• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كساني كه با سدو كار كردن بيان تو(sedo)

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام، امروز 2 هست اما تو قسمت Payment اينو زده ..

يعني پرداخت نميكنه؟ يا اينكه بايد تا 15 صبر كنم؟؟

attachment.php

سلام
نه دوست من. الان پولت توی لیست پرداخته اگه شرایط لازم برای پرداخت شدن رو داشته باشه حتما 15 در حسابته.
شرایط هم یکی از بزرگترین هاش همین رسیدن پول به حداقل پرداخته.

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
راهنمايی درباره sedo ميخواستم irblog.com که واسه من هست رو تو sedoبفروشم ممنون ميشم راهنماييم کنيد
به بین دامنه شما نه بک لینک داره نه پیج رنک، و البته ای ار هم هست! خیلی بعیده تو سدو فروش بره، در ثانی اگر اشتباه نکنم سدو خودش 50 دلار کار مزد بر می داره (اگر اشتباه نکنم)، پس می تونم بگم که احتمال فروشش صفر هست!

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
مشتری خارجی داشت تا 600$ ساله پيش ولی نفروختم

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
یه اتفاق مسخره افتاد. سدو اکانت منو با حدود هفتاد و پنج دلار بست! همین جمعه.
در حالی که هیچ ترافیک غیر مجازی نداشت. و اشکال از نوع ترافیک گرفت.
اکانت یکی دیگه از بچه های ایرانی هم بسته شد. من بهشون ایمیل زدم و هر چی
از دهنم درومد بهشون گفتم امکان این وجود داره که اکانتم باز بشه؟
متن نامه هم طولانی بود اول براشون توضیح دادم که من بی گناهم بعد گفتم شما به خاطر این پول ناچیز و ... دارید دزدی میکنید و زدم تو فاز یقه گیری.
اکانت کسی از دوستان تا به حال بعد از بسته شدن باز شده دوباره؟ و چطوری؟

hypermatrix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امیر خان با ایمیلی که زدی حتما دوباره پسش میدن !!! :D:D:D

( باز خوبه 75تا بود ! )

سلام
متن نامه هم طولانی بود اول براشون توضیح دادم که من بی گناهم بعد گفتم شما به خاطر این پول ناچیز و ... دارید دزدی میکنید و زدم تو فاز یقه گیری.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سلام
اگر دری وری گفتین که دیگه بیخیال بشین ! :D

من قبلا اکانت داشتم که بسته شده به خاطر ترافیک غیر مجاز . درامدی که اونا فکر میکردن غیر مجاز بوده رو از کل درامد کسر کردن و مجددا باز کردن ..اما حدود 20 روز طول کشید

بهتره با یه اکانت جدید یا یه سیستم پارکینگ دیگه شروع کنید .

DAR!USH

Registered User
لایک‌ها
3
من ماه پيش 100 يورو از سدو گرفتم اما اين ماه حسابم با 190 يورو بسته شد هيچ كاره خلافي هم نكردم !
از شانس گند ما هم اون ايميلي كه باهاش تو سدو عضو شده بودم خرابه و نميتونم جوابشون رو بدم .
اونا دليل بسته شدن حسابم رو استفاده از لينك اكسچنجر گفتن.
مگه من خرم كه اكسچنجر استفاده كنم .
فكر كنم بازديد هايي كه از سايت جاماسپ مياد رو اشتباه گرفتن با لينك اكسچنجر آخه 50 % بارديد هام از اين سايته

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
من ماه پيش 100 يورو از سدو گرفتم اما اين ماه حسابم با 190 يورو بسته شد هيچ كاره خلافي هم نكردم !
از شانس گند ما هم اون ايميلي كه باهاش تو سدو عضو شده بودم خرابه و نميتونم جوابشون رو بدم .
اونا دليل بسته شدن حسابم رو استفاده از لينك اكسچنجر گفتن.
مگه من خرم كه اكسچنجر استفاده كنم .
فكر كنم بازديد هايي كه از سايت جاماسپ مياد رو اشتباه گرفتن با لينك اكسچنجر آخه 50 % بارديد هام از اين سايته

به سلام حال شما خوبه؟؟؟
برای من دلیلش رو هم نگفتن فقط گفتن ترافیک غیر مجاز خود شما هم کاملا در جریانید من از چه روشی ترافیک داشتم. همش از سرچ بود. :(
من که هر چی از دهان مبارک درومد گفتم. از جمله : کلاه بردارا و دزدا و ...
گور باباشون هیچ ایمیل جوابی هم دیگه به من نزدن فکر کنم رسما نابود کردن اکانتو. :)
گور باباشون یه بارم نیم درایو اکانت منو بی جهت بست دیگه آزمون و خطا بسه پارک دومین هم کار من نیست.

hypermatrix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا به این زودی بیخیال نشو!
اونیم که درآمد میلیونی داره،بارها شکست خورده نه فقط 2بار!
کارت که خیلی درسته داش امیر ;) پیشنهاد آقا محسنو اجرا کن

به سلام حال شما خوبه؟؟؟
برای من دلیلش رو هم نگفتن فقط گفتن ترافیک غیر مجاز خود شما هم کاملا در جریانید من از چه روشی ترافیک داشتم. همش از سرچ بود. :(
من که هر چی از دهان مبارک درومد گفتم. از جمله : کلاه بردارا و دزدا و ...
گور باباشون هیچ ایمیل جوابی هم دیگه به من نزدن فکر کنم رسما نابود کردن اکانتو. :)
گور باباشون یه بارم نیم درایو اکانت منو بی جهت بست دیگه آزمون و خطا بسه پارک دومین هم کار من نیست.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
بابا به این زودی بیخیال نشو!
اونیم که درآمد میلیونی داره،بارها شکست خورده نه فقط 2بار!
کارت که خیلی درسته داش امیر ;) پیشنهاد آقا محسنو اجرا کن

سلام
دیگه گذشت فقط تجربه ای بود. بی خیال دیگه!
بی پدر مادرا فقط پول مارو به جیب میزنن. درسته این اصلا شغل من نیست که بخوام روش زیاد مانور بدم برای سرگرمی خواستم یه کار جالب انجام بدم. که دیدم واقعا بی فایده بود.
نه دیگه اصلا حوصله ندارم هی اونا یه ایمیل به من بزنن هی من جواب اونا رو بدم. یه ایمیل اونها زدن من باز هم دری وری گفتم برن گم شن!
راستی این ماه کسی از این سدو پولی گرفت؟ اونی که بیست و خورده ای داشت توی اکانتش؟
راستی کار شما که فعلا از ما درست تره عزیزم ما شاگرد شماییم.

در ضمن باید بگم بعد از این که اکانت من توی نیم درایو بسته شد. باور بفرمایید انقدر توی سدو دست به عصا راه میرفتم که هر دومین رو فقط یه بار نگاه کردم بعد از پارک کردن که ببینم دی ان اس و ... درسته یا نه و بعد دیگه کاری به کارش نداشتم! یعنی باور کنید من آخر قوانین بودم. کل بازرس ژاور رو خابونده بودم آخرش این بلا سرم اومد

پ.ن : بازرس ژاور یکی از شخصیت های داستان معروف بی نوایان بود. همون پلیسه که گیر داده بود به ژان والژان آخر قانون بود بنده خدا

hypermatrix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ارزشش رو داره ....
به نظرم با ترافیک ایران مشکل داره هنوز! البته بستگی به اکانت هم داره .. اکانتی خوش سابقه باشه، دامیناش مطمئن تر پارک میشن!
.
نیم درایو خیلی خوب پول میده ولی ;)!
.
همیشه کار شما درسته :cool:

سلام
دیگه گذشت فقط تجربه ای بود. بی خیال دیگه!
بی پدر مادرا فقط پول مارو به جیب میزنن. درسته این اصلا شغل من نیست که بخوام روش زیاد مانور بدم برای سرگرمی خواستم یه کار جالب انجام بدم. که دیدم واقعا بی فایده بود.
نه دیگه اصلا حوصله ندارم هی اونا یه ایمیل به من بزنن هی من جواب اونا رو بدم. یه ایمیل اونها زدن من باز هم دری وری گفتم برن گم شن!
راستی این ماه کسی از این سدو پولی گرفت؟ اونی که بیست و خورده ای داشت توی اکانتش؟
راستی کار شما که فعلا از ما درست تره عزیزم ما شاگرد شماییم.

در ضمن باید بگم بعد از این که اکانت من توی نیم درایو بسته شد. باور بفرمایید انقدر توی سدو دست به عصا راه میرفتم که هر دومین رو فقط یه بار نگاه کردم بعد از پارک کردن که ببینم دی ان اس و ... درسته یا نه و بعد دیگه کاری به کارش نداشتم! یعنی باور کنید من آخر قوانین بودم. کل بازرس ژاور رو خابونده بودم آخرش این بلا سرم اومد

پ.ن : بازرس ژاور یکی از شخصیت های داستان معروف بی نوایان بود. همون پلیسه که گیر داده بود به ژان والژان آخر قانون بود بنده خدا

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
ارزشش رو داره ....
به نظرم با ترافیک ایران مشکل داره هنوز! البته بستگی به اکانت هم داره .. اکانتی خوش سابقه باشه، دامیناش مطمئن تر پارک میشن!
.
نیم درایو خیلی خوب پول میده ولی ;)!
.
همیشه کار شما درسته :cool:

سلام ما مخلصیم
والا من از همه شنیدم که میگن نیم درایو بیشتر پول میده. ولی سدو به من بیشتر پول میداد خیلی هم بیشتر اصلا قابل مقایسه نبود ببینید:
حاصل کار من از هردو این ها
از نیم درایو به طور میانگین در کل 27 سنت به ازای هر کلیک گرفتم که نیم درایو نداد و به جیب زد.
از سدو به طوری میانگین در گل 30 سنت یورو معادل 44 سنت به ازای هر کلیک گرفتم که باز هم نداد و به جیب زد.

در کل درامد من توی سدو به شدت بیش از نیم درایو بود!
که هیچ کدوم هم ندادن و به جیب زدن حالشو بردن. حالا به بهونه ترافیک ایرانی یا هر چیز دیگه! چون حدود هفتاد درصد ترافیک من ایرانی بود همیشه ده درصد امریکایی و بیست درصد از کشورهای مختلف.
حالا اینجا الان سوال اصلی من اینه.
کی از این سایت ها پولی گرفته این ماه؟؟؟
چرا این سایت ها پول من رو خوردن؟؟؟
هنوز هم برای من سواله که من مگه چیکار کردم که این ها راحت پول من بدبخت رو میخورن یه آبم روش؟؟؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
الان بعد مدتي رفتم تو مشخصات پرداخت همانجايي كه ايميل پي پال گذاشتم

Please note:
Unfortunately your entry contained errors. Please review the fields marked in red and correct your entry.
The PayPal address you have entered is already associated with an existing account. Please try a different address or contact our customer support team at info@ sedo .com if you have any additional questions.

هيچ جايي مشكل نزده؟
* Fields marked with an asterisk are required.

چرا اينو زده كلا؟

roten

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
سیوال هایی درباره سایت سدو دارم اگه راهنمایی کنید ممنونم
1- چه جوری تو این سایت عضو بشم برای فروش دامینم
2-من 3-4 تادامین خوب برای فروش دارم برای فروش
اونها تو سایت باید چه حسابی برای دریافت پول داشته باشم
3-قیمت خود سایت رو دامین می ذاره
خیلی ممنونم اگه منو راهنمایی بیشتری بکنید بازم ممنونم

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام
1- با استفاده از این فرم http://www.sedo.com/member/newaccount.php3?tracked=&partnerid=&language=us
2- امکان Direct Deposit و Paypal فراهم است که Paypal توصیه میشود.
3- قیمت را شما تعیین می کنید، ولی اگر دومینتان با ارزش است میتوانید از سرویسهای Domain Appraisals برای ارزش گذاری دومین خود توسط متخصصین استفاده کنید که خودSedo این سرویس را آفر میدهد، برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید http://www.sedo.com/appraisal.php3?templateid=188&tracked=&partnerid=&language=us

roten

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو سدو و سیستم های پارک قبل از هر چیزی کشور بازدید کننده ملاکه یعنی به کلیک هایی که از امریکا میشه قائدتا چند ده و صد برابر ایران هست.

من بعضا با یه سری کیورد برای یه سری دامین هام حتی تو همین سدو تا نزدیکی های 1 یورو هم از هر کلیک در میاوردم.
العان میانگین درآمد هر کلیکم که حدود 50 تا دامین دارم از هر نوعی حدود 9صدم یورو هست.
باسلام

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
باسلام
1. بيا تو سايت سدو لينك رجيستر يا زاين آپ رو پيدا كن ;)

2. سدو از طريق PayPal پرداخت ميكنه كه اگه موجوديت بيشتر شده و پولي كسب كردي فكرش را ميكنيم...

3. شما هر دوميني كه مي‌خواهي وارد كني ميتواني قيمت پايه بدي، يا هيچي ندي!...

بالا