یک روش ساده برای پول درآوردن از اینترنت با کلیک روی تبلیغات
1. ابتدا در Bux.to و Bux3.com و World-Bux.com ثبت نام کنید.
2. سپس Multiclicker را دانلود و اجرا و کد کاربری و رمز مربوطه به 3 سایت بالا را در نرم افزار وارد کنید. حال نرم افراز به صورت خودکار و نامحسوس روی تبلیغات کلیک می کند و به اندوخته شما افزوده میشود.
3. بعد از رسیدن اندوخته به مقدار مورد نظر میتوانید با ثبت نام در AlertPay که خود سایت پیشنهاد میکند پول را دریافت کنید.
موفق باشید
2. سپس Multiclicker را دانلود و اجرا و کد کاربری و رمز مربوطه به 3 سایت بالا را در نرم افزار وارد کنید. حال نرم افراز به صورت خودکار و نامحسوس روی تبلیغات کلیک می کند و به اندوخته شما افزوده میشود.
3. بعد از رسیدن اندوخته به مقدار مورد نظر میتوانید با ثبت نام در AlertPay که خود سایت پیشنهاد میکند پول را دریافت کنید.
موفق باشید
من تازه گی ها یه سایت پیدا کردم که روز اول می تونی درخواست پورسانت کنی
رو سیستم پیپال هم پرداخت داره من حساب پی پال ندارم
هرکی داره عضو شهپورسانتبخواد ببنه میده یا نه
لینک
http://www.boxofdollars.com
هرکسی این کاره کرد واقعا با مرامه
من تازه گی ها یه سایت پیدا کردم که روز اول می تونی درخواست پورسانت کنی
رو سیستم پیپال هم پرداخت داره من حساب پی پال ندارم
هرکی داره عضو شهپورسانتبخواد ببنه میده یا نه
لینک
http://www.boxofdollars.com
هرکسی این کاره کرد واقعا با مرامه
این جور سایت ها مشابه ایرانی نداره ؟
یعنی سایت مشابه ای که مشکلی نداشته باشه و پرداخت داشته باشه ؟
ممنون
www.power2click.com بود که مدتی هست به مشکل بر خورده..
پس فعلا نمیشه یعنی باهاش کار کرد ؟
موفق باشید
سلام دوستان می خواستم بدونم کسی در مورد سایت www.tendollarclick.com چیزی می دونه یا نه که ایا واقعا پول می ده یا نه