خوب شما یه بار تماس بگیر دلیل بسته شدن رو بپرس . معمولا جواب میدن و اگر مشکلی تو درامدت باشه درامد مشکل دار رو برمیگردونن از حسابت و اکانتت رو دوباره باز میکنن .
خوب شما یه بار تماس بگیر دلیل بسته شدن رو بپرس . معمولا جواب میدن و اگر مشکلی تو درامدت باشه درامد مشکل دار رو برمیگردونن از حسابت و اکانتت رو دوباره باز میکنن .
متن ايميل سدو :
. A detailed examination of your traffic showed that
> it was not natural (type in or related to search engine placement or past
> development). Our parking program can only accept natural traffic. Self
> generated traffic, incentivized traffic or traffic from any paid sources
> such as link exchanges or promotional software is not accepted.
کی زدی ؟ خوب طول میکشه صبر داشته باش خیلی وقتا 24 تا 72 ساعت هم میکشه
نه . منظورش اینه که ترافیک Natural میتونه این باشه . که سایتت رده خوبی تو سرچ انجین داره یا Type in ترافیک داره .
يه سئوال دارم
اگر 2سال پيش يه دومين من به يكي دادم تو اكانت سدوش دومين ادد كرد و من dns تغيير دادم ولي اون زمان نمي دانستم كه ازش ميشه كليكي پول دراورد هركي توي دومين كه پارك شده روي لينكها كليك بشه پول دراورد الان dns تغيير دادم رو هاستم است ولي الان كه ميخوام روي اكانت خودم ادد كنم نمي گذارد
چي بايد كرد؟
ايميل دومين هم براي من است البته @yahoo.com درحالي كه تو سدو ايميل معتبر ميخواد يعني info...@ yourdomain.com
الان چي بايد كرد كه بشه اين دومين دوباره بشه پارك كرده؟
![]()
سلام دوست عزیز من توی سدو یه جاییش خوندم که اگه شما ایمیل معتبر ندارین و از ایمیل های رایگان استفاده میکنید.
با پشتیبانی تماس بگیرید. و این مساله رو بگید ولی کلا من سدو رو گزاشتم کنار الان با نیم درایو کار میکنم.
Namedrive.com
ارزش هر كليك سدو براي من به بيش از 1 يورو رسيد !!!!!!!
بر خلاف باقي دوستان كه عادت ندارند جزئيات موفقيت هاي خودشون رو به بچه ها بگن تا ديگران هم استفاده كنن اما من ميگم:blush :
كاتاگوري كه دومينم رو توش ثبت كردم : employment
كيوورد : informatics business
دومينم هم يه چيزي مثل mohammadramezani.com
البته نبايد انتظار داشته باشيد كه چند ساعت بعد از اين كه كاتاگوري و كيوورد روعوض كنيد قيمت كليكتون به 1 يورو برسه ماله من بعد از حدود 5-6 روز اينقدر شد
براي من حداكثر فعلا اين ماه 0.05 يورو بوده
مي بخشيد اين كيورد كجاست؟كيوورد : informatics business
تو كاتا گوري نديدم informatics business
براي عوض كردن كيوورد وقتي وارد اكانت خودتون مي شيد پايين سمت چپ وارد Optimizer بشيد و اونجا كيورد خودتون رو براي دومين موردنظرتون وارد كنيد .