• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درآمد از طريق Auto Surf ها

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
چرا 12دیلی پرو پول منو نمیده
من 6 دلار توش پول گذاشتم امروز12 روز تموم شد حسابم 0 شد و تو هیستوری نوشته پرداخت شده ولی تو ایگلدم نیست
جریانش چیه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بازم تسليت عزيزان يکي پس از ديگري به رحمت خدا ميرن. :D

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از madonna_200490 :
چرا 12دیلی پرو پول منو نمیده
من 6 دلار توش پول گذاشتم امروز12 روز تموم شد حسابم 0 شد و تو هیستوری نوشته پرداخت شده ولی تو ایگلدم نیست
جریانش چیه
فعلا که سایتشون on نیست. قبلا هم چند دفعه اینطوری شده بود واسه monthly maintainance یه دو روز صبر کن ببین چی میشه.
ولی من که ازش اصلا خوشم نیومد. این جور سایتها با این مقدار پرداخت خیلی نمیتونن کار کنن. همینم که تا حالا کار کرده خیلیه!

amoo mehrdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستاي عزيز شرمنده . من يه آدم تازه كار هستم و چيزي از اينايي كه شما ميگيد سر در نميارم .
لطفا اگه كسي ميخواد كمك كنه يه توضيحي در مورد اين اصطلاحات تخصصي كه به كار ميبريد براي من بده و بگه كه اصلا سيستم اين سايتا چطوريه .
ارادتمند
عمو مهرداد

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از amoo mehrdad :
دوستاي عزيز شرمنده . من يه آدم تازه كار هستم و چيزي از اينايي كه شما ميگيد سر در نميارم .
لطفا اگه كسي ميخواد كمك كنه يه توضيحي در مورد اين اصطلاحات تخصصي كه به كار ميبريد براي من بده و بگه كه اصلا سيستم اين سايتا چطوريه .
ارادتمند
عمو مهرداد
يه سر به پست هاي قبلي بزن.اونجا توضيح دادن.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از mostafa_gm :
فعلا که سایتشون on نیست. قبلا هم چند دفعه اینطوری شده بود واسه monthly maintainance یه دو روز صبر کن ببین چی میشه.
ولی من که ازش اصلا خوشم نیومد. این جور سایتها با این مقدار پرداخت خیلی نمیتونن کار کنن. همینم که تا حالا کار کرده خیلیه!
تائيد ميشه!!!!!!!
بابا 12 درصد؟ خدا فکرو واسه همين موقع ها داده ... ميدونم فکر کردن سخته انرژي ميبره ولي بعضي وقتا لازمه :D (شوخي کردم به دل نگيريد رو دل ميکنين)
فکر نکنم ادامه بده.

Rezaquest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان محترم
يه سوال داشتم از دوستان مطلع و با تجربه تقاضاي جواب دارم
من تو يه سايت سورف (4daily) بدون هيچ اپگريدي مدتهاست كه سورف كردم و حالا مقداري پول تو اكانتم هست ولي چون آپگريد نكردم نميتونم برداشت كنم حالا اگه من مثلا يه آپگريد 4 دلاري بكنم ميتونم اون پول هاي قبلي رو برداشت كنم يا از اين به بعد حساب ميشه و اگه اينطوري هستش اون پول ها تو اكانت من تكليفشون چي ميشه.
ممنون ميشم جواب كامل و واضح بدين
سالم باشيد

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از Rezaquest :
سلام بر دوستان محترم
يه سوال داشتم از دوستان مطلع و با تجربه تقاضاي جواب دارم
من تو يه سايت سورف (4daily) بدون هيچ اپگريدي مدتهاست كه سورف كردم و حالا مقداري پول تو اكانتم هست ولي چون آپگريد نكردم نميتونم برداشت كنم حالا اگه من مثلا يه آپگريد 4 دلاري بكنم ميتونم اون پول هاي قبلي رو برداشت كنم يا از اين به بعد حساب ميشه و اگه اينطوري هستش اون پول ها تو اكانت من تكليفشون چي ميشه.
ممنون ميشم جواب كامل و واضح بدين
سالم باشيد
وضعيت 4Daily فعلا اصلا معلوم نیست و یه مدت زیادی اصلا کار نمیکرده و فعلا هم پرداخت نداره. بهتره تا مشخص شدن وضعیت پرداختش هیچ پولی توش نذاری!

kamelot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mostafa_gm :
وضعيت 4Daily فعلا اصلا معلوم نیست و یه مدت زیادی اصلا کار نمیکرده و فعلا هم پرداخت نداره. بهتره تا مشخص شدن وضعیت پرداختش هیچ پولی توش نذاری!

سلام به همه (اولين پست بعد از شروع فيلتر)
84.gif
84.gif
84.gif

4daily كه پرداختاش رو انداخته واسه ماه ديگه (چشمم شاب نميخوره 4daily ديگه برگرده)

راستي مصطفی بالاخره یکی منو روشن کنه: این پکیج هر روز میده یا نه ؟؟؟؟
105.gif

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از kamelot :
راستي مصطفی بالاخره یکی منو روشن کنه: این پکیج هر روز میده یا نه ؟؟؟؟
105.gif
نه دیگه هر روز نمیده، تو تاپیک هایپ توضيح دادم، اینجا بهتره بحث نشه.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان.من تازه عضو شدم.دو سوال داشتم.
اول اینکه یه سایت معرفی کنید که برای گرفتن پول لازم نباشه از ایگلد پول بدیم.
دوم اینکه اگه یه روز surf نکنیم چی میشه؟
ممنون.

parhib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hadipro :
سلام دوستان.من تازه عضو شدم.دو سوال داشتم.
اول اینکه یه سایت معرفی کنید که برای گرفتن پول لازم نباشه از ایگلد پول بدیم.
دوم اینکه اگه یه روز surf نکنیم چی میشه؟
ممنون.

منظورتون رو اگه درست فهمیده باشم باید بگم تمام سایتها در صورتی کارکردن در اونها به صرفه است که مبلغی رو سرمایه گذاری کنید حالا میتونید از درامد خودتون سرمایه کنید که زمانبر هست و یا ازبیرون بوسیله نقدینگی من از شما میپرسم آیا روشهای دیگه ای در ایران برای دریافت و پرداختهای اینترنتی بجز ایگولد میشناسید . فکر نکنم
در مورد سارف نکردن هم چون اساس فعالیت این سایتها و درامدزایی اونها براساس ترافیک سازی هست به شما در قبال کاری که نکردید پولی پرداخت نمیشه اما یه روشی در استودیوترافیک هست که با کسر هفت درصد ماهیانه از سود شما خود سایت وظیفه سارف روزانه برای شما انجام میده
برای اطلاعات بیشتر www.parhib.com

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
در مورد سوال اول منظورم این بود که برای آپگرید از پولی که خود سایت میده استفاده کنیم.نه از پول خودمون.
سوال دوم هم یعنی اینکه اگه مثلا در طول دوره اگه یک یا دو روز نتونستیم سرف کنیم آیا فقط سایت پول همون یک روز رو نمیده یا پول کل دوره رو؟
لطفا یک سایت مطمئن هم برای خرید ایگلد معرفی کنید.بچه های اینجا از کجا ایگلد میخرند؟
ممنون.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
در ضمن سایت شما را هم دیدم.جالب بود.بعدا بیشتر مطالعه میکنم.فعلا!

Zoro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از hadipro :
در مورد سوال اول منظورم این بود که برای آپگرید از پولی که خود سایت میده استفاده کنیم.نه از پول خودمون.
سوال دوم هم یعنی اینکه اگه مثلا در طول دوره اگه یک یا دو روز نتونستیم سرف کنیم آیا فقط سایت پول همون یک روز رو نمیده یا پول کل دوره رو؟
لطفا یک سایت مطمئن هم برای خرید ایگلد معرفی کنید.بچه های اینجا از کجا ایگلد میخرند؟
ممنون.

گرفتم چي ميخواي روي اين لينك كليك كن و برو حالشو ببر!!!

در ضمن اين پاييني هم با يك دلار كارت رو راه ميندازه ;)

parhib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبریک میگم
بالاخره استودیوترافیک فهمید که اعتبار بخشیدن به ایرانیها باعث رونق کارش خواهد شد به همین منظور یک ایندکس فارسی ایجاد کرده که مقدمات رو برای همه فارسی زبانها راحت کرده شما میتونید با کلیک روی پرچم که فکر میکنم به صورت غیر عمدی شبیه پرچم دوران سلطنتی ایران هست وارد اون بخش بشید اطلاعات بیشتر در
www.parhib.com
برای هادی عزیز اگه شما در طی یک روز نتونستی سارف کنی تا ساعت نه و نیم فردا وقت داری اما اگر در نهایت یک روز کاری رو از دست دادی فقط سود اونروز به شما تعلق نمیگیره و سود مابقی دوره به شرط رسیدن به سقف 5 دلار و داشتن حداقل صد دلار موجودی قابل واریز در ایگولد هست

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون
راستی بچه ها نگفتین شما از کجا ایگلد میخرید؟

vrkamali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا