mostafa_gm
Registered User
نه بابا الان كه ديگه ربطي نداره. ميخواست اين كارو كنه همه ايرانيا رو حذف ميكرد.
بفرماييد عزيز.به نقل از ali313 :من ميخوام 12ديلي عضو شم اگه كسي عضوه لينك بده تا از طريق اون عضو شم
به نقل از ali313 :من ميخوام 12ديلي عضو شم اگه كسي عضوه لينك بده تا از طريق اون عضو شم
به نقل از ali313 :من ميخوام 12ديلي عضو شم اگه كسي عضوه لينك بده تا از طريق اون عضو شم
عضو شدم ممنونبه نقل از smt1361 :من 9daily رو هم به شما توصیه می کنم . اول اینکه 9 دلار جایزه ثبت نام داره و دوم اینکه پرداختش خیلی سریع هست . من دیشب درخواست دادم و امروز تو حسابم بود .
http://www.9daily.biz
اما با 12dailypro هم کار کردم . پول رو بهد از حدود 9 روز پرداخت کرد . شاید اعتبار این بیشتر باشه ولی نمی دونم چرا من از 9daily بیشتر خوشم میاد .![]()
http://www.12dailypro.com/?ref=24099
به نقل از shervinrv :ميگم که استوديو موقع پول دادن گير نده که چون ايراني هستيد پول نميدم.
نه ایران هم مشکل نداره وفقط باید تایید کنی که اونم خیلی راحت در عرض 3-4 روز انجام میدنبه نقل از hariva :براي اونهايي که هنوز استودیو ترافیک رو خوب نمیشناسن :blink:
من یک سال پیش عضوش شدم. 3 اکانت دارم الان که مجموع بالانس هر سه 9000 دلار میشه. که برای این ماه 2700 دلار سودم میشه. و میدونم که منو به خیلی از آرزوهام انشاالله میرسونه. و کاش خیلی زودتر با این برنامه آشنا شده بودم ولی باز هم نوکر خدا جونم هستم که به من نشونش داد
![]()
4 ماه اول سود ماهیانم رو درآوردم تا چیزی رو از دست نداده باشم :blush: و همۀ پی آوتاش به موقع و بدون مشکل انجام شد.(البته من از داخل ایران رو خبر ندارم چون من در نروژ زندگی میکنم و ایرانی هم نیستم افغانیم.)
قصد دارم تا 5 ماه دیگه که سود ماهیانم به 10000 دلار میرسه فقط آپگرید کنم. و بعدش فقط دراز بکشم و استراحتشو کنم.![]()
كي درخواست كردي؟حداقل 7 روز كاري طول ميكشه هابه نقل از desertrose :بچه ها اين 12 ديلي پول منو نميده چرا ؟![]()
:blink:به نقل از hariva :براي اونهايي که هنوز استودیو ترافیک رو خوب نمیشناسن :blink:
من یک سال پیش عضوش شدم. 3 اکانت دارم الان که مجموع بالانس هر سه 9000 دلار میشه. که برای این ماه 2700 دلار سودم میشه. و میدونم که منو به خیلی از آرزوهام انشاالله میرسونه. و کاش خیلی زودتر با این برنامه آشنا شده بودم ولی باز هم نوکر خدا جونم هستم که به من نشونش داد
![]()
4 ماه اول سود ماهیانم رو درآوردم تا چیزی رو از دست نداده باشم :blush: و همۀ پی آوتاش به موقع و بدون مشکل انجام شد.(البته من از داخل ایران رو خبر ندارم چون من در نروژ زندگی میکنم و ایرانی هم نیستم افغانیم.)
قصد دارم تا 5 ماه دیگه که سود ماهیانم به 10000 دلار میرسه فقط آپگرید کنم. و بعدش فقط دراز بکشم و استراحتشو کنم.![]()
به نقل از hadipro ::blink:![]()
خوشبحالت.یعنی میشه؟
به نقل از hariva :بله چرا که نه. هنوز بیشتر هم میشه. الان توضیح میدم.
پارسال من 1400 دلار در استودیو ترافیک سرمایه گذاری کردم. در طول 4 ماه مجموعاً 1700 دلار ازش در آوردم و 7 ماه است که فقط آپگرید میکنم و حالا در سه اکانت بیشتر از 9000 دلار بالانس دارم که با سود این ماهم(2700 دلار)
11700 دلار میشود ولی 1400 دلاری رو که پارسال سرمایه گذاری کردم ازش کسر خواهد شد. پس ماه بعد مجوع بالانسهام 10300 دلار خواهد بود. و تا 6 ماه آینده به این ترتیب رشد خواهد کرد:
1- 10300
2- 13500
3- 17550
4- 23000
5- 29900
6-38700 منهای 420 دلار آپگرید ماه پنجم که داشتم که میشود 38280 دلار مجموع بالانسهام. اما نه باز هم بیشتر، چون 2 تا از اکانتام زیر مجوعه اکانت اصلیم(اکانت اوّل) هستند و هر بار که در آنها آپگرید کنم 10 درصد پورسانت میگیرم :blush: . بنابراین به امید خدا6 ماه بعد در استویو ترافیک در حدود 40000 دلار سرمایه خواهم داشت. و ماهیانه 12000 دلار یامفت به حساب بانکم واریز خواهد شد.
![]()
با امید به موفقیت همۀ شما دوستان.
به نقل از mehryar :فعلا امروز که 12 daily سورف بارش خرابه:blink:
فقط خدا کنه خیالی:f34r: نداشته باشه