می شه فرکانس شبکه 4 رو بهم بدین؟ UHF یا VHF ؟به نقل از mahiar0 :شبكه 4 شبكه 4 ديگه:blink:
اون جام جم كه ماهواره اي:blink:
به نقل از mahiar0 :
مرصی هم بخاطر فرکانس و هم بخاطر یادآوری.(بکلی فراموش کرده بودم.)به نقل از ErfanEa :uhf
برای یه روز هم که شده تلوزیونتون رو وصل کننین به آنتن.
راستی وقت کردی یه سری هم به اینجا بزن:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=40229
خوب اخريش 3است ديگه برنده ميشهبه نقل از 30yavash :مرصی هم بخاطر فرکانس و هم بخاطر یادآوری.(بکلی فراموش کرده بودم.)
**
در رابطه با فیلم ماتریکس من یه سوال داشتم.
آقا من هرچه فکر می کنم می بینم ماتریکس 2 تا فیلم بیشتر نیست
1- ماتریکس 1:همونی کهمورفی می یاد به آقای اندرسن راه و رسم ماتریکس شدن رو یاد می ده.
2- ماتریکس 2:همونی که آخر فیلم توی بارون می جنگن.و مشت می زنن و قطره های بارون شکافته می شه.
حالا کو ماتریکس 3 ؟کسی می تونه بگه سومیش کدومه؟ شاید من یادم رفته؟
آهان یادم اومد.دستت درد نکنهبه نقل از mammad81 :اونی که گفتی ماتریکس 2 ماتریکس 3 هست
ماتریکس 2 اونه که تو اتوبان میجنگن
منم آقا و خانم اسمیت سانسور شده رو دیدم ، داستانش آسیب چندانی ندیده ( البته صحنه های که سانسور شدن چندان اهمیتی در جریان فیلم نداشتن )به نقل از 3epehr :دستت درد نكه...
ولي من موندم اينا فيلمايي مثل آقا و خانم اسميت يا ترانسپورتر 2 رو چجوري مي خوان بذاردن...
حالا اگه تو ترانسپرتر 2 شخصيت اون زنه رو حذف كنن كارشون راه افتاده ولي تو آقا و خانم اسميت اگه بخوان سانسور كنن 30 دقيقه هم كمتر ميشه...!!!![]()
اشکال شما ها اینه که هنوز به هنر قیچی کار های (سانسور چی) های تلویزیون ایمان نیاوردید چند وقت پیش داشتم فیلم کنستانتین رو میدیدم از اول تا آخر فیلم یقه دختره جوری بود که قابل پخش تو تلویزیون نبود هر چی فکر کردم نفهمیدم چه جوری ساسورش کردنولي من موندم اينا فيلمايي مثل آقا و خانم اسميت يا ترانسپورتر 2 رو چجوري مي خوان بذاردن...
به نقل از Dr Mahdi Khan :فهرست زمان پخش ۷۱ فيلم سينمايي
--------------------------------------------------------------------------------
فهرست نهايي فيلمهاي نوروزي همراه با زمان پخش آن مشخص شد.
به گزارش خبرنگار فارس در ايام نوروز 71 فيلم بلند سينمايي از شبكههاي مختلف تلويزيون پخش خواهد شد.در اين فهرست نام 22 فيلم ايراني با موضوعات مذهبي و معناگرا و 18 فيلم آمريكايي با موضوعات افشاگرانه، اجتماعي و كميك به چشم ميخورد.
آسياييها و اروپاييها هر كدام با 10 فيلم و 11 محصول مشترك نيز در اين فهرست از ديگر فيلمهاي ويژه ايام نوروزي هستند.
همچنين 20 فيلم انيميشن براي كودكان و نوجوان در ايام نوروز پخش خواهد شد.
بر اساس اين خبر فيلمهاي: دخيل، ماه جبين، جاده متروك، ارباب جنگ، دزدان دريايي، به دنبال يك پليس، دربرابر امواج، استنلي و آيريس، خداحافظ رفيق، محمد رسولالله(ص)، براي آمدنت دعا ميكنم، دفتر كار، ارزش بازي، نوماگ به ترتيب از پس فردا شب تا روز سيزدهم فروردين ماه از شبكه اول پخش خواهند شد.
شبكه دوم نيز فيلمهاي:روح، خيلي دور خيلي نزديك، مرد عنكبوتي2، سرنوشت ناگوار، ده، افسانه زورو، كوهستان سرد، مردباراني، تا جايي كه پاهايم توان رفتن دارد، فردا، نوري در تاريكي، جايي براي زندگي، آبسلون و مسابقه را از پس فردا تا پايان روز سيزدهم نمايش خواهد داد.
شبكه سوم نيز فيلمهاي:اسب، زادورا، ارباب نيپل اونگ، نقشه پرواز، انتقام، رز زرد، كنترل زمان، شكوفههاي سنگي، شيطان، رقص در غبار، مردي در آتش، قاعده بازي، افتخار را از 29 اسفندماه تا سيزدهم فروردين ماه روي آنتن ميبرد.
شبكه چهارم نيز فيلمهاي: قول، دهكده رويا، دختري با گوشواره مرواريد، ماتريكس 2، اسپارتان سي وشش، ماتريكس 3، سينماي صامت، گاهي به آسمان نگاه كن، دور،جمعه، چارلي و كارخانه شكلات، كمدي كلاسيك، رژه پنگوئنها را از پس فردا تا سيزدهم فروردين ماه پخش خواهد كرد.
اما فيلمهاي: قيام، مجموعه زخم، آقا و خانم اسميت، دور دنيا در هشتاد روز، پشت پرده مه، نردبان49، رسم عاشقكشي، پرواز ميكند، سفربخير، زخم زيتون، مجموعه زخم2، شاه آرتور، پايگاه، براي آخرين بار به ترتيب از پس فردا تا سيزدهم فروردين ماه از شبكه تهران پخش خواهد شد.
در اين ميان پخش فيلمهاي ايراني نسبت به سال قبل دو برابر و نسبت به سال 82 سه برابر شده كه رشد 100 درصدي داشته است.
منبع خبر: بازتاب
منم روزنامه رو گرفتم.این ویژه نامه نوروز روزنامه جام جم-اعلام برنامه های نوروز 85-هم شاهکار بود؟!!
از دو روز قبل که خبر انتشارش زیرنویس شبکه ها بود. از کل 112 صفحه حدود 4 برگ آن مربوط به اعلان برنامه ای نوروزی بود که علاوه بر اینکه ناقص بود(تعداد از فیلم های معرفی نشده بودند(، روزهایی هم که برای پخش فیلم ها انتخاب کرده بودند با روزهایی که تلویزیون داره اعلام می کنه فرق داره.
جلوی ساعت پخش بعضی از فیلم ها هم نوشته شده : فیلم سینمایی
بابا اطلاع رسانی بابا اعلام برنامه بابا آخرشید.
.صدا و سيماي ما آنچنان فيلمها رو بازبيني ميكنه و مورد تدوين مجدد قرار ميده كه بعضا ديده شده حتي با يه اسم ديگه هم معرفي ميكنه و اگه سازنده فيلم هم اون رو ببينه باور نميكنه اين فيلم خودش باشه.
براي اين جور فيلمها كه زيادي سانسور (ببخشيد ) زيادي تدوين شده قانون خاصي وجود نداره. يعني وقتي فيلم رو اينجوري (مثلا 2 ساعت بشه 1ساعت و 14 دقيقه) پخش بشن لازم نيست اجازه سازنده گرفته بشه. لايسنس نميخواد بعبارتي