• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قيمت نجومي ايپد جديد در ايران 3ميليون و 500تومان

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
من شخصا از اپل زده شدم دیگه :D

خداییش پوله تبلیغات هنگفتش رو میخوره(تبلیغات از طریق رسانه های مجازی بیشتر) :happy:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خیلی پول مفت میخوره این اپل و واقعا هیچ برتری به نسبت قیمتش نداره.
هر کی 3 میل و نیم بده واسه ای پد یه ک. خ. به معنای واقعیه.

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
خیلی پول مفت میخوره این اپل و واقعا هیچ برتری به نسبت قیمتش نداره.
هر کی 3 میل و نیم بده واسه ای پد یه ک. خ. به معنای واقعیه.

گرون ترین نوعش هم 3.5میلیون نیست الان
Apple iPad 3 Wi-Fi + 4G-64Gالان دو هشتصده

Euneed

Registered User
لایک‌ها
17
دو تا بحث رو چرا با هم قاطى ميكنيد؟
يكى بحث اپل تو ايرانه كه بايد قبول كنيم حداقل ٧٠-٨٠ درصد كسايى كه تو ايران محصولات اپل مخصوصا iphone ميخرن فقط و فقط بخاطر كلاسش كه ميخرن مثلا من خودم كسايى رو ديدم كه آيفون داره ولى مثلا نميدونه اصلا آيتونز چى هست واقعا به همچين آدمى چى بايد گفت ؟ يارو هنوز با apple id مغازه دار online ميشه icloud هم با همون اكانت طرف انقدر نميفهمه كه يارو ميتونه تمام عكساش و كانتكتاش و ... رو ببينه (البته اگه خود مغازه دارم اينارو بدونه D:)
يا اينكه ميتونه گوشيش رو قفل كنه يا پاك كنه
متاسفانه بى سوادى و فقر فرهنگيمون نه در اينجا بلكه در تمام شئون زندگى معلومه
ولى بحث دوم خود apple هست كه به دلايل بسيار زيادى كه يكيش طراحيه يكيش تبليغات هوشمندانس و موارد بسيار زيادى كه اگر فرصتى بود در پستهاى بعدى بهش اشاره ميكنم به اينجا رسيده كه ملت صف ميكشن براى محصولاتش و اكثر سايت هاى IT دنيا كنفرانسهاش رو liveblog ميكنن ولى اين رو هميشه بدونيد كه apple بى دليل اين سرمايه و قدرت برند رو به دست نيوروده و اينها حداقل از ١٥ سال پيش كه استيو برگشت آب ميخوره

به اون دوستى كه انقدر سنگ سامسونگ رو به سينه ميزنه بايد عرض كنم هميشه اون كسى كه خلاقيت و ريسك ابداع رو نپذيره بايد مثل چى دنبال روى كنه تا بتونه به درصدى از اون سود دست پيدا كنه سامسونگ بدون شك بهترين شركت توليد قطعات الكترونيكىه ولى متاسفانه در اكثر محصولاتش فقط به دنبال بهينه كردنه تا ابداع

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یکی از این فن های اپل ، هرچی که لایق خودش ( خانوادش رو نمی گم ، بالاخره علف هرز تو باغ هم رشد می کنه ) هست رو پی ام کرده !
خواستم بگم ، 90 درصد این فن ها اینجور آدم هایی هستن !

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
سامسونگ از اپل کپی میکنه؟!

شوخی میکنی ؟

عزیز اپل کل سخت افزارشو از قبیل سی پی یو . چیپ گرافیکی تا نمایشگر از خود سامسونگ میخره اونوقت شما میگی سامسونگ از اپل کپی میکنه؟

اپل مشتری بزرگ پردازنده های سامسونگ است | iXsellize - انجمن تخصصی سیستم عامل آیفون

همین 4 روز پیش خبر خرید 11 بیلیون دلاری چیپهای گرافیکی و نمایشگر اپل از سامسونگ منتشر شد که نسبت به سال قبل این حجم خرید اپل از سامسونگ 4 بیلیون دلار افزایش داشته!

Apple To Buy $11bn Worth Of Samsung Parts | ITProPortal.com

یه شرکت موفق شرکتیه که طراحی های منحصر به فرد میکنه نه فقط مونتاژ کاری
اگه به مونتاژ و حجم خرید و فروش باشه که چین پوز همه رو زده
سامسونگ اگه صفحه نمایش ها و پردازنده های اپل شاخت خودش بود که خودش هم استفاده میکرد!!!!
دلیلش اینه که سامسونگ فقط مونتاژ کار اپله

reza3533

Registered User
لایک‌ها
1
البته فعلاً اولشه و باید دید چند وقت دیگه که همه مغازه ها پر شد از آیپد جدید، اونوقت قیمتش چنده ... ;)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
من شخصا از اپل زده شدم دیگه :D

خداییش پوله تبلیغات هنگفتش رو میخوره(تبلیغات از طریق رسانه های مجازی بیشتر) :happy:

منم همینطور... با سخت افزارهای دیگه کار میکنی بیشتر این مسائل رو متوجه میشی...بدم نمیاد ولی واقعا این همه پول بدی واسه چی...!!! ;)

بالا