من آخرین کتابی که خوندم و خیلی بهم چسبید "استخوانهای دوست داشتنی" اثر آلیس سبالد بود! این کتاب معرکه است و نفس من بند اومده بود. چیزی که میگم داستان رو لو نمیده چون پشت جلدش همین چاپ شده:
"دختری 14 ساله که بعد از اینکه توسط مرد همسایه مورد تجاوز قرار میگیره به قتل می رسه و به بهشت میره و از اونجا زندگی خونواده و دوستانش روی زمین رو بعد از مرگش نظاره میکنه"
میشه گفت این کتاب با اینکه با تراژدی شروع میشه و در واقع درباره این دختره اما در اصل نشون میده چطور مرگ یک عزیز میتونه روی زندگی یک خونواده شاد اثری عمیق بذاره!
راستی کتاب "راز فال ورق" هم اثر زیبای دیگه ای از نویسنده دنیای سوفیه! اونم کتابیه که به هر کتابخونی پیشنهادش می کنم!
در ضمن کتاب دیگری نیز خواندم به نام «پنج نفری که در بهشت ملاقات می کنید» که آنهم کتاب قشنگ و زیبای بود و توصیه می کنم بخوانیدش.
من این کتاب رو خودنم..خیلی کتاب جالبیه..کتاب" برای یک روز بیشتر "از همین نویسنده -"میچ آلبوم" - رو هم توصیه میکنم بخونید..اونم فوق العاده است.....
کتاب دیگه ای که پیشنهاد میکنم بخونید کتاب یگانه اثر ریچارد باخه با ترجمه ی خانم سپیده عندلیب..واقعا شاهکاره...
همینطور بقیه ی کتاب های ریچارد باخ....پلی به سوی جاودانگی....گریز از سرزمین امن...پندار...جوناتان مرغ دریایی...هیچ راهی دور نیست.....
کتابهای ریچارد باخ را اکثر خوانده ام. اما هیچ کدام مثل جوناتان مرغ دریایی به من نچسبید! :happy:
اون کتاب «برای یک روز بیشتر» هم باید بروم دنبالش. تازه چاپ شده؟
به خاطر راه اندازي اين تاپيك عالي از behrooz جان تشكر مي كنم. اما كتاب:
انسان و سمبولهايش كه زير نظر روانشناس بزرگ كارل گوستاو يونگ نوشته شده و اثر بسيار جالبي در مورد ضمير هاي مختلف انسان و خواب ها و معاني آنها و... است. من خواندن اين كتاب رو به همه توصيه مي كنم.