خرداد
کاربر فعال ادبیات
ممنون Zolghairen عزیز مائده های زمینی رو به همه دوستان توصیه میکنم.
ممنون خرداد عزیز ، مثل همیشه کارت عالیه
خیلی ممنون از زحمتی که کشیدی. عالی بود..
کاش فقط لینک پی دی اف رو میزاشتی
صفحه تاپیک کلا بهم ریخته , فکر نکنم هیچکی از اینجا بخونه , پی دی اف راحتتره خوب .
--
یه چیزی در مورد این کتاب بگم ,
تو بیشتر جاها دیدم که سر این کتاب و سایر کتاب های برایان تریسی , کلی بحث میکنن و تعریف میکنن .
من این کتاب رو خوندم , یکی دو کتاب دیگش رو هم خوندم , چیز بدرد بخوری توش ندیدم , فقط دور و بر یک نکته داره حاشیه میره , همه مطالبش رو هم هممون کم و بیش میدونیم , فقط این یجور دیگه گفته .
این کتاب هیچ کمکی نمیکنه , فقط وقت ادم رو میگیره .
واقعا نمیدونم دلیل اهمیت زیاد دادن به این جور کتاب ها چی هست .
واقعا عالی بود مرحبا به این پشتکار...
خواهش می کنمممنون Zolghairen عزیز مائده های زمینی رو به همه دوستان توصیه میکنم.
يادمه يه چند سال پيش اين كتاب رو خوندم . واقعا كتاب پر از مفاهيم با ارزش هست كه به كار بستنشون توي زندگي مي تونه مشكل گشا باشه .
برایان تریسی در ایران!
سمینار مدیریت نوین در قرن بیست و یکم، با سخنرانی برایان تریسی برای اولین بار در ایران از دوم تا چهارم خرداد ماه 86 برگزار می شود.
تخفیف ویژه برای ثبت نام اینترنتی لحاظ شده است. تعداد صندلی ها بسیار محدود است. این فرصت استثنایی را از دست ندهید.
http://www.farazin.biz
- بلندي هاي بادگير اثر اميلي برونته
به نقل از Behrooz :اين كتاب را دوباره خواندم . واقعا فوق العاده است . البته در ايران با نام " عشق هرگز نمي ميرد " مشهور است
ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد از پائولو کوئیلو ترجمه آرش حجازی
گفت: من دیوانه ام
مرد با حالتی دانا و اما با حساسیتی حقیقی در صدایش گفت : ممکن است در این صورت دو انتخاب داری: یا تحت درمان قرار بگیری و یا همچنان بیمار بمانی .
سنگی بر گوری
از جلال آل احمد
همین الان خوندنش رو تمون کردم کار واقعا تاثر گذاری یه (حداقل در من که این طور بود)
کویر نوشته دکتر علی شریعتی