richy.girl
Guest
من توی رمان هایی که خوندم از بامداد خمار خیلی خوشم اومد با این که داستانش غم انگیز بود اما روی من تا ثیر زیادی داشت
من توی رمان هایی که خوندم از بامداد خمار خیلی خوشم اومد با این که داستانش غم انگیز بود اما روی من تا ثیر زیادی داشت
نه به این مشکل احساسی نمیگن خب هر کس یک نظری داره و بعدشم گاهی اوقات در داستان ها آدم کسانی رو
می بینه که شبا هت زیادی به خودش دارن یکی از دلایلی که منو جذب کرد این بود:wacko:
من در بین رمانهای کلاسیک از خوشه های خشم خیلی خوشم آمد . جان اشتاین بک خیلی استادانه ان را نوشته .
از مجموعههاي خوب ايراني : كليدر نوشته استاد عزيزم محمود دولتآبادي
كسي نظري نداره؟
کازانتزاکیس رو هنوز نخوندم ولی از سیلونه فونتا مارا رو بشدت توصیه میکنم ،خیلی قشنگه ...از كتابهاي اميل زولا:
دكتر ماكار
سهم سگان شكاري
زمين
شكست
و ...
اينجا كسي سيلونه يا كازانتزاكيس ميخونه؟
چه سبکی میخوای بخونی ؟ از رومن گاری چیزی خوندی ؟اخ گفتی کتاب محشری کاملا هم خوب فضا رو به تصویر کشیده. بهت پیشنهاد میکنم بقیه کتاباش رو هم بخونی هر چند این کتابش به نظظر من شاهکارترینشه اما اونای دیگه شم زیاد کم نمیاره
اگه میخواین یک کتابی بخونین که تا حدی واقعیاتش تکونتون بده بردگان سیاه یا مندینگو رو پیشنهاد میکنم (راجع به دوران برده داری امریکا هستش) منو که واقعا تکون داد جالبه محمد قاضی توی مقدمه اولش گفته که این کتاب با فضای رمانتیک کلبه عمو تم خیلی فرق داره فضایی که اونجا خیلی ملایم و بعضی جا ها عاطفی به تصویر کشیده شده اینجا خیلی خشنه
کسی پیشنهادی داره برای کتاب بعدی چی بخونم؟؟
به نظر من خوبه اما دولت ابادی تو توصیف هاش زیاده روی کرده (هر چند بعضی ها اینو سبک کتاب میدونن اما من قبول ندارم)
چه سبکی میخوای بخونی ؟ از رومن گاری چیزی خوندی ؟
به نظر من بريد كتاب هاي ايزاك اسيموف رو بخونين . ( علمي و تخيلي )
توی امضام یه تاپیک در موردش هست ، حتما ازش خوشت میاد ، چون واقع گرایانه مسایل رو نقد میکنه و طنز تیزی داره ! کلا فکر کنم خوشت بیاد ... توی کتاباش هم خداحافظ گاری کوپر و زندگی در پیش رو رو توصیه میکنمنه حقیقتش. چه سبکی مینویسه؟ (باهش زیاد اشنا نیستم)
من کلا از کتابای واقع گرا خوشم میاد ( در حقیقت سلیقه وسیعی دارم اما از تاریخ زیاد خوشم نمیاد البته اگه به صورت داستانی باشه موضوع فرق میکنه - از کتابها یی هم که درباره تاریخ ادیان هست خوشم میاد)
اره منم بعضی موقعا که یک کتابی میخوام که فقط بخونی به سراغ نوشته هاش میرم و باهاشون حال میکنم حیف که اکثر کتابایی که نوشته اسیموف یا کلارک هستن دیگه تجدید چاپ نمیشن (نمیدونم چرا)
کازانتزاکیس رو هنوز نخوندم ولی از سیلونه فونتا مارا رو بشدت توصیه میکنم ،خیلی قشنگه ...
نان و شرابش همیکی بهم توصیه کرده