• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فیلم اتصال xbox و ps3 به مانیتورهای VGA اضافه شد .دستگاه اتصال کنسول های بازی به مانیتور vga

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
ببخشید یه سوال مدل 95 تومنی بهتره یا 67 تومنی؟ میخوام بدونم چه قدر فرق میکنن؟
از نظر کیفیت ساخت مخصوصا برای دستگاه ای بازی مدل 95 تومانی بهتره. در کل مدل 67 تومانی برای تبلت بیشتر توصیه میشه.البته اضافه کنم که هر دو مدل برای ps3 و xbox تست شده و کیفیتشون عالیه . دلیل اختلاف قیمت هم هزینه ساخته که اگر اندازه این دو مبدل را با هم مقایسه کنید متوجه میشوید که مبدل 95 تومانی مواد اولیه بیشتری مصرف کرده .
نتیجه:برای دستگاه های بازی بنده 95 تومانی و برای تبلت فقط 67 تومانی را توصیه می کنم

erweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
دیروز تبدیل بدستم رسید، هنوز تستش نکردم ولی کیفیت ساختش خوبه، تو اینترنت ویدئو های تست همین تبدیل روی ps3 و xb هست و عالی جواب میده

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام
دیروز تبدیل بدستم رسید، هنوز تستش نکردم ولی کیفیت ساختش خوبه، تو اینترنت ویدئو های تست همین تبدیل روی ps3 و xb هست و عالی جواب میده
امروز قراره خودم یه تست با xbox ازش بگیرم و توی سایت بزارم ان شاء الله وقت بشه.

erweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
امروز قراره خودم یه تست با xbox ازش بگیرم و توی سایت بزارم ان شاء الله وقت بشه.
من چون نوشته هام کمه نمیتونم امتیاز بازارچه بهتون بدم. بهرحال ممنون بابت کالا

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دلیل تفاوت قیمتش چیه؟؟؟
مدلهای مختلفی داره ؟
روی هر مانیتوری اجرا شدنی ؟
سلام
دلیل اختلاف قیمت هزینه تمام شده برای ساخته مدل 67 تومانی از نظر ابعاد اندازه یک فلش مموری هست ولی مدل 95 تومانی کابل 15 سانتی متری دارد در ضمن شرکت تولید کننده 95 تومانی خیلی معتبر تر و معروف تر هست و جنسش تو بازار چین از همه جنسای مشابه بهتر و گرون تره.

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
توجه داشته باشید این دستگاه برای اتصال کنسول های دارای خروجی hdmi به مانیتور طراحی شده و اگر کنسولی دارید که خروجی vga دارد نیازی به این دستگاه ندارید. خروجی vga یعنی همان پورت 15 پین که به مانیتور متصل می شود.

the.fable

Registered User
لایک‌ها
87
پایین ترین قیمت + مدل مبدل برای اتصال ps3 به مانیتور کدوم هست ...داداش قیمت هارو فکر کنم خیلی بردی بالا :)
یه مدلی می خوام که همه ازش راضی بودن و باهاش به مشکل بر نخورم

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
پایین ترین قیمت + مدل مبدل برای اتصال ps3 به مانیتور کدوم هست ...داداش قیمت هارو فکر کنم خیلی بردی بالا :)
تا حالا از 95 تومانی همه راضی بودند درمورد قیمت ها هم 2 تا موضوع هست اول این که پست رو وقتی زدم که تخفیف نوروزی داشتیم یعنی مثلا جنس 67 تومانی را 47 داشتیم میفروختیم. دوما این که تعرفه گمرک برای IT بین 15 تا 20 درصد گرون شده حالا ما اون جنسایی که تو انبار داشتیم رو هنوز داریم به قیمت قبل میفروشیم و جنسایی که تموم کردیم رو به قیمت جدید با این حال هنوز این کیفیت رو این قیمت فکر نکنم بتونید پیدا کنید مثلا همین جنس 95 تومانی رو تو آمازون یا علی بابا کمتر ار 25 تا 30 دلار نمیتونید پیدا کنید و دلار هم با هزینه واردات در میاد 5000 تومان حالا خودتون حساب کنید. ما به دلیل واردات مستقیم از شرکت چینی تولید کننده می تونیم این قیمتا را داشته باشیم اگر بازار را یه سراغی بگیرید قیمت دستتون میاد.:)
حالا من به بچه های پی تی سفارش میکنم اگر زیاد مبدل را انگلکش نمیکنید و زیاد قطع و وصلش نمیکنید 67 تومانی رو بخرید چون کابل نداره نباید فشار روش بیاد ولی اگر میخواهید خیالتون راحت باشه 95 تومانی بخرید تاحالا یک نفر که ps3 داشته 67 تومانی را خریده و در حدود 15 - 16 نفر 95 تومانی را خریدند و همه راضی بودند.

the.fable

Registered User
لایک‌ها
87
از این مبدل ها صدا هم میشه گرفت ؟
مثلا اون 67 کنارش 2تا جا وجود داره...

the.fable

Registered User
لایک‌ها
87
منظورت از فیش 3.5 سانتی همون سوکت هدست های معمولی هست دیگه؟

the.fable

Registered User
لایک‌ها
87
داداش شرمنده سوالام زیاد بود یک اپی هم واسه تاپیک شما میشه وهم باعث اشنایی بیشتر دوستان
سوال اخر شما با هدفون تست کردید جواب خوب داده ؟:)

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
داداش شرمنده سوالام زیاد بود یک اپی هم واسه تاپیک شما میشه وهم باعث اشنایی بیشتر دوستان
سوال اخر شما با هدفون تست کردید جواب خوب داده ؟:)
هم با هدفون تست شده هم با اسپیکر صدا خیلی خوبه در ضمن صدا استریو هست نه مونو یعنی این که فیش صدا سه تیکه هست نه دو تیکه

erweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با اجازه صاحب تاپیک یه توضیحی بدم
اول اینکه مدل ۹۵تومانی بهتر هست بخاطر اینکه سیم داره و فشاری به سوکت hdmi دستگاه نمیاره
دوم حداکثر رزولوشن و کیفیت تصویر بستگی به مانیتور داره مثلا رو مانیتور من مدل LG 1942W حداکثر رزولوشن 540P با PS3 بهم داد که کیفیت تصویر هم تقریبا خوب و راضی کننده بود ولی روی 720P اصلا تصویر نداشتم و مانیتور خاموش میشد!
صدا هم با کیفیت و شفاف هست که با هدست براحتی میتونید استفاده کنید

ramingsm

Registered User
لایک‌ها
8
با این میشه لپ تاپایی که خروجی vga ندارند و فقط خروجی hdmi دارند را به پروژکتور وصل کرد؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

aryanf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دستت درد نکنه کابل سالم رسید دستم عالی بود

light67

Registered User
لایک‌ها
282
با این دستگاه خروجی hdmi پلی3 به Vga کامپیوتر میخوره ؟
کیفیت همون hdmi میده رو مانیتور ؟

بالا