• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بله عزيز هست و خيلي هم زياده . شما بايد نيازتون رو مطرح كنيد تا كارتي با اون محدوده ي قيمت بهتون پيشنهاد بشه .

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از Jacky :
سعيد جان ،‌يا بايد يك سيم از پشتش به line in ‌كارت صوتي وصل كني ،‌و يا از روي برد يك سيم به ورودي aux‌يا cd in‌ روي كارت صوتي ( اگه onboard‌است ،‌روي مادربرد ) وصل كني . تا شما بهش ورودي صدا ندي كه خروجي صدا بهت نمي ده .
اگه نتونستي بپرس .

موفق باشي :)
يعني از audio in كپچر بزنم به اون فيش اسپيكر كارت صوتيم؟

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Jacky :
آخرين نسخه نرم اقزار Winfast PVR رو مي تونين از اينجا دانلود كنين . اين نسخه تنظيمات بيشتري نسبت به نسخه هاي قبلي داره .

در بخش تنظيمات رنگ ، گزينه هاي Luma, Sharpness اضافه شده و گزينه setting هم كه اضافه شده فكر كنم امكان استفاده اين نرم افزار رو با ساير كارتها بده . ( البته مطمئن نيستم ،‌اگه كسي تست كرد خبرش رو بده )

يكي ديگه از قابليت هاي خوب اين نسخه امكانلت اضافي است كه به remote‌ مي ده . با فشار دادن كليد power روي remote مي تونين يكي از حالات turn off , restart , log off , stand by , TV , FM رو انتخاب كنين . و براحتي مي شه سيستم رو خاموش كرد .

آقا من تست كردم ولي كارت تي وي منو نشناخت ...Not found (من Asus tv fm card دارم)
ولي به نظر اومد كه نرم افزار خوبي باشه . خيلي تنظيمات خوبي داره. من اگه تونستم اين كارت تي وي Asus رو رد كنم حتما يه Leadtek WinFast PVR2000 مي گيرم.
راستي جكي تو همين قيمتها (زير 70) كارت مختص capture چي معرفي ميكني؟ همين Leadtek WinFast PVR2000 خوبه؟ اين Leadtek WinFast PVR2000 سخت افزاري encode ميكنه؟ (mpeg I , mpeg II)

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از $aeed :
يعني از audio in كپچر بزنم به اون فيش اسپيكر كارت صوتيم؟
عزيزم بايد خروجي صدا audio out از روي كارت tv رو به line in كارت صدا وصل كني .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از akhayyami :
آقا من تست كردم ولي كارت تي وي منو نشناخت ...Not found (من Asus tv fm card دارم)
ولي به نظر اومد كه نرم افزار خوبي باشه . خيلي تنظيمات خوبي داره. من اگه تونستم اين كارت تي وي Asus رو رد كنم حتما يه Leadtek WinFast PVR2000 مي گيرم.
راستي جكي تو همين قيمتها (زير 70) كارت مختص capture چي معرفي ميكني؟ همين Leadtek WinFast PVR2000 خوبه؟ اين Leadtek WinFast PVR2000 سخت افزاري encode ميكنه؟ (mpeg I , mpeg II)
داخل گزينه setting يك قسمت براي انتخابcapture device‌داره ،‌انجا رو چك كردي عزيز ؟ باز هم نشناخت ؟ ( خبرش رو بده )

در ضمن leadtek‌ يك مدل در سايتش داره كه نوشته بصورت سخت افزاري عمل encode‌رو انجام مي ده ، ولي شما با همين كارتLeadtek WinFast PVR2000 هم مي توني فرمتهاي مختلف بدون نياز به تبديل مجدد كپچر كني و مشكلي نداري .

يك مدل هست كه ورودي ilink‌هم داره ، اگه نياز داري مي توني اون رو بخري زير 70 است .

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Jacky :
داخل گزينه setting يك قسمت براي انتخابcapture device‌داره ،‌انجا رو چك كردي عزيز ؟ باز هم نشناخت ؟ ( خبرش رو بده )

در ضمن leadtek‌ يك مدل در سايتش داره كه نوشته بصورت سخت افزاري عمل encode‌رو انجام مي ده ، ولي شما با همين كارتLeadtek WinFast PVR2000 هم مي توني فرمتهاي مختلف بدون نياز به تبديل مجدد كپچر كني و مشكلي نداري .

يك مدل هست كه ورودي ilink‌هم داره ، اگه نياز داري مي توني اون رو بخري زير 70 است .

آقا اونجا رو هم دیدم . همونجا میگه Not found ... :(

آقا جكي سووالمو بهتر بپرسم: يعني باز هم يكي بخواد فقط capture كنه (براي كارهاي معمولي) شما باز هم همين Leadtek WinFast PVR2000 رو پيشنهاد ميكني؟
اون مدل هم كه گفتي تو سايتش هست و به صورت سخت افزاري encode ميكنه تو بازار ايران پيدا ميشه؟
براي اون مورد آخري هم كه گفتي من نميدونم ورودي ilink چيه.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوست عزيز يعني براي كار حرفه اي مي خواي ؟ من با كارت هايي كه كارشون فقط كپچر هست تا حالا كار نكردم ،‌ ولي بنظرم كيفيت اين كارت winfast 2000‌واقعا خوبه و هر كسي هم ديده راضي بوده .

WinFast PVR2000

winfast_pvr2000_1.jpg

لينك مشخصات

نمي دونم در بازار هست يا نه ؟ ( من تا حالا نديدم ،‌شايد باشه )

WinFast TV2000 XP Expert

winfast_tv2000xp_expert2_1.jpg

لينك مشخصات

اين هم كارت خودم كه حدود 45 است .

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Jacky :
دوست عزيز يعني براي كار حرفه اي مي خواي ؟ من با كارت هايي كه كارشون فقط كپچر هست تا حالا كار نكردم ،‌ ولي بنظرم كيفيت اين كارت winfast 2000‌واقعا خوبه و هر كسي هم ديده راضي بوده .

WinFast PVR2000

لينك مشخصات

نمي دونم در بازار هست يا نه ؟ ( من تا حالا نديدم ،‌شايد باشه )

WinFast TV2000 XP Expert

لينك مشخصات

اين هم كارت خودم كه حدود 45 است .

آقا دستت درد نكنه. اگه تونستم pvr2000 پيدا كنم كه اونو ميگيرم. يعني ميگم بگيره. اگه هم كه پيدا نشد ميگم همون tv2000 كه از مدل مال شماست بگيره.
باز هم ممنون. :)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
کارتهای وی سی دی کریتور اسنازی چجوره؟ :blink:

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از Jacky :
عزيزم بايد خروجي صدا audio out از روي كارت tv رو به line in كارت صدا وصل كني .
دستت درد نكنه.درست شد.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستان...
مي خواستم بدونم كارتهاي Winfast تو لينوكس پشتيباني مي شن يا نه. اگه جوابتون منفيه چه كارتي رو براي استفاده تولينوكس پيشنهاد مي كنيد.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوست عزيز winfast ها كه درايور لينوكس ندارن ، نمي دونم چه كارتي داره ،‌اگه پيدا كردي خبرش و به بقيه هم بده .

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
آقا من آمارشو دارم كه تو suse 9.2 و mandrake 10 اين كارتها(winfast) شناخته ميشن. مثل اينكه اگه ورژن كرنل 2.6 به بالا باشه ميشناستش.

تو google هم اگه بگردي كلي مطلب در اين باره پيدا ميكني.
مي خواي اينجا هم يه نگاه بنداز:
http://www.linuxquestions.org/questions/history/267792

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام جكي جان.من مشكل كپچرم حل نشد.اين عكس كپچر و كارت صوتيمو ميزارم.بگو از كدوم به كدوم بزنم:

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
پورت آبي رنگ روي كارت صوتي ورودي line in ‌است .

عكس روي كارتت واضح نيست نمي تونم نوشته ها رو درست بخونم . بابا فيشها رو يكي يكي تست كن تا صدا بگيري . اين راحت ترين كاره .

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آهان.آبي رو ميگي.مرسي.الان امتحان ميكنم.

zoro21750

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
جكي عزيز، اين كارت (winfast) كه فرمت mpeg4 اش، onchip نيست. باباي هاردو در مياره! تقريبا پولمو ريختم دور.
البته يكار ديگه ميشه كرد. ramdrive!
يه سوال ديگه، تو 98 يه مشكل خفن داره. يا رنگ سبزش زياده، يا اينكه به احتمال قويتر، رنگارو invert (?) كرده.
مرسي.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
عزيزم هيچكدوم از كارتهاي موجود در بازار سخت افزاري اين كار رو براي شما نمي كنن .
اگه نيازت براي mpeg4‌ ضروريه ، مي توني با فرمت ديگه اي كپچر كني و بعد به اون تبديل كني .
از آخرين نسخه درايور و نرم افزارش استفاده من ، ببين وضعيت در 98 فرقي مي كنه يا نه .

masoud5672

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام من يك كارت tv مرکوری داشتم که کیفیتش بد نبود
خواستم یه مدل بالاتر بگیرم که کارت msi گرفتم اما اصلا ازش راضی نیستم
لطفا یک کارت خوب به من معرفی کنید که هم کیفیت تصویر خوبی داشته باشه
هم قابلیت کپچر کردن رو داشته باشه
این کارت winfast چه طوره؟ اسمهای مختلفی اومده توی سایت
لطفا بگید کدوم مدل بیشتر به درد من می خوره
باز هم ممنون

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
خوش اومدي دوست عزيز.
در مورد كارتهاي تلويزيون جكي عزيز خيلي از Winfast 2000 XP Expert تعريف كرده من هم خودم تا جايي كه شنيدم جميعا از اين كارت راضي هستند و مشكل خاصي نداره.در ضمن تو صفحات قبلي در مورد اين كارت و قابليتهاش بيشتر بحث شده. من لينكش رو مي ذارم و پيشنهاد مي كنم اونا رو هم بخوني.بازم مشكلي بود مطرح كن.موفق باشي.

بالا