دو تا بحث رو چرا با هم قاطى ميكنيد؟
يكى بحث اپل تو ايرانه كه بايد قبول كنيم حداقل ٧٠-٨٠ درصد كسايى كه تو ايران محصولات اپل مخصوصا iphone ميخرن فقط و فقط بخاطر كلاسش كه ميخرن مثلا من خودم كسايى رو ديدم كه آيفون داره ولى مثلا نميدونه اصلا آيتونز چى هست واقعا به همچين آدمى چى بايد گفت ؟ يارو هنوز با apple id مغازه دار online ميشه icloud هم با همون اكانت طرف انقدر نميفهمه كه يارو ميتونه تمام عكساش و كانتكتاش و ... رو ببينه (البته اگه خود مغازه دارم اينارو بدونه D

يا اينكه ميتونه گوشيش رو قفل كنه يا پاك كنه
متاسفانه بى سوادى و فقر فرهنگيمون نه در اينجا بلكه در تمام شئون زندگى معلومه
ولى بحث دوم خود apple هست كه به دلايل بسيار زيادى كه يكيش طراحيه يكيش تبليغات هوشمندانس و موارد بسيار زيادى كه اگر فرصتى بود در پستهاى بعدى بهش اشاره ميكنم به اينجا رسيده كه ملت صف ميكشن براى محصولاتش و اكثر سايت هاى IT دنيا كنفرانسهاش رو liveblog ميكنن ولى اين رو هميشه بدونيد كه apple بى دليل اين سرمايه و قدرت برند رو به دست نيوروده و اينها حداقل از ١٥ سال پيش كه استيو برگشت آب ميخوره
به اون دوستى كه انقدر سنگ سامسونگ رو به سينه ميزنه بايد عرض كنم هميشه اون كسى كه خلاقيت و ريسك ابداع رو نپذيره بايد مثل چى دنبال روى كنه تا بتونه به درصدى از اون سود دست پيدا كنه سامسونگ بدون شك بهترين شركت توليد قطعات الكترونيكىه ولى متاسفانه در اكثر محصولاتش فقط به دنبال بهينه كردنه تا ابداع