• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلم یا سریال ؟ کدوم رو ترجیح میدین ؟

فیلم یا سریال ؟ کدام را ترجیح میدهید

• Total voters
    48

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
شما دوستان عزیز فیلم رو بیشتر نگاه میکنین یا سریال ؟ کدوم رو میپسندین ؟ یه توضیح هم راجع به انتخابتون بدین
ممنون

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
سریال اگه خیلی قشنگ باشه با داستان جالب رو میبینم، البته بیشتر فیلم های هالیوودی رو دنبال میکنم

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
من حوصله فیلم دیدن را ندارم.هر وقت فیلم نگاه میکنم توی چند روز نگاه میکنم و اینطوری لذتش از بین میره.بیشتر دوست دارم سریال و مینی سریال ببینم.مخصوصا مینی سریال

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
فیلم ببینیم که چی بشه .
تا بخوای بفهمی بازیگر کیه چیکار میکنه داستان چیه > تیتراژ میاد :general304:

سریال خوب عست :general105:

بازیگران فیلم های خوب هم معمولا تکراری هستن . هنوز نقش قبلیش تو ذهنت هست باید با شخصیت جدیدش ارتباط برقرار کنی . ولی در مورد سریال ها ، بازیگران خاص انتخاب میکنن . اگه تو 2 تا سریال بازی کنه فقط یکی رو دوست داری ، اون یکی خوش ساخت نیست

Last edited:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سریال ! بیشتر ... زیاد اهل فیلم نیستم مگر چی باشه !
سریال هم فقط The Walking Dead :D

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
فیلم رو ترجیح می دم.
سریال دستم نمیاد که ببینم :D
دوستان کسی سریال داره به من بده ؟ :D

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
درود

بسیار بسیار سوال خوبیست ! :دی

به نظرم باید پذیرفت سریالا از لحاظ فیلمنامه و درون مایه و محتوا به دلیل مدت زمان زیادشون یه سروگردن بالاتر از فیلما قرار می گیرن اما خب به نظرم 2 تا مشکل دارن:

یکی اینکه کلا سریال دیدن خیلی وقت گیره و باید واقعا بیکار باشی !
مورد دیگه اینکه اکثر سریالا معمولا بعد 1 مدت خیلی افت میکنن و میوفتن تو سراشیبی که معمولا به خاطر اینه که نویسنده قبل از شروع کار هیچ افقی پیش روش نیست و فقط منتظر میشنن ببینن واکنش بیننده مثبته نسبت به ادامه سریال یا خیر

من از بین بیست و خورده ای سریال که تاحالا دیدم فقط دو مورد از این قائده مستثنی بودن : سریال Friends و Breaking Bad
وقتی هم سریال افت میکنه با توجه به اینکه قبلش مثلا 50 قسمت دیدیم دیگه هیج جوره نمیشه سریالو کنار گذاشت و باید تا آخر تحملش کرد !

من به شخصه یه چیزی بین فیلم و سریالو ترجیح میدم مثل مینی سریال ها که کلا چند قسمت بیشتر نیستن یا حداقل سریالایی که هر فصل بیشتر از 10 12 قسمت نباشن و تعداد فصول زیاد نباشن
از اون طرف هم فیلمایی با داستان دنباله دار مثل سه گانه ارباب خلقه ها ، سه گانه پدرخوانده و ... رو در صورتی که ادامه شون جنبه تجاری پیدا نکنه خیلی بیشتر می پسندم.

Last edited:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
بدون شک سریال رو ترجیح میدم .
فیلم هر چقدر هم که خوب به مثل سریال ها نمی تونه به جزئیات بپردازه ، شخصیت سازی تو سریال ها کامله ، به همین دلیل هست که با دیدن سریال بعضی از شخصیت های سریال براتون واقعی به نظر میرسه.

به نظر من فیلم فقط برای وقت گذروندنه ، اما سریال خیلی تاثیر زیادی میتونه روی شما داشته باشه.
من خودم اکثر اوقات فراغتم رو سریال می بیتم ، البته فیلم هم کم نمی بینم :دی

فاخـر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
در اصل هیچکدوم
ولی فیلم رو به سریال ترجیح بدید چون شما رو کمتر درگیر و تحت تاثیر زندگی آمریکایی قرار میده

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
فرق نمیکنه هر کدوم که گیر بیاریم.:D
مخصوصا اگه فیلم ها و سریال های برادران ده نمکی و سلحشور باشه که چه بهتر!:confused:

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
من فقط فقط فیلم طنز ایرانی نگاه میکنم.

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
فیلم یک چیز دیگس ولی سریال چرت و پرته .
یک سریال اگه داستانش خیلی قشنگ هم باشه از 100 قسمت 50 تاش برای کش دادنه.
اما توی انی مدت آدم میتونه فیلم های زیادی از موضوعات مختلف رو ببینه.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
اعصاب سریال نگاه کردن ندارم.
ترجیح میدم یه داستان آموزنده و جالب یا کمدی و وسترن و ... رو سریع تو 90-150 دقیقه بفهمم.
کی حوصله داره بشینه سریال نگاه کنه.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
منم فیلم رو ترجیح میدم به سریال
بنظرم سریالها بیشتر وقت پر کن هستند البته من 4 تا سریال بیشتر ندیدم : Lost که عالی بود - وایکینگ دد خوب یود - فرار از زندان بد نبود - بریکینگ بد هم با انگیزه کم اِدامش میدم
احتمالا دیگه دور سریال خط بکشم
اما با فیلم خیلی بهتر ارتباط برقرار میکنم
کلا بنظرم کسایی که از قدیم سینما رو دنبال میکنن جذب سریال نمیشن و برعکس کسایی که تازه شروع کردن جذب سریال میشن

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
قطعا سریال.
داستان عمیق, پرداختن به جزئیات و توسعه کاراکترها از قوانین سریال هاست و در مقابل فیلم ها داستان سطحی و محدود دارند و با توجه به استاداردهای هالییود پیش میرن که موضوعی تجاری و قابل قبول در سطح بین المللی و جهانی هست.
اگر میخواید تفاوت تلویزیون با سینما رو متوجه بشید کافیه برید سریال هایی که بر پایه فیلم ها ساخته شدن رو ببینید. Hannibal, Fargo و From Dusk Till Dawn از جمله این سریال ها هستند و Westworld, Shutter Island که امسال میان.
دوستانی که میگن سریال زمان میبره و فلان درست نیست. زمان بر بودن نسبت به چی؟ دیدن یه قسمت سریال شبکه های کابلی نهایتا یک ساعت زمان میبره, برای دیدن یه قسمت سریال کمدی فقط 20 دقیقه زمان نیازه ولی برای دیدن یه فیلم باید چند ساعت وقت گذاشت. (چند فیلم اخری که دیدم نصفه نیمه ول کردم) به جای دیدن یک فیلم میشه سه قسمت سریال دید و سه قسمت سریال درجه یک میچربه به هر فیلمی که امروزه میاد. بنابراین این که میگید دیدن سریال وقت گیره اصلا معنا نداره و اتفاقا با سریال ها میشه برنامه ریزی و زمان بندی بهتری داشت.
یک فیلم عالی هر چقدر هم عالی باشه نمی تونه رضایت مشابهی که یک سریال عالی داره رو به ارمغان بیاره. با یک سریال خوب میشه هفته به هفته و سال به سال زندگی کرد ولی یک فیلم خوب همون 2 ساعت هست و بس.
واقعیت اینه که فیلم ها مخصوص همون سینما هستن و اگر ادم بخواد لذتی ببره روی پرده سینماست نه توی خونه پشت سیستم اونم توی روز روشن. غروبی ترجیح میدم چند قسمت از سریال های مورد علاقم رو دنبال کنم تا اینکه چند ساعت وقت برای یه فیلم محدود بذارم که اطلاعی ندارم اخرش ازش خوشم میاد یا نه. (اخرین فیلم درست حسابی که دیدم یادم نیست)
چشم ها را باید شست ,جور دیگری باید دید.

Last edited:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
فقط و فقط فیلم. طولانی ترین سریالی که دیدم 10 فرمان کلیشوفسکی بود.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
حالا شما چه اصراری دارید که بیاید به زور اثبات کنید که هرکی فیلم رو به سریال ترجیح میده سخت در اشتباهه !!؟ :eek:

من خودم در اون پست اولم به یک سری از مزایای سریال اشاره کردم که خود شما هم تقریبا باز بهش اشاره کردید، اما یه سری از صحبت هاتون کاملا شخصی و سلیقه ای هست و قطعا فقط خودتون قبولش دارید، مثلا:
یک فیلم عالی هر چقدر هم عالی باشه نمی تونه رضایت مشابهی که یک سریال عالی داره رو به ارمغان بیاره. با یک سریال خوب میشه هفته به هفته و سال به سال زندگی کرد ولی یک فیلم خوب همون 2 ساعت هست و بس.

این قطعا نظر شخصی شماست، من و خیلیای دیگه با تک تک ثانیه های فیلمایی مثل پدرخوانده ، ارباب حلقه ها و ... خاطره داریم ، یا مثلا فیلمایی مثل ماتریکس، فایت کلاب و ... به لحاظ فلسفه و مفهوم چنان تاثیری بر روی مخاطب داره که تا آخر عمر فراموشش نمی کنه. من الان سراغ دارم فردی رو که بالای 50 بار پدرخوانده رو دیده و هر دفعه هم ازش بیشتر لذت میبره و نکات بیشتری رو ازش درمیاره، به نظرتون تاثیر این فیلم بر روی این شخص در حد همون 3 ساعت فیلم بوده و بس ؟!!
من خودم به شخصه فیلمای مورد علاقه مو صدبار هم ببینم خسته نمیشم، اما تا بحال ندیدم کسی رو که یه سریال ( غیر سیتکام ) رو برای بار دوم و سوم ببینه، اکثر سریال ها به نظر من 1بار مصرف هستن.

غروبی ترجیح میدم چند قسمت از سریال های مورد علاقم رو دنبال کنم تا اینکه چند ساعت وقت برای یه فیلم محدود بذارم که اطلاعی ندارم اخرش ازش خوشم میاد یا نه. (اخرین فیلم درست حسابی که دیدم یادم نیست)

با عرض معذرت این حرف واقعا خنده داره
من مثلا فلان سریال رو شروع کردم 20 قسمت فصل اولشو دیدم خوشم اومد ، فصل دوم سریال یه مقدار نزول کرد گفتم باشه ادامه میدم شاید بهتر شد ، از فصل 3 به بعد سریال افتضاح شد و با یه پایان بندی بد ماست مالی شد.
خب چند قسمت دیدم ؟!! 80 قسمت !! اگه میدونستم انقد مسخره میشه از اول شروعش میکردم ؟! قطعا نه ، چقد وقتم تلف شد ؟ 3200 دقیقه !!! آیا میتونستم از اول پیش بینی کنم بعد از 30 قسمت انقد نزول میکنه ؟؟ بازم نه !
مسلما با وجود 1 مقدار اطلاعات سینمایی از نویسنده و کارگردان و تحقیق درباره فیلم هیچ وقت در دام فیلمی که بخواید وسطش رهاش کنید نمی افتید ، من که به شخصه به استثنای 3 4 مورد تا حالا نشده سراغی فیلمی برم و انقد بد باشه که نیمه کاره رهاش کنم، اما بارها شده یه سریال بعد از دیدن چند ده قسمت خیلی بد شده و میخواستم رهاش کنم که به دلیل وقت زیادی که براش گذاشتم بودم نمیشده !
حالا به فرضم یه فیلم واقعا بدو دیدم، چقد وقتم تلف شد ؟؟ نهایتا 200 دقیقه !

در نهایت هم بگم من وقتی راجع به فیلم صحبت میکنم برعکس خیلی ها دیدم رو به 2 3 سال اخیر محدود نمیکنم ، سینما یعنی از حدودای سال 1920 تا الان، اینکه فیلمای سال های اخیر بعضا مزخرف و بلاک باستر شدن دلیل بر این نیست که کلا سینما در مقابل تلویزیون تعطیله.

در آخر بازم میگم سینما و تلویزیون هر کدوم جایگاه خودشون رو دارن به همراه مزایا و معایب شون و هیچ وقت نمیشه گفت یکی بر دیگری برتری داره، حالا هر شخص به فراخور سلیقه و توقع و چارچوب فکریش یکی رو بر دیگری ترجیح میده.

موفق باشید

Last edited:
بالا