babak azad
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 231
- لایکها
- 0
چون به بعضی از دوستای من سود نداده 30 روزه:blink: :f34r:
به نقل از babak azad :چون به بعضی از دوستای من سود نداده 30 روزه:blink: :f34r:
به نقل از Behnam_frantic :میشه بیشتر توضیح بدین راجبه این که ایا دوستان شما دچار تخلفی شدن یا نه؟
مثل اینکه چند تا account از یه کامپیوتر باز کنن یا چیزای دیگه.....
در ضمن ایا این دوست شما میلی زده به ادمین 12dp و جوابی گرفته؟
پس چرا فقط دوست شما اينجوري شده؟ :blink: من توي فروم هاي خارجي رو هم نگاه كردم هيچ كس مشگل نداره و همه پرداخت هاش به موقع هست...!!به نقل از babak azad :آره به ادمین میل هم زده ولی جوابی نیومده .
:blink:به نقل از babak azad :والا خارجی ها هم بعضی هاشون میگن که 24 همون 12 است
اینو بنویس:hi i'm a user of 12 daily i requested my money in my cash to e-gold you must paid it at00/00/2005 but it not happend and you sent email to me and said"you can't pay it to my e-gold".به نقل از saiedit :سلام
آقا من تنها تو 12Dailypro 1پول دارم و اين شركت پرداخت من رو خيلي فاصله انداخته به نظر شما من چه كار كنم
2005-12-16 تا 2005-12-30 بايد پرداخت ميكرد ولي يك E-mail فرستاده و ميگه كه به e-gold نمي توانم پرداخت كنم
در PC من هيچ كس به اين سايت نرفته
و اينكه من ميخوام يك E-mail به اين شركت بفرستم ولي نمي دانم چه بپورسم يعني انگليسي نامه رو نمي توانم
درست بنويسم ميشود من را ياري كنيد .
شایدم حسابت ballance limited شده باشه.به نقل از saiedit :سلام
آقا من تنها تو 12Dailypro 1پول دارم و اين شركت پرداخت من رو خيلي فاصله انداخته به نظر شما من چه كار كنم
2005-12-16 تا 2005-12-30 بايد پرداخت ميكرد ولي يك E-mail فرستاده و ميگه كه به e-gold نمي توانم پرداخت كنم
در PC من هيچ كس به اين سايت نرفته
و اينكه من ميخوام يك E-mail به اين شركت بفرستم ولي نمي دانم چه بپورسم يعني انگليسي نامه رو نمي توانم
درست بنويسم ميشود من را ياري كنيد .
به نقل از hamedsullivan :اینو بنویس:hi i'm a user of 12 daily i requested my money in my cash to e-gold you must paid it at00/00/2005 but it not happend and you sent email to me and said"you can't pay it to my e-gold".
by the way what can i do fot this problem.please check that
thanks alot
به جای 00 تاریخی که باید پولو میدادن بنویس.
بهترين سايت فعلا اينه...به نقل از saiedit :بچه ها انگار اين 12Dailypro پول مارو خورد يك آب هم از روش
لطفا 4 سايت به من معرفي كنيد كه بتونم براي يك دوره روش حساب كنم
تا زرر را جوبران كنم 400$ فعلا دارم تو e-gold
من به غير 12Dailypro تو هيچ كدوم پول نگذاشتم
لطفا راهنماي كنيد
به نقل از EWP :
نه اشتباه ميكني همين چند روز پيش به من 3000 تا پرداخت كردبه نقل از babak azad :سوبر اسکمر:blink:
توي قسمت make deposit مي رويد بعدش پلان مورد نظر رو انتخاب مي كنيد و مبلغ مورد نظر رو مي نويسيد...به نقل از saiedit :EWP جان ممنون فقط لطف كن يكم توضيح بدي دربارش د profits4investingtoo.com/
بچه ها من ميرم تو http://www.stormpay.com حساب باز كنم به ZipCod و كشور گير ميده ميشه راهنماي كنيد؟
راهي هست كه stormpay به e-gold تبديل كرد!
لطفا باز سايت معرفي كنيد!!
نه بالا نمی کشه فعلا.به نقل از saiedit :خيلي ممنون هستم .
اين ballance limited يعني چي (باگلوله كردن محدود) ؟
فكر كنم اين شركت پول همه رو بالا كشيده!