• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابهاي خوبي را كه خوانده ايد معرفي نماييد ( بحث و بررسی )

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
کتاب : در دل گرد باد
نویسنده : خانوم یوگینا گینز برگ
ترجمه : فرانه طاهری
انتشارات : سروش

این کتاب شرح حال زندگی واقعی نویسنده کتاب است که بخاطر یک جرم سیاسی کوچک محکوم به ده سال کار در اردوگاهای کار زمان استالین میشود. (اردوگاه های مختلف کار)

میزان سختی ها وشرایط اردوگاهای کار قبل از خواندن کتاب قابل تصور نیست
واین که یک انسان چطور میتونه تا این حد تلاش کند و سختی ها و مشکلات را تحمل کند . (مخصوصا که کتاب واقعی است)
اگر کسی در فکر خودکشی باشه و این کتاب را بخونه کاملا از خودش خجالت میکشه.

بخشی از کتاب:

49 درجه سانتیگراد زیر صفر بدترین درجه بود ، چرا که انسانیت رسمی مقررات بهداشتی فقط زمانی بروز میکرد که
دما سنج 50 درجه سانتی گراد زیر صفر را نشان میداد . 50 درجه زیر صفر به این معنی بود که بخش اداری می تواند
در ان روز کار در جنگل را لغو کند (کار قطع درخت) اما هرچه میکردیم نمیتوانستیم کاری کنیم که نگهبان کشیک اقرار کند که دماسنج 50 درجه زیر صفر را نشان میدهد و نه 49 درجه....

من ،در حالی که کبریتی را جلوی خط درخشان جیوه نگه داشته بودم ،گفتم درست نگاه کن ! از این طرف کاملا واضح است : 50 درجه زیر صفر.
کک مکی (نام مستعار نگهبان کشیک) با نیم تنه چرمی سفید و نواش که موقع حرکت خش خش صدامیکرد نزدیک تر امد وفندکش را روشن کرد :
درست 49 تا است.
....
جیره ها روز به روز کمتر میشد حتی برای درجه های بالا -بالا ترین میزان قطع درخت - جیره نان 400 گرم بود اما کدامیک از ما میتوانست امیدوار باشد که انقدر درخت بیندازد تا لایق این مقدار شود نمیتوانستیم حتی خود را سر پا نگه داریم...
----------------------------------------------

چند صفه این کتاب را که بخوانید متوجه میشوید زندماندن در این شرایط حتی برای یک سال..

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام
خوب باز حال دارم يكي دو تا گتاب بگم :
بهترين كتابي كه تا حالا خوندم - شايد بخاطر اين بود كه از اولين و خاطره انگير ترين كتابهايي هست كه خوندم وگرنه به حق كتابهاي بهتر هم هست - و واقعا تحت تاثير توصيف دقيق تك تك جزئيات درونش قرار گرفتم كتاب حاجي آقا صادق هدايت بوده كه همين ديشب براي شايد بيستمين بار خوندمش. از اونجايي كه خودم هم يه معلق هايي در زمينه نوشتن ميزنم هنوز ازش ياد ميگيرم و به همه ي دوستان توصيه ميكنم و البته خوب با توجه به جو اينجا فكر ميكنم همه عزيزان خونده باشن اين اثر رو ... فقط يه ياد آوري بود به اونهايي كه از قلمشون افتاده :blush: علويه خانوم هدايت هم كه ديگه شاهكاره آدم بعد از خوندن اين دو كتاب نمود هاي بارز اين آدم هارو در اطرافش به وفور ميبينه
تو جامعه مون حاجي آقا كه زياد داريم و از اون بيشتر علويه خانوم
چجوري يه نويسنده ميتونه به اين خوبي آدم هاي اطراف خودش رو بشناسه ... و چجوري ميتونه تا اين حد دقيق شخصيت هاي چند وجهي و اتفاقات گوناگوني رو كه براشون ميوفته رو به دقت توصيف كنه

كتاب خوب زياده ... همينهايي كه دوستان معرفي كردن اما خوب بعضي از كتابها هستن كه براي خوندن كتابهاي بزرگتر بايد خوانده باشيمشون شايد يجور پيش نياز باشن
اگر از خارجي ها - بدون هيچ طبقه بندي خاصي - دون كيشوت و صد سال تنهايي و برادران كارامازوف و ابله جنايت مكافات و سه گانه ارباب حلقه ها مسخ ... خلاصه اين چيز ها رو پايه ي كتابخواني بدونيم بدون شك بايد كليه كتابهاي محمود دولت آبادي و صادق هدايت و سيمين دانشور و البته هوشنگ ابتهاج رو پيش نياز هاي فارسي رمان خواني بدونيم.
به اميد خدا سعي ميكنم يه نوشته كامل در مورد " كتابهاي پيش نياز " بنويسم. انشاالله اگر وقت بشه :blush:

Hadi Sedaghat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
کتاب پر محتوا و تاثیر گذار سرگذشت آرتور گوردن پیم
نوشته ادگار آلن پو
کتابهای هرمان هسه رو هم می پسندم(گورزاد)
کتاب از عشق و دیگر اهریمنان نوشته گارسیا مارکز هم خوب بود
محاکمه کافکا هم بسیار زیباست
از ایرانیان خودمون هم شاهکار فوق العاده بوف کور هدایت
گاوخونی جعفر مدرسی و شازده احتجاب گلشیری رو هم می پسندم

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
نوشته ادگار آلن پو
محاكمه كافكا فوق العاده بود . من چند سال پيش خواندم اين كتاب را و هنوز هم بر ذهنم تاثير گذاري دارد .

Hadi Sedaghat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
محاكمه كافكا فوق العاده بود . من چند سال پيش خواندم اين كتاب را و هنوز هم بر ذهنم تاثير گذاري دارد .

کاملا موافقم بهروز جان
بسیار زیبا و جزو شاهکارهاست
گیرایی عجیبی دارد
بلاخره کافکاست...

*phoenix*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .
موضوع خیلی خوبی انتخاب کردید. من هر وقت بخوام کتابی بخونم تو انتخابش وقت میذارم. البته بعضی ممکنه بگن
بالاخره هر کتابی حرفی برای گفتن داره (" و گاه در رگ یک حرف خیمه باید زد") ولی من اصرار دارم که متن و
ترجمه ی خیلی قوی داشته باشه که بشه از اطراف غافل شد و با کتاب زندگی کرد .
از شما و سایر کسانی که از دید خودشون کتابهای خوب رو معرفی کردن تشکر می کنم .

و به عنوان معرفی : کتاب (شور زندگی) ماجرای زندگی ونسان وان گوگ نقاش هلندی نوشته ی ایروینگ استون
با ترجمه ی دکتر محمد علی اسلامی ندوشن نمونه ی کتاب خوب و تاثیرگذاری بود که من خوندم .

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
نوشته ادگار آلن پو

:rolleyes: با شازده احتجاب بسيار موافقم :blush:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
مدیر مدرسه

یکی از تاثیر گذارترین کتابهای نوشته شده در قرن حاضر توسط نویسندگان ایرانی است!
جلال آل احمد نبوغ خودش رو با تصویر سازی های بی بدیل در این داستان به رخ میکشد!
معضل بزرگ آموزش و پرورش در ایران با قلم توانای آل احمد به بهترین شکل نمایش داده شده اما نغز اینجاس که با گذشت قریب نیم قرن از نگارش آن همچنان **** آموزش و پرورش ما در گیر همان مسائل است!
روحش شاد ، نامش پاینده

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام .
موضوع خیلی خوبی انتخاب کردید. من هر وقت بخوام کتابی بخونم تو انتخابش وقت میذارم. البته بعضی ممکنه بگن
بالاخره هر کتابی حرفی برای گفتن داره (" و گاه در رگ یک حرف خیمه باید زد") ولی من اصرار دارم که متن و
ترجمه ی خیلی قوی داشته باشه که بشه از اطراف غافل شد و با کتاب زندگی کرد .
از شما و سایر کسانی که از دید خودشون کتابهای خوب رو معرفی کردن تشکر می کنم .

و به عنوان معرفی : کتاب (شور زندگی) ماجرای زندگی ونسان وان گوگ نقاش هلندی نوشته ی ایروینگ استون
با ترجمه ی دکتر محمد علی اسلامی ندوشن نمونه ی کتاب خوب و تاثیرگذاری بود که من خوندم .

حقیقتش اینه که ایروینگ استون داستانهای تاریخی خوبی نوشته
من دو سه کتابشو خوندم خوشم اومده

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
کسی عایشه بعد از پیغمبرو خونده من که خوشم اومد ادم دید بازتری نسبت به اون زمان پیدا میکنه
البته نمیدونم چقدر ادعا های نویسنده قابل استناده؟؟؟!!!!

*phoenix*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حقیقتش اینه که ایروینگ استون داستانهای تاریخی خوبی نوشته
من دو سه کتابشو خوندم خوشم اومده

سلام.
من از استون همین کتاب رو خوندم که ترجمه ی خیلی خوبی هم داشت . اگه آشنا هستی با بقیه آثارش ممنون می شم که اسامی و مترجم هاشو اینجا بنویسی . :blush: :rolleyes:

خرداد

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
82
با درود به دوستان

کتابهای کارلوس کاستاندا نیز جالب می باشد. راجع به فلسفه و عرفان سرخپوستی.

سفر به دیگر سو ( درسهای دون خوان )

كرانه فعال بی كرانگی

كاستاندا و آموزشهای دون خوان

جنبه فعال بی نهایت

قدرت سكوت

طریقت معرفت یاكی ( آموزشهای دون خوان )

آتش درون

حقیقتی دیگر

حركات جادویی

هنر رویا دیدن

فرشتگان آسمانی

حقیقت و واقعیت

چه جالب شما هم به عرفان سرخپوستی علاقه دارید من یه چند مدت یه دارم دربارش کتاب میخونم به نظر که خیلی جالب میاد

مشکل تو این است که جهان را با آنچه که مردم میکنند عوضی میگیری
دون خوان
دنیا اینطور یا آنطور خلق شده است تنها برای اینکه ما با خود راجع به هستی آن اینطور یا آنطور فکر میکنیم و حرف میزنیم

خرداد

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
82
سلام
كتاب خوب كه زياد خوندم و خونديد... اما خوب از اين آخري ها كه خيلي جديده بگم واستون :
باباي دارا باباي ندار نويسنده اش هم متاسفانه يادم نيست
همين تازگي ها اين كتاب به دستم رسيد... اما خوب تا نيمه بيشتر نخونده بودم كه يه نا رفيق :hmm: ازم دزديدش و بهم پس نميده :( انشااله گرفتم اطلاعات دقيق رو ميگم خدمتتون اما تو انقلاب اسم كتابو بگين بهتون ميدن... خيلي معروف شده گويا
داستان در مورد دو نوجوان هستش كه باباي يكيشون پولداره و باباي اون يكي فقير ... بعد داستان طبق نصيحت ها و تفكرات اين دو پدر پيش ميره... فوقالعاده جالب و جذاب

ديگه بجز اين يكي هم مديريت به زبان آدميزاد كه اينو مدتي پيش خوندم و باز هم اسم نويسنده اش بخاطرم نيست :blush: اين كتاب هم معروف ولي گرونه يادمه 7-8 هزار تومني بود گويا
در مورد كليه مسائل و اطلاعاتي كه يه مدير بايد بدونه مثل اطلاعات حقوقي و...
خوبيش اينه كه خيلي ساده و در عين حال سطح بالا هستش - با كتابهاي آموزش مديريت در 3 سوت كه هميشه مسخرهشون كردم اشتباه نگيريد :happy: -

ببخشيد آخه هيچوقت اسم نويسنده ها تو ذهنم نميمونه اما خوب اونقدر معروف هستند عناوين كه با گفتن اسمشون بتونيد پيداشون كنين
البته اگه نياز شد بفرماييد تا پيدا كنم اسمشونو... حتما تهيه كنيد

باباي دارا باباي ندار نوشته رابرت کیوساکی میلیونر ژاپنی آمریکایی
کتاب بسیار زیبایی یه خواندنش رو به همه دوستنان پیشنهاد میکنم ایشون موسسه بزرگی هم به اسم پدر پولدار دارند که تو 7 تا از کشور های جهان شعبه داره فقط همین رو بگم که تو این موسسه اگ مندینو زیگ زیگارو و آنتونی رابینز فعالیت میکنند.
کتاب ها آنتونی رابینز هم خیلی خوبه ولی اگه اینگلیسی تون خوبه برید به طرف سخنرانی هاش که واقعا حرف نداره من که عاشق رابینز ام

خرداد

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
82
مدیر مدرسه

یکی از تاثیر گذارترین کتابهای نوشته شده در قرن حاضر توسط نویسندگان ایرانی است!
جلال آل احمد نبوغ خودش رو با تصویر سازی های بی بدیل در این داستان به رخ میکشد!
معضل بزرگ آموزش و پرورش در ایران با قلم توانای آل احمد به بهترین شکل نمایش داده شده اما نغز اینجاس که با گذشت قریب نیم قرن از نگارش آن همچنان **** آموزش و پرورش ما در گیر همان مسائل است!
روحش شاد ، نامش پاینده

جلال کارش حرف نداره
دوست گلم لینگ رو اشتباه گذاشتید
38.gif

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1020674&postcount=995

agni65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
رمان گذر از رنجها اثر جاودانه الکسی تولستوی

agni65

کاربر تازه وارد