• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال فانتزي ليگ قهرمانان اروپا فصل 2013-2012 -- UEFA Champions League Fantasy

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
برادران یوونتوسی آساموا و ویدال بازی می کنند؟

اساموآ بازی میکنه احتمال 99 درصد! :دی
ویدال هم بازی میکنه. 98 درصد!

دو روزه میگن شاید پوگبا رو بخواهند به جای مارکیزیو یا ویدال بازی بدهند ولی احتمالش به نظر من با توجه به اخبار کمتر از ده درصده. چون جای ریسک کردن براشون نمونده با تمام قوا میرن به بازی.

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
مرسی بابت پاسخ,

جواد جای من بودی لوچو 4 امتیازی رو با آساموا تعویض می کردی؟!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
شما خودت دیگه ماشا.. استاد هستی که ما باید بیاییم یاد بگیریم. الان دیدم چه بالا مالا ها سیر میکنی :دی

لوچو پورتو .
راستش که آساموآ 2 تا میگیره که بازی میکنه.
اگر کارت نگیره
گل خوردن ما هم امشب بعیده. تو خونه خودشون موقعیت نداشتن. میشه 3.
اون لوچو 5 تا ریکاورد بال داشته که ممکنه آساموآ نداشته باشه!
ولی ممکنه بهرحال پاس گل بده بجاش مخصوصا رو سانترهای کناری و اگر بنتنر بازی کنه و عرضه اش بکشه سر زنی کنه.
امشب هم یووه میخواد هجومی بازی کنه .

اگه من بودم ریسک میکردم و نهایتا اگر پاس گل هم نده یک امتیاز ضرر داره. ولی اگر حرکتی بزنه اون وقت حسرتش بیشتره.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
دیشب اوضاع خوب نبود . امروز دیدم نفر پونصدو خورده ای ایرانم گفتم چه باحال . پس میشه کاری کرد :D
بعد که جدولو دیدم کلا 573 تا از ایران شرکت کردن :lol: اینجاست که کلمه زرشک معنی پیدا میکنه :p

ولی امشب میریم بترکونیم

Saoshyant

Registered User
لایک‌ها
55
ماشاالله ،یکی جلوی اقا ساسانو بگیره ...چه امتیازی جمع کرده.:eek:
من نمی دونم آخه یعنی چه یک نفر 4 تا پاس گل بده :blink: مارو که از کورس قهرمانی عقب انداخت ،من که زلاتان را هیچ وقت نمی بخشم.
+
دوستان نمی دونید که اشلی کول چرا بازی نکرد ؟ (هرچند که بود و نبودش زیادم تاثیری نداشت)

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
ویدال رو دقیقه 53 کشید بیرون لعنتی! امتیاز کلین شیت به فنا رفت...

دقیقا نمی دونم لعنت رو باید نثار کونته کنم یا کاررا !!

پس نوشت (!) : الان تو تاپیک یووه خوندم کاررا دیگه نیست, چرا رفت؟ و الان هدایت یووه با کیه؟ یکی از دو تا جوادمون بیاد شفاف سازی کنه...

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
البا گند زد با این کارت گرفتنش

لام عزیز 3 تا پاس گل داد راضیم ازش:دی اگر گل نمیخوردن عالی میشد

فرگی نابودم کرد با نیمکت نشین کردنه رابین ولی این پسر انقدر فوق العادس که تو 20 دقیقه کار خودشو میکنه

یه ترانسفر اشتباه هم داشتم

در کل هفته متوسطی بود:دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
این وایلدکارتش کجاست؟ بزنیم بلکه خلاص شیم از نکبتی که بهش دچاریم؟

علی آقا جابه جایی ها رو که انجام دادید و make transfer رو زدید مرحله ی بعدی play wildcard نمایش داده میشه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
حالا کاررا یا کونته فرقی نداره! لعنت به کادر فنی تیم! :دی

علی رغم کاپیتان نکردن زلاتان برای نشون دادن اینکه رئیس من هستم و بازیکن سالاری نداریم با 63 امتیاز ابراز رضایت می کنیم و از خرید آقای ****** در تابستان و خرید **** که دو هفته پیش به تیم اضافه شد شدیدا ابراز خر کیفی می کنیم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام.
خوشحالیم که روند خوبمون رو ادامه میدیم :دی البته به نسبت شب اولش یه جند پله برگشیتم عقب که طبیعی بود ولی در کل از زحمات بچه ها راضی هستیم.
حریف بایرن خیلی بیخود محاسبات رو بهم زد! :دی

الان یه گزینه رو میز هست و اونم فرانک ریبری. درهای خروج رو براش تا انتها بروش گشودیم که بدونه وقتی تیمش جشنواره گل راه میندازه ایشون نباید در نقش دیوار ظاهر بشه!!! و باید گل بزنه! نه اینکه الکی کارت هم بگیره.
امروز گل زده البته و خواسته که فقط جلو والنسیا بهش فرصت داده بشه. بررسی میشه.

آقا ساسان هم که ظاهرا ترمز بریده! واقعا انتخاب ها بد جواب داده آقا ! :دی
بهرحال اولین پلیس راه شما پدال گاز شما توقیف خواهد شد.

دقیقا نمی دونم لعنت رو باید نثار کونته کنم یا کاررا !!

پس نوشت (!) : الان تو تاپیک یووه خوندم کاررا دیگه نیست, چرا رفت؟ و الان هدایت یووه با کیه؟ یکی از دو تا جوادمون بیاد شفاف سازی کنه...

البته این تصمیمی حتما در رختکن بوده و با نظر کونته. ولی الان بجای کاررا آلسیو فرمون رو دست گرفته و تا یه ماه دیگه همین روال خواهد بود و السیو به قولی دستیار اول هست و کاررا دوم ولی تو اون مدت السیو نمیتونست چنین نقشی رو داشته باشه.
ضمن اینکه منم بدجوری حالم گرفته شد از این تعویض زیر 60 دقیقه! :دی همدردیم.

Saoshyant

Registered User
لایک‌ها
55
و البته یک یادآوری کوچک که این دو شب بخاطر میزبانی روسها ،اولین بازی ساعت 8:30 هست و تغییرات را باید قبل از اون ساعت اعمال کنید.
+من که خیلی امید دارم به صدر جدول برگردم چون بیشترین امتیازم را در دو بازی اول بدست اوردم که برگشتشون این مچ دی و مچ دی اینده میشه.

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
درود

تیم من با یک تغییر نسبت به دور قبلی مسابقات پا به میدان خواهد گذاشت, میتروغلو مهاجم المپیاکوس با وجود عملکرد خوبی که داشت از ترکیب کنار گذاشته شد. برای جایگزین این بازیکن اسکوت های ما 4 بازیکن از جمله آدریانو , رودریگز و ییلماز رو زیر نظر داشتند که پس از بررسی های انجام گرفته رودریگز انتخاب و مدیر برنامه های این بازیکن برای انجام مذاکرات به دفتر مدیریت دعوت شد اما در نهایت با توجه به اختلاف نیم میلیونی پیشنهاد های ارائه شده از سوی طرفین توافق مالی حاصل نگردید! با توجه به احساس نیاز در پست مهاجم و جای خالی در لیست به سراغ گزینه ی چهارم رفتیم و با رقم درخواستی معقول بازیکن برای این انتقال, روند مذاکرات به سرعت طی و قرارداد به طور رسمی منعقد شد.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آقا ما هم بدون چک و چونه جیرود جون آوردیم جای این سولدادو که باید بره به مصاف آلمانها :D برام افت بود آرسنالی تو تیمم نداشته باشم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
شاید اعتراف باشه یا شاید خط و نشون جلو کنه و یا ...
اما من قصد هیچ کدوم از اینها رو ندارم. قصدم اینه که خیلی صادقانه بگم برای شخص خودم مثلا بیست و یکم شدن فرق داره با بیست دوم شدن! حتی اگر جدول 22 تیم داشته باشه یا 122 تیم!
اما از طرفی این قهرمان هست که اسمش میره تو تاریخ. من الان شرایطی ندارم که بخوام از رتبه های یک رقمی حتی حرف بزنم اما بخاطر اینکه هوادارهای تیم بدونند که این باشگاه فقط برای غرور اونهاست که خون و عرق میریزه امشب و فرداشب تیم رو کاملا انتحاری خواهیم داشت.

یعنی میخوام بگم کـــــــــــه تیم ما این شکلی شده !

k7vog1bhqdpkd9kashar.jpg

میخوام رکورد یک مچ دی رو در تاریخ باشگاه خودمون جابجا کنیم. اگر اشتباه نکنم بهترین رکود شخصیم در سال قبل بود که 87 پوئن در یک مچ دی بود! حالا حسابش رو بکنید دیگه الان تیم چه شرایطی داره :دی
اما نکته مهم اینه که همه اینها منوط به این هست که تیم نزاید! :دی و گرنه من باید بگم همه این حرفها یه شوخی بوده :دی

بالا