فعلا که سایتشون on نیست. قبلا هم چند دفعه اینطوری شده بود واسه monthly maintainance یه دو روز صبر کن ببین چی میشه.به نقل از madonna_200490 :چرا 12دیلی پرو پول منو نمیده
من 6 دلار توش پول گذاشتم امروز12 روز تموم شد حسابم 0 شد و تو هیستوری نوشته پرداخت شده ولی تو ایگلدم نیست
جریانش چیه
يه سر به پست هاي قبلي بزن.اونجا توضيح دادن.به نقل از amoo mehrdad :دوستاي عزيز شرمنده . من يه آدم تازه كار هستم و چيزي از اينايي كه شما ميگيد سر در نميارم .
لطفا اگه كسي ميخواد كمك كنه يه توضيحي در مورد اين اصطلاحات تخصصي كه به كار ميبريد براي من بده و بگه كه اصلا سيستم اين سايتا چطوريه .
ارادتمند
عمو مهرداد
تائيد ميشه!!!!!!!به نقل از mostafa_gm :فعلا که سایتشون on نیست. قبلا هم چند دفعه اینطوری شده بود واسه monthly maintainance یه دو روز صبر کن ببین چی میشه.
ولی من که ازش اصلا خوشم نیومد. این جور سایتها با این مقدار پرداخت خیلی نمیتونن کار کنن. همینم که تا حالا کار کرده خیلیه!
وضعيت 4Daily فعلا اصلا معلوم نیست و یه مدت زیادی اصلا کار نمیکرده و فعلا هم پرداخت نداره. بهتره تا مشخص شدن وضعیت پرداختش هیچ پولی توش نذاری!به نقل از Rezaquest :سلام بر دوستان محترم
يه سوال داشتم از دوستان مطلع و با تجربه تقاضاي جواب دارم
من تو يه سايت سورف (4daily) بدون هيچ اپگريدي مدتهاست كه سورف كردم و حالا مقداري پول تو اكانتم هست ولي چون آپگريد نكردم نميتونم برداشت كنم حالا اگه من مثلا يه آپگريد 4 دلاري بكنم ميتونم اون پول هاي قبلي رو برداشت كنم يا از اين به بعد حساب ميشه و اگه اينطوري هستش اون پول ها تو اكانت من تكليفشون چي ميشه.
ممنون ميشم جواب كامل و واضح بدين
سالم باشيد
به نقل از mostafa_gm :وضعيت 4Daily فعلا اصلا معلوم نیست و یه مدت زیادی اصلا کار نمیکرده و فعلا هم پرداخت نداره. بهتره تا مشخص شدن وضعیت پرداختش هیچ پولی توش نذاری!
نه دیگه هر روز نمیده، تو تاپیک هایپ توضيح دادم، اینجا بهتره بحث نشه.به نقل از kamelot :راستي مصطفی بالاخره یکی منو روشن کنه: این پکیج هر روز میده یا نه ؟؟؟؟![]()
به نقل از hadipro :سلام دوستان.من تازه عضو شدم.دو سوال داشتم.
اول اینکه یه سایت معرفی کنید که برای گرفتن پول لازم نباشه از ایگلد پول بدیم.
دوم اینکه اگه یه روز surf نکنیم چی میشه؟
ممنون.
به نقل از hadipro :در مورد سوال اول منظورم این بود که برای آپگرید از پولی که خود سایت میده استفاده کنیم.نه از پول خودمون.
سوال دوم هم یعنی اینکه اگه مثلا در طول دوره اگه یک یا دو روز نتونستیم سرف کنیم آیا فقط سایت پول همون یک روز رو نمیده یا پول کل دوره رو؟
لطفا یک سایت مطمئن هم برای خرید ایگلد معرفی کنید.بچه های اینجا از کجا ایگلد میخرند؟
ممنون.
راس ميگي يادم نبودبه نقل از mostafa_gm :اینجا بهتره بحث نشه.
البته اینجا جاش نیست.ولی اگر می خوای بالاتر از 100$ ایگولد بخری انجا رو ببین:به نقل از hadipro :ممنون
راستی بچه ها نگفتین شما از کجا ایگلد میخرید؟