• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابهاي خوبي را كه خوانده ايد معرفي نماييد ( بحث و بررسی )

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نمی دونم کتاب هایی که من می گم از نظر شما خوبه یا نه ولی می گم...
من کتاب کم خوندم ولی سعی کردم هر چی می خونم مفید باشه،البته من جز اون دست از آدم هایی هستم که می گم کتاب بد وجود نداره(البته به جز این رمان های چرتی که تو بازار هست)...

عادت می کنیم ـــــــــــــــــــ از زویا پیرزاد
بانوی شب ــــــــــــــــــــــــــ از نانس پرایس

اولی رو وقتی خوندم واقعا نگاهم به زنگی قشنگ تر شد یه جورایی یه تلنگری به روحیه ی خودم بود.....
دومی هم به خاطر قدرت صبر و فداکاری یک زن که البته زیر ظلم نرفت.

البته کتاب چه کسی پنیر من را جا به جا کرد رو هم خوشم می آد چون واقعا یاد می ده که با بدی های زندگی کنار بیایم و یاد بگیریم راه های دیگر رو امتحان کنیم...
من از اشو و جبران هم چیزایی خوندم و فوق العاده هستن(البته باید موقع خوندن کتاب اینا کاملا تمرکز کنی)

GHoST_DoG

Registered User
لایک‌ها
2
بیگانه اثر آلبر کامو
پیرمرد و دریا اثر ارنست همینگوی
جزیره گمشده اثر مایکل کرایتون
اکثر کتابهای ایزاک آسیموف بچه گیام هم عاشق کتابهای ژول ورن بودم بیشتر نویسنده های خارجی رو دوست دارم

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
آناكارنينا اثر تولستوي

موضوع رمان :

مثل اكثر كارهاي تولستوي داستاني طولاني است . راجع به زني كه عاشق مردي شده و تصميم مي گيرد با
او زندگي كند .در رمان هاي روسي اغلب موضوع ساده است اما اعجاز كار در شخصيت ها و تعامل اونها با همه . چون هفت هشت سال پيش خوندم چيز زيادي يادم نيست اما كلا سبك كارهاي تولستوي بسيار جالب است . آخر داستان رو يادمه كه چي ميشه اما اگه بگم بي مزه ميشه . فيلمش رو هم ساختن اما امكان نداره از يك داستان روسي يك فيلم درست و حسابي بشه در آورد درست برعكس داستان هاي فرانسوي كه خوراك فيلم ساختن هست . دليلش اينه كه سبك رمان روسي بيشتر درون گراست و ممكنه 15 صفحه پشت سر هم راجع به فكر كردن و حرف زدن يك شخصيت با خودش نگاشته بشه كه البته نميشه در فيلم به خوبي ادا بشه . اگر قصد خوندن داريد بهتره از داستان هاي كوتاه چخوف شروع كنيد ببينيد از سبك روسي خوشتون مياد يا نه . اگر پسنديديد اونوقت به سراغ تولستوي بريد .

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
دژ دیجیتالی --- دن براون

خیلی رومان جذابیه

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
موضوعش چيه ؟ تخيله يا چي ؟

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
موضوعش چيه ؟ تخيله يا چي ؟
خیلی کتاب جالبیه ، تخیلی نیست . مثل بقیه آثار براون مطالب آموزنده زیادی داره .

داستان رمز نویسی است که یک رمز عیر قابل شکستن میسازد و یک زن و مرد باید جلوی انتشار اون رو بگیرند .

کمتر رومانی به این جذابی دیدم البته بجز دختر مرلین . ;)

MineMoZa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پیشنهاد میکنم : چهار اثر از فلورانس اسکاول شین
رو حتما خریداری کرده و بخونید . مطالب واقعا کاربردی برای تمام زمینه های زندگی داره . با اینککه قیمتش 3500 تومان هست اما واقعا ارزشی بالاتر داره.

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
اینو میگم:

چطوری میشهد پیداش کرد؟
دوست عزيز

بهتر است در كتابخانه درخواست بدهيد .

اين كتاب را به صورت چاپ شده نمي توانيد پيدا كنيد . يا بايد از دستفروشي ها بخريد يا اينكه در اينترنت موجود است . مي توانيد با سرچ آنرا به راحتي بياييد .

البته مي دانيد كه نمي توانيم در اينجا لينك بدهيم

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
ايلياد و همچنين اوديسه نوشته هومر

اگر از آن دسته كتاب خوان هايي هستيد كه كتاب هري پاتر بهتون حال ميده احتمال زياد با اين كتاب هم كلي خوش خواهيد بود . بر عكس آنچه كه فكر مي كنيد در كل مجموع حدود 1000 صفحه كتاب تنها در پاورقي يكي از صفحات انتهايي اوديسه است كه راجع به اسب تروا و جريانش كه همه مي دونيد صحبت شده . پس فكر نكنيد كه ماجراش رو ميدونيد و ديگه جذاب نيست . من كه باهاش كلي سرگرم بودم . يادش به خير كلاس سوم راهنمايي .

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ديدم دوستان درباره آنا كارنينا اثر لئو تولستوي صحبت كردند ناخوداگاه به ياد رمان رستاخيز نوشته همين نويسنده برجسته افتادم. در اين داستان تولستوي به زيبايي معضلاتي كه يك دختر زيباي تنها و بي دفاع در جامعه انروز روسيه با ان دست به گريبان بوده را به تصوير مي كشد. فساد و عدم احساس مسئوليت قشر مرفه جامعه آن روز روسيه را نيز مي توان به وضوح در اين رمان مشاهده كرد.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
ديدم دوستان درباره آنا كارنينا اثر لئو تولستوي صحبت كردند ناخوداگاه به ياد رمان رستاخيز نوشته همين نويسنده برجسته افتادم. در اين داستان تولستوي به زيبايي معضلاتي كه يك دختر زيباي تنها و بي دفاع در جامعه انروز روسيه با ان دست به گريبان بوده را به تصوير مي كشد. فساد و عدم احساس مسئوليت قشر مرفه جامعه آن روز روسيه را نيز مي توان به وضوح در اين رمان مشاهده كرد.
رستاخيز يكي از زيباترين كتاب هايي است كه بشر تا امروز نوشته است .

من هم در دوران راهنمايي بودم كه اين كتاب را خواندم . با ترجمه اصغر حكمت .

فوق العاده است . مناظر انساني كه در كتاب است به بهترين شكل ممكن تصوير شده است .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
پیشنهاد میکنم : چهار اثر از فلورانس اسکاول شین
رو حتما خریداری کرده و بخونید . مطالب واقعا کاربردی برای تمام زمینه های زندگی داره . با اینککه قیمتش 3500 تومان هست اما واقعا ارزشی بالاتر داره.
من خواندم اما نمي دانم چرا خيلي با اين كتاب حال نكردم

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
دزيره اثر آن ماري سليونكو

داستان زندگي آنا كلارا اوژيني دزيره معشوقه ناپلئون بناپارت .از اولين كتاب هايي كه خوانده ام يعني 10 سال پيش وقتي دبستان بودم . حدودا 500 صفحه است . داستاني بسيار جذاب است از زندگي دختري معمولي و نه چندان زيبا كه دست روزگار او را ملكه مي كند . فيلم آن را هم ساخته اند كه كتابش خيلي قشنگ تر است . مطمئنا ارزش خواندن دارد .

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
دزيره اثر آن ماري سليونكو

داستان زندگي آنا كلارا اوژيني دزيره معشوقه ناپلئون بناپارت .از اولين كتاب هايي كه خوانده ام يعني 10 سال پيش وقتي دبستان بودم . حدودا 500 صفحه است . داستاني بسيار جذاب است از زندگي دختري معمولي و نه چندان زيبا كه دست روزگار او را ملكه مي كند . فيلم آن را هم ساخته اند كه كتابش خيلي قشنگ تر است . مطمئنا ارزش خواندن دارد .

من هم اين كتاب رو 12 سال پيش خوندم! يادمه دوره راهنمايي بودم و امتحان علوم تجربي هم داشتم ولي به جاي خوندن براي امتحان نشستم اين كتاب رو خوندم! :blush: البته اون دزيره اي كه من خوندم دوجلدي بود با هزار و خورده اي صفحه.اگه اين كتاب رو تا حالا نخونديد حتما بخونيدش چون واقعا زيبا و دلنشين نوشته شده. لا بلاي سطور اين كتاب هم مطمئنا شما مطالب زيادي راجع به جامعه فرانسه در زمان انقلاب و سالهاي بعد از ان و همينطور چگونگي به قدرت رسيدن ناپلئون بناپارت خواهيد دانست.

پ.ن. اسم دزيره تو كتابي كه من خوندم "برناردين اوژني دزيره كلاري" نوشته شده بود. نمي دونستم تو بعضي كتابها" آنا كلارا اوژني دزيره "نوشته شده؟

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
داستان يك انسان واقعي نوشته بوريس پوله وي پيراسته و ويراسته رضا رهگذر

اين كتاب يكي از زيباترين و تاثرگذارترين كتابهاييست كه تا به حال خوانده ام. داستان اين كتاب بر اساس زندگي يك خلبان موفق روسي نوشته شده. آلكسي مره سيف خلبانيست كه به خودش و ديگران ثابت مي كند كه با پاهاي مصنوعي هم مي توان خلبان كاملي بود. رنج و مرارتهاي آلكسي بعد از از دست دادن پاهايش در اين داستان به خوبي به تصوير كشيده شده. من هر وقت احساس مي كنم آنچه را كه مي خواهم انجام بدهم ممكن است غير ممكن باشد نا خودآگاه به ياد تلاشهاي آلكسي مي افتم.

bahar_1986h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Where lonely angels sing you to your sleep
میرا نوشته کریستوفر فرانک
یه کتاب کم حجم که اولین ضربه اش رو تو اولین پاراگراف وارد میاره.طنزی تلخ و استفاده از لبخند دائمی که در طول داستان تبدیل به واقعه ای دهشتناک میشه.در مورد مشکلات جوامعی که هم اکنون داریم توش زندگی میکنیم و تضاد شخصیتها.مدتی انتشار این کتاب ممنون بود ولی اگه خواستین گیر بیارین : ترجمه لیلی گلستان.نشر بازتاب نگار

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
میرا نوشته کریستوفر فرانک
یه کتاب کم حجم که اولین ضربه اش رو تو اولین پاراگراف وارد میاره.طنزی تلخ و استفاده از لبخند دائمی که در طول داستان تبدیل به واقعه ای دهشتناک میشه.در مورد مشکلات جوامعی که هم اکنون داریم توش زندگی میکنیم و تضاد شخصیتها.مدتی انتشار این کتاب ممنون بود ولی اگه خواستین گیر بیارین : ترجمه لیلی گلستان.نشر بازتاب نگار
بله ، خیلی کتاب قشنگیه . ترجمه گلستان هم خیلی عالیه ....

خیلی هم البته سانسور داره :blush:

بالا