• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور (گرامیداشت آزاد سازی خرمشهر) 86-87

پروازی بی پروا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نام :ایمان دکتری الکترونیک هستم استاد یار شریف چش
تازه شانس آورده تیمو خودش نبسته

تیم ملی را که خودش بست چه گلی به سرش زد؟
من استقلالی نیستم ها ولی این بابا با شانس با هر چیزی تو هر تیمی رفته موفق بوده تو تیم ملی هم شما بگو کجا گند زد آمار برد وباختش که خیلی خوبه

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
من استقلالی نیستم ها ولی این بابا با شانس با هر چیزی تو هر تیمی رفته موفق بوده تو تیم ملی هم شما بگو کجا گند زد آمار برد وباختش که خیلی خوبه

اولا که آمار که نشون دهنده کار مربی نیست.
بعدشم آمارشم همچین خوب نبود.
اگرم باخت زیاد نداشت، برا این که با تیم خوبی بازی نکرد.
مساوی با اون تیم ضعیف کره که خودش تو اون جام گند زد باعث افتخاره یا برد 2 0 برابر تیم رده n‏ آسیا؟ یا شایدم مساوی با چین؟
یا 4 تا بازی و 4 تا سیستم مختلف؟

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1t63pijjhuy6typ262hf.jpg

تا دنيا دنياس اس اس ماله ماس . اين جامه حذفي ماله ما تاجياس

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نه اینتر
نه میلان
فقط پگاه گیلان

قلعه نویی تیمتو وردار و برو!

شما که تیمتون را دو سه هفته پیش ور داشتید رفتید:D
باید هم خوشحال باشید چون اونوقت ادعا می کنید که دیدی ما به تیمی باختیم که تونست استقلال رو ببره :happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
باید هم خوشحال باشید چون اونوقت ادعا می کنید که دیدی ما به تیمی باختیم که تونست استقلال رو ببره :happy:

هاها. ایول آقا:D. با اینکه من پرسپولیسیم ولی بار باز این جملت حال کردم. اینا هنوز تفاوت تیمشون با پرسپولیس و استقلال رو نفهمیدن :lol:​

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0

ما این تیم را 2 بار تو لیگ با 2 اختلاف گل بردیم.
ولی استقلال در عرض چند ماه 2 بار به پگاه باخته. که یه بارش با نتیجه فجیع 4 1 تو ورزشگاه خودتون بوده.
خود پرسپولیس هم که نیم فصل دوم به این تیم باخته. پس دیگه چی میگید؟

جالبه که سرخابی ها میاند از هم دیگه هم دفاع می کنند!

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
هاها. ایول آقا:D. با اینکه من پرسپولیسیم ولی بار باز این جملت حال کردم. اینا هنوز تفاوت تیمشون با پرسپولیس و استقلال رو نفهمیدن :lol:​

اگه ما بخوایم مثل این 2 تیم باشیم که باید در باشگاهمونو گل بگیریم.
آخه بازیکن ریختن تو تیم با پولای سازمان تربیت بدنی هم پز دادن داره؟

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
باشگاه سپاهان داره با درآمد زایی خودش و عرق جبین ساکت پول در میاره.
راستی چن وقت پیش هم سر بازی ایتالیا هلند که از فوتبال پاک صحبت شد یاد سپاهان افتادم. :دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
باشگاه سپاهان داره با درآمد زایی خودش و عرق جبین ساکت پول در میاره.
راستی چن وقت پیش هم سر بازی ایتالیا هلند که از فوتبال پاک صحبت شد یاد سپاهان افتادم. :دی

آخه با نمک اگه پرسپولیس-استقلال هم به اندازه باشگاه سپاهان پول داشتن الان شماها جرات نمیکردید که ادعا کنید قطب فوتباله ایرانید.

در ضمن ببخشید آقای ساکت، شخصا میره توی معدن و کار میکنه که پول در میاره. نه آقا جون تا وقتی سازمان فولاد مبارکه هست، جناب ساکت هم میتونه تیمش رو اداره کنه، مطمئن باش اگه مثل مدیرای قرمز و آبی اینقدر مشکل داشت تا الان 12بار سکته کرده بود. :lol:​

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جالبه که سرخابی ها میاند از هم دیگه هم دفاع می کنند!

معلومه !

2 تیم ریشه دار ، مردمی با کلکسیونی از انواع افتخارات این رو بلدن که در عین رقابت تا سر حد توان ،همیشه به هم بعنوان رقیب سنتی و قدرتمند احترام بذارن :) ( لااقل از دولتی سر صحبتهای غیر حرفه ای شماها )

شما ها هم اگه اینو یاد بگیرین بد نیست ؟؟!؟؟؟ لااقل بجای کلی آنتی هوادار !!!! 4 تا طرفدار پیدا میکنین !!!!!!!!

خودتون خسته نشدین از اینهمه بد گوئی و بدخواهی ؟!؟؟؟

بعد قهرمانی پرسپولیس که از هیچکدومتون خبری نبود ؟!؟؟؟؟ ( به جز سپاهان عزیز که خدمتشون عرض ارادت دارم )
همگی پی درس مشق و تحصیل علم و دانش رفته بودید !!! هرکی هم که بهتون حرفی میزد بیکار قلمداد میشد !!!! ( برگرفته از صحبتهای عنوان شده در تاپیک سپاهان ) حالا یه برد سپاهان نوین داد درس و مشق بد ! شد و مانور تاپیکی خوب ؟!؟؟!!؟

تو لیگ که حق به حقدار رسید و پرسپولیس قهرمان شد ، ایشالله تو جام حذفی هم همینطور خواهد شد ولی نکته قابل ذکر اینه که تو هیچ کدوم از این دو گزینه " سپاهان " جائی نداره ......

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
معلومه !

2 تیم ریشه دار ، مردمی با کلکسیونی از انواع افتخارات این رو بلدن که در عین رقابت تا سر حد توان ،همیشه به هم بعنوان رقیب سنتی و قدرتمند احترام بذارن :) ( لااقل از دولتی سر صحبتهای غیر حرفه ای شماها )

شما ها هم اگه اینو یاد بگیرین بد نیست ؟؟!؟؟؟ لااقل بجای کلی آنتی هوادار !!!! 4 تا طرفدار پیدا میکنین !!!!!!!!

بعد قهرمانی پرسپولیس که از هیچکدومتون خبری نبود ؟!؟؟؟؟ ( به جز سپاهان عزیز که خدمتشون عرض ارادت دارم )
همگی پی درس مشق و تحصیل علم و دانش رفته بودید !!! هرکی هم که بهتون حرفی میزد بیکار قلمداد میشد !!!! ( برگرفته از صحبتهای عنوان شده در تاپیک سپاهان ) حالا یه برد سپاهان نوین داد درس و مشق بد ! شد و مانور تاپیکی خوب ؟!؟؟!!؟

تو لیگ که حق به حقدار رسید و پرسپولیس قهرمان شد ، ایشالله تو جام حذفی هم همینطور خواهد شد ولی نکته قابل ذکر اینه که تو هیچ کدوم از این دو گزینه " سپاهان " جائی نداره ......

500% تایید میشه. متاسفانه الان سپاهان به جای یک رقیب قابل احترام برای من تبدیل به منفورترین تیم دنیا شده. که دو دلیل هم بیشتر نداره. یکی عده ای از طرفداهاش و دلیل دوم هم صحبت های عجیب و غریب بازیکنان و مسئولانش بعد از شکست های ناگوار!. (صحبتهای بعد بازی با پرسپولیس یاداوری شد)​

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
500% تایید میشه. متاسفانه الان سپاهان به جای یک رقیب قابل احترام برای من تبدیل به منفورترین تیم دنیا شده. که دو دلیل هم بیشتر نداره. یکی عده ای از طرفداهاش و دلیل دوم هم صحبت های عجیب و غریب بازیکنان و مسئولانش بعد از شکست های ناگوار!. (صحبتهای بعد بازی با پرسپولیس یاداوری شد)​

آقا اینم 500% تایید میشه:happy:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فقط يك جمله

به اميد قهرماني استقلال ايران در جام حذفي

زنده باد تيمهاي ريشه دار و پر هوادار

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فقط يك جمله

به اميد قهرماني استقلال ايران در جام حذفي

زنده باد تيمهاي ريشه دار و پر هوادار

خوشحالم كه به لطف خدا دل طرفداران آبي ايران شاد شد . قهرماني آبي هاي پايتخت مبارك :)

:D:D:D

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
معلومه !

مرسی
مرسی
مرسی
:D

فرزاد خان قهرمانی استقلال رو تبریک میگم

ولی فرزاد خان یه تحلیلی هم برای این حرکات تیمتون بنویسید
به نظر من وسط زمین جای نماز شکر خواندن نیستش اینها ابتذال مذهبی میباره اگر نماز شکره برای خدا هستش بهتر تو رختکن باشه و بجای خوشحالی در رختکن انرژی اصلی رو تو زمین بین هوادارانشون تقسیم کنند

دین و مذهب جدا ورزش جدا
(برای این پست کسی بجز فرزاد نقل و قول نکنه)

سربلند باشید در پناه حق

Last edited:
بالا