taak
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 76
- لایکها
- 0
به نقل از live :بابا این سایت خیلی وقته که پرداختی نداشته...از همون اولشم معلوم بود سر کاریه.
به نقل از live :فقط من نمیدونم چرا autosurfmonitor انقدر طرفداریشو میکنه... مثله اینکه این سایت فقط به autosurfmonitor پرداخت میکنه....
اینم لینک مونیتورینگش عزیزان.ببینید چقدر شاکی داره!!! :
http://www.autosurfmonitor.com/?a=details&lid=1742
ببینید دوستان من هم در این سایت عضو شدم و هنوز پرداختی نداشتم. ولی این رو بدونید که این سایت یک سایت اتوسورف نیست و از تمام سایتهای اتوسورف کم خطرتر و اصلا بی خطر است. دلیلش هم اینه که شما پول رو مستقیما به حساب نفرات دیگر میریزید نه به حساب دارندهء سایت که (سایتهای اتوسورف اینگونه هستند) بعدا پول همه رو بالا بکشند. این سایت با یک اسکریپت بسیار ساده نوشته شده است. حالا ممکنه با خود بپرسید هدف از راه اندازی این سایت چیه؟ یعنی اینکه آیا این فرد که این سایت را طراحی کرده برای رضای خدا این کار رو انجام داده؟ نخیر. طراح این سایت ابتدا نام 5 نفر که شامل خود و آشنایان هستند را وارد کرده و همگی سرگروه میباشند. سپس این محتویات ریفرال لینکشان که شاید بالغ بر بیش از 100000 صفحه باشد را وارد محیط اینترنت میکند و با توجه به اینکه مقدار این رقم هم بسیار ناچیز به نظر میرسد (نیم دلار) همگی سعی در شرکت کردن در آن میکنند. حالا حساب کنید که 100000 ریفرال که هر کدام میتواند چندین هزار زیر مجموعه به خود بگیرد چقدر پول به حساب آن نفر اولی و چهار نفر بعدی بکند. البته افرادی هم که زود اقدام کنند از این نعمت برخوردار میشوند. ولی باید بگم اگر زرنگ باشید و خوب تبلیغ کنید برندهء واقعی هستید و این نکته را به یاد بیاورید که این سایت بسیار بسیار مطمئن تر از سایتهای سورف میباشد. چون دیگه مثل اونها جمع نمیشه مگر اینکه قرار دادشون با سایت میزبان که معمولا حداقل یکساله باشد از بین برود. البته متاسفانه این سایت برنامهء خودش رو خیلی سعی نکرده که پیشرفته باشد . متاسفانه نمیشود وضعیت و موقعیت خود را چک کرد. تنها کاری که میتوانید بکنید مدام تبلیغ کردن لینک خود در هر جای اینترنت است. راستی هر کس که با لینک من ثبت نام کرد یه ندایی به من بده. متشکرم.
حالا که اینقدر اطلاعات در موردش گرفتید بد نیست که یه سری به سایتش بزنید. این هم لینکش:
http://www.autumnfund.com/?own=taak
راستی یه سایت گل یا پوچ هم هستش که شما میتونید توش شرکت کنید و شانس خودتون رو امتحان کنید. در ضمن به ازای هر پولی که گذاشته میشود شما 5 درصد نیز به عنوان کمیسیون میگیرید.در ضمن میتونید اون رو تو سایتهای سورف بزارید.
این هم بنر این سایت: