدی تیم بهمن کرج بود. او در این تیم زیر نظر فیروز کریمی و فرهاد کاظمی بازی می کرد و طی دو فصل 7 گل زد.​

استقلال تهران

فرهاد مجیدی در 3 مقطع مختلف برای استقلال بازی کرده است: او اولین بار در تیرماه 1376 به استقلال پیوست و در لیگ آزادگان 76 با این تیم قهرمان شد. دومین مقطع حضورش در استقلال پس از بازگشت از اتریش در سال 79 بود، اما او فقط 6 بازی برای این تیم انجام داد و سپس راهی امارات شد. مجیدی در تابستان 86 برای سومین بار به استقلال پیوست تا آخرین روزهای دوران فوتبالش را در تیم سابق خود سپری کند. ناصر حجازی، فیروز کریمی، امیر قلعه نوعی، صمد مرفاوی و پرویز مظلومی مربیان او در 4/5 فصل حضور در استقلال بودند. مجیدی در این مدت گل های زیادی برای استقلال زد و قهرمانی لیگ برتر 87 و دو جام حذفی 86 و 90 را بدست آورد. او در مجموع 223 بازی برای استقلال 83 گل زد.​

راپیدو وین اتریش

بعد از بازی جنجالی استقلال- فجرسپاسی در حافظیه و محرومیت چند جلسه ای که نصیب فرهاد مجیدی شد، او راهی اتریش شد و پیراهن تیم راپید وین را پوشید. او در نیم فصل دوم 2000-1999 برای این تیم 12 بازی انجام داد و 2 گل زد.​
الوصل امارات

مجیدی در آبان ماه 1379 و در روزهایی که تیم ملی در غیاب او آماده حضور در جام ملت های 2000 آسیا می شد، به الوصل امارات پیوست. او بهترین دوران فوتبالش را در این تیم سپری کرد و 5/5 فصل را با زردپوشان دوبی سپری کرد. مجیدی برای این تیم در مسابقات مختلف 108 گل زد و یکی از گلزنان برتر تاریخ این باشگاه شد. او 68 گلش را در لیگ امارات زد و مابقی گل های او نیز در جام حذفی، جام اتحادیه و جام خلیج فارس به ثمر رسید.​

العین امارات

در آوریل 2003 مجیدی بطور قرضی به تیم العین پیوست تا بنفش های امارات را در لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند. مجیدی در دیدار برگشت نیمه نهایی یک گل مهم زد تا العین به فینال اولین دوره لیگ قهرمانان آسیا صعود کند. او در بازی مقابل دالیان چین در حالی که العین 4-2 از حریف عقب بود و با این نتیجه بازی به وقت اضافی می رفت، دقیقه 87 گلزنی کرد تا العین فینالیست شود. در بازی فینال نیز العین مقابل تروساسانا تایلند پیروز و قهرمان اولین دوره لیگ قهرمانان آسیا شد.​

الاهلی امارات

در نیم فصل دوم 06-2005 مجیدی الوصل را ترک کرد و به صورت قرضی الاهلی رفت. مجیدی در این تیم 6 گل زد که مهم ترین گل او در یک هفته به پایان لیگ مقابل الوصل بود تا الاهلی در دقیقه 90 پیروز شود. الاهلی در پایان فصل قهرمان لیگ امارات شد.​
النصر امارات

بعد از قهرمانی با الاهلی در خرداد 85 راهی النصر شد و با این تیم قرارداد دوساله بست. مجیدی اما بدترین روزهای خود را در این تیم سپری کرد و در نیم فصل اول فقط 2 گل برای النصر در لیگ امارات زد. مثل سال گذشته او دوباره بطور قرضی به الاهلی رفت، اما آنجا هم فقط یک گل در 8 بازی زد. ضمن آنکه در بازی جام حذفی مقابل الجزیره به خاطر توهین به تونی بازیکن سیاهپوست این تیم 3 جلسه محروم شد.​
الغرافه قطر

آخرین تیم دوران حرفه ای فرهاد مجیدی تیم الغرافه قطر بود. او نیم فصل دوم 12-2011 از استقلال راهی قطر شد و در 22 بازی برای این تیم 7 گل زد و با الغرافه فاتح جام امیر قطر شد.
تیم ملی:

فرهاد مجیدی اولین بار در فروردین 1376 در بازی دوستانه مقابل کویت به میدان رفت و آخرین بازی او نیز 15 شهریور 90 مقابل قطر در دوحه بود. فاصله اولین تا آخرین بازی ملی مجیدی 14 سال بود، اما او فقط 47 بازی ملی انجام داد و 10 گل نیز به ثمر رساند. بهترین روزهای حضور او در تیم ملی نیز مربوط به سال 76 و مرحله اول مقدماتی جام جهانی 1998 بود. او البته هیچگاه درخشش باشگاهی را در تیم ملی نداشت.​

افتخارات باشگاهی:

قهرمان لیگ قهرمانان آسیا: 2003 با العین​
قهرمان لیگ ایران: 1376 و 1387 با استقلال​
قهرمان جام حذفی ایران: 1386 و 1390 با استقلال
قهرمان لیگ امارات: 2006 با الاهلی​
قهرمان جام حذفی قطر: 2012 با الغرافه​

آمار گلزنی در سطح حرفه ای:

تیم ملی: 10 گل/ بهمن: 7 گل/ استقلال: 83 گل/ الوصل: 108 گل/ العین: 1 گل/الاهلی: 7 گل/ النصر: 4 گل/ الغرافه: 7 گل

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
علي فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص خداحافظي فرهاد مجيدي از دنياي فوتبال و همچنين مسائل روز باشگاه استقلال ضمن بيان مطلب فوق گفت: در فوتبال حرفه‌اي هر مربي نظر خود را دارد و خيلي از بازيکنان بزرگ فوتبال به دو دليل نمي‌توانند با يک مربي کار کنند يا به خاطر مسائل فني و يا به دليل همراه نبودن نظرات و افکار بازيکن با سرمربي تيم. متاسفانه ورزش فوتبال بي‌رحم است و خيلي از بازيکنان بزرگ استقلال که حتي تا 36 سالگي نيز بازي نکرده‌اند مجبور به خداحافظي از فوتبال شدند.

وي درهمين خصوص افزود: فوتبال يک روز تمام مي‌شود اما اميدوارم فرهاد مجيدي بعد از خداحافظي از فوتبال به دور از حواشي و به خاطر هواداران دوره‌هاي مربيگري را گذرانده و روزي در کسوت مربي به کمک استقلال بيايد.

مديرعامل باشگاه استقلال تاکيد کرد: به عنوان مديرعامل استقلال در تلاش بودم که خداحافظي فرهاد مجيدي از فوتبال اتفاق نيافتد و در نيم فصل فرهاد مجيدي به کمک استقلال بيايد، حتي با وي در اين خصوص مذاکره نيز کردم اما مسائل و اختلافاتي که بين مجيدي و قلعه نويي پيش آمد و صحبت‌هايي رد و بدل شد که باعث شد تلاش ما به نتيجه نرسد.

وي افزود: من شايد به عنوان يک مديرعامل بتوانم از نفوذ خود استفاده کرده و يک بازيکن را به زور به يک سرمربي تحميل کنم اما اگر آن سرمربي به آن بازيکن اعتقادي نداشته باشد و وي را نيمکت نشين کند آيا در آن زمان کاري از دست من برمي‌آيد؟!

فتح الله زاده خاطر نشان کرد: درحال حاضر بايد بگويم فرهاد مجيدي کار خوبي کرد که مانند علي دايي در اوج و محبوبيت از فوتبال خداحافظي کرد. حتي اسطوره‌اي مانند ناصر حجازي با اينکه دروازه بان نيز بود در سني پايين‌تر از فرهاد مجيدي از دنياي فوتبال خداحافظي کرد.

وي تاکيد کرد: دوران فوتبال يک بازيکن، مديرعامل يک مدير، يک مربي و ... تمام مي‌شود اما اميدوارم که معرفت انسان‌ها تمام نشود. اگر ما محبوب مي‌شويم فقط به واسطه هواداران است بنابراين آنچه که از دست‌مان برمي‌آيد بايد براي آنها انجام دهيم. من فکر مي‌کنم فرهاد مجيدي در 36 سالگي تمام نشده بلکه تازه متولد شده و مي‌تواند محبوبيت خود را در کسوت مربيگري در آينده نيز حفظ کند.

مديرعامل باشگاه استقلال اعلام کرد: متاسفانه برغم زحمت‌هايي که براي فرهاد مجيدي کشيده‌ام، وي در حق ما کم لطفي کرد اما من تمام تلاش خود را مي‌کنم که يک بازي خداحافظي در شان وي با يک تيم بزرگ خارجي پس از پايان رقابت‌هاي ليگ برترتدارک ببينيم.

وي در پاسخ به اين پرسش که "منظورتان از کم لطفي فرهاد مجيدي در حق شما چيست؟"، خاطر نشان کرد: من پيش از آغاز فصل و در زمان نقل و انتقالات از فرهاد مجيدي انتظار داشتم که تحمل بيشتري داشته و نسبت به قلعه نويي واکنش نشان ندهد چه بسا اگر اين کار را انجام مي‌داد، شرايط به گونه ديگري رقم خورده بود و امروز شاهد خداحافظي وي از فوتبال نبوديم.

فتح الله زاده در پاسخ به اين پرسش که "آيا از اين پس تشويق فرهاد مجيدي روي سکوها باعث ايجاد دو دستگي بين تماشاگران و استرس در بين بازيکنان و به ويژه مهاجمان استقلال نخواهد شد؟"، تاکيد کرد: اگر هواداران روي سکوها فرهاد مجيدي را تشويق کنند ناراحت نمي‌شوم و هيچ حساسيتي نسبت به اين موضوع ندارم اما انتظار ما از هواداران اين است که از دقيقه 85 به بعد به تشويق وي بپردازند.

وي در همين خصوص افزود: ما نيز مانند هواداران مي‌دانيم که مهاجمان تيم استقلال در 10 هفته‌اي که از رقابت‌هاي ليگ برتر گذشته عملکرد خوبي نداشته‌اند اما آيا با شعار دادن و تشويق فرهاد مجيدي اين موضوع حل مي‌شود؟ آيا اين عمل باعث نمي‌شود که بازيکنان از نظر روحي دچار استرس شده و تمرکز خود را از دست بدهند و شرايطي مانند بازيکنان تيم پرسپوليس پيدا کنند؟ انتظار من از هواداران اين است که حداقل تا نيم فصل به ما فرصت دهند.

مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص حل نشدن مشکلات مالي بازيکنان تيم و اينکه يک طلبکار حکم جلب يکي از ستاره‌هاي تيم استقلال را به دليل پاس نشدن چک‌هايش گرفته است، گفت: ما قرارداد خود را با اسپانسر جديد امضا کرده و چک‌ها را نيز دريافت کرده‌ايم اما با توجه به اينکه اين چک‌ها مدت‌دار است در حال حاضر در حال تبديل آنها به چک روز و پول هستيم تا در اختيار بازيکنان و کادر فني تيم قرار دهيم، مطمئن باشيد تا چهارشنبه به بازيکنان پول خواهيم داد.

وي در خاتمه تصريح کرد: پيرامون مسائلي که درباره جلب يکي از بازيکنان اصلي تيم استقلال به دليل پاس نشدن چک‌هايش در برخي رسانه‌ها مطرح شده بايد بگويم يکي از بازيکنان تيم با توجه به قول‌هايي که ما داده بوديم و حسابي که روي پرداختي‌هاي باشگاه کرده بود، معامله‌اي را انجام و چک‌هايي را در اختيار فروشنده قرار داده که اين چک‌ها پاس نشده است. اين موضوع واکنش آن فروشنده را به دنبال داشت که با وساطتي که انجام داديم از فرد طلبکار خواستيم که براي پاس شدن چک‌هايش کمي صبر کند.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
حق مجیدی نبود اینجوری خداحافظی کنه،همچنین حق هواداراش.
واقعا حالم گرفته شد،یه زمانی دوسش داشتم هر چند بعدها به عنوان یه پرسپولیسی علاقه ام برگشت!
امیدوارم یه بازی خداحافظی خوب براش برگزار کنن.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
[h=5]برای خورشیدی که هرگز غروب ندارد...

از فرهاد می نویسم، نه از فرهاد قصه ها که در پی شیرین خود بود...
می نویسم از فرهاد، که در پی شیرینی لحظه های ما بود...

از یک هفت مقدس که شاعرانه توپ بازی می کرد...
و چه دراماتیک توپش را پاره کردند...

فرهاد خانه نشین شد، اما بیشتر دلنشین شد...
مانند یک آهو در قفس پاهایش را بریدند...
قصاب یک ژنرال بود، نه یک قهرمان...
شاید هم قهرمانی بود برای نوچه هایش...

ژنرال یک جومونگ بود که عکسش به درد کیف دبستانی ها هم نمی خورد...
جومونگ پیش تر عقاب را کشته بود که زخمی زاغ های بی سر و پا بود...

جومونگ و نوچه ها و علی آقا، دل فرهاد قصه ی ما رو شکوندن...

آه!!!
بغض دارم که تا به کی دل ما باید بشکند و این لشکر آبی کش یکایک خاطرات ما رو بسوزونن...

فرهاد! کاش روزی برگردی...
ما با تو آبي تریم...

تو حجازی زمان مایی...

پست از : YaSin Aalipour

[/h]

بالا