• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابهاي خوبي را كه خوانده ايد معرفي نماييد ( بحث و بررسی )

richy.girl

Guest
لایک‌ها
0
من توی رمان هایی که خوندم از بامداد خمار خیلی خوشم اومد با این که داستانش غم انگیز بود اما روی من تا ثیر زیادی داشت :(:(:(

Y@sser

Registered User
لایک‌ها
0
من توی رمان هایی که خوندم از بامداد خمار خیلی خوشم اومد با این که داستانش غم انگیز بود اما روی من تا ثیر زیادی داشت :(:(:(

نمي‌دونم من چرا نمي‌تونم زياد با اين كتاب‌ها ارتباط برقرار كنم. شايد مشكل احساسي دارم؟!:upsided:

richy.girl

Guest
لایک‌ها
0
نه به این مشکل احساسی نمیگن خب هر کس یک نظری داره و بعدشم گاهی اوقات در داستان ها آدم کسانی رو

می بینه که شبا هت زیادی به خودش دارن یکی از دلایلی که منو جذب کرد این بود:wacko:

Y@sser

Registered User
لایک‌ها
0
نه به این مشکل احساسی نمیگن خب هر کس یک نظری داره و بعدشم گاهی اوقات در داستان ها آدم کسانی رو

می بینه که شبا هت زیادی به خودش دارن یکی از دلایلی که منو جذب کرد این بود:wacko:

از اعتماد به نفسي كه دادي ممنون:D

از مجموعه‌هاي خوب ايراني : كليدر نوشته استاد عزيزم محمود دولت‌آبادي

كسي نظري نداره؟

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
من در بین رمانهای کلاسیک از خوشه های خشم خیلی خوشم آمد . جان اشتاین بک خیلی استادانه ان را نوشته .

اخ گفتی کتاب محشری کاملا هم خوب فضا رو به تصویر کشیده. بهت پیشنهاد میکنم بقیه کتاباش رو هم بخونی هر چند این کتابش به نظظر من شاهکارترینشه اما اونای دیگه شم زیاد کم نمیاره

اگه میخواین یک کتابی بخونین که تا حدی واقعیاتش تکونتون بده بردگان سیاه یا مندینگو رو پیشنهاد میکنم (راجع به دوران برده داری امریکا هستش) منو که واقعا تکون داد جالبه محمد قاضی توی مقدمه اولش گفته که این کتاب با فضای رمانتیک کلبه عمو تم خیلی فرق داره فضایی که اونجا خیلی ملایم و بعضی جا ها عاطفی به تصویر کشیده شده اینجا خیلی خشنه

کسی پیشنهادی داره برای کتاب بعدی چی بخونم؟؟

از مجموعه‌هاي خوب ايراني : كليدر نوشته استاد عزيزم محمود دولت‌آبادي

كسي نظري نداره؟

به نظر من خوبه اما دولت ابادی تو توصیف هاش زیاده روی کرده (هر چند بعضی ها اینو سبک کتاب میدونن اما من قبول ندارم)

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
از كتابهاي اميل زولا:
دكتر ماكار
سهم سگان شكاري
زمين
شكست
و ...

اينجا كسي سيلونه يا كازانتزاكيس مي‌خونه؟
کازانتزاکیس رو هنوز نخوندم ولی از سیلونه فونتا مارا رو بشدت توصیه میکنم ،خیلی قشنگه ...

نان و شرابش همیکی بهم توصیه کرده

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
اخ گفتی کتاب محشری کاملا هم خوب فضا رو به تصویر کشیده. بهت پیشنهاد میکنم بقیه کتاباش رو هم بخونی هر چند این کتابش به نظظر من شاهکارترینشه اما اونای دیگه شم زیاد کم نمیاره

اگه میخواین یک کتابی بخونین که تا حدی واقعیاتش تکونتون بده بردگان سیاه یا مندینگو رو پیشنهاد میکنم (راجع به دوران برده داری امریکا هستش) منو که واقعا تکون داد جالبه محمد قاضی توی مقدمه اولش گفته که این کتاب با فضای رمانتیک کلبه عمو تم خیلی فرق داره فضایی که اونجا خیلی ملایم و بعضی جا ها عاطفی به تصویر کشیده شده اینجا خیلی خشنه

کسی پیشنهادی داره برای کتاب بعدی چی بخونم؟؟

به نظر من خوبه اما دولت ابادی تو توصیف هاش زیاده روی کرده (هر چند بعضی ها اینو سبک کتاب میدونن اما من قبول ندارم)
چه سبکی میخوای بخونی ؟ از رومن گاری چیزی خوندی ؟

H.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من بريد كتاب هاي ايزاك اسيموف رو بخونين . ( علمي و تخيلي )

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
چه سبکی میخوای بخونی ؟ از رومن گاری چیزی خوندی ؟

نه حقیقتش. چه سبکی مینویسه؟ (باهش زیاد اشنا نیستم)
من کلا از کتابای واقع گرا خوشم میاد ( در حقیقت سلیقه وسیعی دارم اما از تاریخ زیاد خوشم نمیاد البته اگه به صورت داستانی باشه موضوع فرق میکنه - از کتابها یی هم که درباره تاریخ ادیان هست خوشم میاد)

به نظر من بريد كتاب هاي ايزاك اسيموف رو بخونين . ( علمي و تخيلي )

اره منم بعضی موقعا که یک کتابی میخوام که فقط بخونی به سراغ نوشته هاش میرم و باهاشون حال میکنم حیف که اکثر کتابایی که نوشته اسیموف یا کلارک هستن دیگه تجدید چاپ نمیشن (نمیدونم چرا)

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
نه حقیقتش. چه سبکی مینویسه؟ (باهش زیاد اشنا نیستم)
من کلا از کتابای واقع گرا خوشم میاد ( در حقیقت سلیقه وسیعی دارم اما از تاریخ زیاد خوشم نمیاد البته اگه به صورت داستانی باشه موضوع فرق میکنه - از کتابها یی هم که درباره تاریخ ادیان هست خوشم میاد)

اره منم بعضی موقعا که یک کتابی میخوام که فقط بخونی به سراغ نوشته هاش میرم و باهاشون حال میکنم حیف که اکثر کتابایی که نوشته اسیموف یا کلارک هستن دیگه تجدید چاپ نمیشن (نمیدونم چرا)
توی امضام یه تاپیک در موردش هست ، حتما ازش خوشت میاد ، چون واقع گرایانه مسایل رو نقد میکنه و طنز تیزی داره ! کلا فکر کنم خوشت بیاد ... توی کتاباش هم خداحافظ گاری کوپر و زندگی در پیش رو رو توصیه میکنم

سگ سفیدش هم خیلی قشنگه

Andreaso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روان شناسی:
ما برای چه به این دنیا آمده ایم؟
نوشته:پروفسور وین دبلیو دایر
ترجمه:توراندخت تمدن
نشر البرز

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
سلام...

زود تند سریع... ولی یک عالمه!!!

1:رمانهای مشهور و کلاسیک...

تام جونز -هنری فیلدینگ(هم طنزه ، هم کشش فوق العادهای داره!)

کوری- ساراماگو(از دستش ندین اگه نخوندینش... !)

ابله -داستایوسکی(بر خلاف کوری اینو فقط 1 بار خوندم... ولی همون 1 بار فوقالعاده جذاب بود... دوباره بایس بخونمش;) )

2:از رمانهای سرگرم کننده و هیجانی...

همه ی آگاتا کریستی...

همه ی ماری هیگینز کلارک( راستی Romain gary عزیز... تو مال منی رو در حال خوندنی؟ نظرت چیه؟)

همه ی سر آرتور کنان دویل...

حشاشین-تامس گیفورد-ققنوس(اینم 1 چیزیه تو مایه های رمز داوینچی... فقط به اندازه ی اون معروف نیست... وگرنه به نظر من چیزی کم نداره!)

اکثر کارهای سیدنی شلدون(البته اگر فردا بیاید رو بهتره از دست ندین)

از گریشام فقط پرونده پلیکان و موکل خطرناک و البته هیئت منصفه ی فراری... بقیه کارهاشو شخصا دو ست ندارم...

کارهای مایکل کرایتون هم همش خوبه....

3:رمانهای تاریخی:

به جز اونایی که همه می دونین و خیلی معروفن مثل سینوهه و خداوند الموت...

5 جلد از کارهای کریستین ژاک هست که در مورد راسس فرعون مصر هست.... اینارو از دست ندین...

اگر دستتون می رسه گردونه ی تاریخ رو هم حتما بخونین...

4: تاریخ

تاریخ تمدن ویل دورانت و جدیدا هم این مجموعه ی تاریخ جهان مال نشر ققنوس...

5: کارهای طنز هم البته طنز نویسان وطنی بهترینن...

پزشکزاد... (مراحیم...) گل آقا و صلاحی...

1 توصیه ی ویژه هم دارم... هرجا کتابی از عزیز نسین (نویسنده معروف ترک) دیدین بخرین...از ته دل می خندین... شاهکاره!!!

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
کتاب "تاریخچه مختصری از زمان"
نوشته استیفن هاوکینگ
در مورد کیهان شناسی هستش ولی به زبان خیلی ساده
تنها فرموله ریاضیش هم e=mc^2
هست
لینک کتاب در آدینه بوک

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
من
شهادت نامه اسپانیا رو خوندم.

آرتو کوستکر

واقعا عالی

Y@sser

Registered User
لایک‌ها
0
کازانتزاکیس رو هنوز نخوندم ولی از سیلونه فونتا مارا رو بشدت توصیه میکنم ،خیلی قشنگه ...

نان و شرابش همیکی بهم توصیه کرده

نان و شراب از كتاب‌هاي طلايي كه من تو 14 سالگي خوندم. ولي بعدا يكي ازم گرفت و ديگه برام نياورد.:(
اگه خونديش بعدش دانه زير برف سيلونه رو بخون، جلد دومشه.

yujin

Registered User
لایک‌ها
0
کتاب عطر یا بو نوشته پاتریک سوزکیند هم یکی از کارهای تک جالبی است که ارزش خوندن داره
کتاب در مورد یک فرد نابغه است که بویایی فوق العاده قویی داره ودر زندگی به دنبال بالاترین و خالص ترین بو و عطر دنیاست
کتاب حس معنوی بالایی هم داره:)

jack_bauer24_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کتاب های هری پاتر، که البته به نظرم هندی تموم شد
کتاب زیبای راز داوینچی که فیلمش زیاد خوب نبود
کتاب حشاشین
کتاب سقوط قسطنطنیه ترجمه ی ذبیح ا... منصوری

بالا