• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال فانتزی یورو 2012

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

من از صبح هركار ميكنم نميتونم وارد سايتش بشم ، چرا آيا ؟؟ :hmm:

مشكل سايته يا من ؟؟؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

من از صبح هركار ميكنم نميتونم وارد سايتش بشم ، چرا آيا ؟؟ :hmm:

مشكل سايته يا من ؟؟؟

منم همینطورم
مشکل از خودشه :دی ولی دیگه داره دیر میشه / کی میخواد درست بشه؟
دو ساعت دیگه بازیه منم سه تا بازیکن هام رو نیمکت!

مشکل از فوتبال فانتزیش نیست انگار چون کلا نمیشه تو قسمتهای دیگه هم لاگین شد!

یعنی چی میشه؟

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
واسه من درسته جواد جان

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اقا از کجا بفهمیم هر بازیکن توی بازی های قبل چه امتیازی آورده؟

مثلا بازیکن های لهستان

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
واسه من درسته جواد جان

چه جوریاس؟!!
با موزیلا وقتی لاگین رو میزنی دقیقا هیچ عکس العملی نشون نمیده
من البته الان با گوگل کروم باز کردم و از خوش شانسی یوزرم در اون مرورگر لاگین مونده بود .
ولی میترسم بیام بیرون و نشه دیگه لاگین کنم!

مثلا بازیکن های لهستان

سید اگه داشتیش که زیر بازیکنت زده عددش رو
اگر نداشتی پایین تصویر تیمت بازیها و نتایج رو زده. رو نتیجه کلیک کن باز میشه امتیاز ها.

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520

مثلا بازیکن های لهستان

قسمت my team روی latest points بزن . امتیاز بازیکنای تیم خودت رو نشون میده .

اگه امتیاز بازیکنایی که توی تیمت نبودن رو میخوای برو توی ترانسفر . لیست بازیکن ها رو بیار . بغل اسمشون یه مربع سبز رنگه . بزنی همهی اطلاعات بازیکن رو میده . از بازیایی که کردن و امتیازایی که گرفتن توی هر بازی...

پ.ن : با پست جواد همزمان شد :)

چه جوریاس؟!!
من البته الان با گوگل کروم باز کردم و از خوش شانسی یوزرم در اون مرورگر لاگین مونده بود .

من با موزیلا میرم مشکلی نداره . البته از قبل لاگین بودم . الآن گفتی میترسم لاگ اوت شم دیگه :دی

اول فکر کردم کلا سایت واستون بالا نمیاد...

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
با کروم مشکل نداره

//

بازیکن های هلندی که گند زدن دیشب. ون پرسی هم خیر سرش کاپیتان بود

چشم امیدم به انیستا و ژاوی امشب.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
چه جوریاس؟!!

سید اگه داشتیش که زیر بازیکنت زده عددش رو
اگر نداشتی پایین تصویر تیمت بازیها و نتایج رو زده. رو نتیجه کلیک کن باز میشه امتیاز ها.

قسمت my team روی latest points بزن . امتیاز بازیکنای تیم خودت رو نشون میده .

اگه امتیاز بازیکنایی که توی تیمت نبودن رو میخوای برو توی ترانسفر . لیست بازیکن ها رو بیار . بغل اسمشون یه مربع سبز رنگه . بزنی همهی اطلاعات بازیکن رو میده . از بازیایی که کردن و امتیازایی که گرفتن توی هر بازی...

من زدم مثلا denisov 13 امتیاز تو بازی با چک گرفته اگه الان بخرمش امتیازش به تیمم اضافه میشه؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حالا من وسط برو بيابون ! كروم از كجا بيارم ؟! :wacko:

اي دست هاي پشت پرده !! :دي

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من زدم مثلا denisov 13 امتیاز تو بازی با چک گرفته اگه الان بخرمش امتیازش به تیمم اضافه میشه؟
سید خسته نباشی. فکر کردی بچه زرنگ مشدی؟ :دی
داداش وقتی بخریش هر چی از این به بعد میگیره برای شما هم حساب میشه نه اون قبلی هاش!!!
حالا من وسط برو بيابون ! كروم از كجا بيارم ؟! :wacko:

اي دست هاي پشت پرده !! :دي

الان من با کروم تیم رو چیدم / بعد برای اطمینان از اینکه مشکل از مرورگر بوده لاگ اوت کردم و حالا دوباره لاگین نمیشه!!!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من با موزیلا میرم مشکلی نداره . البته از قبل لاگین بودم . الآن گفتی میترسم لاگ اوت شم دیگه :دی
دقیقا مشکل اینه به نظرم من
هر کی لاگین هست لاگ اوت نکته!
الان من دیگه نتونستم برم تو !!!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
هرچند دیگه برای امشب دیره ولی درست شد :|

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
انتخاب های اشتباه ,تعویض کاپیتان اشتباه , لعنت!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کم کم میریم برای Wildcard !!!!

• Like
Reactions: JVD

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
شیطونه میگه زلاتان رو بذار کاپتان هتریک میکنه. منم موندم چیکار کنم

یکی یه انرژی مثبت یا منفی به من بده ببینم چیکار کنم. آرشاوین 16 هه یعنی عوضش کنم؟ طمع نکنم بدبخت شم! :دی

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
ای بابا من دو بار کاپیتان عوض کردم، هر 2 بار فقط 2 امتیاز اوردن

من نمی فهمم به اینیستاچه جور فقط 2 امتیاز دادن؟؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

شیطونه میگه زلاتان رو بذار کاپتان هتریک میکنه. منم موندم چیکار کنم

یکی یه انرژی مثبت یا منفی به من بده ببینم چیکار کنم. آرشاوین 16 هه یعنی عوضش کنم؟ طمع نکنم بدبخت شم! :دی

جواد جان من نظرم اینه که بی خیال تعویض کاپیتان بشی.ضمن اینکه سوئد با اکراین میزبان بازی داره و زدن سه گل از ایبرا یه کم دور از ذهنه ، با توجه به اینکه در بازیهای اخیر ایبرا مهاجم نوک بازی نمیکنه و به عنوان مهاجم دوم پشت سر تایونن یا الماندر بازی میکنه.

پ.ن: آقا ایتالیا هم خیلی خوب بود مخصوصا پیرلوی خودمون. انشااله از گروه بالا بیان. :)

شاد باشی

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
دوستان یکم من رو راهنمایی کنید،من اون اولش 15 تا بازیکن برداشتم و چیدم ولی دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.
الان هر روز باید ترکیب رو تغییر بدم و اونایی که اون روز بازی میکنن رو بیارم ترکیب اصلی؟
اگه یکی رو ببرم بیرون امتیازهایی که گرفته میپره؟
کاپیتان چی؟اون رو هم باید عوض کنم یا نه؟مثلا خوبه هر روز کاپیتان رو بزارم یکی که بازی میکنه یا نه؟
بعد چرا من نمیام تو جدول؟یعنی بعد 2 روز امتیازها آپدیت نشده؟به امتیاز بچه ها که اضافه شده.
ممنون

• Like
Reactions: JVD

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دوستان یکم من رو راهنمایی کنید،من اون اولش 15 تا بازیکن برداشتم و چیدم ولی دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.
الان هر روز باید ترکیب رو تغییر بدم و اونایی که اون روز بازی میکنن رو بیارم ترکیب اصلی؟
اگه یکی رو ببرم بیرون امتیازهایی که گرفته میپره؟
کاپیتان چی؟اون رو هم باید عوض کنم یا نه؟مثلا خوبه هر روز کاپیتان رو بزارم یکی که بازی میکنه یا نه؟
بعد چرا من نمیام تو جدول؟یعنی بعد 2 روز امتیازها آپدیت نشده؟به امتیاز بچه ها که اضافه شده.
ممنون

جواد جان از اون 15 تا شما روز اول یازده تا رو گذاشتی تو زمین
بعد به مرور که بازیها انجام میشه تعویض میکنی. تو تعویض کردن دقیقا ریسک باید کرد. ببینید:

شما باید بازیکنی رو که بازی داره و فکر میکنی امتیاز خوب بگیره بذاری تو زمین. مثلا پیرلو رو داشتی باید دیروز میذاشتی تو زمین . بعد پیرلو بازی میکنه و مثلا میشه 6 . حالا شما به فرض بقیه هافبک هایی که داری امتایزهاشون 7-7 و 8 هست. یعنی پیرلو از بقیه کمتره ! خب . نگاه میکنی میبینی روی نیمکتت لمپارد رو داری از انگلیس که امشب بازی داره. اینجا شما ریسک میکنی که آیا لمپارد بیشتر از پیرلو خواهد گرفت یا نه. اگر فکر میکنی میگیره میای و لمپارد رو با پیرلو عوض میکنی. / ریسکش اینه که اگر لمپارد مثلا 3 بگیره دیگه تو ترکیب میمونه و نمیتونی پیرلو که تعویض کردی به ترکیب برگردونی.
هر کی که بیرون بردی باید قید امتیازش رو تو اون هفته از بازی (یعنی مثلا دور اول بازی هر تیم) بزنی. از طرفی اگر لمپارد رو نیاری تو زمین و طرف رو نیمکتت بمونه و تو بازی بیاد و 10 امتیاز بگیره باز چیزی گیر شما نمیاد چون بهش بازی ندادی و به 6 امتیاز پیرلو بسنده کردی.

دست زدن به ترکیب تو هر روز اجباری نیست و اختیاریه ولی این لازمه کار هست. شما باید از اول استراتژی ای رو انتخاب کنی که روز اول به فلان بازیکن ها بازی میدم و مثلا در نظر داری که خب اگر فلانی کم گرفت برای روز دوم اون یکی رو از رو نیمکت میارم تو و باز اگر اونم خراب کرد فرد دیگه ای رو. یا اینکه مثلا دومین فردی که اضافه میکنی جواب میده و دیگه استفاده از نفر سوم رو بیخیال میشی. باید جوری برنامه ریزی کنی برای بازیکنها که تو روز بازی بهشون بازی بدی و امتیازشون رو اگر خوب بود بدست بیاری و اگر بد تعویض کنی. گاهی پیش میاد شما سه دفاع داری که هر سه خوب گرفتند و با اینکه دو دفاع خوب دیگه بیرون داری ترجیح میدی که ریسک نکنی و بهشون بازی ندی.

کاپتان هم همینطوره / هر روز که بازیها برگزار میشه میتونی تغییر بدی اگر راضی نبودی ازشون.
مثلا من شب اول آرشاوین رو داشتم و دیگه تو شبهای بعد با اینکه بازیکن خوب داشتم ولی ترجیح دادم عوض نکنم. مثلا فن پرسی رو دیگه کاپتان نکردم چون اگر کمتر از آرشاوین میگرفت دیگه امتیازم میپرید و الان باز زلاتان رو دارم ولی کاپتانش نمیکنم. این اختیاریه . باید عوض کنی تا وقتی که امتیاز قابل توجه ای بدست بیاد. و ممکنه هی عوض کنی و هر بار کمتر گیرت بیاد.

در مورد جدول هم من به عنوان ادمین لیگ جدول رو قفل نکردم و باز گذاشتم تا حتی روز آخر هم بشه به لیگ اضافه شد و تو جدول زده بعد از آپدیت امتیازها به لیگ اضافه میشوند ولی الان هنوز این اتفاق نیافتاده. امسال تو فانتزی لیگ انگلیس هم این مشکل پیش اومد ولی بعد چند هفته درست شد. حالا ایشا.. اینم درست میشه.

رییس جان ممنون برای مشاوره . بله بهتره طمع نکنم:دی همین رقابت های سالم الگو میشه و موندگار :cool: / بد جوری سپر به سپر شدیم تو جدول آقا ولی اعتراف میکنم امشب جا میمونم :happy:
و نیز ایتالی هم مرسی :دی

بالا