• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابي كه زندگي شما رو متحول كرد؟

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
کتاب معجزه شکرگذاری راندا برن رو حتماً مطالعه و به دستورات اون عمل کنید.

تاثیرش توی زندگیتون به سرعت ظاهر میشه و از همه جنبه ها شما تغییرات رو مشاهده میکنید، از تاثیر مالی بگیرید تا بهبود روابط

و اتفاقات روزمره و حتی افزایش شانس شما در زندگی. من خودم 1 ماهه شروع کردم و اتفاقاتی در زندگی من رخ داده که باور کردنی

نیست. برای تمام اتفاقات خوبی که با مطالعه و عمل به دستورات این کتاب در زندگی من رخ داده از پرودگار عالم صمیمانه سپاسگزارم

سپاسگزارم سپاسگزارم

اما این رو هم بدونید که در ابتدای مطالعه این کتاب و عمل به دستورات اون نیرویی غیرمادی سعی در تخریب افکار شما داره و این

رو به وضوح احساس میکنید و یا گاهی اوقات با به وجود آوردن اتفاقات غیرمعمول سعی داره که از قدردانی و سپاسگذاری اون روز

شما جلوگیری کنه، اما شما نباید کوتاه بیایید و باید محکم و مقاوم در این راه قدم بردارید و بعدش میبنید که سیل اتفاقات خوب در زندگی

شما در جریان میفته که تا انجام ندید متوجه نمیشید چی میگم.

با مطالعه این کتاب فهمیدم ارتباط با پروردگار عالم نیاز به راه های سخت و مراسمات نمادین و زبانهای بیگانه نداریم، بلکه تنها به عشق

و احساس قلبی نیاز داریم. باید متوجه باشید که با پرودگار درباره چه چیزی صحبت میکنید و یا از ایشان چی میخواهید که این کار با

زبانهای بیگانه و گفتن کلماتی که معنی اونها رو نمیدونید امکان پذیر نیست.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اخرش نفهمیدیم کسی هست اینجا که پس از این همه سال خوندن این کتابها به موفقیت مبموسی رسیده باشه؟یا فقط کمی قلقلکتون داده این کتابا؟

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
عشق هرگز کافی نیست نویسنده آرون تي‌بک حتما ترجمه مهدی قراچه‌داغی باشه
مهارت و مشکلات زندگی مشترک
برای کسانی که میخواهند ازدواج کنند یا ازدواج کردن
شدیدا توصیه میشه

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
اخرش نفهمیدیم کسی هست اینجا که پس از این همه سال خوندن این کتابها به موفقیت مبموسی رسیده باشه؟یا فقط کمی قلقلکتون داده این کتابا؟
هر کتابی که شما بخونید روی ذهن ناخودآگاهتون تاثیر میگذاره. مثلاً شما اگه فیلم ترسناکی ببینید این ترس یک اثر کوتاه مدت داره

و یک اثر بلند مدت، اثر کوتاه مدتش اینه که شما به مدت 1 روز تا 1 هفته و یا بیشتر، شب خوابت نمیبره و از رفتن به مکانهای

تاریک اجتناب میکنید و یا صحنه های فیلم مدام جلوی چشم شما میاد و اثر دراز مدت فیلم این هست که ممکنه شما اون ترس اولیه

رو نداشته باشید ولی همیشه در تاریکی و مکان های بسته شما از چیزی وحشت دارید یا مثلاً اگه شب در زیرزمین یا حمام باشید و

یکدفعه برق بره، ممکنه شوک شدیدی به شما وارد بشه و کارهایی انجام بدید که حتی منجر به مرگ شما بشه که این ناشی از دیدن

همان فیلم ها است. حالا این رو منتقل میکنیم به روی کتاب های موفقیت که شما با خواندن یک جلد از این نوع کتاب ها یک بذر

درون ذهن خودتون میکارید و هر چقدر که کتابهای بیشتری در این زمینه بخوانید به معنی این است که بذرهای تازه و بیشتری

درون زمین ذهنتان میکارید که هرکدام بعد از چند سال به درختی تنومند تبدیل میشود و شما میتونید از ثمره اونها استفاده کنید.

و اینم بگم که خواندن این کتابها مثل کشاورزی میمونه و فقط این نیست که شما بکارید، بلکه کشاورزی شامل مرحله کاشت، داشت

و در نهایت برداشت هست که شما باید مرحله داشت که همان عمل به دستورات نویسنده هست رو انجام بدید تا به مرحله برداشت

برسید.

موفق باشید

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دوستان میخوام کتاب مدیریت زمان برایان تریسی رو بخرم.اول اینکه ایا خرید این کتاب رو پیشنهاد میکنید؟دوم اینکه مال کدام ناشر و کدام مترجم رو برای خرید پیشنهاد میکنید؟اونی که مهدی قراچه داغی ترجمه کرده خیلی کم حجمه و تعداد صفحاتشم خیلی کمه 80,000 ریال و 104 صفحه ست ولی اونی که یلدا بلارک ترجمه کرده خیلی کاملتره و تعداد صفحاتشم بیشتره البته قیمتشم 9 تومنی بیشتره220,000 ریال و 384 صفحه! .نمیدونم ایا اون کم حجمه مطالبش رو حذف کرده؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
ببخیشد پر حرفی می کنم اما یه چیز دیگه هم بگم. یکی از دوستام یه تمرینی بهم گفت که نشون داد اون موقع من چقدر از نظر فکر اقتصادی ضعیف بودم. داشتیم در این مورد حرف می زدیم که ما از نظر فکر اقتصادی ضعیف هستیم چون بسیاری از شغل ها رو اصلا خبر نداریم که وجود دارن و به فکرمون هم نمی رسه اونها رو به عنوان هدف شغلی در نظر بگیریم. مثلا آیا کسی تا بحال فکر کرده که یه مرکز معاینه ی فنی ماشین رو داشته باشه؟ یا سی فکر کرده که پمپ سی ان جی داشته باشه؟ درسته که شاید بگین این شغلها پول می خواد اما به هر کسی می گی شغل می گه دکتر، مهندس، خلبان (خخخخ) و ... .
دوستمون می گفت که یه کاغذ بردار و ببین آیا سی تا شغل میتونی توش بنویسی که البته کارمندی نباشه؟ اولش آدم فکر می کنه خیلی آسونه اما بعد می بینی که خیلی کم میاری. توصیه می کنم دوستانمون هم این کارو انجام بدن و مثلا یه لیستی تهیه کنن که حالا نمی گم حتما سی تا باشه بیشتر و کمترش با خودشون. اما این یه راه خوبه برای این که فکر آدم باز بشه.
کسی میدونه یکی از کارهای موفقیت‌آمیز شهرام جزایری ، صادرات سیر به کشورهای عربی بود؟ می بینین که این هم به فکر آدم نمی رسه اما سود سرشاری نصیب اونهایی می کنه که این کار رو می کنن.
بهر حال ما در خدمت دوستان هستیم. حتی به نظر من اگر اینجا هم بحث در مورد روشها و تفکرات موفقیت آمیز بشه خوبه چون اونهایی که اینجا حرف می زنن همگی تو ایران هستن و شرایط بازار ایران رو می فهمن به همین دلیل موثرتر از کتابهایی خواهد بود که تو خارج نوشته میشه و با شرایط اقتصادی اونها موافق تره.
ممنون میشم از دوستان دیگه که به این بحث‌ها هم ملحق بشن.

ای کاش از این افراد موفق وطنی هم از این کتاب ها مینوشتند تا ببینیم روش های موفقیت در داخل ایران چیه!

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دوستان میخوام کتاب مدیریت زمان برایان تریسی رو بخرم.اول اینکه ایا خرید این کتاب رو پیشنهاد میکنید؟دوم اینکه مال کدام ناشر و کدام مترجم رو برای خرید پیشنهاد میکنید؟اونی که مهدی قراچه داغی ترجمه کرده خیلی کم حجمه و تعداد صفحاتشم خیلی کمه 80,000 ریال و 104 صفحه ست ولی اونی که یلدا بلارک ترجمه کرده خیلی کاملتره و تعداد صفحاتشم بیشتره البته قیمتشم 9 تومنی بیشتره220,000 ریال و 384 صفحه! .نمیدونم ایا اون کم حجمه مطالبش رو حذف کرده؟

نطرم عوض شد دنبال این کتاب هستم:
مدیریت زمان نویسنده:روبرتا روش -این کلی گویی و اضافات نداره و مستقیما رفته سر اصل مطلب بر خلاف کتاب مدیریت زمان برایان تریسی یا دیوید لوییس

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
کتاب های بیندیشید و ثروتمند شوید | بازاریابی عصبی ( از ژان بقوسیان ) |حکایت دولت و فرزانگی ( داستانی جذاب و فوق العاده آموزشی )

Ashkan.2549

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
105
قدیما 4 اثر فلورانس رو خوندم عالی بود

onlinemlmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
من برای شروع کتاب 4 اثر از اسکاول شین رو پیشنهاد میکنم.
به نظرم پایه هر کاری مطالعه این کتابه. البته به شرطی که به تمریناتش عمل کنید.
کتاب پر از جملات تاکیدیه که من خودم با اصلاح برخی از اونا و تغییرشون به وضعیت مناسب خودم و بعدم ضبط کردنشون به نتایج عالی رسیدم.
با صدای خودتون ضبط کنید جملاتش رو و یک آهنگ بی کلام پس زمینه هم براش قرار بدین. عالی میشه.
بارها و بارها گوش بدین بهشون و تکرارشون کنید تا نتایج رو لمس کنین.

موفق باشی دوست من.

behnamalizade1369

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام علیک
تفسیر نمونه البته به صورت ترتیب نزول ایات تغریبا شصت درصد رو خوندم
نهج البلاغه
کیمیای محبت رجب علی خیاط
و خاک های نرم کوشک شهید برونسی
کتاب چشم ها را باید شست محمود معظمی

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

aalirezaa1376

Registered User
لایک‌ها
455
کتاب معجزه شکرگذاری راندا برن رو حتماً مطالعه و به دستورات اون عمل کنید.

تاثیرش توی زندگیتون به سرعت ظاهر میشه و از همه جنبه ها شما تغییرات رو مشاهده میکنید، از تاثیر مالی بگیرید تا بهبود روابط

و اتفاقات روزمره و حتی افزایش شانس شما در زندگی. من خودم 1 ماهه شروع کردم و اتفاقاتی در زندگی من رخ داده که باور کردنی

نیست. برای تمام اتفاقات خوبی که با مطالعه و عمل به دستورات این کتاب در زندگی من رخ داده از پرودگار عالم صمیمانه سپاسگزارم

سپاسگزارم سپاسگزارم

اما این رو هم بدونید که در ابتدای مطالعه این کتاب و عمل به دستورات اون نیرویی غیرمادی سعی در تخریب افکار شما داره و این

رو به وضوح احساس میکنید و یا گاهی اوقات با به وجود آوردن اتفاقات غیرمعمول سعی داره که از قدردانی و سپاسگذاری اون روز

شما جلوگیری کنه، اما شما نباید کوتاه بیایید و باید محکم و مقاوم در این راه قدم بردارید و بعدش میبنید که سیل اتفاقات خوب در زندگی

شما در جریان میفته که تا انجام ندید متوجه نمیشید چی میگم.

با مطالعه این کتاب فهمیدم ارتباط با پروردگار عالم نیاز به راه های سخت و مراسمات نمادین و زبانهای بیگانه نداریم، بلکه تنها به عشق

و احساس قلبی نیاز داریم. باید متوجه باشید که با پرودگار درباره چه چیزی صحبت میکنید و یا از ایشان چی میخواهید که این کار با

زبانهای بیگانه و گفتن کلماتی که معنی اونها رو نمیدونید امکان پذیر نیست.

برا کسی که به خدا اعتقادی نداره هم میتونه مفید باشه ؟؟؟

Ashkan.2549

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
105
از اسم کتاب مشخصه که بدرد شما نمیخوره و چهار اثر فلورانس هم همین طور.
شما اگر می خوای راجب خودشناسی و موفقیت مطالعه کنی سراغ کتاب های برایان تریسی و آنتونی رابینز برو ٬کتاب هاشون بیشتر بر پایه عمل و برنامه ریزی نوشته شده.

Ashkan.2549

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
105
نو آموزان و علاقه مندان به فلسفه با این سه کتاب هم لذت ببرید هم متحول شوید هم آماده فلسفی خواندن و فلسفی فکر کردن بشوید.
عالیه امتحان کنید.

مکتب های فلسفی: از دوران باستان تا امروز

ترجمه و تالیف: پرویز بابایی
ناشر: نگاه
تعداد صفحه: 846

دنیای سوفی: داستانی درباره تاریخ فلسفه
نویسنده: یوستین گاردر
ناشر: نیلوفر
تعداد صفحه: 606

تاریخ فلسفه: غرب عبدالحسین خسروپناه

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
بله قطعاً مفیده، بهتره اینطوری بگم شما به دلایل مختلف که ناشی از اتفاقات و مطالعات شما در

طول زندگی بوده اعتقادی به خدا ندارید، اما به قلبت که درون سینه ات می تپد که اعتقاد داری!؟

کافیه در هنگام اجرای دستورات این کتاب دستت روی قلبت باشه و چند لحظه قلبت رو تصور

کنی و روی اون تمرکز کنی و سپس کلمه سپاسگزارم رو بگید. همین

البته خود کتاب بسیار کامل و زیبا توضیح داده، فقط کافیه بخونید حتی اگه به هیچ چیز و هیچ

کس اعتقاد ندارید، با خوندن این کتاب ها زندگی شما تغییر محسوسی خواهد کرد.

یک پیشنهاد هم در رابطه با خدا براتون دارم، لطفاً این مطلب را مطالعه کنید و همچنین سایر

مطالبی که در سایت neardeath.org آمده، امیدوارم که نگرشتون به زندگی تغییر کنه.

http://neardeath.org/negativende/nde_7/

خواندن مطالب سایت بالا نگرش من رو نسبت به زندگی تا حدود زیادی تغییر داده اما هنوز

سوالات زیادی برای من هست که با مطالعه کتاب معبد سکوت با ترجمه بسیار خوب خانم

فریده مهدوی دامغانی تا حدود زیادی به این سوالات جواب داده شده.

من به بازی کامپیوتری و فیلم اعتیاد داشتم اما از وقتی شروع به خوندن این کتاب ها کردم

چند ماهه که این اعتیاد تا حد زیادی برطرف شده و وقتم رو به جای تلف کردن با خواندن

کتاب های مختلف چند صد صفحه ای در زمینه خودشناسی و خدا شناسی پر میکنم و تا الان

که از این بابت هیچ ضرری نکردم و از این غصه میخورم که چرا چند سال پیش این کار رو

شروع نکردم، اما ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است.

Last edited:

aalirezaa1376

Registered User
لایک‌ها
455
بله قطعاً مفیده، بهتره اینطوری بگم شما به دلایل مختلف که ناشی از اتفاقات و مطالعات شما در

طول زندگی بوده اعتقادی به خدا ندارید، اما به قلبت که درون سینه ات می تپد که اعتقاد داری!؟

کافیه در هنگام اجرای دستورات این کتاب دستت روی قلبت باشه و چند لحظه قلبت رو تصور

کنی و روی اون تمرکز کنی و سپس کلمه سپاسگزارم رو بگید. همین

البته خود کتاب بسیار کامل و زیبا توضیح داده، فقط کافیه بخونید حتی اگه به هیچ چیز و هیچ

کس اعتقاد ندارید، با خوندن این کتاب ها زندگی شما تغییر محسوسی خواهد کرد.

یک پیشنهاد هم در رابطه با خدا براتون دارم، لطفاً این مطلب را مطالعه کنید و همچنین سایر

مطالبی که در سایت neardeath.org آمده، امیدوارم که نگرشتون به زندگی تغییر کنه.

http://neardeath.org/negativende/nde_7/

خواندن مطالب سایت بالا نگرش من رو نسبت به زندگی تا حدود زیادی تغییر داده اما هنوز

سوالات زیادی برای من هست که با مطالعه کتاب معبد سکوت با ترجمه بسیار خوب خانم

فریده مهدوی دامغانی تا حدود زیادی به این سوالات جواب داده شده.

من به بازی کامپیوتری و فیلم اعتیاد داشتم اما از وقتی شروع به خوندن این کتاب ها کردم

چند ماهه که این اعتیاد تا حد زیادی برطرف شده و وقتم رو به جای تلف کردن با خواندن

کتاب های مختلف چند صد صفحه ای در زمینه خودشناسی و خدا شناسی پر میکنم و تا الان

که از این بابت هیچ ضرری نکردم و از این غصه میخورم که چرا چند سال پیش این کار رو

شروع نکردم، اما ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است.

خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم بابت توضیحات قشنگتون ❤

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
دنیای سوفی خیلی خوب بود
علاوه بر ماهیت فلسفی یجور مرور مختصری از تاریخ بشریت هم هستش

بالا