aaber_piade
Registered User
بله چپ دستم .. باباجان اون قدیم ها من اینجا تاپیک برای چپ دست های زده بودم و کلی بازارش داغ بود.. ما برو بيايي داشتيم برای خودمون..
خوبه که تو جی تی رو متهم به شکستن بازارت نمی کنی!!!!!!!!به نقل از aaber_piade :بله چپ دستم .. باباجان اون قدیم ها من اینجا تاپیک برای چپ دست های زده بودم و کلی بازارش داغ بود.. ما برو بيايي داشتيم برای خودمون..
شادي جان اين شكلكا مسيرش عوض شده بعدا پاك ميشنبه نقل از mehrdad1355 :كافه چي !!!!!!! دوتا كافوچينو بيار!!!
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: شادي؟؟؟؟؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink:به نقل از Asef :شادي جان اين شكلكا مسيرش عوض شده بعدا پاك ميشن
اگه كمتر استفاده كني بهتره
مگه مرض داري مسير شكلكها رو عوض مي كني؟ اونوقت برنامه رو هم بايد عوض كني! مگه بيكاري؟ :blink:به نقل از mehrdad1355 :پلمب کافه رو بی مجوز باز کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما نمي خواد دست داشته باشي!!! برو بالا عربي برقص ما دست ميزنيم!!!! دست دست !!!!! محسني ! رقص رقص :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:به نقل از mohsenmx :آقا ما اصلا دست نداريم ميتونيم بيايم تو
به نقل از mohsenmx :آقا ما اصلا دست نداريم ميتونيم بيايم تو
به نقل از mehrdad1355 :شما نمي خواد دست داشته باشي!!! برو بالا عربي برقص ما دست ميزنيم!!!! دست دست !!!!! محسني ! رقص رقص :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
چون ع*ب هستین!!! لطفا رقص عربی کنید!!!به نقل از bahreyni :منم جانباز 90% هستم
نه راستی هستم نه چپی
چه کار کنم؟
به نقل از bahreyni :منم جانباز 90% هستم
نه راستی هستم نه چپی
چه کار کنم؟
شما که رفتین تا سال اینده و درشو بستی!به نقل از Gt_Max :امروز كافه چرا اين قدر خلوته...
تو آدم نميشي مهردادبه نقل از mehrdad1355 :شما که رفتین تا سال اینده و درشو بستی!