• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب درآمد از طريق Auto Surf ها

persian golf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از EH$@N :
دوست عزيز تعجب ميكنم كه شما اول سرمايه گذاري كرديد بعد داريد اين سوالها رو ميپرسيد ! احتمالا علت ضررهايي هم كه تا بحال كرديد همينه . 17.28 كه گفتي درسته ، بعد از 12 روز اكانتت expire يعني باطل ميشه و دوباره بايد آپگريد يا سرمايه گذاري كني ، 6 روز هم بيشتر طول نميكشه تا پولت بياد تو حسابت ، فقط ميتوني صبر كني تا پول بياد تو حسابت بعد اگه خواستي دوباره آپگريد كني :)

با تشکر از جناب عالی
من 2 هفته ای هست که این فروم را می خوانم پس با آگاهی قبلی سرمایه گذاری کردم تا مثل دفعات قبل نشوم
به گفته شما یعنی پس از 12 روز وتا زمان آمدن پول به ایگولد لزومی ندارد مجدد سرمایه گذاری کرد وپول ما چه سرمایه گذاری بکنیم چه نکنیم پرداخت می شود
چند روز از زمان اکسپایر شدن فرصت داریم مجدد سرمایه گذاری کنیم 30 روزه درسته
وبا تشکر ازtnh_z

persian golf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال دیگه البته ببخشید که هی سوال می کنم
مگه زمان اکسپایر 12 روز نیست و تا اکسپایر نشی پولی دریافت نمی کنی وحتی نمی تونی مجدد اپگرید کنی
پس چرا زمان اکسپایر در accontمن 30 روز محاصبه شده
و میگه دریافت پول بعد از 30 روز
You can cashout when an Upgrade expires
Expires on 2005-11-25
Account expires: 2005-12-25

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از iepoolie :
سلام دوستان
شما چه استراتژی برای برخورد با 12 دیلی پیشنهاد میکنید؟
مثلا یک آپگرید بالا، دو تا آپگرید، بعد هم موقعی که میرید تو مد پندینگ بازهم آپگرید میکنید یا خیر؟
متشکرم
آفرين سوال خوبيه ، به نظر من اگر 2 تا آپگريد با فاصله 6 روز كني ريسك كار كمتر ميشه

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از persian golf :
با تشکر از جناب عالی
من 2 هفته ای هست که این فروم را می خوانم پس با آگاهی قبلی سرمایه گذاری کردم تا مثل دفعات قبل نشوم
به گفته شما یعنی پس از 12 روز وتا زمان آمدن پول به ایگولد لزومی ندارد مجدد سرمایه گذاری کرد وپول ما چه سرمایه گذاری بکنیم چه نکنیم پرداخت می شود
چند روز از زمان اکسپایر شدن فرصت داریم مجدد سرمایه گذاری کنیم 30 روزه درسته
وبا تشکر ازtnh_z
دقيقا همينطوره ، 30 روز كه گفتي درسته

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از persian golf :
یک سوال دیگه البته ببخشید که هی سوال می کنم
مگه زمان اکسپایر 12 روز نیست و تا اکسپایر نشی پولی دریافت نمی کنی وحتی نمی تونی مجدد اپگرید کنی
پس چرا زمان اکسپایر در accontمن 30 روز محاصبه شده
و میگه دریافت پول بعد از 30 روز
You can cashout when an Upgrade expires
Expires on 2005-11-25
Account expires: 2005-12-25
شما اينقدر سوال داشتي و تا حالا چيزي نميگفتي:D تا قبل از expire شدن هم هر چند بار كه دلت بخواد ميتوني upgrade كني ، Account expires سي روز هستش همون جيزي كه خودت هم گفتي يعني اگه تا 30 روز بعد expire شدن دوباره آپگريد نكني اكانتت بسته ميشه باز دوباره يكي ديگه بايد بسازي:rolleyes:

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
بهترین اتوسرف هنوز هم 12 دیلیه!!
تازه دریافت داشتم!
:rolleyes:

e-gold.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از سال 1996 که پول های الکترونیکی رواج زیادی یافتند برنامه ها وسایت های مختلفی که با این پول ها کار می کنند گسترش یافتند برنامه ای که به پرداخت سود روزانه تا چندین درصد مشتریان زیادی پیدا کردند.تحت عنوان هایپ شهرت یافتند این سایت ها در شرایط خود نوشته اند که هرزمان خواستیم شرایط سود دهی در عوض ویا این که هنگام احساس ضرر به شما سود نمی دهیم!
آیا با این شرایط سزمایه گذاری در این سایت ها منطقی است ویا خیر؟
هم بله وهم خیر
بله- به عنوان سرگرمی ودر آمد حساب نشده بله! می توان با یک سیاست خاص از همین هایپ های به قول خیلی ها متقلب سود کرد!!!!
خوب برای توجیه این که می شود از هایپ هم سود گرفت این مطلب را میگوییم; هایپها را اشخاص مختلف طراحی می کنند تا با پول جمع شده از آن به تجارت بپردازند وبا افزایش سزمایه به اعضا سود پرداخت کنند ویا اینکه وقتی دیدیند که وردی پول به سایت از خروجی آن بیشنر است پول ها را بالا می کشند وخداحافظ!
خوب با این قصه ها چه کار کنیم که از هایپ ها ضرر نکنیم.؟!
*مبالغ زیاد سرمایه گذاری نکنید.
**در هایپ های سرمایه گذاری کنید که از افتتاح آنها زیاد نگذشته باشد مثلا نهایتا 30روز.

***پول خود را در بین هایپ های تقسیمم کنید.

****هرگز وهرگز طمع نکنید یک بار که از یک هایپ سود کردید دیگر با اصل سرمایه خود سراغ سرمایه گذاری در آن نروید.بلکه از سودی که گرفته اید در همان هایپ یا هایپ هاای جدید سرمایه گذاری کنید.

*****یک اصل را باید پذیرفت هر کاری نقطه شروعی دارد وزمانی به اوج می رسد وبعد از ان رو به

سراشیب می رود.از نظر نموداری می توان چنین توجیه کرد.((شکل1))

حال اگر شما قبل از قله سرمایه گذاری کرده باشید سود خواهید کرد ولی بعد از آن چیزی به جز از دست رفتن سرمایه نصیبتان نخواهد شد البته این در صورتی است که ما اصلا مبنا را بر آن گرفته ایم که صاحب هایپ قصد کلاه برداری دارد! یعنی بعد از رسیدن به قله هایپ را تعطیل نماید.
منطقی فکر کنید با خودتان حساب نکنید که اگر مثلا 1000دلار را 10بار در این سایت بگذارید می شود چندین وچند میلیون دلار!برای تست 10هایپ را انتخاب کنید که طراحی دارند وسود بین 5تا 10%را پرداخت می کنند ودوره برگشت حدود 15روزه دارند .در هر کدام 10دلار سرمایه گذاری کنید سود ها را جمع کنید وبا سود حاصله در 10هایپ دیگر که تازه شروع به کار کرده اند یعنی مثلا حدود 10روز اول کارشان است هر کدام 10دلار سرمایه بگذارید.

مطالب بالا تجربه های شخصی خود من است وقصد من از گفتن آنها توصیه به شما برای گذاشتن پولتان در هایپ ها نیست بلکه مقصود این است که اگر به هر دلیل خواستید در هایپ سرمایه گذاری کنید بهتربن شیوه ممکن و کم خطر ترین را انتخاب کنید.

ولی در کل این اصل را به خاطر بسپاریم((کسی سود می کند که فکر کند !نه آن که فقط تقلید کند))

در مورد سارف ها هم مطالبی را ذکر می کنیم که امیدوارم برای شما مفید باشد::

سارف ها برنامه های هستند که بابت دیدن آگهی های تبلیغاتی که صفحات جدید به طور خودکارعوض می شوند به شما سود می دهند مثلا با بت دیدن 50آگهی به شما 1%سرمایه تان سود می دهند.

به نظر من سارف ها عموما از هایپ ها بهتر هستند به دلایل زیر:

الف.سارف ها اغلب طول عمر بیشتری نسبت به هایپ ها دارند به دلیل اینکه سارف ها منابع مختلفی برای کسب در آمد دارند وسودی که پرداخت می کنند صرفا پول اعضا نیست بلکه منابع درآمدی مثل کسب در آمد از طریق تبلیغات در اینترنت و پذیرش آگهی های تبلیغاتی و..را دارند که این مزایا به عمر واعتبار این سایت ها می افزاید

ولی برای مرتبه چندم خاطر نشان کنم که هر چیزی آغازو پایانی داردجز خدا.

در هنگام آغاز باید با آنها شویم تا نهایت سود را از آنها ببریم .خیلی از سارف ها ویا هایپ ها ادعا می کنند که با پول اعضا در فارکس کار می کنند وصحت وسقم این مطلب را نمی توان 100% تائید کرد ولی به هر حال به نظر من قبل از گذاشتن پول در سارف ویا هایپ به مدیر سایت ایمیل زده و بپرسید که با پول ها چه می کند!؟

:این کار دو مزیت دارد

**می فهمید این سایت ساپورت قوی دارد یا نه!؟

**آیا واقعا با پول شما سرمایه گذری مطمئن انجام می دهد یا نه!؟

توصیه های من برای سرمایه گذاری در این جور سایت ها :

*هرگز پولی را که به آن نیاز دارید در این برنامه ها نگذارید.

**مقداری پول بگذارید که اگر همه ان را هم از دست دادید تغییر خاصی در زندگیتان رخ ندهد.

***بدانید که هم چیز برای همیشه نسیت جز خدا

****به مساله زمان اهمیت دهید همان طور که انسان متولد می شود وبه اوج جوانی می رسد دوران میان سالی را طی می کند وبه مرگ نزدیک می شود سایت ها وشرکت های بزرگ هم این ویژگی را دارند ((پس اگر قصد سرمایه گذاری دارید باید در آغاز با آنها همراه شوید.

در اینجا ما تعدادی از این برنامه ها را معرفی می کنیم که از طریق جستجو در اینترنت ومعرفی دوستان به سایت ما به دست آمده است.این ها سایت های هستند که خود ما در آنها سرمایه گذاشته ایم وهر زمان کی پی بردیم زمان سرمایه گذاری در آنها به پایان رسیده است به شما هم اعلام می کنیم تا دیگر سرمایه گذاری جدیدی انجام ندهید((اگر چه آن سایت هایپ یا سارف در اوج کار خود باشد)

معرفی بهترین ها در

www.egold.ir

فایل های ضمیمه

• 25daily.gif
    25daily.gif
    13.8 KB · نمایش ها: 10

mrdollar90

Registered User
لایک‌ها
0
اگر کسی خواست هایپ بزنه مشکل داشت یا بلد نبود با من تماس بگیره
ای دی = mrdollar90

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
کسی می تونه کار با 12dailypro رو به من یاد بده؟

aminhyip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یکی که اینجا شاخه اتوسارفه می شه لطف کنه و ایمیله خودشو بذاره.اخه چنتا سوال و راهنمایی می خواستم

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از vkamali :
کسی می تونه کار با 12dailypro رو به من یاد بده؟
12 تا 25 ثانيه بايد سورف كني ، روزانه 12 درصد براي 12 روز(بعد از 12 روز 6 روز هم طول ميكشه پول بياد تو حسابت) كه جمعا 144 درصد ميشه كه در حقيقت net profit يا سود خالصش ميشه 44 درصد چون ديگه اصل پولت رو بهت نميده ، هر يونيتش 6 دلار هستش يعني پولي كه ميخواي بذاري بايد مضرب 6 باشه

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از EH$@N :
12 تا 25 ثانيه بايد سورف كني ، روزانه 12 درصد براي 12 روز(بعد از 12 روز 6 روز هم طول ميكشه پول بياد تو حسابت) كه جمعا 144 درصد ميشه كه در حقيقت net profit يا سود خالصش ميشه 44 درصد چون ديگه اصل پولت رو بهت نميده ، هر يونيتش 6 دلار هستش يعني پولي كه ميخواي بذاري بايد مضرب 6 باشه
خیلی ممنون.

ruiner_zer0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان گل گلاب:rolleyes:

آقا هرکی سایت مانیتورینگ برای تقلبی بودن این Surf ها می دونه بگه خواهشن.:blink: :f34r:
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود:blush:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
من وقتی مثلا توی 12dailypro آپگرید کردم اون وقت تا 12 روز بعد نمی تونم آپگرید کنم؟
بعد هم اینکه چه جوری باید پول رو گرفت؟از کدوم گزینه؟
ممنون.

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از vkamali :
من وقتی مثلا توی 12dailypro آپگرید کردم اون وقت تا 12 روز بعد نمی تونم آپگرید کنم؟
بعد هم اینکه چه جوری باید پول رو گرفت؟از کدوم گزینه؟
ممنون.
چرا میتونی هر اکانتی رو تا 2 بار قبل از expire شدن آپگرید کنی،خودشون اتوماتیک 6 روز بعد میریزن به حسابت

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
اون سایت های اوتوسارفی که پرداختشون اوتوماتیک هست چه مدت طول می کشه تا پو رو به ایگلد بریزن؟

بالا