• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلتر گسترده سایت های کتاب و رمان

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
ماشالله سایت های رمان همچین بی عیب هم نیستن!
بعضیاشون خدایی دست کمی از سایت چ.رن ندارن
کلا رمانای سوسکی و عجیب غریب!
شما تا به حال یه رمان خوندین که این حرفا رو میزنین؟
کدوم سایت معتبر رمان رفته مطلب چورن گذاشته که اینجوری میگین بی عیب نیستن؟

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
میزنم دهن خودمو جر میدم با این حرفت.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
بنده نوشتم دست کمی نداره! نگفتم رمان چورنه!!!!! :confused:
به قول دوستمون به این پست شما ادم باید دهن خودشو جر بده!! :general107:
د اخه برادر دیگه هر بچه دوساله ای هم میدونه تو سایتهای رمان پر است از رمان های سک**سی و غیر اخلاقی شما چرا تو روز روشن داری انکار میکنی؟؟
قضیه احمدی نژاده ؟؟ :D
من حاضرم شرط ببندم هر سایت رمانی فیلتر شده بخاطر رمان های سکسی ش بوده! حداقل تو این زمینه اطمینان کامل دارم!چون چندین مورد دانلود کردم و خوندم ...
البته شما بهش نمیگی سک*سی!!! شما بهش میگی عاشقانه دوست پسر دوست دختری ، حقم داری ...:D

جمله استارتر :
درخواستمونم رد میشه . حرفشونم اینه که هر رمانی که شامل رابطه دوست دختری و امثالش باشه باید حذف بشه (حداقل ۹۰ درصد رمان ها یه بخش کوچیکی اینطور مواردی رو داره)

Last edited:

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
بنده نوشتم دست کمی نداره! نگفتم رمان چورنه!!!!! :confused:
به قول دوستمون به این پست شما ادم باید دهن خودشو جر بده!! :general107:
د اخه برادر دیگه هر بچه دوساله ای هم میدونه تو سایتهای رمان پر است از رمان های سک**سی و غیر اخلاقی شما چرا تو روز روشن داری انکار میکنی؟؟
قضیه احمدی نژاده ؟؟ :D
من حاضرم شرط ببندم هر سایت رمانی فیلتر شده بخاطر رمان های سکسی ش بوده! حداقل تو این زمینه اطمینان کامل دارم!چون چندین مورد دانلود کردم و خوندم ...
البته شما بهش نمیگی سک*سی!!! شما بهش میگی عاشقانه دوست پسر دوست دختری ، حقم داری ...:D

جمله استارتر :
شما نمونه سک سی بدین تا من همین امروز سایتو ببندم اون چیزایی که خوندین احتمالا توی سایت ل وتی بوده.
ادم احمدی نژاد باشه بهتره تا اینکه همینطوری رو هوا حرف بزنه
اون چیزی که استارتش نوشته منظورش یه چیز دیگه س نه اونی که شما فکر میکنین

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
شما نمونه سک سی بدین تا من همین امروز سایتو ببندم اون چیزایی که خوندین احتمالا توی سایت ل وتی بوده.
ادم احمدی نژاد باشه بهتره تا اینکه همینطوری رو هوا حرف بزنه
اون چیزی که استارتش نوشته منظورش یه چیز دیگه س نه اونی که شما فکر میکنین
اوکی .... پس واسه رمانهای تاریخی فیلترتون کردن :D
ادرس سایتت رو اینجا بزار ....

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
اوکی .... پس واسه رمانهای تاریخی فیلترتون کردن :D
ادرس سایتت رو اینجا بزار ....
اینش رو باید بری ازونا بپرسی
اخه کتابی که از وزارت ارشاد مجوز گرفته و چاپ شده و الان تو کتابفروشیا موجوده محتوای مجرمانه ش کجاشه؟:general208:
من تو سایت کتابو معرفی کرده بودم اینا اومدن میگن شما محتوای مجرمانه داری:eek:

mahanusefi

Registered User
لایک‌ها
29
اینش رو باید بری ازونا بپرسی
اخه کتابی که از وزارت ارشاد مجوز گرفته و چاپ شده و الان تو کتابفروشیا موجوده محتوای مجرمانه ش کجاشه؟:general208:
من تو سایت کتابو معرفی کرده بودم اینا اومدن میگن شما محتوای مجرمانه داری:eek:
وقتی کتابی به قول خودتون چاپ شده و تو کتاب فروشیا هست پس بنابراین هم حق چاپ داره هم حق تالیف و در دسترس گذاشتن به صورت رایگان جرمه شاید به همین دلیل هست که فیلتر شدین

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
وقتی کتابی به قول خودتون چاپ شده و تو کتاب فروشیا هست پس بنابراین هم حق چاپ داره هم حق تالیف و در دسترس گذاشتن به صورت رایگان جرمه شاید به همین دلیل هست که فیلتر شدین
برادر گرامی
جمله منو خوندین؟:D
"من تو سایت کتابو معرفی کرده بودم اینا اومدن میگن شما محتوای مجرمانه داری"
فقط اسم کتاب +نویسنده و قیمتش رو نوشته بودم
با ناشرم قبل گذاشتن تو سایت حرف زده بودم گفتن معرفی اشکالی نداره

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
اینجور نیس ، اولا میزبانی بشه سایت توی خارج توسط یه رابط خارجی نه هاستینگ های ایرانی خودش کلی هزینه داره ، بعد هم فعالیت مالی تو ایران نداشته باشه که میشه همش ضرر ، فیلترینگ این چیزارو نمیشناسه ، یه چندنفر نشسن توی حدود 6 ماه چندهزار سایت رو شناسایی میکنن نامه نگاری میکنن و نهایتا بعد از چند ماه فیلتر میشه ، دیدند به فیلتر بی اعتنا هستید نامه نگاری میکنن با دیتاسنتر ، اعتنا نکرد خودتونو بازداشت و محاکمه میکنن

دوست عزیز من میگم فعالیت در خارج از کشور شما میگید نامه نگاری با دیتاسنتر و هاستینگ؟
شما وقتی سایتتون فعالیتی داخل ایران نداره چطور می خواید با قانون کشور محاکمه بشید؟
به عنوان مثال سایت irfree رو که بسیاری از ایرانی ها میشناسند و کاربرشون هستند ولی یک سایت خارجی هست و تنها مالک و مدیر ایرانی داره
اینهمه سال کاری بهشون داشتند؟ خیر. فقط فیلتر بوده و هست
شما خارج از ایران کار کنید درامدتونم از خارج از ایران خواهید بود.
الان اکثر کاربران زبان انگلیسی رو در حدی بلدند که بتونن از سایت های انگلیسی زبان استفاده کنند.
خودتون الان فکر کنید ببینید کی رو میشناسید که مثلا دنبال یک فیلم یا بازی غیر مجازی بگرده ولی پیداش نکنه؟
گذشت اون دوره ای که کاربران ایران فقط به وب ایران محدود می شدند و تا اسم بازی رو براشون ترجمه فارسی نمی کردید چیزی متوجه نمی شدند دوست عزیز
همیشه یادتون باشه پیشرف سطح علمی یک کشور باعث میشه مرز های محدودیت هم بازتر بشه
شما واقعا فکر می کنید با این شرایط فیلترینگ که به هر چیزی به شکل مسخره ای گیر میدن کاربرا هم بی خیال محتوای مورد نظرشون میشن؟ در طول تاریخ کی این اتفاق افتاده که قرار هست برای دومین بار اتفاق بیافته؟
یک نگاه به آشنایان بندازید و شرایط رو با سال های پیش مقایسه کنید تازه متوجه میشید که کاربرا تا چه حد پیشرفت کردند و به چه راحتی می تونن محتوای مورد نظرشون رو خارج از وب ایران پیدا کنند
به عنوان مثال تورنت چند سال پیش یک چیز عجیب و غریبی بود که فقط کسایی که فعالیت داشتند به عنوان منبع استفاده می کردند. به یکی می گفتید تورنت فکر می کرد فحش دارید میدید.
الان برید تو خیابون از 10 نفر بپرسید فیلماتون رو از کجا دانلود می کنید؟ منابعتون کجاست؟ از این 10 نفر 5 نفر تورنت رو به عنوان یکی از منابعشون معرفی می کنن با وجود این که اکثر وبسایت های تورنت فیلتر هست و دسترسی بهشونم خارج از فیلترینگ به دلیل مشکلات کپی رایت کار آسونی نیست

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
دوست عزیز من میگم فعالیت در خارج از کشور شما میگید نامه نگاری با دیتاسنتر و هاستینگ؟
شما وقتی سایتتون فعالیتی داخل ایران نداره چطور می خواید با قانون کشور محاکمه بشید؟
به عنوان مثال سایت irfree رو که بسیاری از ایرانی ها میشناسند و کاربرشون هستند ولی یک سایت خارجی هست و تنها مالک و مدیر ایرانی داره
اینهمه سال کاری بهشون داشتند؟ خیر. فقط فیلتر بوده و هست
شما خارج از ایران کار کنید درامدتونم از خارج از ایران خواهید بود.
الان اکثر کاربران زبان انگلیسی رو در حدی بلدند که بتونن از سایت های انگلیسی زبان استفاده کنند.
خودتون الان فکر کنید ببینید کی رو میشناسید که مثلا دنبال یک فیلم یا بازی غیر مجازی بگرده ولی پیداش نکنه؟
گذشت اون دوره ای که کاربران ایران فقط به وب ایران محدود می شدند و تا اسم بازی رو براشون ترجمه فارسی نمی کردید چیزی متوجه نمی شدند دوست عزیز
همیشه یادتون باشه پیشرف سطح علمی یک کشور باعث میشه مرز های محدودیت هم بازتر بشه
شما واقعا فکر می کنید با این شرایط فیلترینگ که به هر چیزی به شکل مسخره ای گیر میدن کاربرا هم بی خیال محتوای مورد نظرشون میشن؟ در طول تاریخ کی این اتفاق افتاده که قرار هست برای دومین بار اتفاق بیافته؟
یک نگاه به آشنایان بندازید و شرایط رو با سال های پیش مقایسه کنید تازه متوجه میشید که کاربرا تا چه حد پیشرفت کردند و به چه راحتی می تونن محتوای مورد نظرشون رو خارج از وب ایران پیدا کنند
به عنوان مثال تورنت چند سال پیش یک چیز عجیب و غریبی بود که فقط کسایی که فعالیت داشتند به عنوان منبع استفاده می کردند. به یکی می گفتید تورنت فکر می کرد فحش دارید میدید.
الان برید تو خیابون از 10 نفر بپرسید فیلماتون رو از کجا دانلود می کنید؟ منابعتون کجاست؟ از این 10 نفر 5 نفر تورنت رو به عنوان یکی از منابعشون معرفی می کنن با وجود این که اکثر وبسایت های تورنت فیلتر هست و دسترسی بهشونم خارج از فیلترینگ به دلیل مشکلات کپی رایت کار آسونی نیست

اگر سایتی تاسیس کنید که با قوانینی که آقایون وضع کردند مغایرت داشته باشه و شما ساکن ایران باشید و اون سایت به زبان انگلیسی باشه جدای از بحث فیلترینگ ، میتونن باشما برخود داشته باشن و مورد داشتیم که بازداشت شدند ، این نیست که فیلتر کنن شمارو و شما ساکن ایران باشید و در همون حال هم به نقض قانونی که وضع کردند ادامه بدید ، قطعا با شما برخورد میشه ، نامه نگاری با دیتا سنتر خارجی هم امکان پذیر هست امکان تمکین هم وجود داره احتمالا .

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
اگر سایتی تاسیس کنید که با قوانینی که آقایون وضع کردند مغایرت داشته باشه و شما ساکن ایران باشید و اون سایت به زبان انگلیسی باشه جدای از بحث فیلترینگ ، میتونن باشما برخود داشته باشن و مورد داشتیم که بازداشت شدند ، این نیست که فیلتر کنن شمارو و شما ساکن ایران باشید و در همون حال هم به نقض قانونی که وضع کردند ادامه بدید ، قطعا با شما برخورد میشه ، نامه نگاری با دیتا سنتر خارجی هم امکان پذیر هست امکان تمکین هم وجود داره احتمالا .

این مورد هایی رو که میگید چند نمونه مثال می زنید؟
بنده به خاطر ندارم چنین اتفاقی افتاده باشه

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
این مورد هایی رو که میگید چند نمونه مثال می زنید؟
بنده به خاطر ندارم چنین اتفاقی افتاده باشه
دوست عزیز چرا انقدر روی حرفتون پا فشاری میکنید ؟؟؟ به نظرتون میشه ساکن ایران باشید و یه سایت انگلیسی زبان تاسیس کنید بعد به هر دلیلی فیلتر بشه بعد شما همینطور بی اعتنا باشید بعد کاری به کارتون نداشته باشن ؟؟؟
فیلترینگ مگه جلوی چند درصد از بازدید هارو میگیره ؟؟؟ شما مثلا سایت دانلود کتاب میزنید ، بازم فیلترتون میکنن کتاب انگلیسی باشه و محتوای مجرمانه از نظر اونا داشته باشه تعارفی در کار نیست ، بعد از فیلترینگ هم با قوانین کشور مطابقت داده شدید به دلیل اینکه صرفا ساکن ایران هستید که هیچ نشدید برخورد قضایی صورت میگیره
برید دبی ، یا هرجا همین کارو کنید فقط توی ایران فیلتر میشید ،

ضمنا جامعه وب مستری مظلوم تر از این حرفاست که بخواد خبری ازش رسانه ای بشه که میفرمایید نمونه بیارید البته نمونه هست ، ولی گفتنش جالب نیست

اگر میخواید توی ایران فعالیت کنید بهتره پیرو قوانین باشید

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
دوست عزیز چرا انقدر روی حرفتون پا فشاری میکنید ؟؟؟ به نظرتون میشه ساکن ایران باشید و یه سایت انگلیسی زبان تاسیس کنید بعد به هر دلیلی فیلتر بشه بعد شما همینطور بی اعتنا باشید بعد کاری به کارتون نداشته باشن ؟؟؟
فیلترینگ مگه جلوی چند درصد از بازدید هارو میگیره ؟؟؟ شما مثلا سایت دانلود کتاب میزنید ، بازم فیلترتون میکنن کتاب انگلیسی باشه و محتوای مجرمانه از نظر اونا داشته باشه تعارفی در کار نیست ، بعد از فیلترینگ هم با قوانین کشور مطابقت داده شدید به دلیل اینکه صرفا ساکن ایران هستید که هیچ نشدید برخورد قضایی صورت میگیره
برید دبی ، یا هرجا همین کارو کنید فقط توی ایران فیلتر میشید ،

ضمنا جامعه وب مستری مظلوم تر از این حرفاست که بخواد خبری ازش رسانه ای بشه که میفرمایید نمونه بیارید البته نمونه هست ، ولی گفتنش جالب نیست

اگر میخواید توی ایران فعالیت کنید بهتره پیرو قوانین باشید

بنده قصد فعالیت در ایران رو ندارم و فقط قصد زندگی در ایران رو دارم دوست عزیز
بنده پا فشاری نمی کنم فقط مسئله ای رو بیان می کنم با تجربه به دست اومده
شما تا به حال فعالیتی خارج از ایران داشتید؟ با این شکل موارد برخوردی داشتید؟

شما میگید مورد هست بعد میگید گفتنش درست نیست؟ اگر گفتنش درست نیست چرا گفتید موردی هست؟ چرا نباید درست باشه؟
بنده که فعالیت داشتم در این مورد چنین نمونه ای که شما میگید ندیدم دوست عزیز

مسئله اینجاست وبمستر های عزیز اینقدر برخی مسائل خنده دار رو پیش می کشند و خود به خود بد نگاه می کنند به قضیه که بهانه ای دست قانون میدند تا ازش به شکل خنده داری سوء استفاده بشه
به عنوان مثال بنده دارای یک سایت فایلشرینگ هستم که تابع قوانین جهانی هستم و به کاربران غیر ایرانی سرویس ارائه میدم.
هیچ دلیل نداره بنده طبق قانون ایران عمل کنم و محتوی رو بر اساس درخواست اون ها فیلتر کنم. اگر مشکلی باشه سرویس بنده در داخل کشور مسدود میشه و بنده مشکلی با این قضیه نخواهم داشت چون قصد فعالیت در این کشور رو ندارم
دقیقا به چه جرمی ممکن هست بنده رو محکوم کنند؟ یک مقدار فکر کنید دوست عزیز
هر چقدر هم که ممکلت تو دیوار باشه دیگه در این حد که نیست
بیان دم در خونه بنده بنده رو به جرم رعایت نکردن قوانین کشور در یک کشور دیگه بگیرند؟ شوخیتون گرفته؟ با دیتاسنتر خارجی مکاتبه کنند که وبسایت بنده رو چون قوانین کشور ایران رو رعایت نکرده مسدود کنند؟ خنده دار به نظر نمیرسه این حرف؟
کدوم دیتاسنتر خارجی با ایران همکاری کرده که حالا قرار هست باز هم همکاری کنند؟
مسئله اینجاست شما با این حرف های خنده داری که می زنید باعث میشید این مسئله به مرور زمان به یک قانون خنده دار تبدیل بشه دوست عزیز
شما رو اگر به چنین جرمی گرفتند می تونید پناهدگی بخواید هر جای دنیا که دلتون تمایل دارید
خیلی دوست دارید ایران بمونید یک وکیل خیلی ساده بگیرید توی 20 دقیقه کاری می کنه قاضی به نفع شما رای بده.
دیگه خواهشا حرفای خنده دار رو اینطور نزنید که 2 روز دیگه بشه قانون و بعد بگیم چرا اینطور شد دیگه
معلومه حاکمی که میبینه مردمش خودشون دارن میزنن تو سر خودشون پا میشه 2 تا هم اون میزنه تو سر مردمش

sabaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خب کتاب های مشکل دار نذارید و بهشون تعهد بدید که کار غیر اخلاقی نکنید
به خدا این رمان ها حوون های ما رو به سمت شهوت می بره بدبخت میکنه
جوون های ژاپن زیر لاحاف ربات میسازن اونوقت تو ایران زیر لاحاف.....
خب مقصر این سایت های مورد دار هستن دیگه

ciel2050

Registered User
لایک‌ها
66
بنده قصد فعالیت در ایران رو ندارم و فقط قصد زندگی در ایران رو دارم دوست عزیز
بنده پا فشاری نمی کنم فقط مسئله ای رو بیان می کنم با تجربه به دست اومده
شما تا به حال فعالیتی خارج از ایران داشتید؟ با این شکل موارد برخوردی داشتید؟

شما میگید مورد هست بعد میگید گفتنش درست نیست؟ اگر گفتنش درست نیست چرا گفتید موردی هست؟ چرا نباید درست باشه؟
بنده که فعالیت داشتم در این مورد چنین نمونه ای که شما میگید ندیدم دوست عزیز

مسئله اینجاست وبمستر های عزیز اینقدر برخی مسائل خنده دار رو پیش می کشند و خود به خود بد نگاه می کنند به قضیه که بهانه ای دست قانون میدند تا ازش به شکل خنده داری سوء استفاده بشه
به عنوان مثال بنده دارای یک سایت فایلشرینگ هستم که تابع قوانین جهانی هستم و به کاربران غیر ایرانی سرویس ارائه میدم.
هیچ دلیل نداره بنده طبق قانون ایران عمل کنم و محتوی رو بر اساس درخواست اون ها فیلتر کنم. اگر مشکلی باشه سرویس بنده در داخل کشور مسدود میشه و بنده مشکلی با این قضیه نخواهم داشت چون قصد فعالیت در این کشور رو ندارم
دقیقا به چه جرمی ممکن هست بنده رو محکوم کنند؟ یک مقدار فکر کنید دوست عزیز
هر چقدر هم که ممکلت تو دیوار باشه دیگه در این حد که نیست
بیان دم در خونه بنده بنده رو به جرم رعایت نکردن قوانین کشور در یک کشور دیگه بگیرند؟ شوخیتون گرفته؟ با دیتاسنتر خارجی مکاتبه کنند که وبسایت بنده رو چون قوانین کشور ایران رو رعایت نکرده مسدود کنند؟ خنده دار به نظر نمیرسه این حرف؟
کدوم دیتاسنتر خارجی با ایران همکاری کرده که حالا قرار هست باز هم همکاری کنند؟
مسئله اینجاست شما با این حرف های خنده داری که می زنید باعث میشید این مسئله به مرور زمان به یک قانون خنده دار تبدیل بشه دوست عزیز
شما رو اگر به چنین جرمی گرفتند می تونید پناهدگی بخواید هر جای دنیا که دلتون تمایل دارید
خیلی دوست دارید ایران بمونید یک وکیل خیلی ساده بگیرید توی 20 دقیقه کاری می کنه قاضی به نفع شما رای بده.
دیگه خواهشا حرفای خنده دار رو اینطور نزنید که 2 روز دیگه بشه قانون و بعد بگیم چرا اینطور شد دیگه
معلومه حاکمی که میبینه مردمش خودشون دارن میزنن تو سر خودشون پا میشه 2 تا هم اون میزنه تو سر مردمش

سلام خدمت شما دوست عزیز

کاری به حرف هایه شما ندارم که در کشور ایران همچین اتفاقی میوفته یا نمیوفته

ولی بنابه به قوانین شما در هر کشوری هستید باید قوانین مربوط به اون کشور رو رعایت کنید به عنوان مثال شما اگه در آمریکا باشید و یه سایت فارسی زبان بزنید چون به آمریکایی ها نخواستید خدمات ارایه بدید پس دولت آمریکا نمیتونه شمارو تحت پیگیرد قضایی قرار بده ؟ خیر عزیز اینجوری نیست

یکی از دوستان شخصی بنده در کشور نروژ به دلیل نقض قوانین کپی رایت به صورت گسترده دستگیر شدن و به چند سالم زندادن محکوم شدن جالبیش اینجاست در تمام وبسایت هایی که فعالیت میکردن هم انگلیسی زبان بود و خارج از کشور خودشون

در ایرانم شما اگه سایت خارجی بزنید به دلیل اینکه شهروند ایران هستید باید قوانین کشور ایران رو رعایت کنید بعد قوانین بین المللی رو اینکه بفرماید قوانین کپی رایت در ایران کلا رعایت نمیشه این بحثس جداست وقتی بخوان بگیرنتون همون قانون کپی رایت رو به عنوان قانون دفاع از حقوق ناشر در میارن و شمارو میتپونن توی زندون

حالا شما میخواید سایت دیگه ای بزنید مثلا علمی و ... اون دیگه بحثس جداست و احکامش جداست عزیز

tak-site.ir

Registered User
لایک‌ها
72
ما چند ماهه داریم میگیم بابا تو این وب سایت خراب شده ما رمانی غیر اخلاقی نیست .
ته ته ته ته مطلب غیر اخلاقیمون اینه دوتا دختر و پسر که محرم نیستن باهم میرن یه بیرون ، زیر یه سقف هم نمیرن که شیطون بخواد کاری بکنه :|
اونوقت یارو میاد زر میزنه میگه این رمانای غیر اخلاقی رو نذارید جوونامون زیر لاهاف تفریحات حمومی میکنن .
مثلا شما وبمسترید و میخواید جلو فیلترینگ الکی رو بگیرید ؟ شما ها بدتر از هرکسی پشت هم دیگه رو خالی میکنید و بهونه میدید دست این و اون برا فیلتر .

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
خب کتاب های مشکل دار نذارید و بهشون تعهد بدید که کار غیر اخلاقی نکنید
به خدا این رمان ها حوون های ما رو به سمت شهوت می بره بدبخت میکنه
جوون های ژاپن زیر لاحاف ربات میسازن اونوقت تو ایران زیر لاحاف.....
خب مقصر این سایت های مورد دار هستن دیگه
شما ژاپن تشریف بردید؟
اطلاعی از آمار انتشار بیشترین کلیپهای مخفی (تجاوز توسط پزشکان و..) و تجاوز به کودکان دارید؟
اطلاعی از آمار بیشترین خودکشی دارید؟
اطلاع دارید اسم ژاپن همیشه در صدر خبرهای موارد بالا هستش؟

همه چیز ربات ساختنه؟ اطلاع دارید چند درصد مهندسان ژاپنی و آمریکایی ایرانی هستن؟
به نظرتون مشکل از مردم ماست؟ یا مشکل قوانین اصلاح نشده کشور هستش؟

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
شما ژاپن تشریف بردید؟
اطلاعی از آمار انتشار بیشترین کلیپهای مخفی (تجاوز توسط پزشکان و..) و تجاوز به کودکان دارید؟
اطلاعی از آمار بیشترین خودکشی دارید؟
اطلاع دارید اسم ژاپن همیشه در صدر خبرهای موارد بالا هستش؟

همه چیز ربات ساختنه؟ اطلاع دارید چند درصد مهندسان ژاپنی و آمریکایی ایرانی هستن؟
به نظرتون مشکل از مردم ماست؟ یا مشکل قوانین اصلاح نشده کشور هستش؟
خیلی جالبه چند روز پیش یه خبر خوندم یه مجله آمرکایی گفته بود مردم ژاپن اینقدر قانونمند هستن که خیلی از وکیل های این کشور بیکار شدن;)وکیل های اینجا باید 3 ماه پیش نوبت بگیری

بالا