• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابهاي خوبي را كه خوانده ايد معرفي نماييد ( بحث و بررسی )

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
من خیلی روسی میخونم ...
اول اصلا حال نمی کردم ... تا این یکی از دوستان چند تا کتاب تاریخی روس داد که بررسی های تاریخی روسیه بود ...

از اون وقت خیلی با کتابهای روسی حال کردم ... خصوصا با دن آرام ...
... !

من که کلا خیلی با نویسنده های روس حال میکنم دن ارام هم همونطور که دوستمون گفت محشره

...

به به !!! ... هم ذاعقه ها اینجا زیاد هستن ... منم ادبیات روس رو خیلی دوست دارم , و نویسنده ی مورد علاقم :D ....

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
همونطور که توی امضام هم هست دارم خاطرات سیلویا پلات رو میخونم .. خیلی جالبه ..
خاطرات خود نوشتش هست ! چیزایی که در دفتر خاطراتش و نامه هاش بوده

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
همونطور که توی امضام هم هست دارم خاطرات سیلویا پلات رو میخونم .. خیلی جالبه ..
خاطرات خود نوشتش هست ! چیزایی که در دفتر خاطراتش و نامه هاش بوده

میشه ایشون رو کمی بیشتر معرفی کنید ؟ متشکرم . :happy:

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
میشه ایشون رو کمی بیشتر معرفی کنید ؟ متشکرم . :happy:
سیلویا پلات (۱۹۳۲–۱۹۶۳) شاعر، رمان‌نویس، نویسندهٔ داستان‌های کوتاه، و مقاله‌نویس امریکایی است. وی بیشتر شهرت خویش را وام‌دار اشعارش است. علاوه بر اشعار، کتاب «حباب شیشه» که اثری شبه‌زندگینامه‌ای است که بر مبنای حیات خودش و کشمکش‌هایش با بیماری افسردگی، نوشته شده است نیز کتابی مشهور است.

معرفی کامل سیلویا پلات در ویکی پدیا

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
من ـخرین کتابی رو که خوندم رساله توضیح المسائل بود:blush::D:lol::lol::lol:
169.gif
317gzkj.gif

چیزی هم ازش آموختی ؟ (البته بحث بر سر كتابهاي خوبي را كه خوانده ايد معرفي نماييد ( بحث و بررسی ) ) هست .
wcsmiley.gif
wassat.gif

nafar_2konkor

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من آخرین کتابی که خوندم "نقطه ضعف" بود نوشته آنتونیوس ساماراکیس. به همه توصیه میکنم بخونن . به نظر من خیلی جالب بودو نکته قابل توجه اینکه کل داستان فقط در یکی دو روز اتفاق میفته ولی انقدر خوب ساخته و پرداخته شده که موقع خوندنش اصلا متوجه این موضوع نمیشیم . :happy:

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
سلام...

خوب البته "کتاب خوب" بیشتر بستگی به نظر و سلیقه ی خود فرد داره. آخرین کتابی که خوندم "الدست" بود.(که البته "چندان بدنبود"!:eek:)

ولی آخرین کتاب"خوبی" که مطالعه کردم ، "اساطیر جهان(داستانها و حماسه ها) " نوشته ی دونا روزنبرگ بود.

alireza66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر آقا بهروز عزیزم و همه ی دوستان من تازه با پرشن تولز آشنا شدم امیدوارم بتونیم با هم دیگه و بچه های دیگه چیزای خوبی یاد بگیریم اولین توصیه من کتاب (عقاید یک دلقک)اثر (هاینریش بل) امید وارم خوشتون بیاد.
یه چیزی اینجام مونده (بی ادب تو گلوم:p)باید بگم واقعا متاسفم که تاپیک هایی مثل یانگوم وفیلتر شکن انقدر پر رونق اند اما اینجا:(
یه بزرگی می گه در جهان اکثریت اشتباه میکنن اما اقلیت باید جور همه رو بکشن
موفق باشید.:lol:

Y@sser

Registered User
لایک‌ها
0
از كتاب‌هاي خوبي كه خوندم دوره 7 جلدي "جان شيفته" و 4 جلدي "ژان كريستوف" از شاهكارهاي رومن رولان و ترجمه استاد بزرگ به آذين.

جان شيفته درباره زندگي يه دختر به اسم آنت و اشخاص پيرامونشه از جمله پسرش مارك و خواهرش سيلوي. وقتي 14 سالم بود يه بار خوندم. بعد يه بار 17 سالگي و يه بار 22سالگي:happy: ايكاش مي‌شد دوباره هم بخونمش:blink:

ژان كريستف داستان يه پسر علاقمند به موسيقيه. كل داستان يه باره موسيقيايي و اجتماعي داره. يه كم سنگين‌تر از جان شيفته.

Andreaso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در زمینه روانشناسی:
درمان با عرفان
هدایایی از آیکیس
خود مقدس شما

همگی از پروفسور وین دبیلو دایر

Andreaso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در زمینه روانشناسی:
نیمه تارک وجود
اثر دبی فورد
ترجمه فرناز فرود
انتشارات جیحون

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
از كتاب‌هاي خوبي كه خوندم دوره 7 جلدي "جان شيفته" و 4 جلدي "ژان كريستوف" از شاهكارهاي رومن رولان و ترجمه استاد بزرگ به آذين.

جان شيفته درباره زندگي يه دختر به اسم آنت و اشخاص پيرامونشه از جمله پسرش مارك و خواهرش سيلوي. وقتي 14 سالم بود يه بار خوندم. بعد يه بار 17 سالگي و يه بار 22سالگي:happy: ايكاش مي‌شد دوباره هم بخونمش:blink:

ژان كريستف داستان يه پسر علاقمند به موسيقيه. كل داستان يه باره موسيقيايي و اجتماعي داره. يه كم سنگين‌تر از جان شيفته.
راستش یه نفر بهم پیشنهاد کرد که جان شیفته رو بخونم ... ولی وقتی تعداد جلد هاش و صفحاتش رو دیدم ! ترسیدم که تمومش نتونم بکنم ! و این ترسم هم باعث شد که نخونمش ... ولی بعد از کتابی که الان دارم میخونم به احتمال قوی میخونمش

Y@sser

Registered User
لایک‌ها
0
راستش یه نفر بهم پیشنهاد کرد که جان شیفته رو بخونم ... ولی وقتی تعداد جلد هاش و صفحاتش رو دیدم ! ترسیدم که تمومش نتونم بکنم ! و این ترسم هم باعث شد که نخونمش ... ولی بعد از کتابی که الان دارم میخونم به احتمال قوی میخونمش

اگه 50 صفحه اول رو بخوني تا آخر داستان كشيده مي‌شي.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اینقدر جذابه که اصلا دلت نمیخواد تموم بشه.
من هم فکر کنم باید برم برای بار سوم بخونمش.
این کتایهایی که این چند وقته خوندم، اصلا خوشم نیومد ازشون. رمانهای کلاسیک اصلا یک چیز دیگه است.

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من در بین رمانهای کلاسیک از خوشه های خشم خیلی خوشم آمد . جان اشتاین بک خیلی استادانه ان را نوشته .

یا حق.

Y@sser

Registered User
لایک‌ها
0
من در بین رمانهای کلاسیک از خوشه های خشم خیلی خوشم آمد . جان اشتاین بک خیلی استادانه ان را نوشته .

یا حق.

شخصيت پردازي عالي. تو اين گروه كتاب هاي اميل زولا مخصوصا ژرمينال رو توصيه مي‌كنم. اگه ترجمه دكتر سروش حبيبي رو پيدا كني كه آخرشه.

Y@sser

Registered User
لایک‌ها
0
از كتابهاي اميل زولا:
دكتر ماكار
سهم سگان شكاري
زمين
شكست
و ...

اينجا كسي سيلونه يا كازانتزاكيس مي‌خونه؟

بالا