• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابهاي خوبي را كه خوانده ايد معرفي نماييد ( بحث و بررسی )

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ســــانتــــامــــاریـــــا
مجموعه آثار سید مهدی شجاعی .. جلد اول
..
صفحه ی 137 - امروز بشریت ...

صبح آمد و بی مقدمه گفت :
امروز بشیریت خسته است .
گفتم :
خب بله ، ولی چطور ؟
گفت :
راستش دیشب را نخوابیده ام .
گفتم :
خب ، این بشریت بی همه چیز می تواند از الان تا شب کپه ی مرگش را بگذارد تا دیگر خسته نباشد .
.
.
.
... پرسیدم :
چطور نخوابیدی ؟ کار و بارت که زیاد نیست !
کلیدی را از جیبش در اورد ، در گوش راستش چرخاند ، کثیفی اش را با دستهایش سترد و گفت :
کار که نه ، ولی راستش دیشب زنم مرد ، تا صبح علاف کفن و دفن بودم ، نشد که بخوابم .
...

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستنوشته هاي يك كودك فهيم از امير مهدي ژوله .
ص 59
الان ساعت خيلي مانده به افطار مي باشد و دل من قنج مي رود .پفك من در يخچال مي باشد تا قرچ قرچش بيشتر شود .من يواشكي سراغ يخچال مي روم در آشپزخانه را هم مي بندم تا خدا هم نبيند بعد از اينكه پفكم را در يخچال تماشا كردم از آشپزخانه خارج مي شوم خواهرم كه مواظب من بوده است يك عدد بوسم مي كند از بس كه با ايمان مي باشم .من خيلي خوشم مي آيد چون او نمي داند ديدن دندان مصنوعي مادر بزرگم در يخچال اشتهاي مرا كور كرد .
من اینو دارم ... خدایی خیلی توپه !!!
کتاب کوچیکی هم هست و برای سر کلاس یا توی راه بسیار توصیه می شود !!

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دائره المعارف ستون پنجم سید ابراهیم نبوی

غبغب (ghab ghab) زائده گوشتی زیر چانه مرفهین بی درد . وجود آن در میان علما نشانه پاکی ذاتی و امساک و گوشه نشینی بوده است .
دموکراسی(demokracy) نفس اماره ، اسباب دردسر ، کفر علانیه ، حکومت غولها ، فسق و فجور ، چیز بسیار بدی است

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
داستان یک روح دکتر سیروس شمیسا
شرح و متن بوف کور
ص207
متن بوف کور:
- اینم گودال هان ، درس به اندازه چمدونه ، مو نمی زنه هان .
من دست کردم جیبم که مزدش را بدهم دو قران یک عباسی بیشتر نداشتم . پیرمرد خنده خشک و چندش انگیزی کرد و گفت :
-نمی خواد ، قابلی نداره ، من خونتو بلدم ، هان ، وانگهی عوض مزدم من یه کوزه پیده کردم ، یه گلدون راغه ، مال شهر قدیم ری هان.!
**
شرح :
در فرهنگ سمبل ها می نویسند که گلدان محل اختلاط نیروها و سمبل زندان مادر است
کوزه به ازای جسد زن اسیری پیدا می شود و ازین رو urn را به ذهن متبادر می کند . urn ظرفی بود که خاکستر مرده را در آن نگاه می داشتند .
....

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد از پائولو کوئیلو ترجمه آرش حجازی

گفت: من دیوانه ام
مرد با حالتی دانا و اما با حساسیتی حقیقی در صدایش گفت : ممکن است در این صورت دو انتخاب داری: یا تحت درمان قرار بگیری و یا همچنان بیمار بمانی .

fanik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بوي تمشك وحشي از سيد ابراهيم نبوي
ص 69

کتاب فوق العاده ای ست..اصولا عاشقانه های نبوی خیلی نرم و نازک است و به دل می نشیند..کتاب حج او هم بسیار زیبا و خواندنی ست.. توصیه می کنم بخوانید

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کتاب ظهور و سقوط سلطنت پهلوی ( خاطرات ارتشبد سابق حسین فردوست ) کتاب خیلی قشنگیه ... تمام تاریخ رو داستان وار نوشته ...

حسین فردوست تنها کسی که از 6 سالگی با شاه بزرگ شد و 52 سال با شاه بود ...

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
کلیدر محمود دولت ابادی
با اینکه کتاب خیلی خوبیه احساس میکنم بعضی جا ها توصیفها ش از حد مناسب خارج میشه البت باید بگم سبک ایشون همینه و جذابیت داستان هم به توصیفات قوی دولت ابادی وابسته هستش

جاوید ایران

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
12
با درود به دوستان

کتابهای کارلوس کاستاندا نیز جالب می باشد. راجع به فلسفه و عرفان سرخپوستی.

سفر به دیگر سو ( درسهای دون خوان )

كرانه فعال بی كرانگی

كاستاندا و آموزشهای دون خوان

جنبه فعال بی نهایت

قدرت سكوت

طریقت معرفت یاكی ( آموزشهای دون خوان )

آتش درون

حقیقتی دیگر

حركات جادویی

هنر رویا دیدن

فرشتگان آسمانی

حقیقت و واقعیت

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
داستان یک روح دکتر سیروس شمیسا
شرح و متن بوف کور
ص207
متن بوف کور:
- اینم گودال هان ، درس به اندازه چمدونه ، مو نمی زنه هان .
من دست کردم جیبم که مزدش را بدهم دو قران یک عباسی بیشتر نداشتم . پیرمرد خنده خشک و چندش انگیزی کرد و گفت :
-نمی خواد ، قابلی نداره ، من خونتو بلدم ، هان ، وانگهی عوض مزدم من یه کوزه پیده کردم ، یه گلدون راغه ، مال شهر قدیم ری هان.!
**
شرح :
در فرهنگ سمبل ها می نویسند که گلدان محل اختلاط نیروها و سمبل زندان مادر است
کوزه به ازای جسد زن اسیری پیدا می شود و ازین رو urn را به ذهن متبادر می کند . urn ظرفی بود که خاکستر مرده را در آن نگاه می داشتند .
....

كتاب زيبا و پر محتوايي بود . من 2 مرتبه خواندم . يكي از نادرترين كتابهايي بود كه خواندم و حس كردم در مورد بوف كور حرفي براي گفتن دارد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
کتاب ظهور و سقوط سلطنت پهلوی ( خاطرات ارتشبد سابق حسین فردوست ) کتاب خیلی قشنگیه ... تمام تاریخ رو داستان وار نوشته ...

حسین فردوست تنها کسی که از 6 سالگی با شاه بزرگ شد و 52 سال با شاه بود ...

البته اين فردوست آدم آشغالي بود با اون اعترافات مسخره و بي در و پيكرش . من كه اصلا باهاش حال نمي كنم . كتابش را هم نمي خونم

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام
كتاب خوب كه زياد خوندم و خونديد... اما خوب از اين آخري ها كه خيلي جديده بگم واستون :
باباي دارا باباي ندار نويسنده اش هم متاسفانه يادم نيست
همين تازگي ها اين كتاب به دستم رسيد... اما خوب تا نيمه بيشتر نخونده بودم كه يه نا رفيق :hmm: ازم دزديدش و بهم پس نميده :( انشااله گرفتم اطلاعات دقيق رو ميگم خدمتتون اما تو انقلاب اسم كتابو بگين بهتون ميدن... خيلي معروف شده گويا
داستان در مورد دو نوجوان هستش كه باباي يكيشون پولداره و باباي اون يكي فقير ... بعد داستان طبق نصيحت ها و تفكرات اين دو پدر پيش ميره... فوقالعاده جالب و جذاب

ديگه بجز اين يكي هم مديريت به زبان آدميزاد كه اينو مدتي پيش خوندم و باز هم اسم نويسنده اش بخاطرم نيست :blush: اين كتاب هم معروف ولي گرونه يادمه 7-8 هزار تومني بود گويا
در مورد كليه مسائل و اطلاعاتي كه يه مدير بايد بدونه مثل اطلاعات حقوقي و...
خوبيش اينه كه خيلي ساده و در عين حال سطح بالا هستش - با كتابهاي آموزش مديريت در 3 سوت كه هميشه مسخرهشون كردم اشتباه نگيريد :happy: -

ببخشيد آخه هيچوقت اسم نويسنده ها تو ذهنم نميمونه اما خوب اونقدر معروف هستند عناوين كه با گفتن اسمشون بتونيد پيداشون كنين
البته اگه نياز شد بفرماييد تا پيدا كنم اسمشونو... حتما تهيه كنيد

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد از پائولو کوئیلو ترجمه آرش حجازی

گفت: من دیوانه ام
مرد با حالتی دانا و اما با حساسیتی حقیقی در صدایش گفت : ممکن است در این صورت دو انتخاب داری: یا تحت درمان قرار بگیری و یا همچنان بیمار بمانی .

سلام
با حفظ احترام معرفي كننده گزامي و همه دوستاران اين كتاب و اين نويسنده
نظر شخصيم اين هستش كه اين آقاي كوئيلو واقعا سطح پايين مينويسه ... البته شايد براي شروع كتابخواني بد نباشه ...اما ايشون رو با آنتوني رابينز :wacko: در يه سطح ميدونم و در يك كلام ... مزخرف نويس :blush:
تاكيد ميكنم كه اين نظر شخصي هست و به كسي بر نخورد:blush:

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوست عزيز

شما مي توانيد آغازگر اين حركت باشيد .
به طور يقين بسياري از دوستان هم علاقه مند اين حوزه مي باشند .
شما مي توانيد آغاز كنيد و دوستان هم همكاري كنند .

موفق باشيد .

سلام
به نظرم بهتره كتاب خاصي معرفي بشه كه عموميت بيشتري داره و روي اون بشه بحث كرد كه همه دوستان بتونن در بحث شركت كنن.
اما اگر منظور گزارش نويسي است كه خوب طبيعتا نيازي به همكاري ديگران در اين قضيه نيست و هر كسي ميتونه در مورد كتابي كه خوانده - حالا لازم هم نيست خيلي هم جدي باشه - گزارشي بنويسه ...
مدت ها پيش انجمني داشتيم به اسم "كرم كتاب ها" كه همين سياق رو دنبال ميكرد و خيلي هم استقبال شد.
با احترام به همه عزيزان فكر ميكنم خط مشي كه در حال حاضر اين تاپيك دنبال ميكنه به هيچ عنوان مشخص نيست
هر كسي مياد 2 خط در مورد كتابي مينويسه و ميره... هيچ پيگيري و مطلب كاملي وجود نداره كه آدم رو به خوندن اون كتاب ترغيب كنه.

ميتونيم با كتابهاي جديدي كه به بازار عرضه ميشوند شروع كنيم.
بهرحال نظرم اينه كه بهتره حالا كه يه همچين جمعيت دوستدار كتابي در يك جا جمع هستند از فرصت استفاده كنيم و بتونيم ديگران رو هم به نحو بهتري در لذت كتابهايي كه خونديم شريك كنيم.

موفق باشيد

بالا