• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درآمد از طريق Auto Surf ها

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اينو بدونيد استوديو ترافيک چيز محشريه فکر کرديد هرچي کمتر باشه سورف بهتره؟؟ هر چي کمتر کلاهبردار تر.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
عجبااااااااااااااااااااااا
بسه ديگه. شورشو در آورديا

reza1350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mh_amri :
سلام ملت
از شما هم شروين جان ممنون ( مگه من رو ميشناسي كه ميگي سلامي چو .....)
ولي بازهم سوال
1-تو سورف ستاديو كه گفتي روزانه حداقل 100 سايت رو بايد سورف كني و اين خيلي وقت گيره . چرا ميگي اين از همه بهتره
2- جواب سوال اول منو ندادي . مبناي اين سايت ها براي پول دادن چيه . بطور مثال تو دريمز آنلميتد شما با سورف كردنت فقط كرديت جمع ميكني . خوب اين كه نشد درآمد . منظور من از اين سوال اين بود كه آيا بايد يه مقدار پول به اين سايت ها پرداخت كنيم به عنوان سرمايه . بعد سايت سورف كنيم تا يه مقدار درصدي سود به ما بدهد . اگرنه معني اين روزي 6% ديگه چيه .
3- جواب اون يكي سوال منو هم ندادي . اگر سرمايه اوليه نميخواهد يا اگر هم ميخواهد .( يا با همون 10$ كه اول مجاني ميدهد) چگونه ميشود دوباره دستمايه سرمايه گذاري قرارداد؟ چون من تو فروم خوندم كه يكي از همين بچه ها اين كار رو كرده بود . يعني روز اول كار كرده بود و دوباره در امد همون روز رو تو سايت قرار داده بود
4- سوال چهارمم اينه كه شما سايتي ميشناسي كه لينكهايي كه تو اين سايت هاي سورف هست رو توضيح داده باشد . چون توضيحشون رو نه تو faq ونه تو terms and coditons پيدا ميشه كرد . مثلا شما كرديت بدست مياري و ميتوني براي تبليغ سايتت استفاده كني . حالا اگر سايت نداشتي تكليف چيه . اون كرديت ها به چه درد ميخوره .
5- تو ausseieEarning يه همچين چيزي هست
SurfPack Level: $10 (1/125 SurfPack Levels) @ $10 per SurfPack Level​
ميتونيد بگيد اين125/1 به چه معنا است . يا surfpack levels رو كمي برام توضيح بدين
6- من همين روز اولي تو ausseieEarners 189 تا كرديت و 79 تا hit دارم . خوب حالا كه من سايت ندارم اگر سايت هاي بيشتري ( بيشتر ازمينيمم يعني 25 تا در روز ) سورف كنم تاثيري در درآمد من دارد يانه . فقط به درد تبليغ ميخوره . آيا سايت بعدا براي من شرايطي قائل خواهد شد يا خير .

مي بخشين كه من اينقدر سوال مي كنم ولي من عادت دارم وقتي واردكاري ميشم تا ته توش رو در نيارم دست برندارم . يعني تو هركاري سعي ميكنم استاد اون كار بشم تا بعدا بتونم تواون رشته در حد خودم صاحب نظر باشم
بهر حال بنده تازه واردم و دست ياري به سوي شما دوستان كه مويي تو اين آسياب سفيد كرديد وقبل من دلي به دريا زديد دراز ميكنم تا باشد كه ياري دهنده و همراه اين حقير دراين راه باشيد ( زيادي ادبي شد . ببخشيد :D )

منمشتعلعشقعليمچهكنم
mh_amri

اقا پايين يك لينكي هست به فورديلي توضيحات منوهاي اين سايت را نوشته همه سورف ها شبيه همين كار مي كنند يك نظري بيانداز شايد بدردت بخورد

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از kamelot :
اي موذي post تكراري ميدي ;) ;) ;)
خداييش من قبل از اينكه اينو بنويسم دو دفعه surfingprofits رو search کردم چیزی پیدا نشد اگه بود نمی نوشتم!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از ehsan2 :
كيا تو ايگولدشون پول دارن؟ هركي 15 سنت داره دستش بالا ! مي خوام يه پيشنهاد بدم كه 15 سنت رو هاپولي كنم :D
اين سايتي كه مي گم برا ثبت نام 3 تا 5 سنت ازت مي گيره يكي شو برمي داره برا خودش، يكي شو مي ده به مُعرف كه من باشم :D يكيشم شانسي به يگي از اعضاي سايت مي ده !!! اينجا رو داشته باش : شانسي گرفتي؟
در ضمن حواست باشه كه الان سايت فقط 500 تا عضو داره !!! و در آينده نه چندان دور خيلي بيشتر از اين حرفها خواهد شد. پس تو كه الان ثبت نام كردي و جزو اين 500 نفر هستي در يك مدت خيلي كم هزاران 5 سنت بطور اتوماتيك (شانسي) مياد تو ايگولدت !!:D
تازه علاوه بر اين 5 سنت رندوم هركس رو كه خودت با لينكي كه سايت بهت ميده عضو كني 5 سنت از سايت مستقيم مياد تو ايگوادت ! پس زود عضو شو و نزار تعداد عضوها زياد بشه و درامد شما كم تر!
اينم لينك ثبت نامش : http://www.5-cent.com/promo.php?from=ehsan2

پس از ورود به سايت join رو مي زني و در سه مر حله 15 سنت رو واريز مي كني و بعدش مشخصات رو وارد ميكني و تِموم... :D
جمش كن آقا.

kamelot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mostafa_gm :
خداييش من قبل از اينكه اينو بنويسم دو دفعه surfingprofits رو search کردم چیزی پیدا نشد اگه بود نمی نوشتم!

قبلا بود ولي شوخي كردم جدي نگير ;)
:D :D :D

kamelot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mostafa_gm :
واي چه خشن :eek: :eek: :eek:
به نظر من تو thread كسب در آمد دوتا لغت رو بايد فيلتر كرد : يكيش "5-cent" و اونيكيش "لپ تاب مجاني"

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از kamelot :
قبلا بود ولي شوخي كردم جدي نگير ;)
:D :D :D
آره الان دیدم تو صفحه پنجم بود، شرمنده، اسم سایتو ننوشته بودی واسه همین تو search پیدا نشد. :blush:

mohsenn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
يك سايت توپ سرف كه من هر روز دارم ازش پول ميگيرم.
نومينيممه.
اپگريدش تنها 1 دلاره.
بطور متوسط اگه حساب كنيم روزانه حدود 5 تا 6% پول ميده.
براي كسب اطلاعات بيشتر و توضيحات كامل اين سايت به وبلاگ من مراجعه كنيد.
ضمنا بهترين سايتهاي كسب درامد كه همه توسط خودم امتحان شدن و پول گرفتم همه در وبلاگ من موجودن .
عالي ترين سايتهاي كسب درامد:وبلاگ من را حتما مطالعه كنيد ضرر نميكنيد:
http://poolaznet.persianblog.com

reza1350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جهت اطلاع
6 ديلي سورف برگشت

parhib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازهم جهت اطلاع 4دیلی هم برگشته به سلامتی و خیر و خوشی و میمنت وغیره :D
در ضمن در مورد سارف کردن 5 دقیقه ای هشدار بدم مسولین استودیو قبل از ارسال درامد شما به استودیوپی اون رو برای نداشتن تقلب بررسی میکنن خدا اون روز رو نیاره که بشینن محاسبه کنن ببینن 110 تا سارف 20 ثانیه ای با مخلفاتش میشه حدود 30 دقیقه اما اقا ی نوعی اونرو در 5 دقیقه سارف کرده
به هر حال از ما گفتن

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
به نقل از mh_amri :
سلام ملت
از شما هم شروين جان ممنون ( مگه من رو ميشناسي كه ميگي سلامي چو .....)
ولي بازهم سوال
1-تو سورف ستاديو كه گفتي روزانه حداقل 100 سايت رو بايد سورف كني و اين خيلي وقت گيره . چرا ميگي اين از همه بهتره
2- جواب سوال اول منو ندادي . مبناي اين سايت ها براي پول دادن چيه . بطور مثال تو دريمز آنلميتد شما با سورف كردنت فقط كرديت جمع ميكني . خوب اين كه نشد درآمد . منظور من از اين سوال اين بود كه آيا بايد يه مقدار پول به اين سايت ها پرداخت كنيم به عنوان سرمايه . بعد سايت سورف كنيم تا يه مقدار درصدي سود به ما بدهد . اگرنه معني اين روزي 6% ديگه چيه .
3- جواب اون يكي سوال منو هم ندادي . اگر سرمايه اوليه نميخواهد يا اگر هم ميخواهد .( يا با همون 10$ كه اول مجاني ميدهد) چگونه ميشود دوباره دستمايه سرمايه گذاري قرارداد؟ چون من تو فروم خوندم كه يكي از همين بچه ها اين كار رو كرده بود . يعني روز اول كار كرده بود و دوباره در امد همون روز رو تو سايت قرار داده بود
4- سوال چهارمم اينه كه شما سايتي ميشناسي كه لينكهايي كه تو اين سايت هاي سورف هست رو توضيح داده باشد . چون توضيحشون رو نه تو faq ونه تو terms and coditons پيدا ميشه كرد . مثلا شما كرديت بدست مياري و ميتوني براي تبليغ سايتت استفاده كني . حالا اگر سايت نداشتي تكليف چيه . اون كرديت ها به چه درد ميخوره .
5- تو ausseieEarning يه همچين چيزي هست
SurfPack Level: $10 (1/125 SurfPack Levels) @ $10 per SurfPack Level​
ميتونيد بگيد اين125/1 به چه معنا است . يا surfpack levels رو كمي برام توضيح بدين
6- من همين روز اولي تو ausseieEarners 189 تا كرديت و 79 تا hit دارم . خوب حالا كه من سايت ندارم اگر سايت هاي بيشتري ( بيشتر ازمينيمم يعني 25 تا در روز ) سورف كنم تاثيري در درآمد من دارد يانه . فقط به درد تبليغ ميخوره . آيا سايت بعدا براي من شرايطي قائل خواهد شد يا خير .

مي بخشين كه من اينقدر سوال مي كنم ولي من عادت دارم وقتي واردكاري ميشم تا ته توش رو در نيارم دست برندارم . يعني تو هركاري سعي ميكنم استاد اون كار بشم تا بعدا بتونم تواون رشته در حد خودم صاحب نظر باشم
بهر حال بنده تازه واردم و دست ياري به سوي شما دوستان كه مويي تو اين آسياب سفيد كرديد وقبل من دلي به دريا زديد دراز ميكنم تا باشد كه ياري دهنده و همراه اين حقير دراين راه باشيد ( زيادي ادبي شد . ببخشيد :D )

منمشتعلعشقعليمچهكنم
mh_amri

1- مبناي اين سايت ها ponzi هست . يعني پول نفر هاي آخر كه مي يان پول ميدن وقتي جمع شد مي دن به نفر اولي .. بعد دوباره پول ها كه جمع شد مي دن به نفر دوم و ... به اين روش مي گن Ponzi كه مخترع اون charlie ponzi در آمريكا بوده كه با اين روش بيش از يك ميليارد دلار كلاهبرداري كرد . البته اكثرشون مي گن كه مبادله forex انجام مي دن يا مثلا تبادل e-currency مي كنن اما اكثرش دروغه !
2 و 3 - همه سايت ها موظف نيستند كه به شما براي عضويت سرمايه مجاني بدهند . نمونه اش 12dailypro يا همين dreamz-unlimited براي اين سايت ها بايد توشون سرمايه گذاري كنيد .
بعضي از وب سايتها هم به اعضاشون اجازه مي دن كه از درآمد خودشون آپگريد كنن . بعضي ها هم نه !
4- www.autosurfmonitor.com
5- معني اش اينه كه حداكثر مي تونيد 125 تا آپگريد كنيد يعني 125 ضربدر 10 دلار !
هر چه هم بيشتر از 25 تا سارف كنيد فقط با شما اعتبار مي ده .. درآمدتون بيشتر نميشه .. surfpack هم همون آپگريد هست .
6- َaussieearners سايت بسيار خوبي هست .. قديميه ! اگر سايت نداريد بهتره يك سايت يا وبلاگ براي خودتان دست و پا كنيد .. تا اعتبارتان به بهره نماند .فقط تورو خدا از اين چيزا نباشه ( بدو بيا تو مي خوام پولدارت كنم .. اينو بخون زندگيت عوض مي شه .. پول مجاني .. .... ) از اين چيزا نباشه تورو خدا !! با اين چيزا بيشتر سلب اعتماد مي شه تا كسب اعتماد !

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از parhib :
بازهم جهت اطلاع 4دیلی هم برگشته به سلامتی و خیر و خوشی و میمنت وغیره :D
در ضمن در مورد سارف کردن 5 دقیقه ای هشدار بدم مسولین استودیو قبل از ارسال درامد شما به استودیوپی اون رو برای نداشتن تقلب بررسی میکنن خدا اون روز رو نیاره که بشینن محاسبه کنن ببینن 110 تا سارف 20 ثانیه ای با مخلفاتش میشه حدود 30 دقیقه اما اقا ی نوعی اونرو در 5 دقیقه سارف کرده
به هر حال از ما گفتن
وقتی جواب دادنشون به یه ایمیل 3 روز طول میکشه فکر میکنی همچین کاری میکنن؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از mohsenn :
سلام دوستان
يك سايت توپ سرف كه من هر روز دارم ازش پول ميگيرم.
نومينيممه.
اپگريدش تنها 1 دلاره.
بطور متوسط اگه حساب كنيم روزانه حدود 5 تا 6% پول ميده.
براي كسب اطلاعات بيشتر و توضيحات كامل اين سايت به وبلاگ من مراجعه كنيد.
ضمنا بهترين سايتهاي كسب درامد كه همه توسط خودم امتحان شدن و پول گرفتم همه در وبلاگ من موجودن .
عالي ترين سايتهاي كسب درامد:وبلاگ من را حتما مطالعه كنيد ضرر نميكنيد:
http://poolaznet.persianblog.com
کدومشون بود؟
تو این سایت ماشالا اینقدر سیستمهای زیرمجموعه ای و پرداخت تصادفی بود که من اونو پیداش نکردم.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
اين سايت TopGunTraffic هم انگار مشکل پیدا کرده. پرداخت خبری نیست.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
من یه سوال سوال دارم.
حدود 1 ماه پیش توی aussieearners ثبت نام کردم.فکر می کردم اگه 1 روز سورف نکنم حسابم بسته میشه ولی دیدم هنوز کار میکنه.یعنی اگه الان سورف کردن رو ادامه بدم بازم پول میده؟
در ضمن می تونید 2 تا از معتبر ترین ها رو بعد از استدیو ترافیک معرفی کنید؟
ممنون..........

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
آقا من یه مدتی با dreamz-unlimited کار کردم ولی بعد دیگه ولش کردم.حالا که میرم میبینم دیگه نمی تونم وارد اکانتم بشم.می تونم یه بار دیگه عضو بشم؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بايد بتوني. فکر نکنم مشکلي پيش بياد

parhib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازهم برای تجربه
به لطف دوستی که مطلب من رو در مرود بسته شدن سایت پرهیب خونده بود و چون شخص مورد مخاطب رو میشناخته پیگیری کرده بود و باز هم به لطف اون سایت پرهیب باز شده . واقعا نمیدونم چطوری از پیکسی بوی تشکر کنم .
اما نتیجه اخلاقی
پست گذاشتن در این تریدها میتونه روابط خوب اینچنین رو هم بوجود بیاره تا باعث حل مشکل کسی بشه
بخش استودیوترافیک سایت پرهیب میتونه بازهم به درد شما بخوره
www.parhib.com

بالا