امروز صبح بعد از سالها یک اتفاق بسیار خوب در باشگاه سپیدرود اتفاق افتاد و مهرشاد پور فخریان مدیرعامل جوان و دوست داشتنی سپیدرود با نمایندگان رسانه های گروهی کنفرانس مطبوعاتی برگزار کرد.در این کنفرانس مطبوعاتی از وبلاگ ها و سایت های هواداران سپیدرود،سایت گل،روزنامه تماشا،خبرگزاری ایرنا،خبرگزاری فارس،روزنامه پیروزی،روزنامه گلچین امروز،روزنامه خزر،روزنامه هدف،روزنامه گیلان امروز حضور داشتند و سوالات خود را مطرح نمودند.به دلیل این وبلاگ به عنوان اولین رسانه گروهی و فضای مجازی با مهرشاد پور فخریان مصاحبه کرده بود و شاید به جرات بتوان گفت 80 درصد سوالات مطرح شده مشترک بود ما در این پست تنها گزیده ای از صبحتهای ایشان را مطرح می کنیم.از حواشی این کنفرانس می توان به سوالات مطرح شده توسط یک خبرنگار که همه ایشان را می شناسند که در دقایق پایانی کمی جو را ملتهب کرد و در حالی که مصاحبه مطبوعاتی پور فخریان بود به انتقاد از حسین پور پرداخت که کمی جو به هم ریخت.
- تا اینجای فصل کوچکترین کمک مالی از طرف هیچ ارگان و نهادی به سپیدرود نشده است.
- از آقای حسین پور تشکر می کنم که علی رغم کمبودهای بسیار تیم بسیار خوب و با انگیزه ای را بسته است و ان شا الله با کمک همه بتوانیم به لیگ یک صعود کنیم
- میانگین سنی تیم 22.5 سال است.در واقع تیم ما تیم امید است.
- در تلاش برای جذب اسپانسر هستیم.در طی یکی دو ماه گذشته چندین رستوران و شرکت ساختمانی برای اسپانسر پیشنهاد دادند ولی از نظر ما اسپانسر باید از لحاظ حقوقی شخصیت کشوری داشته باشد و در شان باشگاه سپیدرود باشد.
-تا یکی دو ماه آینده احتمالا با یک اسپانسر برای نیم فصل دوم به توافق می رسیم
- اسپانسر در لیگ دو تنها 15 تا 20 درصد هزینه های ما را پرداخت می کند.
- مکاتباتی با استاندار و وزیر ورزش و جوانان داشته ایم و از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی نیز تقاضا دارم پیگیر این قضیه باشند.
- اگر شهر رشت دو اسطوره ورزشی داشته باشد قطعا یکی سپیدرود می باشد و دیگری محمود نامجو.
- از مسئولین استان گیلان انتقاد دارم که جایگاه تیم قدیمی و پرطرفدار سپیدرود را درک نمی کنند.
- سپیدرود شخصیت و ریشه فوتبال رشت است
-برای سپیدرود برنامه ریزی کوتاه مدت،میان مدت و بلند مدت داریم که قطعا در بلند مدت هدف ما حضور در لیگ برتر می باشد.
- ان شا الله بعد از ماههای محرم و صفر همایش تجلیل از پیشکسوتان را برگزار می کنیم و ملاک ما از پیشکسوت سپیدرود این است که هر کسی که حتی یک فصل در سپیدرود بازی کرده باشد پیشکسوت محسوب می کنیم.
- آقای نجفی در صورتی که ارگانی با اسپانسر قدرتمندی بتواند بیشتر و بهتر از ایشان هزینه کند حاضر است تیم را واگذار کند.
- در مورد بحث معافیت مالیاتی که در مورد سعید نجفی مطرح می شود این قضیه رو به طور صد در صد تکذیب می کنم و حاضریم مدرک و سند در این مورد رو منتشر کنیم.
- خیلی در مورد گذشته باشگاه و حواشی پیرامون آن کار ندارم و سعی می کنم در دورانی که مدیریت سپیدرود را عهده دار هستم حاشیه ای در تیم نباشد
- در باشگاه به روی همه باز است و از هر ایده و طرحی که بتواند به سپیدرود کمک کند استقبال می کنم.
- تجربه تلخ تیمداری شهرداری در مورد تیم استقلال شهرداری رشت باعث شده است که اختلاف نظر بین اعضای شورای شهر باشد و تمایل چندانی به تیمداری حرفه ای ندارند،البته معتقدم شهرداری رشت علی رغم تمام مشکلات مالی که دارد می تواند به راحتی کلیه هزینه های تیم در لیگ دو و حتی لیگ یک را تقبل نماید.
-از صدا و سیما تقاضا دارم کمی بیشتر به سپیدرود توجه کنند و حداقل بعضی از بازیهای ما رو به طور زنده پخش کنند.در استانی مثل خراسان رضوی تمامی دیدارهای تیمی مثل سیاه جامگان که تعداد تماشاگران آن به 50 نفر هم نمی رسد به طور مستقیم پخش می شود ولی متاسفانه در گیلان اینطور نیست و به ما توجهی نمی شود.
- با تمامی مشکلات مالی که داریم امسال احترام و شخصیت ویژه ای برای تیمهای پایه ای خود قائل شده ایم و تیم امید سپیدرود را هم تشکیل داده ایم.
منبع