• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابهاي خوبي را كه خوانده ايد معرفي نماييد ( بحث و بررسی )

Chainsaw1994

Registered User
لایک‌ها
116
اخرین کتابی که خوندم پدر خوانده اثر ماریو پوزو به ترجمه ی حبیب الله شهبازی که واقعا کتاب خیلی خوبیه پیشنهاد میکنم که مطالعه اش کنید

worldcash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بگذار خارستان بسوزد
از نویسنده ترک

taklearn

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
من کتاب خیلی نمیخونم اما تابستونا که وقت بازتره رمان زیاد میخونم این بار هم چند تا رمان خوب خوندم که به نظرم یکیش خیلی خوب بود گفتم پیشنهاد کنم شما هم بخونید
رمان کارتن خواب ها اولین رمانی که به زبان آلمانی ترجمه شد
رمان عشقه یک رمان زیبا در مورد دختری که از شهرستان به تهران میاد برای ادامه تحصیل و در تهران با مشکلات مختلف دست و پنجه نرم میکنه نوشته مهرنوش صفایی خیلی رمان زیبا و پرمحتوایی هست

شما هم اسم بهترین رمانی که تا حالا خوندید رو بنویسید تا یه لیست بزرگ از رمان های پرمحتوا جمع بشه

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
رمان دختر کشیش از جورج اورول که درباره یک دختر کشیش هست و زندگی معمولی داره ، پدر نسبتا تند خویی و ... زندگی معمولی دختر اداه داره تا اینکه یکروز به طور غیر منتظره ای سر از لندن در میاره در حالیکه هیچ چیزی یادش نمیاد و
...

رمان دختر کشیش از جورج اورول | دانلود کتاب

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
هرچی میخونید بخونید، فقط مزخرف های فهیمه رحیمی رو نخونید!

m-o-h-s-e-n

Registered User
لایک‌ها
1,723
راز دانه ی خرد .
آخین کتابی بوده که خوندم.
یه رمان بسیار جالب درباره ی ایران باستان است و بسیار خواندنی . توصیه میکنم حتما بخونید.

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان فرهنگ دوست و اندیشمند خواست بگم که کتابی رو از ایتالو کالوینو به نام "بارون درخت نشین" حتما بخوانید،
با این کتاب علاوه بر بهرمندی از لذت متن با ادبیات حوزه ایتالیا نیز آشنا می شوید...

------------------------------
-------

خلاصه داستان:

بارون کوزیمو پسر ارشد بارون روندو است . او در 12 سالگی بنا بر تصمیم ناگهانی که به نظر سماجتی بچه گانه است از خانه قهر کرده و تصمیم می گیرد تا به زندگی خود بر روی درخت ادامه دهد اما این کار لجبازی بچه گانه نیست بلکه در طول زمان حالت هدف دار و اگاهانه ای می یابد و بارون تا اخرین روز عمر پایش به زمین نمی رسد . او فردیست که از جامعه گریزان است اما از سوی دیگر عاشق مردم و اجتماع می باشد . فردی تنها که از مردم می گریزد و در عین حال به آنها پناه می برد ....
او خوشبختی انسان را در جمع می داند اما هیچ اجتماع مناسبی نمی یابد و همواره در پی ایجاد ان محیط ارمانیست .........
او به خاطر تنهایی و موقعیت خاص خود با دید بازتر و با حوصله تری به اطراف نگاه می کند و به پیشرفت های زیادی دست می یابد ....
احساسات و برداشت های او از موضوعات بکر و بی پیرایه است...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
براي بار سوم سمفوني مردگان عباس معروفي
توضیحات:
سمفونی مردگان، رمان بسیار ستوده شدۀ عباس معروفی، حکایت شوربختی مردمانی است که مرگی مدام را بر دوش میکشند و در جنون ادامه مییابند، در وصف این رمان بسیار نوشته اند و بسیار خواهند نوشت! و با این همه پرسش برخاسته از این متن تا همیشه برپاست؛ پرسشی که پاسخ در خلوت تک تک مخاطبان را میطلبد: کدام یک از ما آیدینی پیش رو نداشته است، روح هنرمندی که به کسوت سوجی دیوانهایش درآورده ایم، به قتلگاهش برده ایم و با این همه او را جسته ایم و تنها و تنها در ذهن او زنده ماندهایم. لازم به ذکر است که این رمان زیبا برنده جایزه سال 2001 شده است.

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
درود به همه عزیزان و سروران

دو تا کتاب ایرانی که واقعا هنرمندانه نوشته شدن ، عاشقشونم و شاهکارن :

همنوایی شبانه ارکستر چوبها نوشته ی رضا قاسمی
و گاوخونی نوشته ی جعفر مدرس صادقی

که حداقل جفتشون رو 3 بار خوندم و بهترینن

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
درود به همه عزیزان و سروران

دو تا کتاب ایرانی که واقعا هنرمندانه نوشته شدن ، عاشقشونم و شاهکارن :

همنوایی شبانه ارکستر چوبها نوشته ی رضا قاسمی
و گاوخونی نوشته ی جعفر مدرس صادقی

که حداقل جفتشون رو 3 بار خوندم و بهترینن

هم‌نوایی شبانه ارکستر چوب‌ها، برای من هم خیلی گیرا بود؛ هر چند هیچ وقت نتونستم چیدمان اتاق‌های پانسیون رو تصور کنم. اگر این رو بفهمم شاید دوباره خوندمش.

milad.fx

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
کسایی که به نیروهای درون علاقه دارن کتاب مایده های آسمانی اثر جیمز ردفیلد رو از دست ندن
و فیه ما فیه اثر مولانا که یک کتاب کوچک هست که هرچه در مورد عرفان فلسفه بخواید داخلش هست و جواب خیلی از پرسشهارو میشه ازش گرفت واقعا فوق العادست و از خوندنش سیر نمیشید

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
باشبیرو

محمود دولت آبادی

----
روایت دوره ای از ***** و زندگی پیش از ملی شدن صنعت نفت.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
فکر می‌کنم «مارک تواین» (ساموئل لنگهورن کلمنس) نیازی به معرفی نداشته باشه، هممون کمابیش با آثار این نویسندۀ توانا بزرگ شده‌ایم. از زمان مرگ «مارک تواین» در سال ۱۹۱۰ تا به حال، زندگی‌نامه‌های زیادی از او به چاپ رسیده‌اند. اما این زندگی‌نامه که در حقیقت، یک «خودزندگی‌نامه» است، علاوه بر اینکه به قلم خود «مارک تواین» نوشته شده، ویژگی‌های خاص دیگری هم داره، که به همین علت، برخی عنوان «پدیدۀ ادبی سه قرن اخیر» رو به اون داده‌اند.

کتاب «خودزندگی‌نامۀ مارک تواین، جلد ١» به تازگی چاپ شده و در حال حاضر، بعد از کتاب «خاطرات جورج و. بوش» در صدر جدول پرفروش‌ترین‌ها قرار داره. نکته قابل ذکر اینه که میگن «مارک تواین» این خودزندگی‌نامه رو در دهۀ آخر عمرش نوشته بوده و وصیّت کرده بوده، اون رو تا یک قرن پس از مرگش منتشر نکنند. حالا پس از گذشت این مدت «دانشگاه برکلی کالیفرنیا» اولیّن جلد این خودزندگی‌نامه رو منتشر کرده. متأسفانه این کتاب هنوز به فارسی ترجمه نشده.

به نظر من این کتاب دو عیب کوچیک داره؛ البته فقط از لحاظ ظاهر و حجم، که اونم بیشتر سلیقه‌ای است و از دید شخص خودم. یکی اینکه به غیر از چند تا عکس، حدود ٧٥٠ صفحه متن (ناگفته نماند، فقط در جلد اوّل) شاید برای بعضی‌ها مثل من یکم سنگین و خسته‌کننده باشه. و نکته دیگه در مورد صحافی و جلد کتاب هست، که نسبت به قطر زیاد کتاب، بهتر بود مستحکم‌تر و ضخیم‌تر می‌بود.

اما برای علاقه‌مندان به «مارک تواین» مهمتر و جالب‌تر از همه محتوای این کتابه، که از این لحاظ میشه گفت واقعاً «پدیدۀ ادبی سه قرن اخیر» و بی‌نظیره.
چقدر جالب. من به خوبی به یاد دارم که سالها پیش کتاب قطوری به نام «زندگی من» از مارک تواین رو خونده بودم. مترجمش هم مرحوم ابوالقاسم حالت بود.

همین‌طور یک کتاب قطور دیگه به نام «زندگی روی می سی سی پی» خونده بودم. این کتاب هم مثل بخشی از یک زندگینامه بود. هر دو هم کتاب‌های جذابی بودند.

احتمالاً این دو کتاب بخش‌هایی از همین کتابی هستند که شما معرفی کردید :)

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
یادداشت های یک آموزگار

منصور یاقوتی

ابتدای کتاب هستم اما به خوبی شروع کرده و دارد ادامه می دهد...

**
کتاب تمام شد .
حقایق پیش از انقلاب در **** آموزشی بود که این روز با رنگ و لعابی دیگر می توان رویت کرد.
///

اولدوز و عروسک سخنگو

صمد بهرنگی

فقط یک تخیل کودکانه پاک را می توان لمس کرد!

Last edited:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
آبشوران

علی اشرف درویشان

به نحوی زندگی نامه ای نگارنده است .

دارای ترکیب های دلنشین و کم نظیر است .

در حال حاضر نیمه نخست کتاب هستم و دریافت شخصی ام از صفحات مطالعه شده موج جهالت و تعصبات افراطی افراد چند دهه قبل که متاسفانه در حال حاضر بخشی از آن در این روزگار قابل مشاهده است.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
مجموعه نمایش نامه های میگوئله ارتگا آلوارز

*:نمایش نامه "از نیمه راه یک صحنه" توصیه می کنم مطالعه کنید.

iran_pure

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[FONT=&amp] بسم الله الرحمن الرحیم[/FONT]
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
[FONT=&amp]

رمان پنج راه سرگذشت یک گروه هشت نفره در سفرهای تخیلی را شرح می دهد... .
[/FONT]
در این رمان آن چه برجسته تر از شخصیت ها شده چیزی است که داستان حول آن پیش می رود... .
این داستان در شهریور ماه سال 1389 شمسی پایان یافته است و در انجام آن از کتاب های علمی بهره گرفته شده است... .
تخیل در این داستان زمینه ای برای واقع شدن اهداف است... .
گرچه سعی شده از بسط بی مورد داستان جلوگیری شود و این مورد با پیشرفت سریع داستان مشهود است اما مفاهیم عمیق داستان را جز ژرف نگران درک نخواهند کرد... .
این داستان بعقیده نویسنده مناسب برای تمام سنین است.
نویسنده تمایل دارد تا خیالات را به واقعیات پیوند زده و خواننده را نویسنده زندگی خود بکند تا بتواند خود بازیگری در خیالات خود باشد... .

-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif
-53-.gif