- نوشتهها
- 3,971
- لایکها
- 30
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: جريان چيه؟به نقل از bahreyni :تو آدم نميشي مهرداد
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: جريان چيه؟به نقل از bahreyni :تو آدم نميشي مهرداد
من با هر دو پام گل مي زنم :blink: حالا ميتونم بمونمبه نقل از Gt_Max :خواهش مي كنم.. فقط بفرماييد پا چپ هستيد يا راست...
راحت تر بگم با كدوم پا گل ميزنيد !
آره فرقی نمی کنه!!! راستی ها رو هم چپ و راستشون می کنیم! درست میشنبه نقل از kasra_kh :چپ و راستی ها هم بیان؟
با کدوم پاتون وارد------(گلاب به روتون) میشید؟؟به نقل از mohsenmx :من با هر دو پام گل مي زنم :blink: حالا ميتونم بمونم
من به خاطر اينكه از اول با اين وارد شدن به گلاب به روتون مشكل داشتم هميشه جفت پا مي پرم توبه نقل از mehrdad1355 :با کدوم پاتون وارد------(گلاب به روتون) میشید؟؟
گلاب به روتون!!! امیدوارم درست جفت پا نرید وسط--- اون گلاب به روتون !!به نقل از mohsenmx :من به خاطر اينكه از اول با اين وارد شدن به گلاب به روتون مشكل داشتم هميشه جفت پا مي پرم تو
اصولا وقتي جفت پا مي پرم بايد 10 تا ديگه جفت پا هم بپرم تا به گلاب به روتون برسمبه نقل از mehrdad1355 :گلاب به روتون!!! امیدوارم درست جفت پا نرید وسط--- اون گلاب به روتون !!
گلاب به روتون!!! مگه تو ---- گلاب به روتون مال گوریل انگوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از mohsenmx :اصولا وقتي جفت پا مي پرم بايد 10 تا ديگه جفت پا هم بپرم تا به گلاب به روتون برسم
يه چيزي تو همين مايه ها حالا مي تونم تو بمونمبه نقل از mehrdad1355 :گلاب به روتون!!! مگه تو ---- گلاب به روتون مال گوریل انگوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گلاب به روتون!! می خواهین اون تو بمونید!!!!!!!!!! مانعی نداره!!!فقط جواب گوریل انگوری رو خودت باید بدی که پشت درهبه نقل از mohsenmx :يه چيزي تو همين مايه ها حالا مي تونم تو بمونم
گلاب به روتون اونجا رو كه نمي گم اينجا رو ميگمبه نقل از mehrdad1355 :گلاب به روتون!! می خواهین اون تو بمونید!!!!!!!!!! مانعی نداره!!!فقط جواب گوریل انگوری رو خودت باید بدی که پشت دره
گلاب به روتون! خلاف ادبه! مگه فرقی هم میکنه!!!!به نقل از mohsenmx :گلاب به روتون اونجا رو كه نمي گم اينجا رو ميگم
گلاب به روتون آخه فقط گفتين چپ دستابه نقل از mehrdad1355 :گلاب به روتون! خلاف ادبه! مگه فرقی هم میکنه!!!!
گلاب به روتون!! وقتی کسانی که دست چپ و راست خودشونو نمی شناسن و *** و *** هم می کنند! خوب فرقی هم نمی کنه!!!!!!به نقل از mohsenmx :گلاب به روتون آخه فقط گفتين چپ دستا
گلاب به روتون! مثل این که محسن مستقیما از توی *****(گلاب به روتون) اومده اینجا!!! زودباشین یک کمی دیگه گلاب به روتون! گلاب بپاشید تا خفه نشدیم!!!!به نقل از Asef :گلاب به روتون عجب بويي مياد اينجا :wacko: بسه ديگه!
انگار دوست داري مهردادبه نقل از mehrdad1355 :گلاب به روتون! مثل این که محسن مستقیما از توی *****(گلاب به روتون) اومده اینجا!!! زودباشین یک کمی دیگه گلاب به روتون! گلاب بپاشید تا خفه نشدیم!!!!
گلاب به روتون!!! بوی گلاب در مقایسه با بوی که شما از ***(گلاب به روتون )اوردی! انگار بهترین ادکلن فرانسوی هست!به نقل از mohsenmx :انگار دوست داري مهرداد