• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابهاي خوبي را كه خوانده ايد معرفي نماييد ( بحث و بررسی )

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اگر ممکنه یه بخش جذابش اینجا بگذار تا ببینیم چی به چیه

mahiia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام! من برای نمایشگاه کتاب دنبال کتاب های جدید می گشتم که سایت شما رو پیدا کردم و خیلی به من کمک کرد!!
برای تشکر خواستم اسم کتابهای خوبی رو هم که خودم خوندم براتون بگذارم . بهترین کتابهای ایرانی که خوندم:

"بیوتن" نوشته ی رضا امیرخانی عالیه!! "من او" اش هم خوبه اما به پای بیوتن نمی رسه! داستان بیوتن هم در مورد یک پسر به نام ارمیاست که به خاطر دختری به اسم ارمیتا به امریکا می ره و زندگی ایرانی های اون طرف رو بسیار زیبا نشون میده!!
کتابهای عباس معروفی "سال بلوا" و "سمفونی مردگان" خیلی زیبا هستن! در ضمن نشر ققنوس چاپشون کرده!
کتابهای فریبا وفی! فوق العاده زیبا هستن مخصوصا "پرنده ی من"
کتاب "احتمالا گم شده ام" از خانم سارا سالار بسیار زیباست.
کتاب "خانوم" و "امینه" از مسعود بهنود، نشر علم چاپش کرده و جفتشون در مورد زمان قاجار هستن! نیمی تاریخی و نیمی داستانه و خیلی جذاب هستن.

mahiia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و اما کتاب های خارجی! کتابهای خارجی خوبی که خوندم خیلی زیاده! اما بیشترش و دوستان توی صفحه های قبل معرفی کردن!!

ار کتابهای الکساندر دوما دوستان غرش طوفان و .. رو معرفی کرده بودن! من خودم عاشق کتاب کنت مونت کریستوی دوما هستم و خوندنش و به همه توصیه میکنم.
کتاب "کجا می روی؟!" نوشته ی هنریک سینکوییچ در مورد نرون پادشاه (دیوانه ی روم) هستش که واقعا جذاب و دیوانه کننده است! البته من مال نشر امیرکبیر و خونده بودم اما الان میدونم که نشر سمیر چاپش کرده!
"بادبادک باز" خالد حسینی و هزار خورشید تابان هم خیلی زیبا هستن.
کتاب "عقاید یک دلقک" هاینریش بل که به دوستانی که ناطوردشت رو خوندن و خوششون اومده صد در صد توصیه میکنم بخوننش!
کتاب "مرغان شاخسار طرب" یا "پرندگان خارزار" نوشته ی کالین مک کالو که داستان زندگی دختری به اسم مگ هستش که بعد از جریاناتی با یه کشیش به اسم رالف دوست می شه و کم کم که بزرگتر میشه عاشق رالف می شه و ...!

اگه کتاب دیگه ای هم یادم اومد حتما می نویسم!
در ضمن از دوستان میخوام که توی نمایشگاه کتاب هر کتاب جدیدی خریدم و به نظرشون زیبا می اومد به ما هم معرفی کنن!
ممنون!

naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
کتاب های خوبی که خوندم و واقعا روی من تاثیر گذاست کتابهای م.مودب پور بود
کتاب پنجره و ماندانااز فهیه رحیمی هم خیلی قشنگه
کتاب های شارلوت برونته و امیلی برونته و جین وبستر هم باید بخو نید مخصوصا جین ایر و غروروتعصب از جین استین

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
و اما کتاب های خارجی! کتابهای خارجی خوبی که خوندم خیلی زیاده! اما بیشترش و دوستان توی صفحه های قبل معرفی کردن!!

ار کتابهای الکساندر دوما دوستان غرش طوفان و .. رو معرفی کرده بودن! من خودم عاشق کتاب کنت مونت کریستوی دوما هستم و خوندنش و به همه توصیه میکنم.
کتاب "کجا می روی؟!" نوشته ی هنریک سینکوییچ در مورد نرون پادشاه (دیوانه ی روم) هستش که واقعا جذاب و دیوانه کننده است! البته من مال نشر امیرکبیر و خونده بودم اما الان میدونم که نشر سمیر چاپش کرده!
"بادبادک باز" خالد حسینی و هزار خورشید تابان هم خیلی زیبا هستن.
کتاب "عقاید یک دلقک" هاینریش بل که به دوستانی که ناطوردشت رو خوندن و خوششون اومده صد در صد توصیه میکنم بخوننش!
کتاب "مرغان شاخسار طرب" یا "پرندگان خارزار" نوشته ی کالین مک کالو که داستان زندگی دختری به اسم مگ هستش که بعد از جریاناتی با یه کشیش به اسم رالف دوست می شه و کم کم که بزرگتر میشه عاشق رالف می شه و ...!

اگه کتاب دیگه ای هم یادم اومد حتما می نویسم!
در ضمن از دوستان میخوام که توی نمایشگاه کتاب هر کتاب جدیدی خریدم و به نظرشون زیبا می اومد به ما هم معرفی کنن!
ممنون!
یخورده بیشتر از این مرغان شاخدار صحبت میکنی ؟

لایک‌ها
34
کتاب ببر سفید نوشته ی آراویند آدیگا ترجمه ی مژده دقیقی را توصیه می کنم ، کتاب جالبی است که آیینه تمام نمای هند امروزی است !

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
شطرنج‌باز

The-Royal-Game.jpg

اشتفان تسوایک و همسر دوم او، روز ۲۳ فوریه سال ۱۹۴۲ در برزیل خودکشی کردند. و آخرین رمان این نویسنده به نام شطرنج‌باز، سال بعد در استکهلم به زبان اصلی چاپ و منتشر شد.

این نویسنده آزاده و نامدار اتریشی که به فرویدیسم معتقد بود، به گمان صاحب‌نظران، از نخبگانی است که با آثار ادبی خود به فرهنگ و ادبیات اروپایی، غنا و وسعت بسیار بخشیده‌اند. تسوایک وقتی قدرت روزافزون و تسلط هولناک نازی‌ها را در بعضی از کشورهای قاره اروپا به چشم دید، در سال ۱۹۳۴ دیگر طاقت نیاورد که در وطن خود بماند و در سال ۱۹۲۸ به لندن رفت و مدتی در آنجا ماندگار شد.

در رمان شطرنج‌باز می‌بینیم که آقای ب، بعد از آنکه کتاب خودآموز شطرنج را می‌رباید، برای کاستن از زجر و عذاب تنهایی و سکوت در سلول انفرادی به شطرنج پناه می‌برد و زیر و بم‌ها و ریزه‌کاری‌های آن را فرا می‌گیرد، چنان مفتون و مجذوب این «بازی شاهانه» می‌شود که احساس می‌کند در سرزمین دیگری که برای او ناشناخته است، قدم گذاشته است.

تسوایک در آن زمان به مانند شاه بازی شطرنج که در تنگنای بازی گیر کرده باشد و راه پس و پیش نداشته باشد، حس می‌کرد که در زندگی به چنین تله‌ای افتاده است و همه راه‌ها به روزی او بسته شده است.

در این رمان، آقای ب، انسان هوشمند و متفکری است که در سیاه‌گوشه تنهایی، بازی شطرنج را از روی کتاب اموخته است و بعد از آزادی با چنتو ویک که قهرمان بزرگ و بی‌رقیب شطرنج جهان است، رو در رو می‌نشیند و به نبرد می‌پردازد. چنتو ویک جوانی است روستایی و خام و خشن، که حتی یک نامه چندسطری را نمی‌تواند درست و بی‌غلط بنویسد و در عین حال در بازی شطرنج بی‌همتاست .. و می‌تواند نمادی از نازی‌های پیروزمند باشد که به ارزش‌های فرهنگی بی‌اعتنا بودند. و آقای ب، شاید نمونه دیگری از خود نویسنده باشد.

آقای ب، از صحنه نبرد برنده بیرون می‌آید، اما عهد می‌کند که دیگر دست به مهره‌های شطرنج نزند. و شاید اگر تسوایک چنین تعهدی را می‌پذیرفت و از نویسندگی دست برمی‌داشت، زنده می‌ماند. اما او نمی‌توانست فکر نکند و مقاله و داستان و رمان ننویسد و می‌خواست وجدان شفاف و روشن دوره و زمانه خود باشد.

در سال ۱۹۱۴ و در آغاز نخستین جنگ جهانی، رومن رولان می‌گفت که نویسنده باید با اسلحه قلم خود در برابر زورگویان و جنگ‌طلبان بایستد و بجنگد و اشتفان تسوایک در دهه سوم و چهارم قرن بیستم که دنیا در آستانه فاجعه بزرگی قرار گرفته بود، گمان می‌کرد که دیگر نخواهند گذاشت، آزادانه فکر کند و بنویسد، و پیش از مرگ رمان، رمان شطرنج‌باز را که در نوع خود شاهکاری به شمار می‌رود، نوشته بود و آن را در کشوی میز خود پنهان کرده بود و هرگز گمان نمی‌کرد که این رمان بعد از مرگ او چاپ خواهد شد و در کنار اثار ارزشمند و برجسته ادبیات اروپایی قرار خواهد گرفت.

رژه - لویی ژونو

از ابتدای کتاب /http://1pezeshk.com

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
یخورده بیشتر از این مرغان شاخدار صحبت میکنی ؟

درود

خب گويا ايشان به اين پرسش شما پاسخ نداده اند. خواندن اين كتاب رو به نوعي به همه پيشنهاد ميكنم چون ممكنه براي هر كسي پيش بياد اون تاثير شگرفي كه اين جناب كشيش برر وي زندگي، رفتار، تصميم گيريها و كلا روح و روان مگ گذاشت. اينكه بعضي تاثيرات اونقدر شگرفه كه آدمي هر چقدر تلاش هم بكنه ممكنه نتونه هيچوقت اونها رو ناديده بگيره.

تفاوت دو نسل با هم نكته بارز ديگه ايه كه در اين داستان بهش اشاره شده ؛دختر مگ در زندگي رويه اي كاملا متفاوت با مادرش داره،

گرچه بر اساس اين داستان يك ميني سريال هم ساخته شده اما تاثير خواندن رمان صدالبته بيشتر از تماشاي سريالشه كه واقعا -به نظر بنده البته- نتونسته اوج احساسات و تجارب دشوار مگ در زندگي رو به تصوير بكشه.

Last edited:
لایک‌ها
34
درود خب گويا ايشان به اين پرسش شما پاسخ نداده اند. خواندن اين كتاب رو به نوعي به همه پيشنهاد ميكنم چون ممكنه براي هر كسي پيش بياد اون تاثير شگرفي كه اين جناب كشيش برر وي زندگي، رفتار، تصميم گيريها و كلا روح و روان مگ گذاشت. اينكه بعضي تاثيرات اونقدر شگرفه كه آدمي هر چقدر تلاش هم بكنه ممكنه نتونه هيچوقت اونها رو ناديده بگيره. تفاوت دو نسل با هم نكته بارز ديگه ايه كه در اين داستان بهش اشاره شده ؛دختر مگ در زندگي رويه اي كاملا متفاوت با مادرش داره، گرچه بر اساس اين داشتان يك ميني سريال هم ساخته شده اما تاثير خواندن رمان صدالبته بيشتر از تماشاي سريالشه كه واقعا -به نظر بنده البته-اوج احساسات و تجارب دشوار مگ در زندگي رو به تصوير بكشه.
یک زمانی در اواسط دهه شصت ( خورشیدی ) این کتاب خیلی مورد اقبال در ایران بود .

لایک‌ها
34
برای برادرزاده ام که یک بچه ده ساله است هفت هشت جلد از سری کتابهای هنک سگ گاوچران را خریدم ، قبلا از اینکه کتابها را به او بدهم از روی یک عادت قدیمی که همه کتابها را بررسی می کنم ، جلد اولش را شروع به خواندن کردم ، و اینقدر خوشم آمد که بقیه کتابها را خواندم ، ظاهرا کتابها برای کودکان است ولی شخصیت پردازی کاراکترها فراموش نشدنی است و به خصوص یک نوع طنز ظریفی در داستانها جاریست که با اینکه کتاب زیاد خوانده ام کمتر چنین نوع طنز خلاقانه ای دیده ام.
rj8tH.jpg

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
من هم چند کتاب خوندم که دلم میخواد دوستان عزیز هم در لذتی که من از این کتابها بردم شرکت شن.

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
از بین رمانهایی که خوندم،میتونم اینا رو معرفی کنم:
بیگانه اثر آلبر کامو
از بهترین رمانهایی که خوندم.احتمالا هر کس این رمان رو بخونه با نظر من موافقه
آزادی یا مرگ اثر نیکوس کازانتزاکیس
کازانتزاکیس تو ایران حسابی شناخته شده هستش و کتاباش خیلی طرفدار داره،به نظر خیلیا بهترین کتابش زوربای یونانیه،اما من میگم آزادی یا مرگ.شاید به خاطر اینکه وضع ما بیشتر شبیهه. خوندن این کتاب رو خیلی توصیه میکنم.
مسافر اثر هرمان هسه(البته اسم اصلیش روسهالده س) ،خیلی زیباست.وقتی این کتاب رو میخوندم از فضاسازی های فوق العاده ی این نویسنده واقعا لذت میبردم.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
آزادی یا مرگ اثر نیکوس کازانتزاکیس
کازانتزاکیس تو ایران حسابی شناخته شده هستش و کتاباش خیلی طرفدار داره،به نظر خیلیا بهترین کتابش زوربای یونانیه،اما من میگم آزادی یا مرگ.شاید به خاطر اینکه وضع ما بیشتر شبیهه. خوندن این کتاب رو خیلی توصیه میکنم.

گزارش به خاک یونان رو من از زوربای یونانی بیشتر دوست داشتم. کلا نویسنده ای هست که شخصیت های کتاب هاش تا مدت ها آدم رو درگیر می کنه

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
گزارش به خاک یونان رو من از زوربای یونانی بیشتر دوست داشتم. کلا نویسنده ای هست که شخصیت های کتاب هاش تا مدت ها آدم رو درگیر می کنه
اگه آزادی یا مرگ رو نخوندی بهت پیشنهاد میکنم حتمآ بخونیش.نکته اینکه داستان ازادی یا مرگ از واقعیت اقتباس شده و زمان نوشتن رمان پسر یا نوه ی قهرمان داستان(میکلس)زنده بود.
گزارش به خاک یونان رو متاسفانه هنوز نخوندم .
تو رمانهاش گاها نیچه ایسم احساس میشه.و من به همین خاطر خیلی از نوشته هاش خوشم میاد.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
این کتاب برای من فوق العاده و دلنشین بود:

380098_Is0KcBka.jpg

هفت شب با بورخس

بورخس آدمی بود که کم کم بینایی اش رو از دست داد.یکی از چشم هاش کاملا" کور و اون یکی دیگه هم حدودا" همین طور با یک دوز پایین تر بوده.برای گذران زندگی ایشون در کتابخانه ی ملی شهرش مشغول به کار میشه.عجیب این که دو تا مسئول قبلی هم مثل ایشون کور بودند.و پا گذاشتن به اون کتابخانه باعث میشه که به قول خودش در بهشی قرار بگیره که اوایل نمیتونسته ازش بهره ای ببره.
بنا به روایت خودشون دانشجوهاش (که بهشون ادبیات انگلیسی یاد میداده) بعد از پایان ترم نزد ایشون میرند و پیشنهاد میشه که به همراه اون ها تو کتابخانه به بررسی و خوندن آثار ادبیات انگلیسی مشغول بشه.جدا از این به زبان اسپانیایی هم مسلط بودند و این دلیلی میشه که در هردو تا حوزه از کتاب های خوبی بهره ببرند.و کم کم این نقص براشون بی معنی میشه.
بورخس جدا از شخصیتی که در داستان نویسی و شعر داره.سخنرانی های عجیب و همین طور شیوایی هم داشته.به خاطر کوری مجبور بوده متن ها رو حفظ کنه و از این طریق مغزش پر بشه از داستان ها/حکایت ها و نقل قول هایی که توی سخنرانی ها خیلی کمکش کرده
تو این کتاب هر شب بورخس در مورد موضوعی سخنرانی میکنه.شب اول با برداشت ها و معرفی شخصی اش از کتاب کمدی اللهی به اتمام میرسه.و شب های بعد هم به هیمن طریق ادامه پیدا میکنه.که اگر درست بگم در شب دوم ایشون در مورد هزار و یک شب سخنرانی میکنه.جدا از این بحث ها که در مورد کتاب های دوست داشتنی اش بوده.به موضوعاتی کلی هم نظیر آیین بودا و همچنین کوری هم میپردازه و این طور اون هفت شب به اتمام میرسه.
چیزهای جالبی تو این کتاب نوشته شده.من برای ایشون و صحبت هاش خیلی ارزش قائلم چون باور دارم کسانی مثل ایشون خیلی کم اند.
پیشنهاد میکنم حتما" این کتاب رو مطالعه کنید

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

رمان لولیتا ( ولادیمیر ناباکوف )

کلا به داستانها و فیلمهای با موضوع عشق نامتعارف علاقه دارم ! لولیتا هم یکی از اونا .

رمان لولیتا علاوه بر عشق نامتعارف ، توصیفات ادبی بسیار زیبایی هم داره و تونسته کشور آمریکا ( در دهه 50 ) رو به خوبی توصیف کنه برای بیننده .

///////

از مزرعه حیوانات هم نباید غافل شد .

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
یه پیشنهاد دارم که البته از دست بزرگان PT بر میاد
یه تاپیک بزنیم و کتاب هامون رو اگه مایل بودیم با هم رد و بدل کنیم
واسه اونایی که خوره کتاب هستن عالی میشه و هر کسی کتاب هاشو میذاره یه توضیح مختصری داره یه جورایی معرفی میشه
به نظرم میتونه تاپیک موفقی باشه

neginolfat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
کتاب "بادبادک باز" نوشته ی "خالد حسینی" نویسنده افغانی
رمان خیلی قویی هست، در سال 2007 هم فیلمی بر اساس این رمان ساخته شده

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
کتاب "بادبادک باز" نوشته ی "خالد حسینی" نویسنده افغانی
رمان خیلی قویی هست، در سال 2007 هم فیلمی بر اساس این رمان ساخته شده

سلام به همه .
واقعا کتاب خوبیه مخصوصا برای افرادی که تازه میخان کتاب خوندن رو شروع کنن خیلی انتخاب خوبیه داستان سر راست و کشش خوبی داره از فلش بکهای تو در تو یا تغییر راوی داستان یا شروع کتاب از اخر به اول خلاصه از این کارهایی که بعضی نویسنده ها تو نوشته هاشون استفاده میکنن خبری نیست با این حال ارزش دو بار خوندن رو داره .
بزار کتابو از کتابخونم بیارم یه تیکه ای ازش براتون بنویسم :
بابا گفت : ((وقتی مردی را بکشی زندگی را از او دزدیده ای . حق زنش را برای داشتن شوهر دزدیده ای . همین طور حق بچه هایش را به داشتن پدر . وقتی دروغ بگویی حق طرف را برای دانستن راست دزدیده ای . وقتی کسی را فریب بدهی حق انصاف و عدالت را دزدیده ای . میفهمی ؟))
بادبادک باز نویسنده خالد حسینی
ترجمه مهدی غبرایی
انتشارات نیلوفر
قیمت 6500 تومان (این چاپی که من دارم برای 89 هست اگر تجدید چاپ شده باشه فکر کنم 10-12 تومنی شده باشه)

بالا