• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلم های نوروزی

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
اكثر فيلمهاي خارجي اين ليست خيلي قشنگن ولي چند تاييشون كلا صحنه هايي داره كه تلويزيون نشون نميده!
اميدوارم زياد خرابشون نكنند!!

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
نکته جالب اینه که این فیلم ها رو میذارن بعد توی سال دوباره تکرارش میکنن
21.gif
21.gif
21.gif

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از mahiar0 :
شبكه 4 شبكه 4 ديگه:blink:
اون جام جم كه ماهواره اي:blink:
می شه فرکانس شبکه 4 رو بهم بدین؟ UHF یا VHF ؟

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از ErfanEa :
uhf
برای یه روز هم که شده تلوزیونتون رو وصل کننین به آنتن.:D
راستی وقت کردی یه سری هم به اینجا بزن:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=40229
مرصی هم بخاطر فرکانس و هم بخاطر یادآوری.(بکلی فراموش کرده بودم.)
**
در رابطه با فیلم ماتریکس من یه سوال داشتم.
آقا من هرچه فکر می کنم می بینم ماتریکس 2 تا فیلم بیشتر نیست
1- ماتریکس 1:همونی کهمورفی می یاد به آقای اندرسن راه و رسم ماتریکس شدن رو یاد می ده.
2- ماتریکس 2:همونی که آخر فیلم توی بارون می جنگن.و مشت می زنن و قطره های بارون شکافته می شه.

حالا کو ماتریکس 3 ؟کسی می تونه بگه سومیش کدومه؟ شاید من یادم رفته؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از 30yavash :
مرصی هم بخاطر فرکانس و هم بخاطر یادآوری.(بکلی فراموش کرده بودم.)
**
در رابطه با فیلم ماتریکس من یه سوال داشتم.
آقا من هرچه فکر می کنم می بینم ماتریکس 2 تا فیلم بیشتر نیست
1- ماتریکس 1:همونی کهمورفی می یاد به آقای اندرسن راه و رسم ماتریکس شدن رو یاد می ده.
2- ماتریکس 2:همونی که آخر فیلم توی بارون می جنگن.و مشت می زنن و قطره های بارون شکافته می شه.

حالا کو ماتریکس 3 ؟کسی می تونه بگه سومیش کدومه؟ شاید من یادم رفته؟
خوب اخريش 3است ديگه برنده ميشه
من خداييش حاليم نشده كلا اين ماتريكس ها رو منتظرم فارسيش ببينم تا حاليم بشه چي است موضوع تنها فيلمي است كه حاليم نشده چي به چيه:(

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اونی که گفتی ماتریکس 2 ماتریکس 3 هست
ماتریکس 2 اونه که تو اتوبان میجنگن

travis2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميخواستم بپرسم اين ليستي كه در ابتداي تاپيك اومده ثابت مونده ؟ هنوز هم قراره دقيقا همين فيلمها پخش بشن؟

چون معمولا تلويزيون جدول پخش فيلمهاش رو به كرات تغيير ميده

آخرين تغييرات رو بگين

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نام خدا
آقا دستت درست .
خيلي عالي بود .
اميدوارم که همگي بتوانند اين فيلمها رو ببينند .
در پناه حق .

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از mammad81 :
اونی که گفتی ماتریکس 2 ماتریکس 3 هست
ماتریکس 2 اونه که تو اتوبان میجنگن
آهان یادم اومد.دستت درد نکنه

arian-host

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 3epehr :
دستت درد نكه...
ولي من موندم اينا فيلمايي مثل آقا و خانم اسميت يا ترانسپورتر 2 رو چجوري مي خوان بذاردن...
حالا اگه تو ترانسپرتر 2 شخصيت اون زنه رو حذف كنن كارشون راه افتاده ولي تو آقا و خانم اسميت اگه بخوان سانسور كنن 30 دقيقه هم كمتر ميشه...!!!:D
منم آقا و خانم اسمیت سانسور شده رو دیدم ، داستانش آسیب چندانی ندیده ( البته صحنه های که سانسور شدن چندان اهمیتی در جریان فیلم نداشتن )

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
ولي من موندم اينا فيلمايي مثل آقا و خانم اسميت يا ترانسپورتر 2 رو چجوري مي خوان بذاردن...
اشکال شما ها اینه که هنوز به هنر قیچی کار های (سانسور چی) های تلویزیون ایمان نیاوردید چند وقت پیش داشتم فیلم کنستانتین رو میدیدم از اول تا آخر فیلم یقه دختره جوری بود که قابل پخش تو تلویزیون نبود هر چی فکر کردم نفهمیدم چه جوری ساسورش کردن
اینا اگر اراده کنن eyes wide shut رو هم میتونن پخش کنن
302.gif

Dr Mahdi Khan

Registered User
لایک‌ها
1
فهرست زمان پخش ۷۱ فيلم سينمايي
--------------------------------------------------------------------------------

فهرست نهايي فيلم‌هاي نوروزي همراه با زمان پخش آن مشخص شد.

به گزارش خبرنگار فارس در ايام نوروز 71 فيلم بلند سينمايي از شبكه‌هاي مختلف تلويزيون پخش خواهد شد.در اين فهرست نام 22 فيلم ايراني با موضوعات مذهبي و معناگرا و 18 فيلم آمريكايي با موضوعات افشاگرانه، اجتماعي و كميك به چشم مي‌خورد.
آسيايي‌ها و اروپايي‌ها هر كدام با 10 فيلم و 11 محصول مشترك نيز در اين فهرست از ديگر فيلم‌هاي ويژه ايام نوروزي هستند.
همچنين 20 فيلم انيميشن براي كودكان و نوجوان در ايام نوروز پخش خواهد شد.

بر اساس اين خبر فيلم‌هاي: دخيل، ماه جبين، جاده متروك، ارباب جنگ، دزدان دريايي، به دنبال يك پليس، دربرابر امواج، استنلي و آيريس، خداحافظ رفيق، محمد رسول‌الله(ص)، براي آمدنت دعا مي‌كنم، دفتر كار، ارزش بازي، نوماگ به ترتيب از پس فردا شب تا روز سيزدهم فروردين ماه از شبكه اول پخش خواهند شد.

شبكه دوم نيز فيلم‌هاي:روح، خيلي دور خيلي نزديك، مرد عنكبوتي2، سرنوشت ناگوار، ده، افسانه زورو، كوهستان سرد، مردباراني، تا جايي كه پاهايم توان رفتن دارد، فردا، نوري در تاريكي، جايي براي زندگي، آبسلون و مسابقه را از پس فردا تا پايان روز سيزدهم نمايش خواهد داد.

شبكه سوم نيز فيلم‌هاي:اسب، زادورا، ارباب نيپل اونگ، نقشه پرواز، انتقام، رز زرد، كنترل زمان، شكوفه‌هاي سنگي، شيطان، رقص در غبار، مردي در آتش، قاعده بازي، افتخار را از 29 اسفندماه تا سيزدهم فروردين ماه روي آنتن مي‌برد.

شبكه چهارم نيز فيلم‌هاي: قول، دهكده رويا، دختري با گوشواره مرواريد، ماتريكس 2، اسپارتان سي وشش، ماتريكس 3، سينماي صامت، گاهي به آسمان نگاه كن، دور،جمعه، چارلي و كارخانه شكلات، كمدي كلاسيك، رژه پنگوئن‌ها را از پس فردا تا سيزدهم فروردين ماه پخش خواهد كرد.

اما فيلم‌هاي: قيام، مجموعه زخم، آقا و خانم اسميت، دور دنيا در هشتاد روز، پشت پرده مه، نردبان49، رسم عاشق‌كشي، پرواز مي‌كند، سفربخير، زخم زيتون، مجموعه زخم2، شاه آرتور، پايگاه، براي آخرين بار به ترتيب از پس فردا تا سيزدهم فروردين ماه از شبكه تهران پخش خواهد شد.

در اين ميان پخش فيلم‌هاي ايراني نسبت به سال قبل دو برابر و نسبت به سال 82 سه برابر شده كه رشد 100 درصدي داشته است.

منبع خبر: بازتاب

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Dr Mahdi Khan :
فهرست زمان پخش ۷۱ فيلم سينمايي
--------------------------------------------------------------------------------

فهرست نهايي فيلم‌هاي نوروزي همراه با زمان پخش آن مشخص شد.

به گزارش خبرنگار فارس در ايام نوروز 71 فيلم بلند سينمايي از شبكه‌هاي مختلف تلويزيون پخش خواهد شد.در اين فهرست نام 22 فيلم ايراني با موضوعات مذهبي و معناگرا و 18 فيلم آمريكايي با موضوعات افشاگرانه، اجتماعي و كميك به چشم مي‌خورد.
آسيايي‌ها و اروپايي‌ها هر كدام با 10 فيلم و 11 محصول مشترك نيز در اين فهرست از ديگر فيلم‌هاي ويژه ايام نوروزي هستند.
همچنين 20 فيلم انيميشن براي كودكان و نوجوان در ايام نوروز پخش خواهد شد.

بر اساس اين خبر فيلم‌هاي: دخيل، ماه جبين، جاده متروك، ارباب جنگ، دزدان دريايي، به دنبال يك پليس، دربرابر امواج، استنلي و آيريس، خداحافظ رفيق، محمد رسول‌الله(ص)، براي آمدنت دعا مي‌كنم، دفتر كار، ارزش بازي، نوماگ به ترتيب از پس فردا شب تا روز سيزدهم فروردين ماه از شبكه اول پخش خواهند شد.

شبكه دوم نيز فيلم‌هاي:روح، خيلي دور خيلي نزديك، مرد عنكبوتي2، سرنوشت ناگوار، ده، افسانه زورو، كوهستان سرد، مردباراني، تا جايي كه پاهايم توان رفتن دارد، فردا، نوري در تاريكي، جايي براي زندگي، آبسلون و مسابقه را از پس فردا تا پايان روز سيزدهم نمايش خواهد داد.

شبكه سوم نيز فيلم‌هاي:اسب، زادورا، ارباب نيپل اونگ، نقشه پرواز، انتقام، رز زرد، كنترل زمان، شكوفه‌هاي سنگي، شيطان، رقص در غبار، مردي در آتش، قاعده بازي، افتخار را از 29 اسفندماه تا سيزدهم فروردين ماه روي آنتن مي‌برد.

شبكه چهارم نيز فيلم‌هاي: قول، دهكده رويا، دختري با گوشواره مرواريد، ماتريكس 2، اسپارتان سي وشش، ماتريكس 3، سينماي صامت، گاهي به آسمان نگاه كن، دور،جمعه، چارلي و كارخانه شكلات، كمدي كلاسيك، رژه پنگوئن‌ها را از پس فردا تا سيزدهم فروردين ماه پخش خواهد كرد.

اما فيلم‌هاي: قيام، مجموعه زخم، آقا و خانم اسميت، دور دنيا در هشتاد روز، پشت پرده مه، نردبان49، رسم عاشق‌كشي، پرواز مي‌كند، سفربخير، زخم زيتون، مجموعه زخم2، شاه آرتور، پايگاه، براي آخرين بار به ترتيب از پس فردا تا سيزدهم فروردين ماه از شبكه تهران پخش خواهد شد.

در اين ميان پخش فيلم‌هاي ايراني نسبت به سال قبل دو برابر و نسبت به سال 82 سه برابر شده كه رشد 100 درصدي داشته است.

منبع خبر: بازتاب

این ویژه نامه نوروز روزنامه جام جم-اعلام برنامه های نوروز 85-هم شاهکار بود؟‍!!

از دو روز قبل که خبر انتشارش زیرنویس شبکه ها بود. از کل 112 صفحه حدود 4 برگ آن مربوط به اعلان برنامه ای نوروزی بود که علاوه بر اینکه ناقص بود(تعداد از فیلم های معرفی نشده بودند(، روزهایی هم که برای پخش فیلم ها انتخاب کرده بودند با روزهایی که تلویزیون داره اعلام می کنه فرق داره.
جلوی ساعت پخش بعضی از فیلم ها هم نوشته شده : فیلم سینمایی

بابا اطلاع رسانی بابا اعلام برنامه بابا آخرشید.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
این ویژه نامه نوروز روزنامه جام جم-اعلام برنامه های نوروز 85-هم شاهکار بود؟‍!!

از دو روز قبل که خبر انتشارش زیرنویس شبکه ها بود. از کل 112 صفحه حدود 4 برگ آن مربوط به اعلان برنامه ای نوروزی بود که علاوه بر اینکه ناقص بود(تعداد از فیلم های معرفی نشده بودند(، روزهایی هم که برای پخش فیلم ها انتخاب کرده بودند با روزهایی که تلویزیون داره اعلام می کنه فرق داره.
جلوی ساعت پخش بعضی از فیلم ها هم نوشته شده : فیلم سینمایی

بابا اطلاع رسانی بابا اعلام برنامه بابا آخرشید.
منم روزنامه رو گرفتم.
ماتريكس 2 و 3 رو نوشته بود كه پخش مي كنن ولي ماتريكس 1 جزوش نبود.آخه چرا؟:(

Dr Mahdi Khan

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان! ديدين شبكه دو چقدر فيلم مي ذاره!:blink: :blink:
هرروز علاوه بر فيلم روز كه ساعت 23:15 هستش، تكرارش رو ساعت 15 فردا پخش مي كنه و بعد يه فيلم تكراري بامدادي داره يعني روزي سه فيلم:blink: :blink: :wacko:

poopak

Registered User
لایک‌ها
27
من هفته نامه نوروزي سروش را گرفتم براي شبكه 5 فيلمهاي مهاجم مقبره و ترانسپورتر 2 را نوشته بود پخش مي كنه
در برنامه شما و سيما هم بخشهاي از اين دو فيلم را نشان داد كه در شبكه 5 در حال آماده سازي و خبري از معرفي انها در شبكه 5 نيست كسي خبري نداره؟

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
صدا و سيماي ما آنچنان فيلمها رو بازبيني ميكنه و مورد تدوين مجدد قرار ميده كه بعضا ديده شده حتي با يه اسم ديگه هم معرفي ميكنه و اگه سازنده فيلم هم اون رو ببينه باور نميكنه اين فيلم خودش باشه.
براي اين جور فيلمها كه زيادي سانسور (ببخشيد ) زيادي تدوين شده قانون خاصي وجود نداره. يعني وقتي فيلم رو اينجوري (مثلا 2 ساعت بشه 1ساعت و 14 دقيقه) پخش بشن لازم نيست اجازه سازنده گرفته بشه. لايسنس نميخواد بعبارتي
.
پس بگو! این پدرسوخته ها فیلم رو سانسور یا خلاصه می کنن که پولش رو ندن.. یک بار کانال ترکیه رو اتفاقی می دیدم لورد آف رینگس پخش می کرد... باید می دیدینن وقتی گندالف و سارومان با لهجه غلیظ با هم ترکی حرف می زدند....:blink: ولی خب به هر حال یهو یه تیکش پرید و خلاصه شد... شاید به همین خاطر که پول ندن.. که فهمیدم این کار ها به صدای و سیمای ایران محدود نمیشه .در ضمن من هم فکر نمی کنم صدای و سیما واسه فیلم هاش پولی بده... این ها واسه فرهنگ و هنر قدمی بر نمی دارن به خصوص وقتی که غربی و امپرسیالیسم و کمونیسم و نهلیسم و فمنیسم و صهیونیسم و راشیتیسم و مازوخیسم و سادیسم و چند تا ایسم دیگه باشه .. از این غربی های خدانشناس هر چی دزدیدی خوبه..حلاله..در مورد شرکت ها شک دارم.. مثلا قرن 21 همه فیلم هاش مال شرکت میراماکسه که باعث میشه فکر کنم یه قرار دادی , سرو سری چیزی بینشون هست..:f34r:
.

بالا