• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تو نمايندگي دريا كامپيوتر موجود هست . قيمتش رو نميدونم چون فروشنده نيستم
Hyper-Media-Center_11.gif

kworld_303urf_23.jpg

Last edited:

sobijoon

Registered User
لایک‌ها
0

kworld_303urf_23.jpg

تشکر دوست عزیز به خاطر اینکه راهنماییم کردین فقط 3 تا سوال:
1-من میخوام از حالت آنالوگش استفاده کنم چون من همدانم و هنوز دیجیتال راه نیفتاده باید از آنتن خاصی استفاده کنم یعنی با اهم خاصی یا همین آنتنهای معمولی جواب میده؟
2-من میخوام با توجه به کارم که سیستمهای امنیتی و حفاظتی هست ازاین به عنوان وسیله ای برای تنظیم دوربینهای مدار بسته استفاده کنم یعنی باید به ورودی ویدئو وصل کنم این قبلیت رو فقط 424 داره یا 323 هم داره؟؟چون تویه سایت دریا کتمپیوتر 424d ندیدم
3-آخریشم اینکه برای دیدن کانالهای ماهواره حتما باید از رسیور یک سیم خروجی تصویر براش بکشم یا میشه با توجه به اینکه دریافت دیجیتال داره ازش به عنوان یک رسیور مجزا استفاده کرد یعنی مستقیما از lnb سیم براش کشید؟؟

بازم ممنون از کمک و راهنماییتون

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
در مورد آنتن هر آنتي ميتوني وصل كني .آنالوگ هم قابل استفاده است . در مورد ورودي 424d مناسب تر ميباشد .براي م#هواره هم احتياج به كارت dvb-s داريد نه dvb-t كه به دليل غير قانوني بودن كسي وارد نميكنه .

sobijoon

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد آنتن هر آنتي ميتوني وصل كني .آنالوگ هم قابل استفاده است . در مورد ورودي 424d مناسب تر ميباشد .براي م#هواره هم احتياج به كارت dvb-s داريد نه dvb-t كه به دليل غير قانوني بودن كسي وارد نميكنه .

ممنون دوست عزیز لطف کردین

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هدف من كمك به شما براي بهترين انتخابه نه تبليغ مطمئن باشيد . احتياج به تبليغ نداره kworld چون يك برند جهاني تايييد شده است

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نه قصد تبليغ دارم يا هر انكي كه دوستان محبت ئارند . شما جنسي مثل kworld رو با كارتهاي ديگه مقاسيه كنيد . كي ورلد . كطكئن نر . پر فروش ترين كارت كپچر ميباشد . خرابي زير 1 درصد نو مدلهاي دانگل و 1.5 درصد تو كدلهاي ديگه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
نه قصد تبليغ دارم يا هر انكي كه دوستان محبت ئارند . شما جنسي مثل kworld رو با كارتهاي ديگه مقاسيه كنيد . كي ورلد . كطكئن نر . پر فروش ترين كارت كپچر ميباشد . خرابي زير 1 درصد نو مدلهاي دانگل و 1.5 درصد تو كدلهاي ديگه

:lol::lol::lol::lol::lol::happy:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما چجورز مسلموني هستي كه ديكران رو مسخره ميكنيد خودت رو روي اينه ديدي

sobijoon

Registered User
لایک‌ها
0

kworld_303urf_23.jpg

دوست عزیز به حرفهای دیگران توجه نکن منکه یه کاربر ساده هستم میدونم کیفیت kworld خیلی خوبه و از نظر کیفیت عالیه من مدل آنالوگشو که دیدم خیلی خوب بود فقط یه چیزی من با دریا کامپیوتر تماس گرفتم مدل 424 نداشتن و گفت ما اصلا این مدل رو تا حالا نداشتیم از کجا میشه تهیه کرد چون فقط اون مدلش به درد من میخوره

sobijoon

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز تویه دریا کامپیوتر این مدل موجود نیست شرکت دیگه ای kworld وارد نمیکنه که شما این مدل رو معرفی کردین بتونیم از اونجا تهیه کنیم؟؟؟
در ضمن در مورد مدل هیبرید شاتل چیزی میدونید که کارش از این بهتره یا نه؟؟؟چون اون هم ورودی خوروجی صدا و تصویر داره و هم قیمتش سبک تره شرکت ام آی تی هم واردش میکنه این سایتشه http://www.matcomputer.com/
ممنون میشم اگه در مورد ایم برند هم راهنماییم کنید که اینو بگیرم یا kworld
با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با خود شركت تماس بگيريد بايد اين مدل رو موجود داشته باشه . چون خودم 20 روز پيش 7 تا از اين مدل خريدم .

sobijoon

Registered User
لایک‌ها
0
با خود شركت تماس بگيريد بايد اين مدل رو موجود داشته باشه . چون خودم 20 روز پيش 7 تا از اين مدل خريدم .

منم دقیقا با خود شرکت دریا کامپیوتر تماس گرفتم دیگه مگه منظورتون اونجا نیست؟؟؟؟
اگه میشه شماره اونجایی که میگین رو برام بزارین حالا یا اینجا یا خصوصی اگه لطف کنین قیمتشم برام بزارین ممنون میشم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مدل 323u هم بپرسيد من 20 روز نيست كه 7 تا براي يك شركت خريدم .

sobijoon

Registered User
لایک‌ها
0
مدل 323u هم بپرسيد من 20 روز نيست كه 7 تا براي يك شركت خريدم .

مدل 323 رو دارن ولی من مدل 424 رو میخواستم که شما معرفیش کردین چون 323 ورودی صدا و تصویر برای دیدن تصویر از روی یک دستگاه دیگه مثل دوربین دیجیتال رو نداره ولی 424 داره

در ضمن میخوام که هیبریدم باشه

یه سوال دیگه هم دارم شما در مورد مدل هیبرید شاتل چیزی میدونید که از نظر کیفیت چطور هست در مقایسه با این مدلی که شما میگین؟؟؟

چون اونم همه این مشخصات رو داره ممنون میشم در این زمینه هم کمکم کنید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ولي چك كنيد شايد داشته باشن . 323 هم هيبريد هست .
USB Hybrid TV Stick Pro (UB424-D
03_602904634.jpg

sobijoon

Registered User
لایک‌ها
0
ولي چك كنيد شايد داشته باشن . 323 هم هيبريد هست .
USB Hybrid TV Stick Pro (UB424-D
03_602904634.jpg

آقا ممنون تماس گرفتم گفتن داشتیم قراره بیارن بعدا فقط دوست عزیز اون سوال مارو جواب نمیدی؟؟
من یه مدل هیبرید شاتل دیدم باهاشم کار کردم نمیدونم از نظر کیفیت اینا باهم فرقی دارن یا اصلا همه تویه یک سطح هستن؟؟؟؟ چون شاتل هم تمام مشخصات 424d رو داره فقط اینم بهم بگین ممنون میشم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
يك توصيه ميكنم دنبال هميشه برند باشيد كه حداقل چند تا لينك بررسي معتبر داشته باشه . شاتل اگر هم باشه نه چيپ kworld رو داره ونه از لحاظ درايور و برنامه قابل قياس با اين برنده . kworld `تو انگليس پر فروشترين دانگل usb هست

من به خاطر خودتون ميگم و قصد تبليغ ندارم . اگر ميتونيد هزينه كنيد امتحان كنيد ولي مطمئن باشيد به مشكل ميخوريد

Last edited:

sobijoon

Registered User
لایک‌ها
0
يك توصيه ميكنم دنبال هميشه برند باشيد كه حداقل چند تا لينك بررسي معتبر داشته باشه . شاتل اگر هم باشه نه چيپ kworld رو داره ونه از لحاظ درايور و برنامه قابل قياس با اين برنده . kworld `تو انگليس پر فروشترين دانگل usb هست

من به خاطر خودتون ميگم و قصد تبليغ ندارم . اگر ميتونيد هزينه كنيد امتحان كنيد ولي مطمئن باشيد به مشكل ميخوريد

ممنون همین برام کفایت میکنه که شما kworld تائید کردین چون خودم زیاد سرچ کردم و به چیزای خوبی رسیدم در مورد این برند بازم تشکر و میدونم که حرفاتون اصلا جنبه تبلیغ نداشته چون حرفتون حقه با تشکر و سپاس

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست من من از سال 77 دارم كار ميكنم . تحقيق ميكنم. بله من مدير تحقيقات شركت دريا هستم . همين آقا hwt با يكسري دروغ باعث شد من رو از مديريت بردارند .
اميدوارم خدا بهشون كمك كند .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوست من من از سال 77 دارم كار ميكنم . تحقيق ميكنم. بله من مدير تحقيقات شركت دريا هستم . همين آقا hwt با يكسري دروغ باعث شد من رو از مديريت بردارند .
اميدوارم خدا بهشون كمك كند .

:lol: بیچاره دریا کامپیوتر که مدیر تحقیقاتش شمائی

DARYACO
شما از همکاران دریا کامپیوتر هستید ؟!
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3045942&postcount=12
خير من مشاوره سخت افزار - روزنامه نويس و ..... ميباشم

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3046136&postcount=14

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

بالا