• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درآمد از طريق Auto Surf ها

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
خوب بستگی به سایت داره اما بیشترشون اون پولی که برای جایزه میدن به اندازه ای نیست که بتونی بگیری ازشون اما کافیه که یک آپگرید کوچیک کنی بعد سقف به اون مقدار لازم میرسه و پولو می گیری و همونطور که بالا گفتم تو اون سایت 10 دلار میداد که می تونشی تبدیل به 20$ کنی اما سقف گرفتن پولش 24$ بود که با یک آپگرید 10$ می تونستی پولو بگیری و ریسکی هم نداشت :)

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
ببخشید یه سوال دیگه.حالا مثلا اگه با اون 10 دلار اینقدر سرف کنی تا بشه 24 دلار چی؟اونوقت میده؟

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
ظاهرا سایت پرطرفدار Paidresponse دچار مشکل شده

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
من قصد دارم تو HitzPay عضو بشم اگه کسی عضوه رف لینک بده

اگه تو این سایت عضو نیستید یه نگاهی بندازید تقریبا میشه گفت جزء بهترین اتوسرف هاست فقط کافی 10 سایت رو سرف کنید نه بیشتر تا سه درصد درآمد کسب کنید نه کمتر !!!!

سود خالصش هر ماه حدودا 40 درصد هستش در عرض همون ماه اول تقریبا تمام سرمایه گذاری تون رو بر میگردونید و به حالت Riskfree می رسید
پرداختهاش بصورت اتوماتیک و 15 هر ماه انجام میشه
کامپوند هم داره
حداقل پرداختش هم 10 دلاره فقط 10 دلار

GrandHits Surf Only 10 Sites , earn Only 3% each day

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از Roby :
من قصد دارم تو HitzPay عضو بشم اگه کسی عضوه رف لینک بده

اگه تو این سایت عضو نیستید یه نگاهی بندازید تقریبا میشه گفت جزء بهترین اتوسرف هاست فقط کافی 10 سایت رو سرف کنید نه بیشتر تا سه درصد درآمد کسب کنید نه کمتر !!!!

سود خالصش هر ماه حدودا 40 درصد هستش در عرض همون ماه اول تقریبا تمام سرمایه گذاری تون رو بر میگردونید و به حالت Riskfree می رسید
پرداختهاش بصورت اتوماتیک و 15 هر ماه انجام میشه
کامپوند هم داره
حداقل پرداختش هم 10 دلاره فقط 10 دلار

GrandHits Surf Only 10 Sites , earn Only 3% each day
اين سايت يه سايت کلاهبرداره مثل خيلياي ديگه. به 2 دليل:
1- شرايطش يلي احمقانس. روزي 3 درصد واسه 10 تا سايت؟
2-گفته از 2000 داره کار ميکنه در حالي که whois چيز ديگه اي ميگه:
Created: 2005-02-07
Expires: 2006-02-07
با توجه به اينکه 8 ماه از عمرش ميگزره سرمايه گزاري توش ريسک بالايي داره.
از ما گفتن بود:eek:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
این سایت وابسته به سایت 911hits هستش شاید منظورشون از 2000 اون بوده چون این یکی رو بعدا راه انداختند
و راجع به اینکه شرایطش احمقانه است چون 3 درصد برای 10 سایت میده پس با این حساب 12dailypro دیگه چیه ؟! من نمیدونم چرا خیلی ها فکر می کنند که مثلا اگه یه سایتی 1 درصد بده سایت خوبیه ولی اگه شد 3 درصد حتما کلاه برداره مگه سایت یک درصدی و نیم درصدی کلاهبردار کم داشتیم

تا الان هم که پرداختهای grandhits همش سر وقت انجام شده
حالا اینکه بعدا کلاهبردار بشه مسلمه که بالاخره هر اتوسرفی یه عمری داره نمیشه فقط این سایت رو کلاهبردار دونست چون میشه گفت همشون کلاهبردار هستند فقط دیر یا زود داره

بهرحال این هم نظر من و کلا یه قانون توی اینکار هست واونهم اینه که نباید تنها بر اساس حرف کسی سایت انتخاب کنید بلکه همیشه تصمیم نهایی رو باید بر اساس نظر و شناخت شخصی خودتون بگیرید در واقع باید به اختیار خودتون ریسک کنید نه با تکیه بر حرف دیگران

پس اگه کسی هم خواست عضو بشه حتما بر اساس برآورد شخصی خودش تصمیم بگیره

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
از Grandhits بگذریم اصل مساله این بود که من
قصد دارم تو HitzPay عضو بشم اگه کسی عضوه رف لینک بده

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
آقا اين استاديو ترافيك كلاهبرداره اونايي كه پول زياد دارن بردارن

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از Roby :
این سایت وابسته به سایت 911hits هستش شاید منظورشون از 2000 اون بوده چون این یکی رو بعدا راه انداختند
و راجع به اینکه شرایطش احمقانه است چون 3 درصد برای 10 سایت میده پس با این حساب 12dailypro دیگه چیه ؟! من نمیدونم چرا خیلی ها فکر می کنند که مثلا اگه یه سایتی 1 درصد بده سایت خوبیه ولی اگه شد 3 درصد حتما کلاه برداره مگه سایت یک درصدی و نیم درصدی کلاهبردار کم داشتیم

تا الان هم که پرداختهای grandhits همش سر وقت انجام شده
حالا اینکه بعدا کلاهبردار بشه مسلمه که بالاخره هر اتوسرفی یه عمری داره نمیشه فقط این سایت رو کلاهبردار دونست چون میشه گفت همشون کلاهبردار هستند فقط دیر یا زود داره

بهرحال این هم نظر من و کلا یه قانون توی اینکار هست واونهم اینه که نباید تنها بر اساس حرف کسی سایت انتخاب کنید بلکه همیشه تصمیم نهایی رو باید بر اساس نظر و شناخت شخصی خودتون بگیرید در واقع باید به اختیار خودتون ریسک کنید نه با تکیه بر حرف دیگران

پس اگه کسی هم خواست عضو بشه حتما بر اساس برآورد شخصی خودش تصمیم بگیره
حق با شماست هر کسي خودش تصميم ميگيره.
اگه از نظر عمر هم برسي کنيم 8 ماه عمر کمي نيست واسه اوتو سورف. حرف منم واسه ي تعادا سورف و درصد از روي تجربه بود از رو هوا که نگفتم. ضمنا ممنون ميشم بعد از عضو شدنت از وضعيتش مارو هم خبر کني.
12dailypro هم کلاهبرداره. چون اون اينجوري بوده پس درسته؟ اونم يه پدر سوخته ايه که دومي نداره.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
ما مخلص شما هم هستیم مسلمه که تجربه شما کم نیست و تو این کارها تا جاییکه من فهمیدم تجربه خیلی عامل مهمیه میشه گفت که اوایل تقریبا 100 درصد تازه کارها فقط ضرر می کنند هرچند که بعدها که با تجربه هم میشیم بازهم ضرر می کنیم ولی خب در کل شانس سود کردن با تجربه ها خیلی بیشتره

متاسفانه یه ایرادی که کاربران ایرانی دارند اینه که اغلب اصول اساسی این کار رو رعایت نمی کنند
- توزیع سرمایه تا جاییکه امکان داره . یعنی همه پولتون رو تو یکی دو سایت نزارید که بارها هم دوستان قدیمی به این اصل اشاره کردند
- داشتن طرح و برنامه مشخص در سرمایه گذاری
- مدیریت سرمایه و ریسک
- بررسی سایتها بر اساس تجارب شخصی نه صرفا اعتماد کردن به نظرات سایرین
- تحلیل و شناخت عوامل شکست ها و سعی در جلوگیری از اونها در آینده
- خارج کردن اصل سرمایه در کوتاه ترین زمان ممکن بعضیا رو دیدم که از همون اول پولشون رو کامپوند میکنند ولی همیشه باید اینو در نظر گرفت که اگه هر ماه 30 دلار از یه سایت بگیرید خیلی بهتر از اینه که بعد از مثلا 6 ماه 3000 دلار داشته باشید که توی اکانت داخلی اون سایت باشه بعد هم همش در عرض یه شب تا صبح از دست بره مگه این سایتها جه حوری غیب میشند شب می بینی هستش فردا صبح میای می بینی غیبش زده 3000 دلار خیالی شما رو هم با خودش برده
من هیچ وقت به سایتهایی که وعده سودهای خیلی بالا بعد از یک مدت مشخص مثلا 3 ماه میدند اعتماد نمی کنم تقریبا 99 درصدشون قبل از سر رسید جمع می کنند بقول یه نفر از این خارجیا "برگشت اصل سرمایه از سودی که بر می گرده خیلی مهمتره"

من خودم هیچ وقت حتی اگه یه سایتی کاملا هم معتبر و مطمئن باشه بیشتر از 30 درصد سرمایه ام رو تو یه سایت نمی زارم تازه اگه خیلی مطمئن باشه بیشتر وقتها که فقط 10 درصد ریسک می کنم و همیشه هم اولویت تصمیم گیری هام بر اساس برگشت اصل سرمایه است نه میزان سودی که احتمال میره بدست بیارم

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
یه قانون دیگه هم بود که یادم رفت بنویسم
هیچ وقت تو اینکار عجله و طمع زیادی نکنید اصول و قواعد کار رو رعایت کنید و سیستمی رو که دنبال می کنید بی جهت و بی دلیل تغییر ندید

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از david_sh :
آقا اين استاديو ترافيك كلاهبرداره اونايي كه پول زياد دارن بردارن
آقا ببخشید اما فکر نمیکنید مغرور شدید؟

binahayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا سایت 12 دیلی بالا نمی یاد برای شما هم اینحوری هست؟

بالا