mohsenmx
Registered User
گلاب به روت مهرداد ر××ی به تاپیک چپ دست ها :wacko:به نقل از mehrdad1355 :گلاب به روتون!!! بوی گلاب در مقایسه با بوی که شما از ***(گلاب به روتون )اوردی! انگار بهترین ادکلن فرانسوی هست!
گلاب به روت مهرداد ر××ی به تاپیک چپ دست ها :wacko:به نقل از mehrdad1355 :گلاب به روتون!!! بوی گلاب در مقایسه با بوی که شما از ***(گلاب به روتون )اوردی! انگار بهترین ادکلن فرانسوی هست!
به نقل از xoew :مخلص جي تي مكس منم چپ دستم اساسي ، وردستي چيزي نمي خواي ؛)
مخلص بقيه چپال ها هم هستيم
به نقل از bahreyni :تو آدم نميشي مهرداد
به نقل از mohsenmx :من با هر دو پام گل مي زنم :blink: حالا ميتونم بمونم
به نقل از kasra_kh :چپ و راستی ها هم بیان؟
به نقل از hwt :منم دست چپ بیدم !
من اصولا تک روی می کنم و پاس نمی دم حالا چی کار کنم ؟به نقل از Gt_Max :نه ديگه نشد.. موضوع رو پس عوض كنيم !
با كدوم پا پاس ميدي در يك زمان واحد ؟!
به نقل از mohsenmx :من اصولا تک روی می کنم و پاس نمی دم حالا چی کار کنم ؟
اي بابا انصاف داشته باش ماماااااااااااااااااااااااااااااانبه نقل از Gt_Max :تك روي ؟ :blink: :hmm:
كارت قرمز
اخراج !
بفرما بيرون !
به نقل از mohsenmx :اي بابا انصاف داشته باش ماماااااااااااااااااااااااااااااان
در ضمن كارت قرمز رو با مشكي نوشتي بايد با قرمز مي نوشتي :blink:
به نقل از mohsenmx :در راستای یه ناراحتی بزرگ این کافه چپ دست هم چند وقته تعطیل شده دیگه نمی تونیم بریم هری پاتر بخوریم
بابا ناراحتي بزرگ تعطيلي كافه چپ دست واقعيهبه نقل از Gt_Max :اين ناراحتي بزرگ چيه...؟ مثل اين كه اينجا همه دارن يبوست ميگيرن !
حالا شما بيا .. بالاخره يه چيزي هست ما بديم تو بخوري... :happy:
به نقل از mohsenmx :بابا ناراحتي بزرگ تعطيلي كافه چپ دست واقعيه
نه من دلم نوشيدني هري پاتر مي خواد داري ؟به نقل از Gt_Max :خيالي نيست ! مهم اينه كه من كافم بازه !
به نقل از aminweblog :آقا من دست چپ افراطي هستم!! يعني ااينكه همه كارام را با دست چپ انجام ميدم!!!
به نقل از mohsenmx :نه من دلم نوشيدني هري پاتر مي خواد داري ؟
بابا چه كافه بي كلاسي اول پول ميگيره بعد يه چيزي ميده آدم كوفت كنه :wacko:به نقل از Gt_Max :خوب انگاري هري پاتر هاي جديد برامون رسيد...
شما مبلغ رو بپردازيد نوشيدنيتون آمادست...