• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلتر گسترده سایت های کتاب و رمان

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
خیلی جالبه چند روز پیش یه خبر خوندم یه مجله آمرکایی گفته بود مردم ژاپن اینقدر قانونمند هستن که خیلی از وکیل های این کشور بیکار شدن;)وکیل های اینجا باید 3 ماه پیش نوبت بگیری
بازم مشکل از قانون ماست , اونجا دادگاه بدون هیچ وکیلی شما رو به حقت میرسونه
اینجا کافیه 2 تا پارتی جور کنی , دیگه طرف 100 تا وکیلم بیاره حریفت نمیشه
البته باز ایران از کشورهای آفریقایی بهتره !
مثلا اونجا اگه قاضی رای مخالف علیه زورگیر بده فرداش خودشو خونوادشو چهار میخ میکنن درس عبرت بقیه قضات بشه :|

sabaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
الحمدلله دوستان خیلی با ادبی اینجا هستند
به نظرم ادب شما بیشتر خودتون رو محکوم مکنه تا اینکه توانسته باشید از خود دفاع کنید
برادر فقط همین قدر بدونید که از آشنایان نزدیک ما سالیان دراز رایزن فرهنگی در این کشور بوده و از اوضاع اونها بی اطلاع نیستیم
اما وقتی قانون در مورد دیگران اجرا میشه ذوق می کنیم و تشویق
وقتی پای خودمون وسط کشیده میشه قانون مشکل داره و بی عیب و نقص
ادب شما هم که دلیل بر مدعای ماست!

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
ما چند ماهه داریم میگیم بابا تو این وب سایت خراب شده ما رمانی غیر اخلاقی نیست .
ته ته ته ته مطلب غیر اخلاقیمون اینه دوتا دختر و پسر که محرم نیستن باهم میرن یه بیرون ، زیر یه سقف هم نمیرن که شیطون بخواد کاری بکنه :|
اونوقت یارو میاد زر میزنه میگه این رمانای غیر اخلاقی رو نذارید جوونامون زیر لاهاف تفریحات حمومی میکنن .
مثلا شما وبمسترید و میخواید جلو فیلترینگ الکی رو بگیرید ؟ شما ها بدتر از هرکسی پشت هم دیگه رو خالی میکنید و بهونه میدید دست این و اون برا فیلتر .
من رمان های بوس بوس و لب تو لب تون رو دوست داشتم (یهو بوسم کرد و منم ناخودگاه لبمو گذاشتم در اختیارش) خیلی خوب بودن حیف فیلتر شدید اصن حقتون این نبود اصن دارن استعداد وبمسترهای مقتدری چون شما رو نابود میکنن. :|
I Love You NY :|

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
بنده قصد فعالیت در ایران رو ندارم و فقط قصد زندگی در ایران رو دارم دوست عزیز
بنده پا فشاری نمی کنم فقط مسئله ای رو بیان می کنم با تجربه به دست اومده
شما تا به حال فعالیتی خارج از ایران داشتید؟ با این شکل موارد برخوردی داشتید؟

شما میگید مورد هست بعد میگید گفتنش درست نیست؟ اگر گفتنش درست نیست چرا گفتید موردی هست؟ چرا نباید درست باشه؟
بنده که فعالیت داشتم در این مورد چنین نمونه ای که شما میگید ندیدم دوست عزیز

مسئله اینجاست وبمستر های عزیز اینقدر برخی مسائل خنده دار رو پیش می کشند و خود به خود بد نگاه می کنند به قضیه که بهانه ای دست قانون میدند تا ازش به شکل خنده داری سوء استفاده بشه
به عنوان مثال بنده دارای یک سایت فایلشرینگ هستم که تابع قوانین جهانی هستم و به کاربران غیر ایرانی سرویس ارائه میدم.
هیچ دلیل نداره بنده طبق قانون ایران عمل کنم و محتوی رو بر اساس درخواست اون ها فیلتر کنم. اگر مشکلی باشه سرویس بنده در داخل کشور مسدود میشه و بنده مشکلی با این قضیه نخواهم داشت چون قصد فعالیت در این کشور رو ندارم
دقیقا به چه جرمی ممکن هست بنده رو محکوم کنند؟ یک مقدار فکر کنید دوست عزیز
هر چقدر هم که ممکلت تو دیوار باشه دیگه در این حد که نیست
بیان دم در خونه بنده بنده رو به جرم رعایت نکردن قوانین کشور در یک کشور دیگه بگیرند؟ شوخیتون گرفته؟ با دیتاسنتر خارجی مکاتبه کنند که وبسایت بنده رو چون قوانین کشور ایران رو رعایت نکرده مسدود کنند؟ خنده دار به نظر نمیرسه این حرف؟
کدوم دیتاسنتر خارجی با ایران همکاری کرده که حالا قرار هست باز هم همکاری کنند؟
مسئله اینجاست شما با این حرف های خنده داری که می زنید باعث میشید این مسئله به مرور زمان به یک قانون خنده دار تبدیل بشه دوست عزیز
شما رو اگر به چنین جرمی گرفتند می تونید پناهدگی بخواید هر جای دنیا که دلتون تمایل دارید
خیلی دوست دارید ایران بمونید یک وکیل خیلی ساده بگیرید توی 20 دقیقه کاری می کنه قاضی به نفع شما رای بده.
دیگه خواهشا حرفای خنده دار رو اینطور نزنید که 2 روز دیگه بشه قانون و بعد بگیم چرا اینطور شد دیگه
معلومه حاکمی که میبینه مردمش خودشون دارن میزنن تو سر خودشون پا میشه 2 تا هم اون میزنه تو سر مردمش

از نظر شما خنده داره ، دیدگاه شما بسیار ساده لوحانه و خالی از تجربست اینکه میگید بر اساس تجربه و فلان و بهمان حرف میزنم ، از حرفات چیز دیگه ای برداشت میشه

حرف من نیست ، شما اگر حتی 1 بار هم قوانینی که مربوط به محتوای مجرمانست رو میخوندید که نخوندید و بر اساس اون دارید انقدر مضحک اظهار نظر میکنید متوجه میشید حرف بنده چیه

قانون رو من ننوشتم از خدام هم هست فضا بازتر از این باشه که الکی سر راه آدم سد نزارن
دقیقا در رابطه با وضعیت فعلی دارم صحبت میکنم

شما ساکن ایران هستید فعالیتی توی ایران ندارم یعنی چه ؟؟ شما ساکن ایران هستید دارید در ایران فعالیت میکنید تنها محتواتون بین المللی هست ، باید به قوانین ایران پایبند باشید چون ساکن اینجا هستید کاری نداره قانون که شما دارید چه میکنید شما ساکن ایران هستید ، اگر اینجور بود که الان چندین سایت بودن که به این شکل فعالیت میکردند مدیر ایرانی باشه اما ساکن ایران نباشه میتونه فعالیتی که بر مبنای قانون همون کشوری که توش زندگی میکنه
حرف مسخره رو که شما دارید میزنید جناب ، وکیل و این بند و بساتا کیلو چنده ؟؟ مث که خواب بودید الان بیدار شدید ؟

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
فقط سایتهای کتاب و رمان نیست. تمام سایتهای چت روم رو هم قیلتر کردند. ما درخواست رفع فیلتر دادیم و رد درخواست زدن و گفتن که به علت اشاعه فحشا و منکرات!!! تمام سایتهای چت روم فیلتر شدند!!!

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
فقط سایتهای کتاب و رمان نیست. تمام سایتهای چت روم رو هم قیلتر کردند. ما درخواست رفع فیلتر دادیم و رد درخواست زدن و گفتن که به علت اشاعه فحشا و منکرات!!! تمام سایتهای چت روم فیلتر شدند!!!
اشاعه فحشا و منکرات!!!

ایدئولوژی مزخرفی که اینا دارن پیگیری میکنن مملکتو به فنا میده ، هرجور که اینا بگن باید رفتار کرد مردم کیلو چندن ؟ عقیده مردم نظر مردم کیلو چنده ؟؟ شماهم یه تشکر گرم میکردی میگفتی دم شما گرم از بابت اینکه انقدر به فکر مردم هستید دستتون درد نکنه هزینه ها هم فدای سرتون هرچی هزینه کردم فدای پیچش یه تار ریششششت

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
الحمدلله دوستان خیلی با ادبی اینجا هستند
به نظرم ادب شما بیشتر خودتون رو محکوم مکنه تا اینکه توانسته باشید از خود دفاع کنید
برادر فقط همین قدر بدونید که از آشنایان نزدیک ما سالیان دراز رایزن فرهنگی در این کشور بوده و از اوضاع اونها بی اطلاع نیستیم
اما وقتی قانون در مورد دیگران اجرا میشه ذوق می کنیم و تشویق
وقتی پای خودمون وسط کشیده میشه قانون مشکل داره و بی عیب و نقص

ادب شما هم که دلیل بر مدعای ماست!
والا من متوجه نشدم کدوم قسمت به شما بی احترامی شده , شما به صورت موردی بفرمایید من تک تک عذر خواهی میکنم :|
در مورد جمله ای که bold شده عرض کنم که بچه هایی که اینجا دارن از وبمستر حمایت میکنن لزوما خودشون سایت کتاب و رمان ندارند
و در واقع پای ما وسط کشیده نشده :|

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
در رابطه با فیلتر سایت های کتاب به نظرتون سایت کتاب های درسی هم ممکنه فیلتر بشه؟:general410:

http://u-netbook.ir/دانلود-کتاب-متغیر-های-مختلط-چرچیل-به-هم/
دانلود کتاب متغیر های مختلط چرچیل به همراه حل المسائل

اساسا هر چیز مختلطی مشکل داره من الان میرم سایتتون رو گزارش میدم :|

mhdgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
http://u-netbook.ir/دانلود-کتاب-متغیر-های-مختلط-چرچیل-به-هم/
دانلود کتاب متغیر های مختلط چرچیل به همراه حل المسائل

اساسا هر چیز مختلطی مشکل داره من الان میرم سایتتون رو گزارش میدم :|
:Dپس اینطور!!!
ولی جدی کار ما که مشکلی ندارهo_O
تازه ثوابم داره چون ذکات علم نشر اونه:rolleyes:

فایل های ضمیمه

• upload_2016-4-19_2-1-40.png
    upload_2016-4-19_2-1-40.png
    95 بایت · نمایش ها: 4
  • upload_2016-4-19_2-1-40.png
    upload_2016-4-19_2-1-40.png
    95 بایت · نمایش ها: 4

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
از نظر شما خنده داره ، دیدگاه شما بسیار ساده لوحانه و خالی از تجربست اینکه میگید بر اساس تجربه و فلان و بهمان حرف میزنم ، از حرفات چیز دیگه ای برداشت میشه

حرف من نیست ، شما اگر حتی 1 بار هم قوانینی که مربوط به محتوای مجرمانست رو میخوندید که نخوندید و بر اساس اون دارید انقدر مضحک اظهار نظر میکنید متوجه میشید حرف بنده چیه

قانون رو من ننوشتم از خدام هم هست فضا بازتر از این باشه که الکی سر راه آدم سد نزارن
دقیقا در رابطه با وضعیت فعلی دارم صحبت میکنم

شما ساکن ایران هستید فعالیتی توی ایران ندارم یعنی چه ؟؟ شما ساکن ایران هستید دارید در ایران فعالیت میکنید تنها محتواتون بین المللی هست ، باید به قوانین ایران پایبند باشید چون ساکن اینجا هستید کاری نداره قانون که شما دارید چه میکنید شما ساکن ایران هستید ، اگر اینجور بود که الان چندین سایت بودن که به این شکل فعالیت میکردند مدیر ایرانی باشه اما ساکن ایران نباشه میتونه فعالیتی که بر مبنای قانون همون کشوری که توش زندگی میکنه
حرف مسخره رو که شما دارید میزنید جناب ، وکیل و این بند و بساتا کیلو چنده ؟؟ مث که خواب بودید الان بیدار شدید ؟

اگر بنده ای که به این شکل دارم سالها فعالیت می کنم بی تجربه هستم و شما با تجربه پس بنده حرفی ندارم

مسئله اینجاست شما اصلا متوجه داستان نیستید

به عنوان مثال بخش بولد شده کاملا نشون میده شما قضیه رو برعکس متوجه شدید
پس اجازه بدید با یک مثال بسیار بسیار ساده شما رو متوجه کنم :
شما اجازه دارید در ایران زندگی کنید ولی صاحب یک کارخانه مثلا مرغ در امریکا باشید بدون این که مرغ حلال عرضه کنید
شما اجازه دارید در ایران زندگی کنید و در چین رستورانی داشته باشید که توش سوسک عرضه میشه
شما حق دارید تو ایران زندگی کنید و شرکتی در اروپا داشته باشید که به کابران اون منطقه سرویس ارائه بده بدون نیاز به این که قوانین ایران برای نحوه ارائه سرویس به کاربران اون منطقه رو رعایت کنید.

وب به شما این امکان رو میده که شما در یک کشور مثل ایران باشید ولی به صورت ریموت فعالیتی در خارج از ایران داشته باشید

باور بفرمایید ساده تر ای از این نمیشه این مسئله رو توضیح داد پس اگر باز هم متوجه نشدید لازم نیست بحث رو ادامه بدید

در مورد دوستی هم که گفتند از دوستان در نروژ اگر اشتباه نکنم به دلیل کپی رایت دستگیر شدند عرض کنم که کپی رایت یک قانون بین المللی هست و همه کشور ها ( حداقل اکثریت ) اون رو پذیرفتند و فعالیت اون دوستتون در هر چایی بوده خلاف قوانین بوده ه حالا داخل نروژ چه هر کشور دیگه ای.
اینجا بحث سر قوانین بین الملل نیست دوست عزیز

البته در مورد امریکا و ... یک سری قوانین برای وارد کردن پول و این که چطور بدست اومده هست که بحث مربوط به خودش رو داره ولی در این نوع فعالیتی که بنده عرض می کنم شما می تونید دلار رو به ریال به روش های مختلف تبدیل کنید و از زندگیتون در ایران لذت ببرید بدون این که درامدی از داخل ایران داشته باشید

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
اگر بنده ای که به این شکل دارم سالها فعالیت می کنم بی تجربه هستم و شما با تجربه پس بنده حرفی ندارم

مسئله اینجاست شما اصلا متوجه داستان نیستید

به عنوان مثال بخش بولد شده کاملا نشون میده شما قضیه رو برعکس متوجه شدید
شما اجازه دارید در ایران زندگی کنید ولی صاحب یک کارخانه مثلا مرغ در امریکا باشید بدون این که مرغ حلال عرضه کنید
شما اجازه دارید در ایران زندگی کنید و در چین رستورانی داشته باشید که توش سوسک عرضه میشه
شما حق دارید تو ایران زندگی کنید و شرکتی در اروپا داشته باشید که به کابران اون منطقه سرویس ارائه بده بدون نیاز به این که قوانین ایران برای نحوه ارائه سرویس به کاربران اون منطقه رو رعایت کنید.

وب به شما این امکان رو میده که شما در یک کشور مثل ایران باشید ولی به صورت ریموت فعالیتی در خارج از ایران داشته باشید

باور بفرمایید ساده تر ای از این نمیشه این مسئله رو توضیح داد پس اگر باز هم متوجه نشدید لازم نیست بحث رو ادامه بدید

در مورد دوستی هم که گفتند از دوستان در نروژ اگر اشتباه نکنم به دلیل کپی رایت دستگیر شدند عرض کنم که کپی رایت یک قانون بین المللی هست و همه کشور ها ( حداقل اکثریت ) اون رو پذیرفتند و فعالیت اون دوستتون در هر چایی بوده خلاف قوانین بوده ه حالا داخل نروژ چه هر کشور دیگه ای.
اینجا بحث سر قوانین بین الملل نیست دوست عزیز

البته در مورد امریکا و ... یک سری قوانین برای وارد کردن پول و این که چطور بدست اومده هست که بحث مربوط به خودش رو داره ولی در این نوع فعالیتی که بنده عرض می کنم شما می تونید دلار رو به ریال به روش های مختلف تبدیل کنید و از زندگیتون در ایران لذت ببرید بدون این که درامدی از داخل ایران داشته باشید

من حرف ساده تر رو همون اول کار زدم شما از همون اول از قضیه پرت بودید وگرنه از حرفاتون همون اول بحث فهمیدم در چه حد اطلاعات دارید به همین دلیل متناسب با اون باهاتون صحبت کردم اما ظاهرا هنوز هم متوجه قضیه نیستی

toopam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من حرف ساده تر رو همون اول کار زدم شما از همون اول از قضیه پرت بودید وگرنه از حرفاتون همون اول بحث فهمیدم در چه حد اطلاعات دارید به همین دلیل متناسب با اون باهاتون صحبت کردم اما ظاهرا هنوز هم متوجه قضیه نیستی
نهایتش به افغانستان مهاجرت میکنه!

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
اجازه بده من هم یه مثال خیلی ساده برای شما بزنم:D. این بازیگرهای زنی که رفتن خارج و کشف حجاب کردن، جرمی در داخل خاک ایران مرتکب شدن ؟ طبق قوانین اون کشوری که الان توش هستند، جرمی مرتکب شدن ؟ جواب هر دو مورد منفیه... اما الان اگر به ایران برگردن، توی همون فرودگاه دستگیر میشن
کسی که تابعیت ایرانی داشته باشه، در هر جای دنیا که باشه، تحت حاکمیت ایرانه. حالا بعضی وقتا ایران زورش نمیرسه که حاکمیتش رو اعمال کنه:D یا تمایلی نداره که اعمال حاکمیت کنه، اون بحثش جداست.
وبسایت یا هر بیزینس دیگری که متعلق به ایرانی باشه و در خارج از مرز اران فعالیت کنه هم تحت همین قوانینه. حالا بعضی وقتا تمایلی به اعمال قوانین وجود نداره. مثلا شما یه سایت موزیک خارجی زدی، مشتریت هم خارجیه، اسم و آدرسی هم از ایران نیست، جرم بزرگی که نیست، فوقش فیلترش میکنن، اصلا کسی هم پیگیری نمیکنه که این سایت مال کیه ! یا سایت شرط بندی یا هر چیزی که در ایران مجاز نیست و در خارج مجازه...
اما همین سایت رو شما تبدیل به یه سایت خبری بکن و خبرهای خبرگزاری هایی که در ایران فیلتر هستن رو بذار، با اسم و آدرس ایرانیت هم دامین رو بخر، ببین فقط به فیلتر کردن سایتت بسنده میکنن ؟:D
اینکه شما میگی در حالت عادی کاری بهتون ندارن، درسته ... اما اینکه دوستان میگن قانونا میتونن اذیتتون کنند، هم درسته

toopam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اجازه بده من هم یه مثال خیلی ساده برای شما بزنم:D. این بازیگرهای زنی که رفتن خارج و کشف حجاب کردن، جرمی در داخل خاک ایران مرتکب شدن ؟ طبق قوانین اون کشوری که الان توش هستند، جرمی مرتکب شدن ؟ جواب هر دو مورد منفیه... اما الان اگر به ایران برگردن، توی همون فرودگاه دستگیر میشن
کسی که تابعیت ایرانی داشته باشه، در هر جای دنیا که باشه، تحت حاکمیت ایرانه. حالا بعضی وقتا ایران زورش نمیرسه که حاکمیتش رو اعمال کنه:D یا تمایلی نداره که اعمال حاکمیت کنه، اون بحثش جداست.
وبسایت یا هر بیزینس دیگری که متعلق به ایرانی باشه و در خارج از مرز اران فعالیت کنه هم تحت همین قوانینه. حالا بعضی وقتا تمایلی به اعمال قوانین وجود نداره. مثلا شما یه سایت موزیک خارجی زدی، مشتریت هم خارجیه، اسم و آدرسی هم از ایران نیست، جرم بزرگی که نیست، فوقش فیلترش میکنن، اصلا کسی هم پیگیری نمیکنه که این سایت مال کیه ! یا سایت شرط بندی یا هر چیزی که در ایران مجاز نیست و در خارج مجازه...
اما همین سایت رو شما تبدیل به یه سایت خبری بکن و خبرهای خبرگزاری هایی که در ایران فیلتر هستن رو بذار، با اسم و آدرس ایرانیت هم دامین رو بخر، ببین فقط به فیلتر کردن سایتت بسنده میکنن ؟:D
اینکه شما میگی در حالت عادی کاری بهتون ندارن، درسته ... اما اینکه دوستان میگن قانونا میتونن اذیتتون کنند، هم درسته
عزیز من طرف فوق فوقش میره اوغانستان مقیم میشه تابعیت ایرانیشم لغو میکنه میشه اغوانی:D .حاکمیت چی؟:Dطرف خارج مرز مقیم باشه هیچ کاری نمیتونند بکنند. تو اوغانستان کی میخواد به این بنده خدا گیر بده که سایت ننه شهرزاد زدی داری سی دی عشق و شیرین میفروشی؟:general304::general304:
حاکمیت چی گل پسر:Dبه جایی رسیدیم برای سایت زدن بچه مردم باید بره از اوغانستان سایت بزنه:general509::general509:

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
بله بله دقیقا ، حرف بنده هم همین هست ، اصلا فیلترینگ تو ایران قانون مند نیست گاها برخی سایت ها نه بر طبق قانون بلکه بر اساس سلیقه فیلتر میشن ، در رابطه با سایت موزیک هیچ مشکلی نیست دقیقا ، اما کتاب که خوراک فرهنگیه و جریان ساز گاها ، میتونه دردسر ساز باشه ، ایشون میگه نه خیر اصلا درست نیست ، منم میگم ای کاش دیدگاه شما توی این قانون جای داشت ، والا ماهم از خدامون هست فضا قانونمند تر و عقلانی تر بشه نه ادئولوژیک تر و افراطی

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213

جناب مثال بازیگران رو با این مسئله مقایسه می کنید؟ بازیگر ها یک چهره شناخته شدند هستند و به عنوان چهره یک حکومت ازشون یاد میشه
بنده در جریان نیستم ولی شاید اصلا قانونی براشون باشه که وظیفه دارند در خارج از ایران هم یک سری موارد رو رعایت کنند ولی چنین موردی برای این کار نیست.
در مورد سایت خبری و ... هم عرض کردم یک سری فغالیت های خاص وجود داره که به دلیل امنیت ملی و هزار و یک بهانه شمارو با مشکل روبرو می کنند که خوب از کشوری مثل ایران کاملا انتظار میره. البته سایر کشور ها هم در این زمینه و مخصوصا در زمینه سیاسی این مسئله رو دارند ولی مقایسه شدت برخورد در ایران با سایر کشور ها مثل مقایسه کتک خوردن شما از یه آدم دیوانه با این هست که مثلا دوستتون برای شوخی آروم بزنه پشتتون

در مورد وبسایت هم بنده عرض کردم متعلق به ایران نیست. بله متعلق به یک شخص ایرانی هست ولی متعلق به ایران نیست چون فعالیتی در ایران نداره و صرفا یک شخص ایرانی در خارج از ایران بیزینسی رو شروع کرده. حاکمیت به دلیل ملیت شما نمی تونه قانون رو برای شما در هر جایی جدا از مرز های خودش پیاده کنه مگر شرایط خاص که عرض کردم و همه میدونیم جریان چیه و چیکارا می کنند.
همون موزیکی که مثال زدید شما برید با اسم خودتون هم حتی دامین رو ثبت کنید نهایتش فیلتر هست برای جلوگیری از استفاده کاربران ایرانی از یک سرویس خارجی که با قوانین ایران سازگار نیست ولی هیچ فشاری به شما برای مسدود سازی و توقف فعالیت شما نمیارند چون شما فعالیتی در ایران ندارید در نتیجه وظیفه ای در مقابل دولت و قوانین ایران ندارید.

حرف بنده این هست که شما حق دارید در خارج از ایران به کاربران غیر ایرانی سرویس بدید و طبق قوانین کشور های دیگه فعالیت کنید در صورتی که سرویس شما برای همون کشور ها باشه نه ایران. و اینترنت و وب امکان اینگونه فعالیت رو به شما میده و شما میتونید ایرانی باشید ولی فعالیت وبمسترینگ شما در هر کشوری جز ایران باشه و نیازی به رعایت کردن قوانین خنده دار ایران نداشته باشید
باز هم عرض می کنم موارد خاص و مخصوصا سیاسی از شرایطی هست که به هیچ قانون کامل و ثابتی پیابند نیست و کلا یه جوری میان دنبالتون که خانوادتونم نمیفهمن چی شدید ...

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
جناب مثال بازیگران رو با این مسئله مقایسه می کنید؟ بازیگر ها یک چهره شناخته شدند هستند و به عنوان چهره یک حکومت ازشون یاد میشه
بنده در جریان نیستم ولی شاید اصلا قانونی براشون باشه که وظیفه دارند در خارج از ایران هم یک سری موارد رو رعایت کنند ولی چنین موردی برای این کار نیست.
در مورد سایت خبری و ... هم عرض کردم یک سری فغالیت های خاص وجود داره که به دلیل امنیت ملی و هزار و یک بهانه شمارو با مشکل روبرو می کنند که خوب از کشوری مثل ایران کاملا انتظار میره. البته سایر کشور ها هم در این زمینه و مخصوصا در زمینه سیاسی این مسئله رو دارند ولی مقایسه شدت برخورد در ایران با سایر کشور ها مثل مقایسه کتک خوردن شما از یه آدم دیوانه با این هست که مثلا دوستتون برای شوخی آروم بزنه پشتتون

در مورد وبسایت هم بنده عرض کردم متعلق به ایران نیست. بله متعلق به یک شخص ایرانی هست ولی متعلق به ایران نیست چون فعالیتی در ایران نداره و صرفا یک شخص ایرانی در خارج از ایران بیزینسی رو شروع کرده. حاکمیت به دلیل ملیت شما نمی تونه قانون رو برای شما در هر جایی جدا از مرز های خودش پیاده کنه مگر شرایط خاص که عرض کردم و همه میدونیم جریان چیه و چیکارا می کنند.
همون موزیکی که مثال زدید شما برید با اسم خودتون هم حتی دامین رو ثبت کنید نهایتش فیلتر هست برای جلوگیری از استفاده کاربران ایرانی از یک سرویس خارجی که با قوانین ایران سازگار نیست ولی هیچ فشاری به شما برای مسدود سازی و توقف فعالیت شما نمیارند چون شما فعالیتی در ایران ندارید در نتیجه وظیفه ای در مقابل دولت و قوانین ایران ندارید.

حرف بنده این هست که شما حق دارید در خارج از ایران به کاربران غیر ایرانی سرویس بدید و طبق قوانین کشور های دیگه فعالیت کنید در صورتی که سرویس شما برای همون کشور ها باشه نه ایران. و اینترنت و وب امکان اینگونه فعالیت رو به شما میده و شما میتونید ایرانی باشید ولی فعالیت وبمسترینگ شما در هر کشوری جز ایران باشه و نیازی به رعایت کردن قوانین خنده دار ایران نداشته باشید
باز هم عرض می کنم موارد خاص و مخصوصا سیاسی از شرایطی هست که به هیچ قانون کامل و ثابتی پیابند نیست و کلا یه جوری میان دنبالتون که خانوادتونم نمیفهمن چی شدید ...

به یکباره حرفت عوض شد دوست عزیز ؟؟؟ خنده داره ، منم که از همون اول حرفم این بود شما ساکن ایران نباش سایت فارسی زبان تاسیس کن در ایران فیلتر میشی اما چون ساکن ایران نیسی در صورت نیاز برخورد قضایی باهات صورت نمیگیره ، مثل مجریان ایرانی برنامه های ماهواره ای که حدود 5 سال هست رفتن به کشور های اروپایی مثل انگلیس

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
به یکباره حرفت عوض شد دوست عزیز ؟؟؟ خنده داره ، منم که از همون اول حرفم این بود شما ساکن ایران نباش سایت فارسی زبان تاسیس کن در ایران فیلتر میشی اما چون ساکن ایران نیسی در صورت نیاز برخورد قضایی باهات صورت نمیگیره ، مثل مجریان ایرانی برنامه های ماهواره ای که حدود 5 سال هست رفتن به کشور های اروپایی مثل انگلیس

بنده حرفم عوض شد؟
بنده کجا گفتم ساکن ایران نباشید؟
کل بحث سر ساکن ایران بودن و کار خارج از ایران هست

شما کلا درک مطلبون ضعیف هست دوست عزیز
بهتره از بحث خارج شید
کلا نه درست میگیرید چی به چیه
نه جواب درست حسابی میدید
نه کلا یک جمله ساده رو درک می کنید و نه ...
شما همون تو ایران با قانونای ایران کار کنید بهتره واستون
این بحث ها به درد شما نمیخوره

بالا