قهوه
cdcenter24 Registered User تاریخ عضویت 14 می 2010 نوشتهها 688 لایکها 40 محل سکونت بوشهر 5 فوریه 2012 #42 آقا بگید من چطوری با این قهوه فوریا درست کنم که روش کف کنه :دی با قهوه ساز نمیشه نه ؟!!! حتما باید دم کنم ؟!؟! یه نکته بگم ! ؟ ) از قهوه خوشم نمیاد اما خیلی دوس دارم درس کنم کف کنه
آقا بگید من چطوری با این قهوه فوریا درست کنم که روش کف کنه :دی با قهوه ساز نمیشه نه ؟!!! حتما باید دم کنم ؟!؟! یه نکته بگم ! ؟ ) از قهوه خوشم نمیاد اما خیلی دوس دارم درس کنم کف کنه
I imaneln Registered User تاریخ عضویت 31 می 2011 نوشتهها 415 لایکها 45 محل سکونت Basement 26 می 2012 #43 عصر دارم میرم بیرون یه مقدار قهوه بخرم . چطوری میشه تشخیص داد قهوه تازه ست ؟
paymanparsa کاربر فعال موسیقی و آشپزی کاربر فعال تاریخ عضویت 2 اکتبر 2009 نوشتهها 211 لایکها 237 محل سکونت tehran 26 می 2012 #44 به نقل از imaneln : عصر دارم میرم بیرون یه مقدار قهوه بخرم . چطوری میشه تشخیص داد قهوه تازه ست ؟ کلیک کنید تا بازشود... درود برید جایی بخرید که همون موقع براتون آسیابش کنه و یا این که از این پک های Blend وکیوم شده بخزید
به نقل از imaneln : عصر دارم میرم بیرون یه مقدار قهوه بخرم . چطوری میشه تشخیص داد قهوه تازه ست ؟ کلیک کنید تا بازشود... درود برید جایی بخرید که همون موقع براتون آسیابش کنه و یا این که از این پک های Blend وکیوم شده بخزید
rezax2x Registered User تاریخ عضویت 31 ژانویه 2011 نوشتهها 632 لایکها 138 26 می 2012 #45 سلام به همه برو بچه های قهوه خور و نخور pt. بریم سر اصل عنوان.خواسستم ببینم راحتترین و بهترین نحوه درست کردن قهوه به چه صورتیه.اخه خودم درست میکنم زیاد حال نمیکنم.اندازش واسه 3 4 فنجان باید به چه صورت باشه؟؟ خلاصه یکی مارو دریابه.پیشاپیش ممنون..
سلام به همه برو بچه های قهوه خور و نخور pt. بریم سر اصل عنوان.خواسستم ببینم راحتترین و بهترین نحوه درست کردن قهوه به چه صورتیه.اخه خودم درست میکنم زیاد حال نمیکنم.اندازش واسه 3 4 فنجان باید به چه صورت باشه؟؟ خلاصه یکی مارو دریابه.پیشاپیش ممنون..