mortezafox
Registered User
- نوشتهها
- 976
- لایکها
- 721
سایت ما هم فیلتر شده بدون اخطار پرونده هم مختومه شدهپیشنهادتون عالیه ولی برنامه حداقل سه سال دیگس
http://www.zanashoei.ir/
سایت ما هم فیلتر شده بدون اخطار پرونده هم مختومه شدهپیشنهادتون عالیه ولی برنامه حداقل سه سال دیگس
فکر نکنم به فروشنده ربطی داشته باشهمنم سایت تفریحیم فیلتر شده
یه سوال فقط دارم از دوستان/ من سایتو یک هفتست خریدم موقع خرید هم آمارگیر و الکسا و ... چک کردم مشکلی نبود و هیچ موردی نداشت که بخاد فیلتر شه
اما حالا در کمتر از 1 هفته پس از خرید فیلترشده.
من باید از فروشنده شاکی شم و پولمو پس بگیرم یا دیگه کلا همش از جیب من رفته؟؟؟؟
شما یه هاست مثل نت افزار پیشنهاد بده چشم ما انتقال میدیمخب چرا تو وب ایران کار میکنید؟
وب فارسی و دامنه ی ir (+هاست ایران) رو فراموش کنید و با خیال راحت کار کنید.
اینشالا به امید خدا اینا هم حل میشه.
تماس بگیرید با بخش مشکلات مردمی خبرانلاین بررسی میکنن. تک تک زنگ بزنید نه اسمی میپرسن نه چیزی.
بگید فیلترینگ گسترده بدون اخطار و ساماندهی و ....
اینم پیشنهاد خوبیه
Sent from my SM-G530H using Tapatalk
باور کن منم نمیدونم ادرسش چیهالان من ۱ ماهه تو کفم که سایت شما آدرسش چیه
سایت رو https کنید
اگر تذکری هم دادند اعلام کنید فعالیتی داخل ایران ندارید و کتاب های فارسی زبان مربوط به فارسی زبانان خارج کشور هست و اگر بازدیدی دارید به شما ربطی نداره و حاظر نیستید دسترسی به ایران رو قطع کنید و مشکلی هم با فیلتر شدن ندارید
به همین سادگی
میبرنتون جایی که عرب نی انداخت
به همین سادگی
یعنی یکی مثلا سایت مبتذل بزنه بعد بگه بازدید ایران به من ربطی نداره و من برای فارسی زبانان خارج از ایران این سایت رو زدم و میخواین فیلتر کنین بکنین.شما وقتی فعالیتی داخل ایران ندارید کاری باهاتون ندارند
هستند دوستانی که سایت های بزرگ خارجی دارند و داخل ایران هم زندگی می کنن بدون مشکل
خیلی از این سایت ها رو هم اکثر کاربران ایرانی میشناسند ولی کاری از دستشون جز فیلتر کردن بر نمیاد
یعنی یکی مثلا سایت مبتذل بزنه بعد بگه بازدید ایران به من ربطی نداره و من برای فارسی زبانان خارج از ایران این سایت رو زدم و میخواین فیلتر کنین بکنین.
کسی کاریش نداره؟؟؟!!!!!!!
اینجا ایرانه. حساب کتاب نداره....مبتذل منظورتون چیه؟ پو*رن؟ که خوب این مورد اصلا فرق داره
محتوای خاص رو نمیشه بحث کرد
درباره کتاب و فیلم و ... بله کاری به شما ندارند
شما سایتتون رو به زبان دیگه و کشور های خارجی میزبانی کنید و فعالیتی چه تبلیغاتی و چه مالی در ایران نداشته باشید بهتون کاری ندارند
کلی سایت وارز و فیلم خارجی وجود داره که فیلتر هستند و مدیران سایت هم ایرانی هستند
شما وقتی داخل ایران فعالیتی ندارید، از منابع داخلی استفاده ای نمی کنید، درامد ریالی ندارید و ... به چه جرمی می خوان به شما گیر بدن؟
رعایت نکردن قوانین کشور ایران در سایر کشور ها؟
قوانین داخلی شامل افراد داخلی میشه نه افرادی که ایرانی هستند دوست عزیز
اگر قرار باشه قوانین داخلی ایران بر روی افراد ایرانی اجرا بشه تمام کسانی که به خارج سفر کردند و شدن بی حجاب و .... باید از دم اعدام بشند دیگه !!!!
طبق منطق بخوایم جلو بریم حرفاتون کاملا درسته عزیز...مبتذل منظورتون چیه؟ پو*رن؟ که خوب این مورد اصلا فرق داره
شما سایتتون رو به زبان دیگه و کشور های خارجی میزبانی کنید و فعالیتی چه تبلیغاتی و چه مالی در ایران نداشته باشید بهتون کاری ندارند
کلی سایت وارز و فیلم خارجی وجود داره که فیلتر هستند و مدیران سایت هم ایرانی هستند
شما وقتی داخل ایران فعالیتی ندارید، از منابع داخلی استفاده ای نمی کنید، درامد ریالی ندارید و ... به چه جرمی می خوان به شما گیر بدن؟
اگر قرار باشه قوانین داخلی ایران بر روی افراد ایرانی اجرا بشه تمام کسانی که به خارج سفر کردند و شدن بی حجاب و .... باید از دم اعدام بشند دیگه !!!!
مبتذل منظورتون چیه؟ پو*رن؟ که خوب این مورد اصلا فرق داره