فرستادم برای پست
اگر فردا میخواید بگم پست نکنن بدن برای ترمینال آرژانتین چون تهران حد اقل پس فردا با پست پیشتاز میرسهفردا میاد؟
معمولا دو روزه به تهران میرسه من کد رهگیری را میدم شما خودتون پیگیری کنید.تحویل به پستش دست ما هست دیگه کی پست برسونه .... بسته بوده یک روزه رسیده تهران اکثر بسته ها دو روزه میرسن و بسته هم بوده که سه روزه رسیدهلطفا با پست بفرستید. حتما پس فردا میاد؟ یا دیرتر؟
بله . پست میبره در خونهمیاره دم خونه دیگه؟
دوروزه پس فردا میشه ولی ان شاء الله فردا برسهاگر دوروزه بیاد یعنی فردا دیگه؟
ارسال شده هنوز تغییر وضعیت ندادم الان کد رهگیری را برات تو سایت خودم میزنمآقا این که هنوز ارسال نشده
قابلی نداشت وظیفه بود. ان شاء الله سالها براتون کار کنهآقا ممنون بدستم رسید خیلی هم عالی
شما مطمئن هستید که vga لپتاپ گیرنده هست؟ تا اونجایی که من میدونم لپتاپ vga هم فرستنده هست در هر حال من یه سوکت برای اتصال خروجی کابل و ورودی لپتاپ براتون روش میزارم البته فقط برای مدل 95 تومانی میتونی این سوکت رو استفاده کنی چون کابل داره و انعطاف پذیره مدل 67 تومانی مثل فلش مموری مستقیم میخوره به hdmi و خوروجیش هم وصل همون باکس ورودیشهسلام میشه برای لبتابی که پورت VGA داره استفاده کرد ؟
لبتاپم Hdmi داره وصل کردم اما چون Hdmi لبتاپ گیرنده نیست نشد .
برایPS4 میخوام رزلوشن صفحه هم 1377x768 هست شما کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟
بعد باید برای پورت VGA این دستگاه و اتصال اون به لبتاپ باز باید پین Vga داشته باشم یا نه ؟
امشب فیلمش را میزارم تو آپارات هم برای ps3 هم برای xbox360 .شرکت ما اولین شرکتی بود که این مدل از تبدیل رو آورد تقریبا دوسالی میشه بعد افرادی دیگه از رو جنس ما سعی کردن اجناس ارزون تر رو بیارن و برای سود بیشتر حتی بعضا گرون تر از ما هم فروختن (تا 130) ولی برندای متفرقه استیبل نیستند و زود میسوزند برندی که ما داریم تا حالا یه نفر برگشت نزده که سوخته. اگر تاپیک رو هم مطالعه کنید متوجه میشید که همه راضی بودن. این مشکلاتی که ما ایرانیا با جنسای چینی داریم به دلیل زیاده خواهی بعضی از تاجراست وگرنه بهترین جنس و بدترین جنس دنیا رو میشه از چین خرید.من خریدم نه از شما جای دیگه ولی کار نمیکنه یعنی 5 دقیقه تصویر میده بعد شروع میکنه به قطع و وصل شدن و دیگه سیاه میشه مدل مانیتورم هم اینه samsung sync master dfx1793
کد تخفیف 10 درصدی برای بچه های پی تی گذاشتم. درضمن 57 تومانی صدا ندارهقیمت ها انصافا بالاست.
واسه یک مبدل 57 هزار تومان واقعا بالاست.
یه تخفیف خوب میدادید عالی میشد.