mohzamohza
Registered User
فعلا پرداخت در محل نداریم.؟پرداخت در محله دیگه
فعلا پرداخت در محل نداریم.؟پرداخت در محله دیگه
یا وارد سایت بشید و سفارش بدید که کد تخفیف هم میتونید استفاده کنید. (ارسال رایگان در میاد برای 67 تومانی و برای 95 تومانی حدود 9500 تخفیف میخوره) یا پول رو به یکی از حسابهای شرکت واریز کنید و آدرستون و شماره تراکنش را به شماره موبایل شرکت 09140717607 ارسال کنید با اتوبوس امروز و پست فردا ارسال میشه.خوب چجوری باید پرداخت کنم؟
با پست امروز دیگه ارسال نمیشه ولی با تیپاکس و اتوبوس هنوز قابل ارسال هست.یعنی با پیشتاز امروز نمیاد؟
با تیپاکس شما 62000 تومان پرداخت کنید فردا میرسه .هزینه ارسال رو به مبلغ 11000 تومان مامور تیپاکس میگیره.با تیپاکس چقدر قیمتش میشه و چقدر طول میکشه؟
گفتم که بااتوبوسراهی نیست که امروز برسه؟
ترمینال هرکدوم که بخواهی میتونم بفرستم البته ترمینال های برون شهری مثل آرِژانتین و جنوب و... ولی مثلا آرژانتین برای 10 شب سرویس داره جنوب برای 4 و 5 بعد از ظهراون چقدر در میاد؟ کدوم ترمینال باید برم؟ چقدر طول میکشه تا بیاد؟
بله آزادی داره معمولا 5 تومان میشه من پس کرایه میکنمآزادی داره؟ هزینش چقدره؟
سلام شما که ثبت نام کردیدآقا این میگه کد پستی با تلفن اشتباه است
پول را به حساب ریختید؟ کدوم حساب؟بله درست شد. من هم فیش رو که از طریق اینترنت ثبت نام کرده بودم فرستادم ولی هنوز زده منتظر پرداخت فیش بانکی
دیدمش . حله امروز ارسال میشهبله درست شد. من هم فیش رو که از طریق اینترنت ثبت نام کرده بودم فرستادم ولی هنوز زده منتظر پرداخت فیش بانکی