• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بعله مشخصه اصلا تبلیغ نمیکنید!!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اگر تبليغ بود ببخشيد. شايد چيزائي از ب رندها ميدونم شما نميدونيد . اگر AVERMEDIA مشكلل دار بود حجاضري چكار كنيد . من تمام برندها رو تست كردم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تبليغ نبود روي اين كارتها خيلي كار كردم. پارسال كلي وقت براي تست برندهاي مختلف گذاشتم و عملكرشون تو ويندوز 7 چه 32 يا 64 . نكنه منفي avermedia ضعف نرمافزاري در كنار مشكلات سخت افزاري هست .

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
آقا برای چندمین بار طی این چند سال:

من می تونم از جایی یه هفته کارت کپچر کرایه کنم؟

moj_asghary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا به حال نشنيدم

سلام
من برفرض میخوام Kworld بگیرم. از کجا بگیرم ؟ تو اینترنت که جایی نمیفروشه !
من مشهد هستم !
اگه از دستگهای دیگه نخوام ضبط داشته باشم میتونم مدل پایین ترش رو بگیرم ؟
کیفیتش یکیه و فقط فرقش با 424 تو همین ورودی های اضافه هست ؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام
من برفرض میخوام Kworld بگیرم. از کجا بگیرم ؟ تو اینترنت که جایی نمیفروشه !
من مشهد هستم !
اگه از دستگهای دیگه نخوام ضبط داشته باشم میتونم مدل پایین ترش رو بگیرم ؟
کیفیتش یکیه و فقط فرقش با 424 تو همین ورودی های اضافه هست ؟
شما آنالوگ میخوای یا دیجیتال؟

rainyboy7

Registered User
لایک‌ها
3
كسي درايور iliya mini usb tv براي ويندوز xp نداره ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
امروز يكي از دوستان به تعداد بالا از كارتهاي DVB-T يو اس بي XVISION گرفت از 100 عدد . 60 عدد مشكل داشت . واقعا اين برند مزخرفه . گول قيمتش رو نخوريد

پيشنهاد من kworld است .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
امروز يكي از دوستان به تعداد بالا از كارتهاي DVB-T يو اس بي XVISION گرفت از 100 عدد . 60 عدد مشكل داشت . واقعا اين برند مزخرفه . گول قيمتش رو نخوريد

پيشنهاد من kworld است .
خودمونیم حالا کی از شما الان پیشنهاد خواست ؟:دی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پيشنهاد نخواست . مطمئني ؟ من اينجا چيكارم . اگر مشكلي داريد ماشا الله حاجي فروم داري برو فروم خودت اونجا رو اصلاح كن . اطلاع رساني با پيشنهاد فرق ميكنم گلم . همين رفتار شماهاست كه كاربران رو دلسرد ميكنه .

پ.ن

من شما رو خوب ميشناسم كاربران اينجا رو بردي فروم خودت لطمه شديدي به اين فروم زدي باز اومدي تا چه كني . ببخشيد تند شد چون حودت خواستي دوست داري ادامه بدي در خدمتم . وظيفه من اطلاع رسانيه .

شما همون ادمين موشهاي سياه هستي ادمين محترم اومدي من رو خراب كني . كه چي بشه كاربران بيان فروم شما مشاوره بگيرن. فرومي كه بايد پول بدي vip بشي

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
شما اطلاع رسانی نمیکنی عزیز . فقط داری تبلیغ میکنی.
برو کل مشاوره هات رو نگاه کن . همه اش شده دریا کامپیوتر . این با اطلاع رسانی خیلی فرق میکنه . متاسفانه یه عده رو هم گلابی فرض میکنی شما.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشكل شما همينه .... من احتياجي به تبليغ ندارم ولي بعضي به خاطر منافع شخصي سعي براي خراب كردن من دارند . اميدوارم درست قضاوت كنيد . kworld تو امريكا فروخته ميشه ولي xvision كجاي دنيا فروخته ميشه اطلاعاتي درباره شركت سازنده خارجيش بهم ميدين . شما شفاف سازي رو با تبليغ اشتباه گرفتين . هر وقت از نظر فكري فرق شفاف سازي با تبليغ رو فهميديد من در خدمت شما شدم . من بر عكس شما نميخوام خريدار ايراني جنس درجه 2 چيني بگيره. اميدوارم روشن شده باشه

استاد جناب مهدي خان كار درست من حرفي از دريا زدم . انگار مشكل در فهم مظالب من داريد . اميدوارم با كمك دوستي كسي اين مشكل ر. برطرف كنيد . كسي اسم دريا رو نياورد . بهتره كمي ديدتون درست باشه به مسائل

شما ديگران رو گلابي فرض ميكنيد من ميگم kworld تو آمريكا و اروپا فروخته ميشه . چك كنيد . من احترام به تمام دوستان ميذارم بهتره جو سازي نكنيد . مجبورم به خاطر جو سازي موضوع رو به مديران گزارش كنم /

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
مشكل شما همينه .... من احتياجي به تبليغ ندارم ولي بعضي به خاطر منافع شخصي سعي براي خراب كردن من دارند . اميدوارم درست قضاوت كنيد . kworld تو امريكا فروخته ميشه ولي xvision كجاي دنيا فروخته ميشه اطلاعاتي درباره شركت سازنده خارجيش بهم ميدين . شما شفاف سازي رو با تبليغ اشتباه گرفتين . هر وقت از نظر فكري فرق شفاف سازي با تبليغ رو فهميديد من در خدمت شما شدم . من بر عكس شما نميخوام خريدار ايراني جنس درجه 2 چيني بگيره. اميدوارم روشن شده باشه

استاد جناب مهدي خان كار درست من حرفي از دريا زدم . انگار مشكل در فهم مظالب من داريد . اميدوارم با كمك دوستي كسي اين مشكل ر. برطرف كنيد . كسي اسم دريا رو نياورد . بهتره كمي ديدتون درست باشه به مسائل
شما دست گذاشتی رو این تاپیک . لابد فاکسان هم بهترین برند مادربرد جهان و همه جا فروش میره. اسم ایدی شما کاملا عملکرد شما رو توجیه میکنه . نیاز به گفتار اضافه نداره.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نخير تمام شركتهاي برد سازي سعي ميكنند بهترين قطعه رو به دست مشتريان برسونن . شما هميشه عادت به جوسازي كنيد . متاسفانه يكي از دلايلي كه اين بخش به شكل در اومده و من هر چه تلاش ميكنم به خاطر رفتارهاي شما هست . شما تو فروم خودتون هر چي خواستيد بنويسيد ولي من اينجا نميذارم مطلب غلط به دست كاربر برسه . لطفا ادامه ندهيد چون شخصيت خودتون رو زير سوال ميبريد . شما حاجي باشي باش اون براي فروم خودتون هست .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
نخير تمام شركتهاي برد سازي سعي ميكنند بهترين قطعه رو به دست مشتريان برسونن . شما هميشه عادت به جوسازي كنيد . متاسفانه يكي از دلايلي كه اين بخش به شكل در اومده و من هر چه تلاش ميكنم به خاطر رفتارهاي شما هست . شما تو فروم خودتون هر چي خواستيد بنويسيد ولي من اينجا نميذارم مطلب غلط به دست كاربر برسه . لطفا ادامه ندهيد چون شخصيت خودتون رو زير سوال ميبريد . شما حاجي باشي باش اون براي فروم خودتون هست .
:D :)
:D

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

شما كه خودت استادي يه تحقيق كن فقط دو شركت تونستن تو آمريكا تاييديه بگيرين يكيش KWORLD كه 70% بازار جهاني دارد . البته بررسي خريداران سايت NEWEGG هم ميتونه مفيد باشه .

sobijoon

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون دعوا نکنین kworld تویه سایتشم برین میبینین که الکی نیست
میشه بگین از کجا میشه تهیه کرد در ضمن من شهرستان هستم
یه لطفی هم بکنین قیمت 424d رو بگین که اگه مناسب هست همینو بگیرم
ممنون میشم هم قیمت رو بگین هم اینکه از کجا و چجوری میشه تهیه کرد
با تشکر

بالا