• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درآمد از طريق Auto Surf ها

Zoro

Registered User
لایک‌ها
6
این سایت جدیده و مینیمم پرداختشم کمه و سرموقع پرداختی هم داشته .

www.kappa.com.ru

farshaaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
12dailypro
اين سايت روزانه به سرمايه شما %۱۲سود مي پردازد.حداقل سرمايه گذاري در اين سايت ۶ دلار است.اين سايت يک سايت اتو سرف عالي است که تا به حال به صورت مرتب پرداختي داشته است.کافي است شما پس از عضويت۶ دلار به حساب سايت منتقل وروزانه ۱۲سايت۲۵ ثانيه اي را تماشا کنيد.
پس از عضویت به قسمت start surf وبرروی آن کلیک کنید.

توجه مهم 1: با ثبت نام در اين سايت شما هيچگونه پولي در يافت نمي کنيد بلکه براي سرمايه گذاري احتياج به لااقل 6 دلار داريد .پس اگر دلار در حساب ايگولد خود نداريد در اين سايت عضو نشويد.

توجه مهم 2: مدت سر مايه گذاري در اين سايت 12 روز مي باشد در پايان 12 روز سرمايه وسود شما در بالانس صفر مي شود و مقدار دلارهاي بدست آورده شما به حالت معلق در مي آيد .و شما بايد مجددا به حساب سايت دلار واريز کنيد وکار را ادامه دهيد.پس از چند روز که از کار مجدد شما در اين سايت گذشت سايت به صورت کاملا خودکار پولهاي معلق شما رابه حساب ايگولد منتقل مي کند.

براي عضويت در اين سايت عالي اينجا را کليک کنيد.

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از farshaaad :
12dailypro
اين سايت روزانه به سرمايه شما %۱۲سود مي پردازد.حداقل سرمايه گذاري در اين سايت ۶ دلار است.اين سايت يک سايت اتو سرف عالي است که تا به حال به صورت مرتب پرداختي داشته است.کافي است شما پس از عضويت۶ دلار به حساب سايت منتقل وروزانه ۱۲سايت۲۵ ثانيه اي را تماشا کنيد.
پس از عضویت به قسمت start surf وبرروی آن کلیک کنید.

توجه مهم 1: با ثبت نام در اين سايت شما هيچگونه پولي در يافت نمي کنيد بلکه براي سرمايه گذاري احتياج به لااقل 6 دلار داريد .پس اگر دلار در حساب ايگولد خود نداريد در اين سايت عضو نشويد.

توجه مهم 2: مدت سر مايه گذاري در اين سايت 12 روز مي باشد در پايان 12 روز سرمايه وسود شما در بالانس صفر مي شود و مقدار دلارهاي بدست آورده شما به حالت معلق در مي آيد .و شما بايد مجددا به حساب سايت دلار واريز کنيد وکار را ادامه دهيد.پس از چند روز که از کار مجدد شما در اين سايت گذشت سايت به صورت کاملا خودکار پولهاي معلق شما رابه حساب ايگولد منتقل مي کند.

براي عضويت در اين سايت عالي اينجا را کليک کنيد.
سلام
يعني احتياجي به در خواست نيست :blink:

Zoro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از farshaaad :

دوست عزيز لازم نيست دوباره پول بريزي توش اگه نخواستي بريزي همون يكبار كافيه ولي تقريباً 9 روز طول ميكشد
تا پول را تو ايگولد بريزد.

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
بچه ها اين 12 ديلي چقدر مطمئن هست ؟؟؟
ارزش داره 60 تا توش بريزم؟؟؟

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از desertrose :
بچه ها اين 12 ديلي چقدر مطمئن هست ؟؟؟
ارزش داره 60 تا توش بريزم؟؟؟
جوابي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :wacko:

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
خب این هم یك سایت جدید . هر لول آپگرید 50 سنت هست و %5 سود روزانه هست كه پس از 10 روز اتوماتیك به حساب شما واریز میشه :
www.50cent2surf.com

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
با سلام
اين سايت هم به نظر من بد نيست
آپگريدهاش 5 دلاريه 5 دلار هم براي عضويت ميده
فقط كافيه 10 سايت در روز سورف كنيد تا 3 درصد روزانه دريافت كنيد.

Grandhits

sedghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
آره.
مخصوصا اگه فلنگو ببنده.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
100% کلاهبردار. ولي کي بره خدا ميدونه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آقثا خدا وکيلي هايپ قابل اعتماد وجود نداره. خواستم کلا بيخيال بشم که ديگه ياد استوديو ترافيک افتادم قبلا توش بودم اومدم بيرون به هواي هايپ ها. به نظرتون چقدر قابل اعتماده. تا چقدر ارزش ريسک داره؟
اينکه ميدي يکي ديگه برات سورف کنه چجوريه؟
چند درصد کم ميکنه؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از shervinrv :
آقثا خدا وکيلي هايپ قابل اعتماد وجود نداره. خواستم کلا بيخيال بشم که ديگه ياد استوديو ترافيک افتادم قبلا توش بودم اومدم بيرون به هواي هايپ ها. به نظرتون چقدر قابل اعتماده. تا چقدر ارزش ريسک داره؟
چند درصد کم ميکنه؟
جای 1 درصد 7/0 درصد میده بهت و 3/0 درصد میده به اسپانسرت که داره برات Surf میکنه.
این فعلا خیلی مونده تا عمرش تموم شه چون از بس متقاضی داره دیگه عضو جدید از بعضی کشورها مثل ایران قبول نمیکنه تازه اگرم بخواد ببنده با 260 هزار تا عضوی که داره باباشو در میارن!
فکر کنم حداقل تا یه سال میتونه بدون مشکل کار کنه.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از shervinrv :
چند درصد کم ميکنه؟
اگر خواستی ازش استفاده کنی استفاده کن.من نه پسورد رو عوض کردم نه یوزرو.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
چرا گکار نميکني باهاش؟
تعارف نکنا من زيادم برام مهم نيست

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ميگم که استوديو موقع پول دادن گير نده که چون ايراني هستيد پول نميدم.

بالا