• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابهاي خوبي را كه خوانده ايد معرفي نماييد ( بحث و بررسی )

ميهن پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشيد كسي كتاب اصفهان نصف جهان صادق هدايت رو براي دانلود داره؟

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
پاسخ به تاریخ اثر محمد رضا پهلوی. کتاب بسیار جالبیه که نا گفته های بسیاری از زمان پیش از انقلاب داره.
بعلت محتوای سیاسی این کتاب، من از توضیحات بیشتر خودداری می کنم.

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.
من از استون همین کتاب رو خوندم که ترجمه ی خیلی خوبی هم داشت . اگه آشنا هستی با بقیه آثارش ممنون می شم که اسامی و مترجم هاشو اینجا بنویسی .

ببخشید دیر جوابتو دادم به این بخش زیاد نمیام

معروفترینش همون شور زندگی ( سرگذشت ونسان ونگوگ ) هستش و بعد
رنج و سرمستی ( میکل انژ)
طلای اندامها (گوگن)
همسر رییس جمهور (نخوندم)

منم که همچنان دارم کلیدر میخونم

جاوید ایران

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
12
چه جالب شما هم به عرفان سرخپوستی علاقه دارید من یه چند مدت یه دارم دربارش کتاب میخونم به نظر که خیلی جالب میاد

مشکل تو این است که جهان را با آنچه که مردم میکنند عوضی میگیری
دون خوان
دنیا اینطور یا آنطور خلق شده است تنها برای اینکه ما با خود راجع به هستی آن اینطور یا آنطور فکر میکنیم و حرف میزنیم

درود به دوست خوبم خرداد گرامی.

خرداد جان فلسفه خیلی جالبی دارن. دنیا را با دید خیلی جالب و عجیبی نگاه میکنند.

چرا درخت درخت می باشد؟؟و چرا دیوار نیست؟؟:happy:

البته نکات اصلی و به قول معروف فوت کوزه گری را کاستاندا در کتابها ذکر نکرده است.

agni65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کتاب روی ماه خداوند را ببوس نوشته مصطفی مستور

agni65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
صد سال تنهایی اثر گابریل گارسیا مارکز

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
سگ سفید از رومن گاری

تو این کتاب گوشه ای از زندگیش با همسرش رو هم بیان کرده . درضمن این کتابیست انتقادی به نژاد پرستی و ...

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
زندگی در پیش رو
از رومن گاری
این کتاب برنده جایزه گنکور شده
بسیار کتاب جالبیه و من از خوندنش لذت بردم

خرداد

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
82
درود به دوست خوبم خرداد گرامی.

خرداد جان فلسفه خیلی جالبی دارن. دنیا را با دید خیلی جالب و عجیبی نگاه میکنند.

چرا درخت درخت می باشد؟؟و چرا دیوار نیست؟؟:happy:

البته نکات اصلی و به قول معروف فوت کوزه گری را کاستاندا در کتابها ذکر نکرده است.

من که واقعا شیفتش شودم هر چی بیشتر میخونم بیشتر جذبش میشم کلا دیدگاه آدم نسبت به جهان پیرامونش عوض میشه مثل این میمونه که عینکتو در بیاری و دنیارو همون جوری که هست نگاه کنی

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
تزهایی در باره فویرباخ - مارکس

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
برای تجدید خاطره بعد چندین سال کتاب ماندگار ، علی دشتی 23 سال را دوباره گذارا خواندم

واقعا کتاب شاهکاریست ! ( البته از استاد زبردستی چون دشتی است که سالها سابقه نویسندگی داشته و کسی
شاهکارهای او خصوصا در حوزه ادبیات پارسی را فراموش نمی کند )

چیزی که جالب است ، دشتی با مهارت تمام این کتاب را نوشته ( علاوه بر مطالب آن ) ! نگاه کنید به لحن ابتدایی
کتاب و لحن میانی و همچنین پایان کتاب ! خیلی استادانه ، خواننده را در شروع برای پذیرش حقایق آماده میکند،
ابتدا با احترام کامل شروع میکند ! رفته رفته ، خواننده را برای پذیرش مرحله بعدی آماده میکند و پرسش های درونی را در ذهن خواننده ایجاد میکند ! ( اگر این مرحله آغازین کتاب نبود ، شنونده بجای پذیرفتن حقایق به پرخاش
گری و رد کردن بی منطق مطالب کتاب می پرداخت )

پس از این مرحله لحن کتاب اندکی تند تر می شود ! و در آخر سر ضربه نهایی را وارد میکند ! و برای خواننده
منطقی مسلمان دنیا و افق جدیدی را باز میکند !

( البته در جایی از کتاب آشکارا معلوم می شود که دشتی عقیده دیگریش را در این کتاب پنهان کرده ، که شدیدا با
عنوان نکردن آن ، خصوصا در این کتاب با استاد دشتی موافقم )

ممکن است دوستان انجمن ، من را به طرفداری بیش از حد این کتاب متهم کنند ، ولی این کتاب واقعا یک شاهکار است !

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
برای تجدید خاطره بعد چندین سال کتاب ماندگار ، علی دشتی 23 سال را دوباره گذارا خواندم

واقعا کتاب شاهکاریست ! ( البته از استاد زبردستی چون دشتی است که سالها سابقه نویسندگی داشته و کسی
شاهکارهای او خصوصا در حوزه ادبیات پارسی را فراموش نمی کند )

چیزی که جالب است ، دشتی با مهارت تمام این کتاب را نوشته ( علاوه بر مطالب آن ) ! نگاه کنید به لحن ابتدایی
کتاب و لحن میانی و همچنین پایان کتاب ! خیلی استادانه ، خواننده را در شروع برای پذیرش حقایق آماده میکند،
ابتدا با احترام کامل شروع میکند ! رفته رفته ، خواننده را برای پذیرش مرحله بعدی آماده میکند و پرسش های درونی را در ذهن خواننده ایجاد میکند ! ( اگر این مرحله آغازین کتاب نبود ، شنونده بجای پذیرفتن حقایق به پرخاش
گری و رد کردن بی منطق مطالب کتاب می پرداخت )

پس از این مرحله لحن کتاب اندکی تند تر می شود ! و در آخر سر ضربه نهایی را وارد میکند ! و برای خواننده
منطقی مسلمان دنیا و افق جدیدی را باز میکند !

( البته در جایی از کتاب آشکارا معلوم می شود که دشتی عقیده دیگریش را در این کتاب پنهان کرده ، که شدیدا با
عنوان نکردن آن ، خصوصا در این کتاب با استاد دشتی موافقم )

ممکن است دوستان انجمن ، من را به طرفداری بیش از حد این کتاب متهم کنند ، ولی این کتاب واقعا یک شاهکار است !
کتاب خیلی قشنگیه من هنوز تمومش نکردم ، ولی تا اینجایی که خوندم واقعا جالب بود

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
کتاب صفر رو اگر کسی نخونده حتما بره بخونه که خیلی جالبه

صفر - لوح پیدایش جهان 10 بعدی (تولد و مرگ در فیزیک جدید)

دکتر مسعود ناصری ... خیلی کتاب خوبیه در مورد آفرینش و کلا جهان خیلی ساده حرف های جالبی زده
حتما بخونیدش مال انتشارات جیحون هست

amir145

Registered User
لایک‌ها
1
كتاب داستان راستان ،اولين كتابي بود كه خوندم،نوشته استاد شهيد مرتضي مطهري.:)

amir145

Registered User
لایک‌ها
1
كتابي كه الان دارم مي خوانم .

بابك خرمدين نوشته شادروان دكتر سعيد نفيسي .

اين كتاب به دلايلي از اول انقلاب تا سال 1384 ممنوع چاپ بود كه در سال 1384 توسط انتشارت اساطير چاپ شده است . اين كتاب بر خلاف كتاب آقاي جلال برگشاد كه توسط انتشارات نگاه منتشر مي گردد و روايتي داستان گونه از زندگي اين دلاور و قهرمان ملي ايران دارد بيشتر به جنبه تاريخي اين رويداد پرداخته است و با ارايه مستندات تاريخي از كتب تاريخي به بررسي اين رويداد تاريخي مي پردازد . كتابي فوق العاده كامل است و سعي در زدودن تهمت ها و افتراهايي دارد كه در طول تاريخ به دست تاريخ نويسان مسلمان و وابسته به دربار خلفاي عباسي نگاشته شده است و حقيقت ماجرا را تحريف كرده اند .

كتاب خوبي ،خوندمش ،البته با يك تفاوت اونم اينكه،چاپ سال 42 .خوبه كه كساني كه نه خوندن بخوننش.:)

amir145

Registered User
لایک‌ها
1
خواجه تاجدار:)
نوشته ژان گور

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
کار از کار گذشت
ژان پل سارتر

پیشنهاد میکنم بخونید بصورت فیلنامه هست البته

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
با درود به دوستان گرامي

فكر مي كنم بهتره اگر كتابي رو معرفي مي كنيد حتي اگه مثل من بعد از مدتي از كتاب چيز زيادي يادتان نمي آيد
بايد يه كمي هم كه شده راجع به آن توضيح بدهيد چون فقط نوشتن اسم كتاب و نويسنده اون مثل اينه كه توي برگه دان كتابخانه به يك كتاب ناشناس بر بخوريم و صرف اينكه يه نفر از اون كتاب خوشش بياد يا نه زياد مهم نيست .

من خودم از بچه گي كتاب خيلي خوندم و سعي مي كنم هر چند روز چند تا كتاب از اونهايي رو كه خوشم اومده اينجا معرفي كنم شايد به درد كسي بخوره .

درختي كاشتم اندر بيابان به اميد خدا و باد و باران

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
اولين و مهمترين و با ارزش ترين كتابي كه خوندنش بر همه ايرانيان و پارسي زبانان واجب ملي است كه اكثر ما ايرانيان
و مخصوصا جوانان به اون توجه نمي كنيم :

شاهنامه حكيم ابوالقاسم فردوسي

سكه اي كاندر سخن فردوسي طوسي نشاند(؟) آگهم كن گر در اين عالم يكي فرسي (=فارسي) نشاند
اول از بالاي كرسي بر زمين آمد سخن او دگر دستش گرفت و بر سر كرسي نشاند

كتابي است با بيش از هفتاد هزار بيت شعر ناب . شناسنامه ملي ايرانيان است و دليل اينكه شما الان به زبان عربي سخن نمي گوييد و احتمالا دليل اينكه امروز سرزميني به اسم ايران وجود دارد و تكه تكه نشده است و ....

حاوي اسطوره هاي ايراني است كه به بهترين وجه از شاهنامه منثور ابو منصوري و ديگر منابع با زحمت فراوان در طي 30 سال گرد آوري شده و به نظم بيان گرديده بدون اينكه كم و كسري در آن رخ دهد :
(( سر آوردم اين رزم كاموس نيز درازست و نفتاد از او يك پشيز
گر از داستان يك سخن كم بدي روان مرا جاي ماتم بدي ))
در كل گيتي در دوره خاص زماني در كشور هاي بسيار معدودي نابغه هايي ظهور كرده اند كه نژاد و فرهنگ و زباني را
جاودان كرده اند مانند هومر در يونان و .. ولي در ميان همه اينها سرآمد فردوسي طوسي است ولاغير .

موضوع داستان : شرمنده ام كه قدرت بيان ندارم بهتر است كلا از زبان فردوسي بشنويد تا از زبان من چون حتي اگر بخواهم يك داستان را هم بگويم زيبايي آن را از بين برده ام تعريف من كجا و سخن فردوسي كجا (( مگسي كجا تواند كه بيفكند عقابي )) . كلا بسيار داستان هاي رزمي و بزمي و حتي عشقي مانند داستان
زال و رودابه :
(( ز سر تا به پايش به كردار عاج به رخ چون بهشت و به بالا چو تاج
بر آن سفت سيمين دو مشكين كمند سرش گشته چون حلقه پاي بند
رخانش چو گلنار و لب ناردان ز سيمين برش رسته دو ناروان ...))

و بيژن و منيژه (( منيژه منم دخت افراسياب برهنه نديده تنم آفتاب ... ))
و هزاران داستان شيرين به گفتار ديرين

خواندن اين كتاب خيلي طول مي كشد اما ارزشش را دارد . من الان به بخش بيژن و منيژه رسيده ام با هر شب يك ورق كه تا به حال 6 ماه طول كشيده و به نصف كتاب رسيده ام . اميدوارم خواندن اين كتاب را فراموش نكنيد .

هميشه بزي شاد و روشن روان هميشه خرد پير و دولت جوان

:medieval:

بالا