DAR!USH
Registered User
منم موافقم!
shervinrv جان پس چرا لینک این سایت رو ندندی؟
عزيز من ، تو بيشتر وبسايت ها ip ثبت مي شهسلام
همه ما میدونیم که از این راه پولی در نمیاد مگر یک کم زبل باشیم و یا کلک باز باشیم.
راستش .. 99% افرادی که اینجا لینک میگذارن فقط برای بالا بردن referal اشون هست ..وگرنه اصلا سایتهایی که در این جا گذاشته میشه قابل اعتماد نیست
بگذریم من از اساتید یک سوال دارم که اگر جواب این سوال رو کسی بتونه بده .. مطمعن باشید کلی پول درمیارید
ببینید .. تمام این وب سایتها .. بعد از عضو شدن به شما میگن که باید از بین دوست و آشنایتان .. افرادی رو به وب سایتشون معرفی کنید تا شما بتونید در آمدی کسب کنید ...
حالا سوال من این جاست که ایا ما میتونیم خودمون رو معرفی کنیم ؟؟.. میدونم که همه ی ما امتحان کردیم و دیدیم که همچین کاری شدنی نیست . اما اگر یک کامپیوتر دیگر داشته باشید میتونید با استفاده از اون کامپیوتر خودتون رو دوباره معرفی کنید ... خب سوال من اینجاست که چه چیزی از کامپیوتر ما در سرور های اونها ثبت میشه که میفهمند که ما کی هستیم ... و نمیگذارن که بیشتر از یک اکانت رجیستر کنیم و یا خودمون رو معرفی کنیم
خب IP که نیست چون که من تست کردم ..Mac Address هم که نیست چون من اون رو هم عوض کردم
سریال نامبر ویندوز هم نمیتونه باشه چون که فکر نکنم بتونند بهش دسترسی داشته باشن ...
پس چه چیزی هست که این وب سایتها از کامپیوتر ما برداشت میکنند که سریع مارو شناسایی میکنند
حالا شاید یکی بگه چه فایده ای داره که مارو شناسایی کنن یا نکنن ... خب اگر ما شناسایی نشیم ... میتونیم به تعداد بینهایت اکانت رجیستر کنیم .. و یا حتی خودمون زیر مجموعه خودمون بشیم ... که خیلی خیلی در آمدمون رو میبره بالا ...
من توی گوگل راجع به این موضوع جستجو کردم ولی چیزی در این ارتباط پیدا نکردم شاید از شما کسی پیدا بشه که بتونه این کار رو انجام بده ..
لطفا نظرتون رو حتما بگید
دوستان حالا اگه من خودم بخوام سایت سورف یا هایپ بزنم چطوری باید این کارو بکنم؟
پولهای این سایتها را چجوری دریافت میشه کرد؟:blink:بله متاسفانه همينطوره.
ظاهرا 4Daily هم مثل اینه!!
کسي تا حالا از surfjunky پول دريافت کرده ؟ يعني سايت مورد اعتمادي هست يا نه . هرکسي ميدونه بگه. کلا اين سايت هاي کسب در آمد به مليت يوزر کار دارن. مثلا اگه ايراني باشه پولشو واريز نکنند؟؟؟؟