• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلتر گسترده سایت های کتاب و رمان

file3

Registered User
لایک‌ها
69
منم سایت تفریحیم فیلتر شده
یه سوال فقط دارم از دوستان/ من سایتو یک هفتست خریدم موقع خرید هم آمارگیر و الکسا و ... چک کردم مشکلی نبود و هیچ موردی نداشت که بخاد فیلتر شه
اما حالا در کمتر از 1 هفته پس از خرید فیلترشده.
من باید از فروشنده شاکی شم و پولمو پس بگیرم یا دیگه کلا همش از جیب من رفته؟؟؟؟

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
خب چرا تو وب ایران کار میکنید؟
وب فارسی و دامنه ی ir (+هاست ایران) رو فراموش کنید و با خیال راحت کار کنید.

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
منم سایت تفریحیم فیلتر شده
یه سوال فقط دارم از دوستان/ من سایتو یک هفتست خریدم موقع خرید هم آمارگیر و الکسا و ... چک کردم مشکلی نبود و هیچ موردی نداشت که بخاد فیلتر شه
اما حالا در کمتر از 1 هفته پس از خرید فیلترشده.
من باید از فروشنده شاکی شم و پولمو پس بگیرم یا دیگه کلا همش از جیب من رفته؟؟؟؟
فکر نکنم به فروشنده ربطی داشته باشه
ایشون قبل از فیلتر شدن سایت رو به شما فروخته و شما هم سایت رو چک کردید

mj.x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
اینشالا به امید خدا اینا هم حل میشه.
تماس بگیرید با بخش مشکلات مردمی خبرانلاین بررسی میکنن. تک تک زنگ بزنید نه اسمی میپرسن نه چیزی.
بگید فیلترینگ گسترده بدون اخطار و ساماندهی و ....

اینم پیشنهاد خوبیه

Sent from my SM-G530H using Tapatalk

تاپیک رو مجددا به خاطر این پست ها اوردم بالا . بنده شکایتم رو نوشتم . لطفا سایر دوستان وب مستر معترض به رفتار ساماندهی هم به این بخش مراجعه کنن . طبق گفته خودشون مشکلات مارو با مرجع مربوطه در میون میزارن. فقط کافیه یه کامنت بزارین و از وضع شکایت کنین همین.

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
سایت نودهشتیا گمونم دیگه کلا تعطیل شد دیگه اصلا چیزی بالا نمیاد

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
به نظر من اگر قصد فعالیت در ایران را دارید، باید ضوابط مربوطه را رعایت کنید. از ایشان راهنمایی بخوانید که کدام محتواها نامناسب بوده است، و از آن فیلد دیگر کار نکنید.

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سایت رو https کنید
اگر تذکری هم دادند اعلام کنید فعالیتی داخل ایران ندارید و کتاب های فارسی زبان مربوط به فارسی زبانان خارج کشور هست و اگر بازدیدی دارید به شما ربطی نداره و حاظر نیستید دسترسی به ایران رو قطع کنید و مشکلی هم با فیلتر شدن ندارید

به همین سادگی

میبرنتون جایی که عرب نی انداخت

به همین سادگی

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
میبرنتون جایی که عرب نی انداخت

به همین سادگی

شما وقتی فعالیتی داخل ایران ندارید کاری باهاتون ندارند
هستند دوستانی که سایت های بزرگ خارجی دارند و داخل ایران هم زندگی می کنن بدون مشکل
خیلی از این سایت ها رو هم اکثر کاربران ایرانی میشناسند ولی کاری از دستشون جز فیلتر کردن بر نمیاد

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
شما وقتی فعالیتی داخل ایران ندارید کاری باهاتون ندارند
هستند دوستانی که سایت های بزرگ خارجی دارند و داخل ایران هم زندگی می کنن بدون مشکل
خیلی از این سایت ها رو هم اکثر کاربران ایرانی میشناسند ولی کاری از دستشون جز فیلتر کردن بر نمیاد
یعنی یکی مثلا سایت مبتذل بزنه بعد بگه بازدید ایران به من ربطی نداره و من برای فارسی زبانان خارج از ایران این سایت رو زدم و میخواین فیلتر کنین بکنین.
کسی کاریش نداره؟؟؟!!!!!!!

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
یعنی یکی مثلا سایت مبتذل بزنه بعد بگه بازدید ایران به من ربطی نداره و من برای فارسی زبانان خارج از ایران این سایت رو زدم و میخواین فیلتر کنین بکنین.
کسی کاریش نداره؟؟؟!!!!!!!

مبتذل منظورتون چیه؟ پو*رن؟ که خوب این مورد اصلا فرق داره
محتوای خاص رو نمیشه بحث کرد

درباره کتاب و فیلم و ... بله کاری به شما ندارند
شما سایتتون رو به زبان دیگه و کشور های خارجی میزبانی کنید و فعالیتی چه تبلیغاتی و چه مالی در ایران نداشته باشید بهتون کاری ندارند
کلی سایت وارز و فیلم خارجی وجود داره که فیلتر هستند و مدیران سایت هم ایرانی هستند
شما وقتی داخل ایران فعالیتی ندارید، از منابع داخلی استفاده ای نمی کنید، درامد ریالی ندارید و ... به چه جرمی می خوان به شما گیر بدن؟
رعایت نکردن قوانین کشور ایران در سایر کشور ها؟
قوانین داخلی شامل افراد داخلی میشه نه افرادی که ایرانی هستند دوست عزیز
اگر قرار باشه قوانین داخلی ایران بر روی افراد ایرانی اجرا بشه تمام کسانی که به خارج سفر کردند و شدن بی حجاب و .... باید از دم اعدام بشند دیگه !!!!

MD66

Registered User
لایک‌ها
205

شما سایتتون رو به زبان دیگه و کشور های خارجی میزبانی کنید و فعالیتی چه تبلیغاتی و چه مالی در ایران نداشته باشید بهتون کاری ندارند
کلی سایت وارز و فیلم خارجی وجود داره که فیلتر هستند و مدیران سایت هم ایرانی هستند
شما وقتی داخل ایران فعالیتی ندارید، از منابع داخلی استفاده ای نمی کنید، درامد ریالی ندارید و ... به چه جرمی می خوان به شما گیر بدن؟
اگر قرار باشه قوانین داخلی ایران بر روی افراد ایرانی اجرا بشه تمام کسانی که به خارج سفر کردند و شدن بی حجاب و .... باید از دم اعدام بشند دیگه !!!!
اینجا ایرانه. حساب کتاب نداره....

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253

طبق منطق بخوایم جلو بریم حرفاتون کاملا درسته عزیز...
اما به قول دوستمون اینجا حساب کتاب نداره... فردا پس فردا میگیرن بازداشتتون میکنن یه جوووووورری جو میدن و یه تبصره هایی میزنن که خودتونونم باورتون میشه گناه کارید!

بعدشم، اگر بخوان بهتون گیر بدن خیییلی راحت دستشون بازه! همه میدونیم که قانونی مثل کپی رایت محصولات خارجی تو ایران معنی نداره... اما اگه دنبال بهانه باشن به همینتون هم گیر میدن!

امانوئل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
عزیزان من سر چی دارین بحث می کنین ؟! بابا این مملکت قانونش کشکه ! اصلا این چیزایی که شما میگین جای بحث نداره . یه نفر دو سال صبح تا شب جون میکنه یکی دیگه از اون سر با یه دکمه سایتش رو برا همیشه میبنده ! یکی یه مطلب میزاره فیلتر میشه یکی مطلب بدترشو میزاره آزادانه داره فعالیت میکنه . نت ایران هیچ منطق و اساسی پشتش نیست . اینجا یعنی کشک . اگر کسی میخواد توی نت ایران فعالیت کنه باید بدونه 90 درصد ریسکیه . اگرم کسی نت غیر فارسی میخواد کار کنه بهترین کار اینه که بره از یه هاستینگ معتبر خارجی فضا بگیره تا فرداش اگه اتفاقی افتاد حکایت ما نشه که کمیته نامه میزنه به هاستینگ و فرتی سایت رو مسدود میکنن . بنده الان 5 ساله توی نت ایرانم . به شخصه از این مملکت استفراغم میگیره.

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70

اینجور نیس ، اولا میزبانی بشه سایت توی خارج توسط یه رابط خارجی نه هاستینگ های ایرانی خودش کلی هزینه داره ، بعد هم فعالیت مالی تو ایران نداشته باشه که میشه همش ضرر ، فیلترینگ این چیزارو نمیشناسه ، یه چندنفر نشسن توی حدود 6 ماه چندهزار سایت رو شناسایی میکنن نامه نگاری میکنن و نهایتا بعد از چند ماه فیلتر میشه ، دیدند به فیلتر بی اعتنا هستید نامه نگاری میکنن با دیتاسنتر ، اعتنا نکرد خودتونو بازداشت و محاکمه میکنن

بالا