lj_banamak
Registered User
- نوشتهها
- 460
- لایکها
- 2
من یه کپچر معمولی می خوام و هیچ اطلاعاتی هم مدل هاش و قیمتاش ندارم میتونید کمکم کنید؟
من یه کپچر معمولی می خوام و هیچ اطلاعاتی هم مدل هاش و قیمتاش ندارم میتونید کمکم کنید؟
سلام به همه دوستان
به نظر شما بهترین برند و مدل در بازار TV tuner ها تو رنج قیمت 50 تومن و کیفیت بالا در ضبط و نشون دادن با کیفیت کانال ها چیه؟
یک سوال دیگه هم اینکه آیا حتما باید کارت رو به آنتن هوایی وصل کنم یا با آنتن زمینی هم خوب جواب میده؟
من می خواستم فیلم هایی که توی دوربین فیلم برداری هست رو روی کامپیوتر و سپس روی cd یا dvd بریزم . برای این کار به من گفتن می تونی کپچر بگیری که کارایی بالاتری داره می تونی هم کارت DV که مخصوص همینکار هست استفاده کنید. ولی گفتن اگه کپچر بگیری کیفیتش رو پایین میاره چون به آنالوگ تبدیل می کنه . آیا شما این حرف رو قبول دارید ؟
من می خواستم فیلم هایی که توی دوربین فیلم برداری هست رو روی کامپیوتر و سپس روی cd یا dvd بریزم . برای این کار به من گفتن می تونی کپچر بگیری که کارایی بالاتری داره می تونی هم کارت DV که مخصوص همینکار هست استفاده کنید. ولی گفتن اگه کپچر بگیری کیفیتش رو پایین میاره چون به آنالوگ تبدیل می کنه . آیا شما این حرف رو قبول دارید ؟
کسی راهنمایی نمی کنه ؟منم دقیقا همین سوال را دارم!
در مورد کارت TV و کارت کپچر هم هیچی حالیم نیست!
اصلا چه فرقی کارت TV و کارت کپچر با هم دارند؟!
من این نیاز ها را دارم :
1- کپچر فیلم های دوربین فیلم برداری
2- تبدیل VHS هام به CD
3- مشاهده وضبط برنامه های تلویزیون
چی پیشنهاد می کنید ؟! حدود قیمت ؟
( راستی من برای لپ تاپ می خوام ... )
ممنون