درود دوستان ... اين نخستين پست من توي اين فاروم هست!البته چندماه iست که ميام و مرتب پستهارو دقيق ميخونم و با نظرات و آراي دوستان باتجربه و آگاه آشنا ميشم...هرچند که خود اينجانب هم فراز و نشب هاي بسياري را در عرصه تجارت الکترونيک طي نموده ام!
امروز وقتي پست يکي از دوستان رو مبني بر کلاه بردار بودن 12ديلي ديدم، تصميم گرفتم ثبت نام کنم تا حقانيت و حسن نيت سايت 12ديلي رو اثبات کنم!
قابل توجه اعضاي 12ديلي
در 12ديلي توي اين مدت اتفاقات بسياري افتاد.اين شرکت نزديک به 7 ماه تمام به طور منظم و بدون وقفه تمام پرداخت ها رو آن هم با سودي بالا انجام داد و هيج سايت اتوسرف و حتي هايپ تا حالا نبوده که اينقدر عمرکنه!(به غير از يکي دو مورد!)
حتي به گفته Charis مديريت 12ديلي،تا پيش از بروز پيدا کردن اين بدبختي ها ،قصد داشتن که يک سايت جديد با سودي بيشتر و با سرعت پرداخت بيشتري رو روي نت بيارن اما متأسفانه ماجراي تهديد استورم و به دنبال آن موضوعات حاشيه اي ديگر به وجود آمد که نهايتا کار به جايي کشيد که 12 ديلي عليرغم اينکه ميتونست بسيار ساده و آسان تمام پول ها رو توي يک روز بالا بکشه، دقيقه دقيقه به اعضاي سايت گزارش ميداد که چه بدبختي هايي گريبان گريشون شده...
استورم در يک روز همه ي سايتها رو تهديد کرد که يا با من باشيد يا با هيچکس! از طرفي 12ديلي و برخي سايتهاي ديگه،با شرکت EMO قرارداد تازه اي بسته بودن که نميتونستن اون رو فسخ کنن! اما استورم (بر حسب عادت هميشگي زورگويي آمريکاييها) همه را تهديد کرد که فقط بايد با من باشيد و بس! بعد از گذشت تنها چند روز، استورم تمام حسابهاي فعال کاربرانش رو که با سايتهاي اتوسرف کار ميکردند رو بست از جمله :4ديلي،12ديلي و ...
جالبه بدونيد اين کمپاني(12ديلي) هنگاميکه از اعضا خواست تا کمکهايي براي جبران خسارت استورم براي سايت بفرستن،دهها هزار نفر به خاطر اعتقاد عميقي که به 12ديلي داشتن کمک هاي مالي بيشماري کردند و سايت رو تا جايي که ممکن بود ساپورت کردن و اينطور که مديرش ميگفت ، تعداد بسياري زيادي هم بدون اينکه پکيجي آپگريد کرده باشند که ازش سود بگيرن،هر روز سورف ميکردن تا 12ديلي باز به دوران اوج خودش بازگرده!
الآن هم سايت زير نظر دادگستري آمريکا هست و پليس FBI به همراه اداره کل دادستان غرب ايالات متحده مشغول بررسي کلاه برداري استورم و اتفاقات اخير بوجود آمده در 12ديلي هستن!
آخرين پستي که مدير 12ديلي داد حاکي از اين بود که 12 ديلي به تمام اعضا پرداخت ها رو عليرغم خسارتهاي فراوان وارده از سوي استورم ، پرداخت خواهد کرد و بعد از اون هم براي هميشه از اعضاشون و کلا تجارت الکترونيک خداحافظي ميکنن!
در اين مدت هم پرداخت ها ادامه داشته اما بسيار کند و آهسته !!! همين چندي پيش يکي از دوستان ما تمام پولش را به همراه سود و کميسيونش از 12 ديلي گرفت که نزديک به 5000 دلار بود!
کدوم سايتي تا حالا اينقدر با اعضاش روک و روراست بوده ؟؟؟ هر سايت ديگه اي همون روزهاي اول اين بدبختي ها سايت رو مي بستن و بقيه قضايا که خودتون ميدونيد .....!!!
از دوستان عزيز خواهش ميکنم بدون اطلاع دقيق از ماجرا ، اينقدر ساده و راحت پست ندن! شايد يه بدبختي مبتدي باشه و از موضوع آگاهي نداشته باشه ،بياد اين پستهاي نادرست و نامعتبر رو بخونه و درجا سکته بزنه که پولش براي هميشه رفت!
هر کس در مورد 12ديلي از اين پس خبرهاي درست و معتبر و دست اول داشت حتا و حتما توي اينجا بزاره تا همه بتونن دقيقا پيگير موضوعات رخ داده باشند!
Robby عزيز هم لطف کنه بگه اين اموال که ميگن ظبط شده تکليفشون چي ميشه ؟؟؟ چون فقط گفتن اموال ظبط شده و سايت فعلا توقيف شده! اگر به طور دقيق توضيح بده سپاسگزارشون ميشم!
راستي سايت Blackgoldsurf هم اکنون زير نظر FBI هست و مشغول بررسي فعاليت هاشون هستن ،شايد به قول جناب Robby عزيز،تمام سايتهاي سورف براي هميشه تعطيل بشن ؛به خاطر نداشتن مجوز براي چنين فعاليت هايي!
شايد هم روزي برسه که تنها سايتهاي داراي مجوز و زير نظر وزارت اقتطادي آمريکا بتونن فعاليت کنن ! اون موقع ديگه تمام اين بدبختي ها هم از بين خواهد رفت...اميدواريم اينجوري بشه...