• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابهاي خوبي را كه خوانده ايد معرفي نماييد ( بحث و بررسی )

bahar_1986h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Where lonely angels sing you to your sleep
خوب در مورد سانسورش نظری ندارم باید دید متن اصلیش چیه
البته درسته که ترجمه خانم لیلی گلستان خیلی عالی هست ولی فکر میکنم اون محیط سیاه که نظر نویسنده بوده چندان خوب تو ترجمه از آب در نیامده.نور شدید چراغها بیشتر از بخار قیر سیاه جلب توجه میکنه.
فکر میکنین بشه متن اصلیش رو پی-دی-اف گیر آورد؟

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
خوب در مورد سانسورش نظری ندارم باید دید متن اصلیش چیه
البته درسته که ترجمه خانم لیلی گلستان خیلی عالی هست ولی فکر میکنم اون محیط سیاه که نظر نویسنده بوده چندان خوب تو ترجمه از آب در نیامده.نور شدید چراغها بیشتر از بخار قیر سیاه جلب توجه میکنه.
فکر میکنین بشه متن اصلیش رو پی-دی-اف گیر آورد؟
شاید :) ، فارسیش که بعیده پیدا بشه .

من کلا با ترجمه های لیلی گلستان حال میکنم .

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آخرین کتابی که خوندم" رمز داوینچی" بود .من که هم از نثر نویسنده و توضیحات به جا و فراتر از حد مترجمش خوشم اومد (بعضی جاها با دلیل و مدرک نویسنده رو هم زیر سؤال میبرد!) خوشبختانه با اینکه ترجمه بود سانسوری هم در کار نبود.(البته ترجمه کتاب به سال 83 برمیگشت و نسخه pdf اون رو از طریق اینترنت پیدا کردم. )
در مورد داستان و ترجمه زیباترش همین بس که, بعضی روزها منجر به تأخیر در به موقع سر کار حاضر شدنم میشد!:p
اگر خواستید میتونم آپلودش کنم.

bahar_1986h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Where lonely angels sing you to your sleep
شاید :) ، فارسیش که بعیده پیدا بشه .

من کلا با ترجمه های لیلی گلستان حال میکنم .
:cool: من همین دو هفته پیش تهیه کردم.البته از یکی از دوستان که ناشره خواهش کردم برام گیر بیاره .به قول خودش یه ناشر هیچ وقت گیر بازار سیاه نمیوفته.الان تو بازار سیاه فکر کنم حدود 4 تومن بشه گیر آورد!:wacko:

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
کلیدر رو تموم کردم
اخراش اشک تو چشام جمع شد
به نظر من دولت ابادی خوب تونسته اوضاع اون زمان رو به تصویر در بیاره

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
کلیدر رو تموم کردم
اخراش اشک تو چشام جمع شد
به نظر من دولت ابادی خوب تونسته اوضاع اون زمان رو به تصویر در بیاره
بله اين رمان فوق العاده است .

قدرت دولت آبادي را به خوبي نشان مي دهد .

من اين اثر را چند مرتبه خوانده ام . در سن هاي مختلف

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
من هم اين كتاب رو 12 سال پيش خوندم! يادمه دوره راهنمايي بودم و امتحان علوم تجربي هم داشتم ولي به جاي خوندن براي امتحان نشستم اين كتاب رو خوندم! :blush: البته اون دزيره اي كه من خوندم دوجلدي بود با هزار و خورده اي صفحه.اگه اين كتاب رو تا حالا نخونديد حتما بخونيدش چون واقعا زيبا و دلنشين نوشته شده. لا بلاي سطور اين كتاب هم مطمئنا شما مطالب زيادي راجع به جامعه فرانسه در زمان انقلاب و سالهاي بعد از ان و همينطور چگونگي به قدرت رسيدن ناپلئون بناپارت خواهيد دانست.

پ.ن. اسم دزيره تو كتابي كه من خوندم "برناردين اوژني دزيره كلاري" نوشته شده بود. نمي دونستم تو بعضي كتابها" آنا كلارا اوژني دزيره "نوشته شده؟

شايدم اسمش همينه كه شما نوشتيد من درست يادم نيست خيلي وقت پيش بود . شايدم هزار و خورده اي صفحه بوده اونم درست يادم نيست !!

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
دختر سروان اثر پوشكين

از شاهكارهاي پوشكين پدر ادبيات روسيه . داستان زندگي يك افسر روس است كه اگر درست يادم باشد در يك پادگان در سيبري خدمت مي كند . رماني است خيلي كم حجم ولي زيبا كه مي توانيد صداي پيچيدن باد در استپ هاي روسيه را در هنگام خواندن كتاب تجربه كنيد . حدودا 200 صفحه است . حتما بخوانيد .

پوشكين در 35 سالگي در يك دوئل جان باخت .

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
آتيلا نوشته لويز دول

اگر به رمانهاي تاريخي علاقه داريد حتما از خواندن اين كتاب لذت خواهيد برد. نويسنده اين كتاب پنج جلدي به دربار پادشاهان و امپراطورهاي قرن پنجم ميلادي سرك مي كشد و وقايع بسيار جالبي را از زبان مارسيانوس كه يك ژنرال شايسته و بسيار خوش سيماي روم غربيست بيان مي كند. موضوع مهم در اين داستان نبرد امپراطوريهاي بزرگ آن زمان با آتيلا و نقش موثر مارسيان در مقابله با او و جلوگيري از ورودش به امپراطوريهاي روم غربي, روم شرقي و ايران مي باشد.

White Rose

Guest
لایک‌ها
0
آخرین کتابی که خوندم" رمز داوینچی" بود .من که هم از نثر نویسنده و توضیحات به جا و فراتر از حد مترجمش خوشم اومد (بعضی جاها با دلیل و مدرک نویسنده رو هم زیر سؤال میبرد!) خوشبختانه با اینکه ترجمه بود سانسوری هم در کار نبود.(البته ترجمه کتاب به سال 83 برمیگشت و نسخه pdf اون رو از طریق اینترنت پیدا کردم. )
در مورد داستان و ترجمه زیباترش همین بس که, بعضی روزها منجر به تأخیر در به موقع سر کار حاضر شدنم میشد!:p
اگر خواستید میتونم آپلودش کنم.

کاش که آپلودش کنید:happy:

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
گلستان سعدي

به چه كار آيدت ز گل طبقي ؟ از گلستان بخوان شبي ورقي
اين كتاب خيلي كم حجم است ، اگر بخواهيد مي توانيد يك روزه آن را به اتمام برسانيد اما بسيار زيباست . بسيار زيباست . خيلي ها خواستند از آن تقليد كنند اما هر كسي كه سعدي نمي شود :
سعدي چه مرغ زيركي خوبت به چنگ آورده ام
آسان به كف نارد كسي مانند تو شهبال را

بسياري از ضرب المثل هاي ما از اين كتاب مي باشد و نوشته هايش هم خيلي قابل فهم است . حتما بخوانيد .

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
اگه دوستان این نویسنده رو تعقیب کنند میبینن که 4 تا کتاب دارهیا حداقل من این تعدادشو میدونم ) که 3 تاش ترجمه شده ( یا بیشتره و من نمیدونم؟؟؟) کسی از ترجمه کتابهای دیگه ی دن براون خبر داره؟؟؟

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
اگه دوستان این نویسنده رو تعقیب کنند میبینن که 4 تا کتاب دارهیا حداقل من این تعدادشو میدونم ) که 3 تاش ترجمه شده ( یا بیشتره و من نمیدونم؟؟؟) کسی از ترجمه کتابهای دیگه ی دن براون خبر داره؟؟؟
منم فقط 3 تاشو دیدم . تو اینترنت یک کتابش رو هم دیدم که البته ترجمه نشده بود و مث اینکه تازه نوشته .
به نظر من خیلی رومان های قوی ای مینویسه ، والبته بعضی قسمتاش رو هم زیاد کش میده و هم اینکه یکم غیر واقعی میشه البته به نظر من

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
منم فقط 3 تاشو دیدم . تو اینترنت یک کتابش رو هم دیدم که البته ترجمه نشده بود و مث اینکه تازه نوشته .
به نظر من خیلی رومان های قوی ای مینویسه ، والبته بعضی قسمتاش رو هم زیاد کش میده و هم اینکه یکم غیر واقعی میشه البته به نظر من

کاملا موافقم البته با این تفاوت که رمز داوینچیش از همه بهتر بود .
حشاشین هم قشنگه یه چیزی تو همین مایه های کتابای براون (یک کوچولو پایینتر)

GHoST_DoG

Registered User
لایک‌ها
2
رمز داوینچی کتاب جالبی هست ولی درست مثل کتاب وسوسه های مسیح به حضرت مسیح توهین شده:(

خرداد

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
82
کتاب چه کسی پنیر مرا جابجا کرد از اسپنسر جانسون مطالعه این کتاب رو به همه دوستان توصیه میکنم

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
رمز داوینچی کتاب جالبی هست ولی درست مثل کتاب وسوسه های مسیح به حضرت مسیح توهین شده

قبول ندارم البته بعضی جاهاش خیلی تند رفته اما در کل ایده جالبیه (دقت کنین گفتم ایده استنادی نکردم )

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
قبول ندارم البته بعضی جاهاش خیلی تند رفته اما در کل ایده جالبیه (دقت کنین گفتم ایده استنادی نکردم )
تایید میشه ، من نقدشم خوندم ، در کل توهین مستقیمی به کسی نکرده ... البته نمیگم تاییدش میکنم ولی اولش نوشته که اینا بر اساس واقعیته .

بالا