• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال گیلان

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
به دليل اتفاقات بازي با استقلال| داماش محروم شد؛ دو بازي بدون تماشاگر!

داماش يك بار ديگر هم در همين ليگ، محروميت دو جلسه‌اي از حضور تماشاگرانش را تحمل كرده بود

بعد از اتفاقات ديدار با استقلال، تيم داماش گيلان از برگزاري دو ديدار خانگي در حضور تماشاگرانش محروم شد.

به گزارش گل، در بازي داماش و استقلال كه 14 آذر91 در شهر رشت برگزار شد، تماشاگران دو تيم تخلفاتي مرتکب شدند که بر اين اساس داماش گيلان به برگزاري دو ديدار خانگي بدون حضور تماشاگران و به پرداخت مبلغ 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

داماش يك بار ديگر هم در همين ليگ، محروميت دو جلسه‌اي از حضور تماشاگرانش را تحمل كرده بود.

منبع : پارس فوتبال

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان گفت: دیواری کوتاه‌تر از داماش پیدا نمی‌کنند که مدام محروم‌مان می‌کنند؟

حمید درخشان در مورد دیدار روز سه‌شنبه با فولاد خوزستان اظهار داشت: بازی سختی با تیم سوم جدول داریم. آنها در خانه خودشان بازی می‌کنند. فولاد سازماندهی خوبی دارد. می‌خواهیم با ارایه یک بازی منطقی به نتیجه دلخواه‌مان برسیم.

وی در مورد محرومیت دو جلسه‌ای داماش از بازی خانگی‌، گفت: نمی‌دانم چرا فقط داماش محروم می‌شود؟ در دور رفت هم دو بازی محروم بودیم. اکنون هم دو دیدار ما را محروم کرده‌اند. مگر می‌توانیم دهان تماشاگر را ببندیم؟ ضمن اینکه تماشاگر ما چیز بدی نگفته است. مگر تماشاگران تیم‌های دیگر همه با کراوات به ورزشگاه می‌آیند که فقط تماشاگران داماش را محروم می‌کنند؟

درخشان تصریح کرد: این عدالت نیست و برخی تیم‌ها مظلوم واقع می‌شوند. از این به بعد نباید بگوییم بالای چشم فلانی ابروست تا تیم محروم نشود. انصاف هم خوب چیزی است.

درخشان در مورد برکناری مربیان پرتغالی از باشگاه‌های ایرانی، گفت: وقتی خوب نتیجه نگیرند می‌روند. این مربیان بعد از حضور کی‌روش به باشگاه‌های ما آمدند که او هم در تیم ملی خوب نتیجه نگرفت.

منبع : پارس فوتبال

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پشت‌پرده حامیان مالی باشگاه داماش از پیش فروش خودرو تا پیش خرید چای
عابدینی: حاضر نیستم پول کلاهبرداری وارد داماش شود/ قویدل باید بدهی‌ها را بدهد و برود

امیر عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد وضعیت نابسامان باشگاه داماش گیلان و مشکلات فراوان این باشگاه گفت: آقایانی که به داماش آمدند تا مشکلات این تیم را حل کنند، بیشتر به دنبال آن بودند که خودشان را مطرح کنند و بعد از انجام کار اقتصادی سوءاستفاده اقتصادی بکنند. روش بسیار ناپسندی را هم در بعد اقتصادی دنبال می‌کردند که من آن را نمی‌دانستم و اطلاعی نداشتم که چه پیشینه‌ای دارد. این آقایان چون نتوانستند در روش‌های اقتصادی که دنبال می‌کنند به هدف‌شان برسند به باشگاه هم نتوانستند پولی تزریق کنند.

وی ادامه داد: هر روز مقابل در باشگاه با مردمی مواجه می‌شدم که از سراسر ایران آمده بودند و 17 میلیون‌ تومان‌های خود را می‌خواستند. این آقایان از مردم ثبت نام کرده بودند و قرار بود برای آنها خودرو بگیرند. آنهم با 10 میلیون وام بانکی. اما بعد از مدتی نه توانستند به مردم ماشین بدهند و نه پول‌ها را پرداخت کنند. به برخی چک دادند که این چک‌ها هم نقد نشد و ما هر روز با مراجعانی مواجه می‌شدیم که از اقصی نقاط کشور برای دریافت طلب‌شان آمده بودند.

عابدینی با اشاره به شرایط حامیان مالی داماش در استان گیلان عنوان کرد: متوجه شدیم که آنها در رشت هم می‌خواهند همین کار را بکنند. 50 هزار ماشین می‌خواستند ثبت نام کنند که مسئولان استان گیلان و به خصوص مسئولان نظارتی استان هوشمندانه مانع این کار شدند که آنها دوباره از مردم پول بگیرند. بنابر این وقتی نتوانستند 75 میلیارد تومان از این راه کسب درآمد کنند، به باشگاه هم نتوانستند پول پرداخت کنند. بنابراین به سراغ چای‌کاران رفتند.

وی افزود: قراداد خرید چای سبز را منعقد کردند که در نهایت در آنجا هم به مشکل برخوردند و نتوانستند پول چای‌کاران را بدهند. اوضاع بلبشویی شده است. حتی کار به جایی رسید که آنها از مردم ماشین با چک می‌خریدند و آن را می‌فروختند. قویدل دو ماه است که مدام به ما دروغ می‌گوید. او قرار بود یک و نیم میلیارد تومان پول تا آخر بهمن به باشگاه تزریق کند که این اتفاق نیفتد. او این مسائل را در جمع اهالی باشگاه گفت.

عابدینی تصریح کرد: من تا کنون 600 میلیون تومان قرض گرفتم تا باشگاه سرپا بماند. فردا هم کشتی‌گیران 300میلیون تومان چک دارند که اگر پرداخت نشود با آنها نیز به مشکل می‌خوریم. باشگاه اکنون به اعتبار معنوی خود سرپا مانده من به بازیکنان داماش چک داده‌ام و آنها به حرمت من چک‌ها را برگشت نمی‌زنند و صدایشان هم درنمی‌آید. الماسخاله هم راست می‌گوید. او کنار بازیکنان و باشگاه ایستاده است. فکر می‌کنید چرا گفتم حاضریم به تهران بیاییم و با پرسپولیس در آزادی بازی کنیم. به خاطر اینکه با پول بلیت فروشی بخشی از بدهی‌ها را بدهیم.

وی در مورد وضعیت مالکیت این باشگاه اظهار داشت: من بارها به قویدل گفتم اگر پول نداری برو اما اکنون می‌گویم باید بدهی‌ها را بدهد و برود. روزی مقابل در باشگاه یک خانم آذری جلوی من را گرفت و گفت آقای عابدینی شما در این ساختمان چه می‌کنید. این ساختمان،‌ساختمان کلاهبرداران است. من به این خانم گفتم دفتر من در یکی از طبقات ساختمان است. ولی به تعبیر این خانم حاضر نیستم پول کلاهبردی و پول مردم وارد باشگاه داماش شود. هر چند قویدل باید 4 میلیارد بدهی‌اش را بدهد و برود. او قرار بود 5 و نیم میلیارد تومان پول بیاورد که فقط 900 میلیون تومان داده است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل- اوضاع این روزهای داماش شبیه همان ضرب‌المثلی است که گیلانی‌ها می‌گویند «عجب گاو دکفته بازاری ایسه» (چقدر اوضاع هر کی به هر کیه!!). جنگی که در داماش آغاز شده دودش پیش از این‌که به چشم عابدینی یا قویدل برود به چشم تیم داماش خواهد رفت. ادامه دادن این بحث‌ها چیزی جز از دست دادن فرصت‌ها را در پی ندارد.

صبح جمعه همه چیز برای رفتن داماش به دورود و مسابقه با گهر آماده بود اما اتفاقی که روی داد این بود که باشگاه پولی برای فرستادن تیم نداشت. از همه معرکه‌تر این بود که تیم امید داماش که از ساعت ۴ بعداز ظهر روز ۵ شنبه در جلوی درب باشگاه منتظر رفتن به شیراز بودند با وساطت هیئت فوتبال استان گیلان ساعت ۱۱ شب به خانه‌هایشان رفتند تا صبح جمعه راهی شیراز شوند اما نکته جالب اینجاست که تیم امید به دلیل عدم تامین بودجه صبح روز بعد نرفت و تیم بزرگسالان هم که قرار بود به دورود برود با پول هیئت فوتبال استان گیلان به دورود رفت. روز سه‌شنبه بازیکنان در نامه‌ای از مدیرعامل باشگاه خواستند تا به مسائل مالی آن‌ها رسیدگی کند. حتی آن‌ها با التماس از رئیس هیئت فوتبال خواستند که به سر تمرینات برود و شنونده حرف‌هایشان باشد.

روز شنبه قرار بود جلسه‌ای بین الماسخاله و عابدینی و قویدل برای تصمیم‌گیری در مورد داماش برگزار شود. با توجه به عدم پرداخت مطالبات از سوی مدیریت باشگاه و همچنین ورود یک اسپانسر جدید برای خرید داماش، هدف از برگزاری این جلسه تعیین تکلیف برای ماندن یا رفتن قویدل در داماش بود. پیش از این‌که این جلسه برگزار شود قویدل شخصا جلسه‌ای تشکیل داد و تصمیم گرفت که عابدینی را از کار برکنار کند. دلیل این امر هم مصاحبه عابدینی با یکی از خبرگزاری‌ها بیان شده است. صبح جمعه نیز واعظ آشتیانی و پورمختار و جعفرزاده اعضای هئیت امناء باشگاه داماش استعفا دادند و به این ترتیب شیوه صف‌آرایی قوا در داماش تا حدود زیادی تغییر کرد و بسیاری خواستند تا پایشان در این ماجرا نباشد.

عابدینی توسط قویدل برکنار شد اما آیا قویدل می‌تواند عابدینی را برکنار کند؟! جالب این است که عابدینی به جهت این‌که از سوی یک مقام قانونی منصوب گردیده باید از سوی آن‌ها برکنار شود و به نوعی امین تام‌الاختیار آن‌ها در باشگاه محسوب می‌شود. در واقع مالکیت قویدل در داماش مشروط به پرداخت چک‌ها است و اگر این چک‌ها پاس نشوند می‌تواند معامله‌اش فسخ شود و حالا دقیقا چنین اتفاقی روی داده است. نکته کلیدی ماجرا اینجاست که گویا از ۳ فقره چکی که برای خرید داماش پرداخت شده، ۲ فقره از آن‌ها با سر رسیدن مهلتش پاس نشده و یک فقره چک دیگر نیز سررسید آن نزدیک است و باید پرداخت شود. وقتی شما می‌توانید در ملکی دخل و تصرف کنید که آن را خریده باشید و سندش به نام شما خورده باشد هنوز این امر برای داماش در مورد قویدل روی نداده و مالکیت آن‌ها در باشگاه مشروط است. پس نمی‌توان قویدل را مالک کامل و تمام‌عیار داماش دانست.

دعوای عابدینی و قویدل بر سر برکناری درخشان بدجوری بالا گرفته و اصرار قویدل بر ماندن درخشان تبدیل به یک گره مدیریتی برای داماش شده است. گرهی که برای باز کردن آن باید یک طرف کنار برود. عابدینی پس از برکناری درخشان افشین ناظمی را بر سر کار آورد و در واقع از یک مهره بومی استفاده کرد. حال قویدل می‌خواهد با برکناری عابدینی یک بومی یعنی هادی طباطبایی را بر مسند کار بنشاند و در واقع‌‌ همان طوری که عابدینی با او رفتار کرد. البته با این تفاوت که رابطه عابدینی و طباطبایی زیاد شفاف نیست. بر کسی پوشیده نیست که هواداران داماش دل خوشی از درخشان ندارند و در مسئله اخراج او عابدینی را حامی خود دیدند. حال که عابدینی از سوی قویدل برکنار شده و طباطبایی به جای او آمده به طور حتم او در مقابل هواداران داماش قرار خواهد گرفت. با توجه به سابقه طباطبایی در امر مدیریت این عمل بیشتر شبیه یک مهره‌سوزی برای فوتبال گیلان و از دست دادن یک نابغه دیگر است.

شاید چیزی که بسیاری از مردم رشت را نگران کرده تاثیر بسیاری از مسایل بر روی نتیجه‌گیری داماش است. تحولاتی که در خارج از زمین، نتایج تیم را رقم بزند. با توجه به بازی حساس داماش در لیگ و به‌خصوص نیمه‌نهایی جام حذفی ترس از این گونه مسائل ترس بر اندام هر کسی می‌اندازد. مسائلی که هر چقدر زیاد‌تر شود دودش به چشم داماشی‌ها خواهد رفت. باید مواظب بود دوستی‌ها پوست موز زیر پای داماش نیاندازد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
هافبک داماش با باشگاه NEC هلند به توافق رسيد

هافبک فصل گذشته داماش گيلان براي حضور در باشگاه NEC هلند به توافق رسيد.

عليرضا جهانبخش با تاييد اين خبر گفت: خداراشکر مي کنم که توافقات حاصل شده و مشکلي براي حضور در باشگاه هلندي ندارم. کارهاي پاياني و ويزا را انجام مي دهم و ظرف يک هفته آينده به هلند خواهم رفت.

به گزارش اوج ، وي ادامه داد: دو، سه پيشنهاد بسيار خوب داشتم و پس از صحبت هايي که انجام داديم به نظرم بهترين تصميم را گرفتم. باشگاه NEC هلند امکانات بسيار خوبي دارد و نظر مربيان و مدير فني اين تيم هم روي من مثبت است.

جهانبخش در پايان افزود: حضور در فوتبال هلند براي من يک سکوي پرتاب است. من اهداف بزرگي دارم و براي شروع فوتبال حرفه اي انتخاب خوبي کرده ام. انشاءالله در آينده به تيم هاي بزرگ اروپا مي رسم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
قراداد جهانبخش با ان ای سی هلند امضا شد./ پدیده لیگ برتر با شماره هفت در هلند.

سایت گل - باشگاه داماش گیلان برای انتقال علیرضا جهانبخش هافبک این تیم براي حضور در باشگاه NEC هلند به توافق رسيد. عليرضا جهانبخش با تاييد اين خبر گفت: خداراشکر مي کنم که توافقات حاصل شده و مشکلي براي حضور در باشگاه هلندي ندارم. کارهاي پاياني و ويزا را انجام مي دهم و ظرف يک هفته آينده به هلند خواهم رفت.

وي ادامه داد: دو، سه پيشنهاد بسيار خوب داشتم و پس از صحبت هايي که انجام داديم به نظرم بهترين تصميم راگرفتم. باشگاه NEC هلند امکانات بسيار خوبي دارد و نظر مربيان و مدير فني اين تيم هم روي من مثبت است. جهانبخش در پايان افزود:حضور در فوتبال هلند براي من يک سکوي پرتاب است. من اهداف بزرگي دارم و براي شروع فوتبال حرفه اي انتخاب خوبي کرده ام. انشاءالله در آينده به تيم هاي بزرگ اروپا ميرسم.

جهانبخش نخستین لژیونر ایرانی است که به هلند می رود. لیگ برتر هلند که به زبان هلندی به آن، Eredivisie می گویند با حضور هجده تیم برگزار می شود که در پایان فصل امسال تیم ان ای سی با سی و هفت امتیاز در سکوی پانزدهم قرار گرفت. آژاکس،آیندهوون و فاینورد پر افتخار ترین تیمهای هلندی هستند. پس از نهایی شدن قرارداد، جهانبخش فصل آینده با پیراهن شماره 7 برای باشگاه NEC هلند به میدان خواهد رفت. نکته جالب اینکه پیراهن دوم این تیم آبی با خط های سپید است که کاملا شبیه به پیراهن های این تیم شمالی است، طرح لباس هاس اولNEC متشکل از سه رنگ سبز و مشکی و قرمز می باشد.

بالا