من تا به حال نشنيدم
شما آنالوگ میخوای یا دیجیتال؟سلام
من برفرض میخوام Kworld بگیرم. از کجا بگیرم ؟ تو اینترنت که جایی نمیفروشه !
من مشهد هستم !
اگه از دستگهای دیگه نخوام ضبط داشته باشم میتونم مدل پایین ترش رو بگیرم ؟
کیفیتش یکیه و فقط فرقش با 424 تو همین ورودی های اضافه هست ؟
مشهد بودید ما میتونستیم براتون این امکان رو فراهم کنیم .: (آقا برای چندمین بار طی این چند سال:
من می تونم از جایی یه هفته کارت کپچر کرایه کنم؟
خودمونیم حالا کی از شما الان پیشنهاد خواست ؟:دیامروز يكي از دوستان به تعداد بالا از كارتهاي DVB-T يو اس بي XVISION گرفت از 100 عدد . 60 عدد مشكل داشت . واقعا اين برند مزخرفه . گول قيمتش رو نخوريد
پيشنهاد من kworld است .
شما دست گذاشتی رو این تاپیک . لابد فاکسان هم بهترین برند مادربرد جهان و همه جا فروش میره. اسم ایدی شما کاملا عملکرد شما رو توجیه میکنه . نیاز به گفتار اضافه نداره.مشكل شما همينه .... من احتياجي به تبليغ ندارم ولي بعضي به خاطر منافع شخصي سعي براي خراب كردن من دارند . اميدوارم درست قضاوت كنيد . kworld تو امريكا فروخته ميشه ولي xvision كجاي دنيا فروخته ميشه اطلاعاتي درباره شركت سازنده خارجيش بهم ميدين . شما شفاف سازي رو با تبليغ اشتباه گرفتين . هر وقت از نظر فكري فرق شفاف سازي با تبليغ رو فهميديد من در خدمت شما شدم . من بر عكس شما نميخوام خريدار ايراني جنس درجه 2 چيني بگيره. اميدوارم روشن شده باشه
استاد جناب مهدي خان كار درست من حرفي از دريا زدم . انگار مشكل در فهم مظالب من داريد . اميدوارم با كمك دوستي كسي اين مشكل ر. برطرف كنيد . كسي اسم دريا رو نياورد . بهتره كمي ديدتون درست باشه به مسائل
نخير تمام شركتهاي برد سازي سعي ميكنند بهترين قطعه رو به دست مشتريان برسونن . شما هميشه عادت به جوسازي كنيد . متاسفانه يكي از دلايلي كه اين بخش به شكل در اومده و من هر چه تلاش ميكنم به خاطر رفتارهاي شما هست . شما تو فروم خودتون هر چي خواستيد بنويسيد ولي من اينجا نميذارم مطلب غلط به دست كاربر برسه . لطفا ادامه ندهيد چون شخصيت خودتون رو زير سوال ميبريد . شما حاجي باشي باش اون براي فروم خودتون هست .