دوستان حتما حالا ميگيد اينكه سايت آرشه بله ولي اينجا براتون بازش ميكنم تا ببينيد چطور ميشه كه با اين سايت هر چه قدر ميخوايد به دست بياريد
http://www.unlimited-dollar.com/third/?ref=saeid.z
دوستان هر كسي كه وارد لينك ميشه و بر روي join in this plan كليك ميكنه يك يوزر نيم و يك ايميل و شماره حساب ايگولد خود رو وارد كرده و عضو گروه ميشه .
هنوز شما اسم خودتون رو در جدول نخواهيد ديد چطور ؟
شما بايد لينك خودتون رو كه همين لينك بالا است ولي بايد به جاي saeid.z يوزرنيم خودتون رو بزاريد به دوستان يا با تبليغ در اختيار ديگران قرار بديد تا با لينك شما عضو بشن . در اين صورت در جدول زيرمجموعه ها شما در رديف هفتم هستيد .
و اما سيستم پرداخت چگونه است ؟
5 دلاري كه شما پرداخت ميكنيد به 5 عدد يك دلار تقسيم شده و به ترتيب به نفرات هفتم . پنجم . سوم . اول و ادمين پرداخت ميشه
چرا ادمين ؟
ادمين محترم با اين مبلغ پورسانت ايگولد و مخارج وبسايت رو تامين ميكنه
طريقه دريافت ؟
سايت هر روز و حداكثر طي 24 ساعت مبالغ رو به شماره ايگولد افراد واريز ميكند
آيا ميشود بيشتر از يكبار عضو شد ؟
بله شما هر چند بار كه بخواهيد ميتوانيد عضو شويد ولي پيشنهاد من پيدا كردن اعضاي بيشتره
از چه كشورهايي ميشه عضو شد ؟
سايت همه كشورهارو ساپورت ميكنه
در صورت هر گونه سوال همينجا بنويسيد يا با ايميل من و يا ايميل آرش تماس بگيريد
[email protected]
[email protected]
http://www.unlimited-dollar.com/third/?ref=saeid.z
دوستان هر كسي كه وارد لينك ميشه و بر روي join in this plan كليك ميكنه يك يوزر نيم و يك ايميل و شماره حساب ايگولد خود رو وارد كرده و عضو گروه ميشه .
هنوز شما اسم خودتون رو در جدول نخواهيد ديد چطور ؟
شما بايد لينك خودتون رو كه همين لينك بالا است ولي بايد به جاي saeid.z يوزرنيم خودتون رو بزاريد به دوستان يا با تبليغ در اختيار ديگران قرار بديد تا با لينك شما عضو بشن . در اين صورت در جدول زيرمجموعه ها شما در رديف هفتم هستيد .
و اما سيستم پرداخت چگونه است ؟
5 دلاري كه شما پرداخت ميكنيد به 5 عدد يك دلار تقسيم شده و به ترتيب به نفرات هفتم . پنجم . سوم . اول و ادمين پرداخت ميشه
چرا ادمين ؟
ادمين محترم با اين مبلغ پورسانت ايگولد و مخارج وبسايت رو تامين ميكنه
طريقه دريافت ؟
سايت هر روز و حداكثر طي 24 ساعت مبالغ رو به شماره ايگولد افراد واريز ميكند
آيا ميشود بيشتر از يكبار عضو شد ؟
بله شما هر چند بار كه بخواهيد ميتوانيد عضو شويد ولي پيشنهاد من پيدا كردن اعضاي بيشتره
از چه كشورهايي ميشه عضو شد ؟
سايت همه كشورهارو ساپورت ميكنه
در صورت هر گونه سوال همينجا بنويسيد يا با ايميل من و يا ايميل آرش تماس بگيريد
[email protected]
[email protected]