دوستان یکم من رو راهنمایی کنید،من اون اولش 15 تا بازیکن برداشتم و چیدم ولی دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.
الان هر روز باید ترکیب رو تغییر بدم و اونایی که اون روز بازی میکنن رو بیارم ترکیب اصلی؟
اگه یکی رو ببرم بیرون امتیازهایی که گرفته میپره؟
کاپیتان چی؟اون رو هم باید عوض کنم یا نه؟مثلا خوبه هر روز کاپیتان رو بزارم یکی که بازی میکنه یا نه؟
بعد چرا من نمیام تو جدول؟یعنی بعد 2 روز امتیازها آپدیت نشده؟به امتیاز بچه ها که اضافه شده.
ممنون
جواد جان از اون 15 تا شما روز اول یازده تا رو گذاشتی تو زمین
بعد به مرور که بازیها انجام میشه تعویض میکنی. تو تعویض کردن دقیقا ریسک باید کرد. ببینید:
شما باید بازیکنی رو که بازی داره و فکر میکنی امتیاز خوب بگیره بذاری تو زمین. مثلا پیرلو رو داشتی باید دیروز میذاشتی تو زمین . بعد پیرلو بازی میکنه و مثلا میشه 6 . حالا شما به فرض بقیه هافبک هایی که داری امتایزهاشون 7-7 و 8 هست. یعنی پیرلو از بقیه کمتره ! خب . نگاه میکنی میبینی روی نیمکتت لمپارد رو داری از انگلیس که امشب بازی داره. اینجا شما ریسک میکنی که آیا لمپارد بیشتر از پیرلو خواهد گرفت یا نه. اگر فکر میکنی میگیره میای و لمپارد رو با پیرلو عوض میکنی. / ریسکش اینه که اگر لمپارد مثلا 3 بگیره دیگه تو ترکیب میمونه و نمیتونی پیرلو که تعویض کردی به ترکیب برگردونی.
هر کی که بیرون بردی باید قید امتیازش رو تو اون هفته از بازی (یعنی مثلا دور اول بازی هر تیم) بزنی. از طرفی اگر لمپارد رو نیاری تو زمین و طرف رو نیمکتت بمونه و تو بازی بیاد و 10 امتیاز بگیره باز چیزی گیر شما نمیاد چون بهش بازی ندادی و به 6 امتیاز پیرلو بسنده کردی.
دست زدن به ترکیب تو هر روز اجباری نیست و اختیاریه ولی این لازمه کار هست. شما باید از اول استراتژی ای رو انتخاب کنی که روز اول به فلان بازیکن ها بازی میدم و مثلا در نظر داری که خب اگر فلانی کم گرفت برای روز دوم اون یکی رو از رو نیمکت میارم تو و باز اگر اونم خراب کرد فرد دیگه ای رو. یا اینکه مثلا دومین فردی که اضافه میکنی جواب میده و دیگه استفاده از نفر سوم رو بیخیال میشی. باید جوری برنامه ریزی کنی برای بازیکنها که تو روز بازی بهشون بازی بدی و امتیازشون رو اگر خوب بود بدست بیاری و اگر بد تعویض کنی. گاهی پیش میاد شما سه دفاع داری که هر سه خوب گرفتند و با اینکه دو دفاع خوب دیگه بیرون داری ترجیح میدی که ریسک نکنی و بهشون بازی ندی.
کاپتان هم همینطوره / هر روز که بازیها برگزار میشه میتونی تغییر بدی اگر راضی نبودی ازشون.
مثلا من شب اول آرشاوین رو داشتم و دیگه تو شبهای بعد با اینکه بازیکن خوب داشتم ولی ترجیح دادم عوض نکنم. مثلا فن پرسی رو دیگه کاپتان نکردم چون اگر کمتر از آرشاوین میگرفت دیگه امتیازم میپرید و الان باز زلاتان رو دارم ولی کاپتانش نمیکنم. این اختیاریه . باید عوض کنی تا وقتی که امتیاز قابل توجه ای بدست بیاد. و ممکنه هی عوض کنی و هر بار کمتر گیرت بیاد.
در مورد جدول هم من به عنوان ادمین لیگ جدول رو قفل نکردم و باز گذاشتم تا حتی روز آخر هم بشه به لیگ اضافه شد و تو جدول زده بعد از آپدیت امتیازها به لیگ اضافه میشوند ولی الان هنوز این اتفاق نیافتاده. امسال تو فانتزی لیگ انگلیس هم این مشکل پیش اومد ولی بعد چند هفته درست شد. حالا ایشا.. اینم درست میشه.
رییس جان ممنون برای مشاوره . بله بهتره طمع نکنم:دی همین رقابت های سالم الگو میشه و موندگار

/ بد جوری سپر به سپر شدیم تو جدول آقا ولی اعتراف میکنم امشب جا میمونم :happy:
و نیز ایتالی هم مرسی :دی