• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال گیلان

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به یاد کاپیتان تیم ملی و شماره 9 افسانه ای ملوان

به یاد سیروس قایقران مرد بی ادعا فوتبال ایران

روحش شاد و یادش گرامی ...

541215_304128009659208_132328430172501_745075_494030122_n.jpg

سیروس قایقران در 18 فروردین سال 77 در یک تصادف رانندگی به همراه فرزندش جان خود را از دست داد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
استاندار گيلان:

ورزشگاه جديد انزلي را قايقران نامگذاري کنيم

مهدی سعادتی اظهار کرد : باید از کسانی که حقی به گردن ما دارند مانند قایقران که در گسترش ورزش کشور نقش مهم و تاثیرگذاری داشت یاد کنیم . وی افزود: قایقران نه تنها در انزلی بلکه در گیلان کشور و آسیا و جهان خوش درخشید و جایگاه فوتبال ایران را به جهانیان شناساند .
وی خاطرنشان کرد : ورزشکارانی که در کنار پرورش جسم بر اخلاق خود تسلط دارند اسوه و الگو می شوند و سیروس قایقران نیز چنین بود . سعادتی متذکر شد: ریشه همه تحولات انسانهای خوب است و زمانی که خیلی از تیم ها هویت نداشتند ملوان به واسطه همین بازیکنان خوب پر آوازه بود. وی با اشاره به برگزاری مراسم یادواره قایقران 14 سال پس از درگذشت وی مردمی بودن را موجب محبوبیت و خودجوش بودن مراسم بزرگداشت وی عنوان کرد.

سعادتی متذکر شد:دنیا محل گذر است و فلسفه خلقت ما انسانها این است که مسافریم و وقتی خوب از انسانی یاد می شود مثل سیروس به خاطر این است که خوب زندگی کرده است . وی با اشاره به این که ورزشگاه فعلی انزلی قدیمی بوده و در خور این شهر و فوتبال خوب آن نیست ابراز امیدواری کرد هرچه زودتر با رفع برخی اشکالات کار ساخت ورزشگاه جدید آغاز شود. استاندار گیلان متذکر شد: سال آینده مراسم بزرگداشت قایقران به صورت باشکوه تر و علاوه بر شهرستانی و بر مزار وی،استانی نیز برگزار خواهد شد.

سعادتی تصریح کرد:براساس قانون باید وابستگی باشگاه ملوان به مجموعه هایی مانند ارتش و منطقه آزاد قطع شود و باید تلاش کنیم تیمهای ملوان و داماش را با یافتن راهکارهایی برای استان گیلان حفظ کنیم . وی افزود:اخیرا نامه ای برای رییس جمهور در این رابطه نوشتم و با وزیر ورزش و جوانان نیز صحبت کردم تا با توجه به سابقه و اهمیت ملوان راهکاری برای رفع مشکلات این تیم محبوب اندیشیده شود.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
امروز صبح بعد از سالها یک اتفاق بسیار خوب در باشگاه سپیدرود اتفاق افتاد و مهرشاد پور فخریان مدیرعامل جوان و دوست داشتنی سپیدرود با نمایندگان رسانه های گروهی کنفرانس مطبوعاتی برگزار کرد.در این کنفرانس مطبوعاتی از وبلاگ ها و سایت های هواداران سپیدرود،سایت گل،روزنامه تماشا،خبرگزاری ایرنا،خبرگزاری فارس،روزنامه پیروزی،روزنامه گلچین امروز،روزنامه خزر،روزنامه هدف،روزنامه گیلان امروز حضور داشتند و سوالات خود را مطرح نمودند.به دلیل این وبلاگ به عنوان اولین رسانه گروهی و فضای مجازی با مهرشاد پور فخریان مصاحبه کرده بود و شاید به جرات بتوان گفت 80 درصد سوالات مطرح شده مشترک بود ما در این پست تنها گزیده ای از صبحتهای ایشان را مطرح می کنیم.از حواشی این کنفرانس می توان به سوالات مطرح شده توسط یک خبرنگار که همه ایشان را می شناسند که در دقایق پایانی کمی جو را ملتهب کرد و در حالی که مصاحبه مطبوعاتی پور فخریان بود به انتقاد از حسین پور پرداخت که کمی جو به هم ریخت.

- تا اینجای فصل کوچکترین کمک مالی از طرف هیچ ارگان و نهادی به سپیدرود نشده است.

- از آقای حسین پور تشکر می کنم که علی رغم کمبودهای بسیار تیم بسیار خوب و با انگیزه ای را بسته است و ان شا الله با کمک همه بتوانیم به لیگ یک صعود کنیم

- میانگین سنی تیم 22.5 سال است.در واقع تیم ما تیم امید است.

- در تلاش برای جذب اسپانسر هستیم.در طی یکی دو ماه گذشته چندین رستوران و شرکت ساختمانی برای اسپانسر پیشنهاد دادند ولی از نظر ما اسپانسر باید از لحاظ حقوقی شخصیت کشوری داشته باشد و در شان باشگاه سپیدرود باشد.

-تا یکی دو ماه آینده احتمالا با یک اسپانسر برای نیم فصل دوم به توافق می رسیم

- اسپانسر در لیگ دو تنها 15 تا 20 درصد هزینه های ما را پرداخت می کند.

- مکاتباتی با استاندار و وزیر ورزش و جوانان داشته ایم و از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی نیز تقاضا دارم پیگیر این قضیه باشند.

- اگر شهر رشت دو اسطوره ورزشی داشته باشد قطعا یکی سپیدرود می باشد و دیگری محمود نامجو.

- از مسئولین استان گیلان انتقاد دارم که جایگاه تیم قدیمی و پرطرفدار سپیدرود را درک نمی کنند.

- سپیدرود شخصیت و ریشه فوتبال رشت است

-برای سپیدرود برنامه ریزی کوتاه مدت،میان مدت و بلند مدت داریم که قطعا در بلند مدت هدف ما حضور در لیگ برتر می باشد.

- ان شا الله بعد از ماههای محرم و صفر همایش تجلیل از پیشکسوتان را برگزار می کنیم و ملاک ما از پیشکسوت سپیدرود این است که هر کسی که حتی یک فصل در سپیدرود بازی کرده باشد پیشکسوت محسوب می کنیم.

- آقای نجفی در صورتی که ارگانی با اسپانسر قدرتمندی بتواند بیشتر و بهتر از ایشان هزینه کند حاضر است تیم را واگذار کند.

- در مورد بحث معافیت مالیاتی که در مورد سعید نجفی مطرح می شود این قضیه رو به طور صد در صد تکذیب می کنم و حاضریم مدرک و سند در این مورد رو منتشر کنیم.

- خیلی در مورد گذشته باشگاه و حواشی پیرامون آن کار ندارم و سعی می کنم در دورانی که مدیریت سپیدرود را عهده دار هستم حاشیه ای در تیم نباشد

- در باشگاه به روی همه باز است و از هر ایده و طرحی که بتواند به سپیدرود کمک کند استقبال می کنم.

- تجربه تلخ تیمداری شهرداری در مورد تیم استقلال شهرداری رشت باعث شده است که اختلاف نظر بین اعضای شورای شهر باشد و تمایل چندانی به تیمداری حرفه ای ندارند،البته معتقدم شهرداری رشت علی رغم تمام مشکلات مالی که دارد می تواند به راحتی کلیه هزینه های تیم در لیگ دو و حتی لیگ یک را تقبل نماید.

-از صدا و سیما تقاضا دارم کمی بیشتر به سپیدرود توجه کنند و حداقل بعضی از بازیهای ما رو به طور زنده پخش کنند.در استانی مثل خراسان رضوی تمامی دیدارهای تیمی مثل سیاه جامگان که تعداد تماشاگران آن به 50 نفر هم نمی رسد به طور مستقیم پخش می شود ولی متاسفانه در گیلان اینطور نیست و به ما توجهی نمی شود.

- با تمامی مشکلات مالی که داریم امسال احترام و شخصیت ویژه ای برای تیمهای پایه ای خود قائل شده ایم و تیم امید سپیدرود را هم تشکیل داده ایم.

منبع

ho s na

Registered User
لایک‌ها
8
مخلص همه گیلانی ها.کریمی هم از گیلانه ؟درسته؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مخلص همه گیلانی ها.کریمی هم از گیلانه ؟درسته؟

علی کریمی متولد کرج هست. اما با توجه به پسوند نام خانوادگیش، محمدعلی کریمی پاشاکی، احتمالا نسبتش میرسه به روستای پاشاکی از توابع لاهیجان...

ho s na

Registered User
لایک‌ها
8
علی کریمی متولد کرج هست. اما با توجه به پسوند نام خانوادگیش، محمدعلی کریمی پاشاکی، احتمالا نسبتش میرسه به روستای پاشاکی از توابع لاهیجان...

اما یکی از دوستانم می گفت اهل سنگر هستش از توابع رشت.که گفت پدرشم رفیقه داییشه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اما یکی از دوستانم می گفت اهل سنگر هستش از توابع رشت.که گفت پدرشم رفیقه داییشه

پاشاکی تا جایی که من میدونم از توابع لاهیجانه. من به اون روستا رفتم... بسیار دنج و زیباست. اتفاقا از سمت سنگر هم رفتیم. مگر اینکه تغییرات منطقه ای باشه و ملحق شده باشه به بخش سنگر. من سال 73 اونجا بودم... بله اصالت پدرش از اونجاست ولی خودش به احتمال قریب به یقین متولد کرج هست...

ویکی پدیا هم تایید میکنه عرض بنده رو. منتها اصلیتش رو زده از دیلمان که درست نیست...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
عابدینی: استقلال تیم وزارت ورزش است؛ علیه آن رای صادر نمی‌کنند/ فدراسیون به وزارتخانه باج می‌دهد تا پوست موز را از زیر پایش بردارد

لیگ برتر - مدیرعامل باشگاه داماش از اینکه استقلالی‌ها یکشنبه شب به رشت نرفته‌اند شاکی است.

میثم بهرامی/ امیر عابدینی نمی‌داند چه كار كند. می‌داند هر كاری هم كه انجام دهد، فایده‌ای ندارد. می‌گوید استقلال تیم وزارت ورزش است و فدراسیون فوتبال، علیه تیم وزارتخانه رای صادر نمی‌كند. بنابراین قصد شكایت از استقلالی‌ها را هم ندارد. او می‌گوید بارها برای تیم‌های مختلف پیش آمده كه پروازشان لغو شده اما هر طور كه بوده، خودشان را به محل برگزاری مسابقه رسانده‌اند.

*بالاخره چه شد؟ فدراسیون فوتبال بازی شما و استقلال را سه بر صفر می‌كند؟
استقلال تیم وزارت ورزش است. برای تیم وزارت ورزش كه باخت سه بر صفر نمی‌زنند و علیه آن رای صادر نمی كنند. آقای بهروان به عنوان رئیس سازمان لیگ اگر از این تیم‌ها مراقبت نكند، پس انتظار دارید از كدام تیم‌ها مراقبت كند؟ با هر ابزاری كه می‌توانند، از استقلال حمایت می‌كنند.

*پس مسابقه 24 ساعت به تعویق افتاده است.
فدراسیون فوتبال طبق هیچ قانونی نمی‌تواند این مسابقه را به تعویق بیندازد. نه برف آمده، نه باران آمده، نه جاده بسته بوده. در جاده، تردد برای همه وجود داشته اما آقایان می‌گویند ما فقط باید با هواپیما سفر كنیم چون نمی‌توانیم سوار اتوبوس شویم! این آقایان مگر در این مملكت زندگی نمی‌كنند؟ این مسابقات در ایران برگزار می‌شود. من یك نكته‌ای را یادآوری می‌كنم. وای به حال فدراسیون فوتبال. زمان برگزاری جام باشگاه‌های اروپا به خاطر آتشفشانی كه فعال شده بود، تیم‌ها نمی‌توانستند به انگلیس پرواز كنند. بارسلونا از اسپانیا با اتوبوس به لندن رفت و روز بازی خودش را رساند. مسافت بارسلون و لندن را بررسی كنید ببینید آن‌ها چقدر سوار اتوبوس بوده‌اند. بارسایی‌ها این مسیر را رفتند و مسابقه را برگزار كردند. نگفتند چون پرواز اختصاصی ما نمی‌تواند در لندن فرود بیاید ما نمی‌آییم. كاش ما یاد بگیریم فوتبال برگزار كنیم نه اینكه بازی برگزار كنیم. به هر بهانه ای مردم را اذیت نكنیم.

*آقای فتح‌الله‌زاده جواب صحبت‌های قبلی شما را داده‌اند و گفته‌اند برای چه ما باید 24 ساعت زودتر به رشت می‌رفتیم؟
برای این‌كه در ایران زندگی می‌كنیم. برای اینكه این احتمال را باید بدهند. به همین دلیل كه ایشان متوجه نیستند كه از چه قدرتی استفاده كرده‌اند تا بازی را عقب بیندازند. ایشان مدیر دولتی است. این باعث وهن فوتبال و ورزش است. اصلا لازم نبود 24 ساعت زودتر بیایند. مگر 4 ساعت توی اتوبوس بنشیندد چه اتفاقی می‌افتد؟ ساعت 5 بعد از ظهر پرواز استقلال كنسل شده و اگر همان موقع با اتوبوس می‌آمدند ساعت 9 رشت بودند. اتفاق مشابهی برای تیم ما افتاد. می‌خواستیم برویم اصفهان اما پرواز لغو شد. تیم ما با اتوبوس رفت اصفهان. ساعت 6 صبح رسیدیم اصفهان و ساعت 3 بعد از ظهر رفتیم توی زمین. به خاطر اینكه استقلال عقبه‌ای دارد و ما احترام هم برای آن احترام قائل هستیم، باید قانون به نفع آن ها چرخش پیدا كند؟ این عدم مدیریت نیست؟ پس چیست؟

*زمان برگزاری اجلاس تهران هم پرسپولیس می‌خواست به اهواز برود اما هیچ پروازی وجود نداشت و با این حال مسئولان فدراسیون به پرسپولیسی‌ها می‌گفتند حتی اگر شده، باید با قطار به اهواز بروید اما مسابقه‌تان با فولاد عقب نمی‌افتد.
ده‌ها مورد اینگونه وجود دارد. اگر به تقویم مسابقات رجوع كنید می‌بینید كه هر باشگاهی یك مورد این گونه داشته. شرایط بحرانی را داشته. پرواز لغو شده، برف و كولاك شده و حتی با اتوبوس هم نمی‌توانستند بروند به خاطر راه بندان. ما اگر در كوئین گیر كردیم باید از كوئین صورت جلسه بگیریم؟ از چه كسی صورت جلسه بگیریم؟ باید برویم پلیس راه را پیدا كنیم كه از آن‌ها استعلام بگیریم؟ آقایان حرف‌های عجیب می‌زنند. تیم مهمان موظف است در روز مسابقه در زمین حاضر شود. ربطی هم به فدراسیون ندارد كه اعضای تیم چگونه می‌خواهند به شهر میزبان بروند. خودشان باید بروند. الحمدلله الان اینترنت هم در دسترس همه هست. می‌شود فهمید كی بارون می‌آید و كی هوا غبار آلود است.

*دیشب در رشت باران می‌بارید؟
اصلا نه بارانی بوده نه برف. مه بوده در رشت. دید پرواز كم بوده و هواپیما بلند نشده. ولی اتوبوس كه می‌آید. آزاد راه هم كه الحمدلله از تهران تا رشت هست. بهانه ای نمی‌توانستند بگیرند. تعجب من در این است كه آقای مجید صالح مربی استقلال از كجا می‌دانسته تیمش بعد از ظهر دوشنبه در رشت تمرین می‌كند. این را ساعت 8 شب به مهر می‌گوید. قطعا می‌دانستند كه نمی‌خواهند با اتوبوس بیایند. بهروان هم چیز جالبی گفت. الان استقلالی‌ها با هوپیما می‌آیند رامسر و از رامسر می‌آیند به رشت. از رامسر تا رشت حداقل دو ساعت با ماشین راه دارند. یك ساعت هم حداقل مسافت پروازی است. از لحظه بلند شدن هواپیما تا زمان بیرون آمدن از سالن، حداقل یك ساعت طول می‌كشد. این می‌شود سه ساعت. یك ساعت هم قبل از پرواز باید در فرودگاه باشند كه می‌شود چهار ساعت. خب همین 4 ساعت را اگر با اتوبوس می‌آمدند می‌رسیدند به رشت. من نمی‌دانم پشت صحنه چه چیزی است ولی قطعا پشت صحنه چیز دیگری وجود دارد.

*الان شما از باشگاه استقلال شكایت كرده‌اید؟
شكایت نمی‌كنیم. هیچ چیزی هم نمی‌گوییم. ولی حق ما بد جوری خورده شده. ما امشب هتل نداریم. باید هتل را تخله كنیم. چون یك شب بچه‌های ما در هتل بودند. نوع تمرینات تیم تغییر كرده. تمرین قبل از بازی را دیروز انجام دادیم. نمی‌دانم امروز باید چه تمرینی انجام دهیم. شاید باید اسمش را بگذاریم تمرین فورس ماژور.

*سپاهانی‌ها هم از این اتفاق شاكی هستند.
بله. سپاهان حقش است. تراكتور هم حقش است. همه این‌ها حقشان است.

*اگر برای یك تیم دیگر این اتفاق می‌افتاد، فدراسیون چه كار می‌كرد؟
همین اتفاق برای من و تیمم افتاد. فدراسیون گفت اگر نروی بازی را سه بر صفر به نفع حریف می‌زنیم. ما همین بساط را برای رفتن به تبریز داشتیم. تیم من نمی‌توانست از زمین برود. راه هوایی هم پرواز نداشتند. آخرش مسیر را عوض كردم تا برسم به تبریز. عزیز محمدی گفت من خواهش می‌كنم خودتان را برسانید. ما هم به احتیرام فوتبال خودمان را رساندیم. از دو هفته دیگر نیم فصل دوم در یخبندان و برف و سرما انجام می‌شود. آن وقت فدراسیون می‌خواهد چه كار كند؟ الان برنامه بازی تیم من افتاده عقب و در جام حذفی هم باید باشیم. این‌ها با هم می‌خواند؟ اگر بهروان یك تازه كار بود من می‌گفتم تازه كار است ولی او یك كار كشته است كه دارد این كار را می‌كند. فدراسیون هم دنبال بقای خودش است. می‌خواهد پوست موز را از زیر پایش بردارد. 4 تا باج هم به وزارت ورزش بدهند، شرایطشان بهتر می‌شود! به همین دلیل به تیم وزارت ورزش حال دادند!

بالا