به نقل از mh_amri :سلام ملت
از شما هم شروين جان ممنون ( مگه من رو ميشناسي كه ميگي سلامي چو .....)
ولي بازهم سوال
1-تو سورف ستاديو كه گفتي روزانه حداقل 100 سايت رو بايد سورف كني و اين خيلي وقت گيره . چرا ميگي اين از همه بهتره
2- جواب سوال اول منو ندادي . مبناي اين سايت ها براي پول دادن چيه . بطور مثال تو دريمز آنلميتد شما با سورف كردنت فقط كرديت جمع ميكني . خوب اين كه نشد درآمد . منظور من از اين سوال اين بود كه آيا بايد يه مقدار پول به اين سايت ها پرداخت كنيم به عنوان سرمايه . بعد سايت سورف كنيم تا يه مقدار درصدي سود به ما بدهد . اگرنه معني اين روزي 6% ديگه چيه .
3- جواب اون يكي سوال منو هم ندادي . اگر سرمايه اوليه نميخواهد يا اگر هم ميخواهد .( يا با همون 10$ كه اول مجاني ميدهد) چگونه ميشود دوباره دستمايه سرمايه گذاري قرارداد؟ چون من تو فروم خوندم كه يكي از همين بچه ها اين كار رو كرده بود . يعني روز اول كار كرده بود و دوباره در امد همون روز رو تو سايت قرار داده بود
4- سوال چهارمم اينه كه شما سايتي ميشناسي كه لينكهايي كه تو اين سايت هاي سورف هست رو توضيح داده باشد . چون توضيحشون رو نه تو faq ونه تو terms and coditons پيدا ميشه كرد . مثلا شما كرديت بدست مياري و ميتوني براي تبليغ سايتت استفاده كني . حالا اگر سايت نداشتي تكليف چيه . اون كرديت ها به چه درد ميخوره .
5- تو ausseieEarning يه همچين چيزي هست
SurfPack Level: $10 (1/125 SurfPack Levels) @ $10 per SurfPack Levelميتونيد بگيد اين125/1 به چه معنا است . يا surfpack levels رو كمي برام توضيح بدين
6- من همين روز اولي تو ausseieEarners 189 تا كرديت و 79 تا hit دارم . خوب حالا كه من سايت ندارم اگر سايت هاي بيشتري ( بيشتر ازمينيمم يعني 25 تا در روز ) سورف كنم تاثيري در درآمد من دارد يانه . فقط به درد تبليغ ميخوره . آيا سايت بعدا براي من شرايطي قائل خواهد شد يا خير .
مي بخشين كه من اينقدر سوال مي كنم ولي من عادت دارم وقتي واردكاري ميشم تا ته توش رو در نيارم دست برندارم . يعني تو هركاري سعي ميكنم استاد اون كار بشم تا بعدا بتونم تواون رشته در حد خودم صاحب نظر باشم
بهر حال بنده تازه واردم و دست ياري به سوي شما دوستان كه مويي تو اين آسياب سفيد كرديد وقبل من دلي به دريا زديد دراز ميكنم تا باشد كه ياري دهنده و همراه اين حقير دراين راه باشيد ( زيادي ادبي شد . ببخشيد)
منمشتعلعشقعليمچهكنم
mh_amri
خداييش من قبل از اينكه اينو بنويسم دو دفعه surfingprofits رو search کردم چیزی پیدا نشد اگه بود نمی نوشتم!به نقل از kamelot :اي موذي post تكراري ميدي![]()
![]()
![]()
جمش كن آقا.به نقل از ehsan2 :كيا تو ايگولدشون پول دارن؟ هركي 15 سنت داره دستش بالا ! مي خوام يه پيشنهاد بدم كه 15 سنت رو هاپولي كنم
اين سايتي كه مي گم برا ثبت نام 3 تا 5 سنت ازت مي گيره يكي شو برمي داره برا خودش، يكي شو مي ده به مُعرف كه من باشميكيشم شانسي به يگي از اعضاي سايت مي ده !!! اينجا رو داشته باش : شانسي گرفتي؟
در ضمن حواست باشه كه الان سايت فقط 500 تا عضو داره !!! و در آينده نه چندان دور خيلي بيشتر از اين حرفها خواهد شد. پس تو كه الان ثبت نام كردي و جزو اين 500 نفر هستي در يك مدت خيلي كم هزاران 5 سنت بطور اتوماتيك (شانسي) مياد تو ايگولدت !!
تازه علاوه بر اين 5 سنت رندوم هركس رو كه خودت با لينكي كه سايت بهت ميده عضو كني 5 سنت از سايت مستقيم مياد تو ايگوادت ! پس زود عضو شو و نزار تعداد عضوها زياد بشه و درامد شما كم تر!
اينم لينك ثبت نامش : http://www.5-cent.com/promo.php?from=ehsan2
پس از ورود به سايت join رو مي زني و در سه مر حله 15 سنت رو واريز مي كني و بعدش مشخصات رو وارد ميكني و تِموم...![]()
به نقل از mostafa_gm :خداييش من قبل از اينكه اينو بنويسم دو دفعه surfingprofits رو search کردم چیزی پیدا نشد اگه بود نمی نوشتم!
واي چه خشنبه نقل از mostafa_gm :جمش كن آقا.
آره الان دیدم تو صفحه پنجم بود، شرمنده، اسم سایتو ننوشته بودی واسه همین تو search پیدا نشد. :blush:به نقل از kamelot :قبلا بود ولي شوخي كردم جدي نگير![]()
![]()
![]()
![]()
به نقل از mh_amri :سلام ملت
از شما هم شروين جان ممنون ( مگه من رو ميشناسي كه ميگي سلامي چو .....)
ولي بازهم سوال
1-تو سورف ستاديو كه گفتي روزانه حداقل 100 سايت رو بايد سورف كني و اين خيلي وقت گيره . چرا ميگي اين از همه بهتره
2- جواب سوال اول منو ندادي . مبناي اين سايت ها براي پول دادن چيه . بطور مثال تو دريمز آنلميتد شما با سورف كردنت فقط كرديت جمع ميكني . خوب اين كه نشد درآمد . منظور من از اين سوال اين بود كه آيا بايد يه مقدار پول به اين سايت ها پرداخت كنيم به عنوان سرمايه . بعد سايت سورف كنيم تا يه مقدار درصدي سود به ما بدهد . اگرنه معني اين روزي 6% ديگه چيه .
3- جواب اون يكي سوال منو هم ندادي . اگر سرمايه اوليه نميخواهد يا اگر هم ميخواهد .( يا با همون 10$ كه اول مجاني ميدهد) چگونه ميشود دوباره دستمايه سرمايه گذاري قرارداد؟ چون من تو فروم خوندم كه يكي از همين بچه ها اين كار رو كرده بود . يعني روز اول كار كرده بود و دوباره در امد همون روز رو تو سايت قرار داده بود
4- سوال چهارمم اينه كه شما سايتي ميشناسي كه لينكهايي كه تو اين سايت هاي سورف هست رو توضيح داده باشد . چون توضيحشون رو نه تو faq ونه تو terms and coditons پيدا ميشه كرد . مثلا شما كرديت بدست مياري و ميتوني براي تبليغ سايتت استفاده كني . حالا اگر سايت نداشتي تكليف چيه . اون كرديت ها به چه درد ميخوره .
5- تو ausseieEarning يه همچين چيزي هست
SurfPack Level: $10 (1/125 SurfPack Levels) @ $10 per SurfPack Levelميتونيد بگيد اين125/1 به چه معنا است . يا surfpack levels رو كمي برام توضيح بدين
6- من همين روز اولي تو ausseieEarners 189 تا كرديت و 79 تا hit دارم . خوب حالا كه من سايت ندارم اگر سايت هاي بيشتري ( بيشتر ازمينيمم يعني 25 تا در روز ) سورف كنم تاثيري در درآمد من دارد يانه . فقط به درد تبليغ ميخوره . آيا سايت بعدا براي من شرايطي قائل خواهد شد يا خير .
مي بخشين كه من اينقدر سوال مي كنم ولي من عادت دارم وقتي واردكاري ميشم تا ته توش رو در نيارم دست برندارم . يعني تو هركاري سعي ميكنم استاد اون كار بشم تا بعدا بتونم تواون رشته در حد خودم صاحب نظر باشم
بهر حال بنده تازه واردم و دست ياري به سوي شما دوستان كه مويي تو اين آسياب سفيد كرديد وقبل من دلي به دريا زديد دراز ميكنم تا باشد كه ياري دهنده و همراه اين حقير دراين راه باشيد ( زيادي ادبي شد . ببخشيد)
منمشتعلعشقعليمچهكنم
mh_amri
وقتی جواب دادنشون به یه ایمیل 3 روز طول میکشه فکر میکنی همچین کاری میکنن؟به نقل از parhib :بازهم جهت اطلاع 4دیلی هم برگشته به سلامتی و خیر و خوشی و میمنت وغیره
در ضمن در مورد سارف کردن 5 دقیقه ای هشدار بدم مسولین استودیو قبل از ارسال درامد شما به استودیوپی اون رو برای نداشتن تقلب بررسی میکنن خدا اون روز رو نیاره که بشینن محاسبه کنن ببینن 110 تا سارف 20 ثانیه ای با مخلفاتش میشه حدود 30 دقیقه اما اقا ی نوعی اونرو در 5 دقیقه سارف کرده
به هر حال از ما گفتن
کدومشون بود؟به نقل از mohsenn :سلام دوستان
يك سايت توپ سرف كه من هر روز دارم ازش پول ميگيرم.
نومينيممه.
اپگريدش تنها 1 دلاره.
بطور متوسط اگه حساب كنيم روزانه حدود 5 تا 6% پول ميده.
براي كسب اطلاعات بيشتر و توضيحات كامل اين سايت به وبلاگ من مراجعه كنيد.
ضمنا بهترين سايتهاي كسب درامد كه همه توسط خودم امتحان شدن و پول گرفتم همه در وبلاگ من موجودن .
عالي ترين سايتهاي كسب درامد:وبلاگ من را حتما مطالعه كنيد ضرر نميكنيد:
http://poolaznet.persianblog.com